Fei cui gong zhu


Fei Cui Gong Zhu е онлајн слот од Playtech со ориентална тема и комплименти Nian Nian You Yu, уште една неодамнешна верзија од овој развивач. За разлика од таа игра, сепак, Феи Куи Гонг Жу доаѓа со неколку бонус карактеристики, како и прогресивниот џекпот, па проверете ја ревизијата подолу за сите основни детали.
Феи Кју Гонг Жу е пет ролна СЛО со три реда и до дваесет линии за исплата; големите транспарентни макари замаглуваат простор на вода и во далечината има заматен планински опсег.
Fei cui gong zhu wildThere се три теми поврзани со висока вредност симбол, вклучувајќи жад змеј, прилично вентилатор и украсен вазна; симболите со пониска вредност се пет кинески знаци кои ние сме сигурни дека се многу значајни.
Дивите симболи се јапонска девојка и таа ги заменува сите други, освен распрснувачот (црвен храм) и бонусната икона (зелен храм).
Бонус карактеристики
слободен врти

Ова се активира со слетување на три или повеќе црвени симболи на расфрлање на храмот насекаде во вид за кои ќе заработите десет слободни вртења. Сите победи во овој круг ќе бидат тројно (освен ако бонусот на Тајната градина не се активира) и можете да освоите повеќе вртења со слетување на уште три ракети.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Fei cui gong zhu Ажурирано: Јануари 16, 2019 автор: Амир Бери

содржина