0 Коментари

Еве легендата за магичниот кикирики

20 freespins во розови слонови во радоста на казиното
Гласини го имаат тоа што во најдлабоките џунгли, скриени од непознати очи, постои магија кикирик кој лебди на облак со памучни бонбони. Оној кој го најде и зема залак ќе биде благословен од розовиот слон со силата на левитација и вечен живот. Но, внимавајте: магијата ќе ве натера малку да се налудничава, па затоа оддалечете се од алергиски луѓе! Она што не треба да се држите подалеку од тоа е активирање на подарок, кој мистериозно се појави на вашата сметка откако ќе го пронајдете магичниот артефакт:
20 freespins во Розова слоновите
20 freespins во розови слонови во радоста на казиното Ажурирано: Јуни 24, 2019 автор: Дејмон
Ширете љубов