Криптовалентен казино

Трговија со врвни криптовекуности

[сите валути]

Зошто да изберете Bonus Express?

 • Брзи депозити, брзи повлекувања Во текот на десетина врвни опции за депонирање и повлекување пари, како што се Visa, MasterCard, WebMoney итн.
 • Кратка продажба Кратката продажба на дигитални средства им овозможува на трговците да имаат корист од движењето на пазарот со стекнување поголема контрола над нивните занаети
 • Сигурна платформа за висока ликвидност Бонус Експрес е лицензиран и регулиран брокер, со месечен обем на тргување од повеќе од $ 11B
 • Беспрекорно искуство со клиентите Бонус Експрес е горд на својот Тим ​​за поддршка кој го адресира секој проблем во само 46 сек 24 / 7 / 365
 • Удобно тргување Бонус Експрес нуди апликации за веб, Desktop, iOS и Android, за да можете да тргувате со Crypto средства секогаш кога и да сте!

Што се криптовекциите

Криптовалутата е дигитална монета, дизајнирана да се пренесува помеѓу луѓе во виртуелни трансакции. Криптовалутите постојат само како податоци, а не како физички објекти; всушност не можете да држите а Bitcoin во вашата рака или чувајте го Ethereum во вашиот сеф. Поседувањето на биткоин значи дека имате колективен договор на секој компјутер на мрежата Биткоин дека тој моментално е во ваша сопственост и - уште поважно - дека е легитимно создаден од рудар.

Што е блокчеин

Листа на трансакциски записи, наречени блокови, кои се поврзани едни со други и шифрирани. Блокгенот континуирано расте и е целосно отворен за секого. Секој блок во blockchain содржи:

 • 1.Деталите за испраќачот, примачот и износот на е-монети.
 • 2.Хаш, кој служи како уникатен отпечаток од прсти.
 • 3.Хаш од претходниот блок во синџирот.

Кога ќе се креира нов блок, тој се испраќа до сите корисници во мрежата. Секој корисник потоа го потврдува блокот и се додава во blockchain.

Што е заплеткане

Најголем проблем на Blockchain е неговата зависност од рударите. Ова е токму причината зошто криптоваленцијата наречена IOTA (Internet of Thigs Application) е создадена во 2016. IOTA, исто така, се бори со зголемените трошоци за трансакции и приспособливост на мрежата. Боточината на IOTA се вика Tangle. Тоа е blockchain без блокови и без синџири. Во овој систем, самите корисници се одговорни за валидација на трансакциите. Ова значи дека нема потреба за одобрување од рударите; така што корисниците уживаат трансакција без надомест и зголемена брзина на процесот.

Што е паричник за криптоцентност

Дел од софтвер или хардвер кој ви дава можност да ги зачувате и разменувате вашите криптовекови. Секој cryptocurrency паричник е шифрирана и уникатна. Кога праќате средства, вие всушност ја емитувате шифрирана порака до примачот. Само криптокулетен паричник на примачот може да ја дешифрира таа порака и на тој начин да ги добие средствата. Се смета дека хардверскиот криптоувалентен паричник има клучни предности во однос на другите софтверски паричници:

 • Тој е имун на вируси или малициозен софтвер
 • Неговите приватни клучеви не се изложени на вашиот компјутер
 • Не бара увоз на софтвер
 • Посигурен и интерактивен
 • Користи софтвер со отворен код кој ви овозможува да ја проверите целата операција на уредот
 • Може да биде домаќин на повеќе криптовекови
Криптовалентен казино Ажурирано: Јуни 15, 2019 автор: Дејмон

Поврзани бонуси:

без депозити градина