Jin qian wa


Во оваа игра, која повторно ќе ја донесе ориенталната тема, 40 линиите ќе ги прикажуваат покерните симболи во црвено, со дизајн кој е типичен кинески. Другите симболи исто така ќе бидат присутни на интернет за да ја формираат основата за вашите возбудливи игри и вашите победи. На злато жолчката, симболот на доброто и злото во бело и црно, змејот, слонот и златната желка ќе создадат можности за победи и ќе ви кажат многу за кинеската средина. Со златната жаба и златната желка, има доволно злато за да се сугерира профитабилен исход. Источните поставувања ќе бидат добредојдени за играње и уживање во себе, и откривање кои шанси можете да ги преземете во слободна игра. Што се однесува до симболите, ако сте играле кинески тематските игри, на пример други игри од Playtech, ќе бидете запознаени со оние што се прикажани во оваа Слот машина.
Златната жаба ќе биде Диви, со неколку бакшиш, покрај сјајот на злато. Ќе има црвен рубин во устата, што го прави уште поскапоцено. Ќе биде наредено на сите ленти, кои ќе ги зголемат можностите за освојување на високи, карактеристични за слободни Вегас Слот игри. Неговите победи ќе бидат доделени за 3, 4 или 5 жаба симболи, а максимум, за 5 жаби, ќе биде 1,000. На Scatter, претставена со некои златни симболи на атрактивна сина позадина и во златна рамка, ќе се појави на макари 2, 3 и 4. Тоа ќе предизвика слободните игри да започнат: бројот на овие игри ќе биде 8.
Симболот на Јин и Јанг, кој го претставува доброто и злото или борбата на спротивностите, ќе даде победи за 3 на 5 симболите, со максимална 400 за 5. Животните симболи, зелениот змеј, златната желка и сивиот слон, исто така, ќе дадат победи за 3 до 5 од вид, максимум 250. Симболите на црвениот покер, исто така, ќе имаат свои победи за 3 до 5 идентични, максимални 150 или 100.
Јин и Јанг е главен во игра која ќе ве однесе до Кина. Кинезите често го прикажуваат овој знак, кој ги комбинира спротивностите и ги потсетува луѓето дека се комплементарни во целост. Може да се мисли на многу примери на спротивности кои одат заедно, еден по друг, по ред, итн. Еден многу чест пример е промена на светлината и темнината, а освојувањето и губењето е исто така пример за кој ќе помислите. И победа и губење доаѓаат како можности во онлајн игри.
Со Scatter, златните симболи на сина позадина и врамени во злато, таму ќе бидете во слободните вртења. 3 од тие симболи ќе ви бидат доволни за да ви овозможи да ја внесете функцијата, каде што 8 бесплатни игри ќе ви бидат доделени. Во карактеристиката, повеќе симболи на жаба ќе се појават на макарите, и со 3 повеќе Scatters, 8 повеќе бесплатни игри ќе ви дојдат како додадена перка. Активирањето на и на бесплатните игри може да трае бесконечно, што е добра вест ако ја сакате оваа функција во бесплатни слотови за вас.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Jin qian wa Ажурирано: Јануари 17, 2019 автор: Амир Бери

содржина