Баи ши


Баи е карактер на кинески кој ги претставува двете раце држејќи надолу, заедно. Ова е гест на почит кон шеф или учител. Ши е уште еден кинески карактер, што значи господар или крадец. Значи заедно можеш да ги разбереш како почит кон шеф или учител. Со овие кинески знаци, ориенталната тема сигурно ќе се појави на лентите. Во оваа Слот машина, ќе имате искуство што ќе ве однесе не само на исток, туку и во областа каде што дивите животни шетаат. Ќе се сретнете со овие животни онлајн. Лавот и лавицата, заедно со лавовите младенчиња, орелот, ова се шефовите на земјата каде што ќе патувате, во слободна игра. Таму ќе биде злато симбол на круна, кој ќе биде симбол на владетелот на земјите каде што ќе ја имате вашата авантура во оваа игра Playtech игра.
Зад макарите, планинските падини ќе се издигнат и ќе поканат на повторна средба со природата и нејзините дензили, во слободни места без игра за преземање. На чист ден како оној што можете да го видите на екранот, сè е совршено видливо, па дури можете да помислите и на кршење слики. Но, не заборавајте дека сте и по победи, исто така. Овие победи ќе дојдат со поволни комбинации, па мора да знаете кој од симболите подготвил најпрофитабилни исплати. Лавот, како кралот на животните, ќе се карактеризира како Диви. Willе има многу моќ на замена, а има и свои победи, па имајте корист од нив, со 3, 4 или 5 лавовски симболи. Максималното, за 5 симболи на лавот, ќе биде 2,000. Scatter ќе има кинески симболи на златна позадина и ќе ве запознае со бесплатните игри на Величествената ноќ. Овој симбол мора да го барате на ролните 2, 3 и 4. Круната и другите симболи ќе имаат исплата за 3 до 5 идентични симболи. Со 5 златни круни, ќе соберете 400, а потоа за секој од симболите на другите животни, максимумот ќе биде 250. Исто така, ќе добиете помали победи, максимум 150 или 100, за 5 симболи на покер.
Majestic Night е функција со бесплатни игри што ќе ве возбудува. Само собирајте 3 Scatter симболи, и ќе го внесете, бесплатно Слот игра Вегас. Величественото животно, лавот, ќе се појави многу почесто отколку во главната игра кога ќе започне Величествената ноќ. Плус, со уште едно трио на Scatters, ќе добиете 5 повеќе бесплатни игри. Ако сте во активирање на нови игри, тука постои бесконечна можност за тоа.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Баи ши Ажурирано: Јануари 17, 2019 автор: Амир Бери

содржина