Јети битката на Гринхет врв


Јети битката кај Гринхет Врв е веселиот видео-слот со 5 катушки и 11 линии. Овој слот е креиран од Thunderkick и претставува нивно хумористично превземање на легендата за Јети. Оваа црно-авантура како цртан филм дава многу шанси да извлече некои значителни победи додека се забавувате. Така да се пренасочите кон планинските предели на Thunderkick казина да се вртат вистински, но пред да направите, треба да ги дадете овие ленти наврати овде на нашата страница.
Како да се игра на Yeti Битката на Гринхет Врв слот
Оваа игра е веројатно најчудните слотови што некогаш сте ги играле, бидејќи самата тема, иако имагинативна, нема никаква смисла. Сепак, едно е прилично едноставно, и тоа е начинот на кој ја контролирате играта.
Копчето 1 монета ќе отвори посебен панел кој ќе ги прикаже достапните облози и ќе го избере оној кој најмногу одговара на вашите потреби и ќе ги врти бараните ролни.
За да ги поставите лентите во движење, треба да го притиснете копчето Spin, и кога ќе се уморите од вртење на ремените, автоматски ќе се прикаже.
Кога ќе го достигнете копчето за автоматско прикажување, ќе се отвори панел и ќе го одберете бројот на пати што сакате да се вртат лентите, без запирање.
Слот карактеристики
Едно е сигурно, Thunderkick не недостасува никаква имагинација кога станува збор за теми и особини, а Yeti Battle of Greenhat Peak слот не се разликува. Можете да очекувате Wild Attack во било која точка во играта, вклучувајќи го и функцијата Free Spins која на крајот може да резултира со некои лепливи диви.
Баварскиот човек со зелено мот е Дивиот симбол во играта и може да дејствува како замена за сите симболи, освен симболот за бонус. Значи, да видиме како може да се активираат особините на овој слот.
слободен врти
Сјајна Златна Морков е бонус симбол во играта, и кога ќе слеташ најмалку 2 од тие, ќе го активирате Wild Attack. Сепак, 3 или повеќе моркови на макарите ќе ја активираат бонусната бесплатна функција. Откако ќе се активира, можете да освоите 10, 15 или 20 вртења, во зависност од бројот на симболите што активираат.
Доколку приземните дополнителни Морски Моркови за време на Функцијата за слободни Спинови, ќе добиете награден со дополнителни 3 вртења, а можете да отидете до максимум вкупно 5.
Метал на дивиот напад
Секој бонусен симбол што се појавува на макарите го активира чекорот 1 на дивиот напад метар. Секој 3 бонусен симбол наградува екстра случајна Sticky Wild за преостанатиот дел од функцијата, и ќе даде дополнителни 2 вртења додека не се пополни комплетот. Целосниот метар ќе им даде дополнителна врти на 5, и може да достигнете максимум од вртежите на 31 во оваа функција.
Секое Диви слетување на макарите за време на оваа бонус игра ќе се заклучи во место за остатокот од играта круг, или додека таа формира победа-комбо.
Дивиот напад
Со 2 Scatters ќе активирате или Дивиот напад се појавуваат со Sticky Wilds или бонус 10 се врти. Ако првиот, можете да добиете помеѓу 1 и 3 Sticky Wilds.
Кога Дивиот напад се активира, секој див на лентите што не формира победничка комбо ќе стане леплива дива.
Леплива дива
Леплива дива може да се појави за време на Дивиот напад и за време на бонус играта. Откако ќе се качи на лентите, ќе се заклучи и ќе остане леплива се додека не формира победа-комбо, или додека не завршува играта.
Резиме
Кога ќе ги ставиме сите заедно, слот со теоретски RTP стапка на 96.1%, и таква необична тема, дефинитивно вреди да се сними. Очигледно, ова е едноставна игра, но со карактеристики кои се активираат често може да ви донесе некои големи победи, особено за време на функцијата Слободен спин со Sticky Wilds.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Јети битката на Гринхет врв Ажурирано: Јануари 15, 2019 автор: Амир Бери

содржина