0 Коментари

Еве најбрзо пророштво!

20 freespins во годишни времиња во Joy Casino
Ударни вести! Our кози-дописници од селото објавија дека зелениот трон е испразнет и дека е крајно време да се најде новиот владетел на полињата. Но, кој ќе има доволно храброст и канџи да стане кралот на зелената Герне, кардиналот на морковските залихи и господарот на пченка? Пророштвото на стариот хрчак тврди дека само Големиот зајак, роден во најмрачната дупка, Господарот на зајаците и првите мрмоти, има право да владее. Ако му помогнете на вистинскиот наследник да се искачи на престолот, наградата од неговото величие нема да потрае долго за да пристигне:
20 freespins во годишни времиња во Joy Casino Ажурирано: Јуни 24, 2019 автор: Дејмон
Ширете љубов