Депозити казино бонуси

0 Коментари

Речиси сите казина нудат бонуси за депозит. Така, многу е важно да се разберат условите и специфичните карактеристики на бонусите. Бонусите за депозити се даваат во форма на кредит кој ви овозможува редовно да играте. Ако можете да ги исполните сите услови за бонус, кредитниот биланс се претвора во пари што можете да ги повлечете. слотови o готовина

Износот на бонусот е поставен како процент зголемување на износот на депозитот. Најчесто, тие нудат 100% од износот на депозит, но исто така можете да најдете понуди (200%, 300%) или помалку (50%). На пример, ако депонирате 100 € со бонус од 100%, ќе имате 200 € на вашата сметка. Ако имате 300%, тогаш тоа ќе заработи 400 €. слот од вегас

Максималниот износ на бонус е обично ограничен и не можете да добиете голем бонус дури и ако направите голем депозит. Но, ако депозит помалку од минималниот износ на депозит, нема да добиете никакви бонуси. Обично, минималниот износ на депозит изнесува 10 €.

Типови на депозитни бонуси

  • Добитник бонус - е бонус што го добивате откако ќе го направите првиот депозит. Ова е максималниот бонус што можете да го имате, кога правите депозит.
  • Вториот, третиот и четвртиот бонус за депозит -обично бонусот изнесува 50-100% од сумата за депозит.
  • Редовни бонуси - се дадени на одреден ден утврден од казиното (на пример, во среда или викенди). Бонусот изнесува приближно 25% од износот на депозитот, но понекогаш може да се промени. Затоа, внимателно проучете ги активностите за промоција што ги нуди вашето казино и изберете го најпрофитабилниот ден за да направите депозит.

Барања за превртување

Не можете веднаш да ги повлечете бонусите, бидејќи прво мора да ги користите во казиното (барањата за превртување). Бонус превртувањето значи дека износот на вашата заложба мора да надмине n-пати пати од првичниот бонусен износ. На пример, ако имате бонус од 100 Euro со барањата за обложување x30, мора да обложите € 3000. Ако играте слотови, треба да се вртат 300 пати (без разлика дали победите или изгубите). Многу коцкари не можат да го исполнат ова барање и целосно да го изгубат бонусот. Постојат опции 2:

  • Барањата за превртување вклучуваат само износ за бонус. Прво, ќе почнете да се коцкате со сумата на депозитот и само откако ќе можете да се коцкате со бонусите. Ако не ги загубите парите кога се коцкате со сумата на депозитот, туку, напротив, ја зголемите нејзината сума, можете да го одбиете бонусот и да ги земете парите. Бонусите работат како ваша втора шанса.
  • Барањата за превртување го вклучуваат износот на бонусот заедно со износот на депозитот. Itе го добиете еднаш за депозит во форма на голем бонус. Како по правило, барањата за овој бонус се половина од барањата за преработка. И покрај овој факт, овој бонус е помалку профитабилен. Имате ограничувања кога коцкате со бонусите (максимални барања за износ на обложување, список на дозволени игри итн.). И, ако победите да играте со сумата на депозит, сепак треба да ги исполните барањата за преработка. Инаку, ако го откажете бонусот, ќе ги изгубите сите ваши добивки, а казиното ќе ви го врати само почетниот износ на депозит. планетата 7 казино

Затоа, пред да земете бонус, запознајте ги сите ограничувања. Можеби, во некои случаи би било подобро да се игра само со сума на депозит? Со цел да ви помогнеме да ја донесете вашата одлука, ја споменавме профитабилноста на секој бонус.

Покрај барањата за превртување, коцкарот мора да обрне внимание на други правила:

  • Максимален износ на конвертибилниот кредит - ако успеете да ги исполните сите бонусни услови, бонусот може да се конвертира во вистински пари. Условите за бонус може исто така да содржат максимален износ што може да се конвертира во пари. Да претпоставиме дека оваа сума е еквивалентна на износот на депозит на 5-пати. Ако дури и ги отворивте машините за играње за € 3000 користејќи го вашиот бонус од € 100 и ги исполнивте сите услови за превртување, вашите бонус добивки ќе бидат вкупно € 500.
  • Временски ограничувања - за секој бонус казино поставува временски ограничувања, кога може да се користи. Обично, овој период трае еден месец, а потоа бонусот е откажан.
  • Максимална граница на износ на залог - казино го ограничува максималниот износ на залог. Тие го прават тоа со цел да го намалат ловот за бонуси. Агресивните игри со голема дисперзија се добри шанси за ловците за бонуси, бидејќи наједноставното решение е да се обложи целиот износ на бонус за одреден број во еден рулет круг. И ако победиш, ќе го зголемиш бонусниот 36-пати што ќе го направи многу лесно да ги исполни сите бонусни барања. Вие само може да ја смените вашата стратегија и да играте игра со ниска стапка на дисперзија.

ВНИМАНИЕ !!! Казиното не го ограничува износот на залог ако играте со бонуси. Затоа, бидете внимателни бидејќи казиното може да го користите како причина за да не ги исплатите вашите добивки. Ова е најчестата грешка направена од почетниците. Секогаш внимателно проверувајте ги бонусните услови.

Но, лесно можете да ја добиете околу оваа состојба со помош на копчето за удвојување. Ова копче ви овозможува да ги зголемите добивките двапати, ако имате среќа. Ова копче овозможува да се зголеми стапката на дисперзија. Некои казина можат да ја обезбедат оваа опција, дури и ако го ограничат износот на облогот. Но запомнете дека оваа опција не се применува автоматски и треба да ја проверите сами. слотови на вегати

Во игрите, каде што се применуваат барањата за превртување - казино не дава кредит за целиот износ на залог. Во некои игри оваа состојба се менува во зависност од видот на играта. Да разгледаме пример кој вклучува различни типови на игри:

Вид на игра Процент на облог од залог
Игра машини 100%
рулет 25%
Baccara 20%
Видео покер 20%
покер 10%
Блек Џек 5%

На пример, ако сакате да ја исполните условот за превртување во рулетот и потребната сума изнесува € 1000, треба да се обложи: 1000 /0.25 = € 4000. Овој модел на услови ги спречува бонусите ловци да го користат бонусот. Во Блек Џек стапката на исплата изнесува 99.5%. Во просек, ќе загубите помалку облози, но ќе мора да се обложувате повеќе според бонусните услови. Казиното бара коцкари кои сакаат да играат, но не и експерти кои сакаат да победат. Ве молиме да дознаете за бонусните услови пред да направите депозит и да добиете бонус за да дознаете дали омилена игра е вклучена во листата на дозволени игри.

Дали вреди да се земе бонус за депозит?

Во основа, да, тоа е. Тие ќе ви овозможат да го проширите задоволството и да ги зголемите шансите да победите. Бонусите кои не вреди да се земат вклучуваат депозитна сметка комбинирана со бонус и бонус кој изнесува помалку од 100% од износот на депозит. На веб-страницата ние го оценивме секој бонус според скала од 3 (профитабилна, неутрална и непрофитабилна).

Депозити казино бонуси Ажурирано: Ноември 29, 2019 автор: Дејмон