Парични бонуси

0 Коментари

Бонус за поврат на готовина е одреден процент од парите изгубени во казиното кое се враќа на сметката за играта. Обично, тоа варира од 5 до 25%. Понекогаш бонусот се отплаќа со вистински пари, но во повеќето случаи како кредит. Со цел да го конвертирате бонусот во вистински пари, треба да го обложувате. За разлика од слободни врти or депозит бонуси, треба да обложите бонус во готово, не повеќе од 10 пати, но секое казино има свои услови. Исто така, обрнете внимание на максималниот износ на бонус.

Да разгледаме неколку примери. Да претпоставиме дека казиното дава неделен бонус во кеш назад во износ од 20% (не повеќе од € 50). казино за соништа

Коцкар А - минатата недела изгуби 200 €. Тоа значи дека тој ќе биде отплатен како бонус за враќање на готовина 200 × 0.2 = 40 €

Коцкар Б - изгуби 400 € и мора да му се врати 80 € (400 × 0.2), но бидејќи бонусот има ограничувања, коцкарот ќе добие само 50 € на својата сметка. казино со црвени стеги

Други видови на бонуси во готово

TOP UP бонусот е еден вид бонуси што се даваат кога ќе победите, а не изгубите. Тоа значи дека заедно со добивките ќе добиете и бонуси. Како по правило, сумата за бонус варира од 3 до 10% од износот на добивката. бовагас

Уште поретко бонусите се дадени за облози. Во овој случај, тие се натрупани, без разлика дали победите или губите. Ако било кој казино ви го нуди овој бонус, можете да го користите самоуверено.

Истата работа се однесува на други бонуси за враќање на пари. Ако имате шанса да земете бонус за враќање на парите, само сторете го тоа. Прилично е лесно да се претворат во вистински пари, и ова е голема предност при изборот на казино. капетан дигалки казино

Парични бонуси Ажурирано: Ноември 29, 2019 автор: Дејмон