Ji Xiang 8


Бројот осум се смета за многу среќен број во кинеската култура. Ние западниците можеби мислат дека седум е магичен број, но Кинезите сакаат да одат еден подобар, и Playtech навистина заминале за среќниот југулар со кинески тематските Џи Ксијанг 8 процеп. Преведувајќи како "Среќен 8" не постои сомнеж за насоката во која се наоѓа овој слот, па да се нурнеме да видиме како го оценуваме "8".
Првата забележителна разлика со Ji Xiang 8 во споредба со другите китајски тематски прилози на Playtech е тоа што ова изгледа како три-преносник, а не почесто формат со пет ролни. Велиме "изгледа", зашто првото изненадување што го фрла овој слот е тоа што секоја симболна позиција всушност е ролна сама по себе, па всушност Ji Xiang 8 се врти околу девет реквизити во секоја игра. Добро, деветте макари не го одразуваат бројот на магијата што оваа тема го закачи, но ќе најдете многу "8" на друго место во оваа игра, како што ќе објасниме.
Прво, постојат осум линии на исплати преку 3 × 3 низа на ленти и победи се постигнуваат ако три соодветни кинески симболи се поставени на кој било ред, која било колона или која било од двете дијагонали. Интересно е што сите плати завршуваат и во "8", па најмалата победа е 18 пати на линијата, а максимумот е многу среќен 8888 пати на линијата.
Симболот Лаки 8 сам по себе е единствената специјална карактеристика на Ji Xiang 8 слот, и е класичен Scatter. Два или повеќе инстанци треба само да бидат во насока да предизвикаат плата, а со максимум девет гледани што ќе освојат победа од 8888 пати од вкупниот удел (не linebet), создавајќи најголемо можно исплата од оваа машина.
Така е и Scatter навистина единствената специјална карактеристика на овој слот? Нема диви? Нема слободни вртења? Да, да и да. Која може да го направи ова или совршен слот за вас, или како криптонит Супермен. Џи Ксијанг 8 е исклучително едноставен и посакува да се врати на поедноставна возраст на казино машини, што не е без негова жалба.
Ќе се вртите и се надевате дека ќе победите. Ништо друго да се разгледа; нема бонус карактеристики за да се чека околу. И по неколку драми на овој слот, мораме да кажеме дека формулата изгледа дека добро функционира за Џи Ксијанг 8.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Ji Xiang 8 Ажурирано: Јануари 17, 2019 автор: Амир Бери

содржина