Si Xiang


Како што споменавме погоре, Si Xiang не нуди никакви бонусни круга или карактеристики, што може да се исклучи на високи ролки. Тоа, рече, се уште е достојна игра да се игра, особено за обични гејмери ​​само бараат некои пријатни онлајн акција акции на ленти. Додека нема слободни игри или посебни карактеристики, играта нуди четири главни симболи, од кои сите се високи. Овие се Менг Женг Змејот, Линг Гуан Феникс, Жу Минг желка и Џијан Бинг Тигар. Земете ја жетвата за да добиете монети од 750, фениксот за да заработите монети од 1200 и пет симболи на змеј и тигар за секој монети на 5000.
Si Xiang бонус
Дополнителни карактеристики на играта

Si Ксијанг е пет ролна, три ред и девет линија за плаќање онлајн Playtech поставен против позадина на црвени кинески змејови и автентична ориентална саундтрак. Играта содржи четири симболи со висока вредност, вклучувајќи змеј, џиновска птица, тигар и желка / змија. Симболите со пониска вредност вклучуваат 9, 10, J, Q, K и A. Симболот на Јин Јанг е див и ги заменува сите други симболи, вклучувајќи го и распрскувачот, иако нема сама исплата. Дивиот се појавува на вториот, третиот и четвртиот репортаж. Логото на играта претставува расфрлање и ќе им заработи на играчите главна награда на 100x на линијата удел кога ќе забележите пет на лентите.
Пред да започнете, ви препорачуваме да ги прилагодите облозите. Кликнете на линија залог да ја смените вашата големина на паричка, која се движи од 0.01 до 100.00. Копчето Линии ви овозможува да го одберете бројот на линии за исплата што сакате да ги играте. Функцијата Auto Play ви овозможува да изберете одреден број на вртења за автоматско и непрекинато репродукција, додека копчето Bet Max ви овозможува автоматски да го поставите максималниот влог. Конечно, турбо режимот може да се користи за да се вртат двапати побрзо, како и обично. Откако ќе бидете подготвени, можете да притиснете Start и макарите ќе бидат поставени во движење.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Si Xiang Ажурирано: Јануари 17, 2019 автор: Амир Бери

содржина