Жао Каи Тонг Жи


Играње кинески тематските игри е задоволство, особено кога Playtech е одговорен за производство на автомати. Учите за новите карактери во нивната митологија и имате одлични искуства преку Интернет во игри помеѓу специфични кинески симболи и фигури. За да објасниме за каква е темата на оваа игра, прво да кажеме дека Каи Тонг Зи е бог лик. Всушност, тоа е дете-бог на богатството, што веќе звучи многу, многу инспиративно. 9-те линии за плаќање и 5 ролни на овој слот се способни да обезбедат наградувачки победи, како што можете да видите, и ќе има многу деца кои бараат симболи. Торбите со победи се задолжителни меѓу симболите, затоа бидете сигурни дека ќе ги најдете таму. Нема да ги пропуштите познатите фенери, бидејќи има и симбол на фенер. Нема да има функција за бонуси, што може да биде разочарување за оние кои бараат рунди за бонуси. Но, темата и привлечните карактери, претставени во прекрасна графика, ќе ве пренесат во Кина, и ќе имате прекрасна гејмерска сесија, во слободна игра.
Најпрво мора да научите повеќе за тој детски бог, кој беше прикажан во голем број легенди. Неговото раѓање беше чудо поврзано со богатството. Легендата вели дека заедно со неговото раѓање се појавиле богатство на богатства, па затоа го добил ова име, кое сега сјае за да ги украси бесплатните казино слотови. Замислете што среќа луѓе на кинески, да имаат бог дава богатство за нив. Сега тој е тука за вас, да се направи разлика во вашиот банкар. Тука ќе имате четири симболи за деца, секој со традиционален кинески симбол: a злато лилјак, крап на кои, златен сад и праска што ја симболизира бесмртноста. Детето, момчето со златна палка, наградувајќи за 1 до 5 од неговите симболи, ќе даде максимум 10,000 за момчето 5 со симболи на лилјаците. Девојчето со златен тенџере ќе ги добие своите победи за 2 до 5 симболи, со максимална 5,000. Момчето со кралот Кои ќе награда за 2 на 5 симболи, максимум 1,200. Девојката со праска ќе даде максимум 750, и ќе плати за 2 на 5 симболи. Другите симболи ќе имаат ананас со максимална победа на 350, црвена торба со златна симболи, со максимална победа на 250, група златни монети 3 и црвен плик, кои ќе плаќаат максимално 200 и пурпурна фенер и виси декорација, кои ќе плаќаат максимално 50.
Дивиот ќе биде змеј кој личи на симбол, кој се очекува на ролни 2, 3 и 4. Ќе го замени и ќе ги удвои вашите победи кога ќе го стори тоа. На Scatter, логото, исто така, ќе имаат свои бакшиш за 2 да 5 логоа. Тоа ќе даде исплати на кое било место, на последователни макари, почнувајќи од десно, или почнувајќи од лево.

 

Случајни БЕСПЛАТНИ игри во казино:

 

Жао Каи Тонг Жи Ажурирано: Јануари 17, 2019 автор: Амир Бери

содржина