0 Коментари

Рок на ролетите на Сабатон
Или Сабатон ќе ве потресе!

20 freespins во Сабатон во Casino-X
Во ноќта без месечина, тапанарот на многу позната група се разбуди на ненадеен шум. Она што го виде кога ги отвори очите беше искра испукана дама во кожа што лебдеше околу неговата соба. Гледајќи ја неговата драма, таа рече: „Не грижи се, јас, јас сум карпа самовила и јас сум тука да ја остварам твојата најмила желба“. Разнесениот музичар го задржа својот здив една секунда и шепна: „Сакам да бидам најсилниот и најбрзиот тапанар на светот“. Бајката го мавташе своето стапче, а магијата беше направена: тапанарот стоеше… со тоа што еден пар нови раце се креваа од неговиот грб. Соништата мора да се остварат на вистински начин, затоа ние подготвивме моќен подарок за депозит за да ја зајакнеме вашата среќа и рок-дух:
20 freespins во Сабатон во Casino-X Ажурирано: Јуни 25, 2019 автор: Дејмон
Ширете љубов