Програма за лојалност на казино

0 Коментари

Програмата за лојалност е обезбедена од сите големи казини познати низ целиот свет, вклучувајќи ги не само локалните, туку и виртуелните. Секој коцкар може да учествува во програмата. Јадрото на програмата за лојалност е дека добивате поени за секој депозит (на пример, 10 поени за секој € 100). Вашиот статус се менува во зависност од бројот на бодови: сребро, злато, платина, дијамант итн. слот o готовина

Статусот им овозможува на коцкарите да играат по поповолни. Така, казиното привлекува коцкар за да се врати. Покрај тоа, појаснува дека е попрестижно да се игра овде отколку во другите казина. планетата 7

Какви бонуси за лојалност можете да ги имате?

Главниот бонус за лојалност е даден кога се разменуваат клупските поени за бонусните пари по аналогија со бонус во готово. ВИП-поени имаат голем број на предности, вклучувајќи:

  • Учество на ексклузивни турнири
  • Набавка на производи од марката во онлајн продавница
  • Ексклузивни подароци слот лав
  • Турнири и состаноци со администрацијата на казиното
  • Личен менаџер за контакт со казиното
  • Брзо повлекување пари
  • Учество во ждрепката на ваучер за патувања
  • Билети за културни и спортски настани
  • и уште повеќе

Запомнете дека казиното нема никакви причини да не ве прифаќате како член на клубот, но ние не ве советуваме да се заинтересирате за тоа. Прво, размислете дали навистина верувате во ова казино или се сомневате дека сакаат да ве измамат. Слушајте ја вашата интуиција или подобро обидете се да добиете што повеќе информации за куќата за коцкање. играчи клуб казино

Програма за лојалност на казино Ажурирано: Ноември 29, 2019 автор: Дејмон