Политика за приватност

Ние сме За бонусниот форум за изразување на форуми ("ние", "наш", "нас"). Ние сме посветени на заштита и почитување на вашата приватност. Ако имате прашања во врска со вашите лични информации ве молам Контактирајте не.

Кои информации ги имаме за вас

Видот на податоците што ги собираме и обработуваме вклучува:

  • Вашето име или корисничко име.
  • Твојата е-маил адреса.
  • Вашата IP адреса.

Дополнителни податоци може да се соберат ако одлучите да го споделите, како на пример ако ги пополните полињата на вашиот профил.

Ние ги собираме некои или сите овие информации во следниве случаи:

  • Вие се регистрирате како член на оваа страница.
  • Пополнете ја нашата контакт форма.
  • Ја пребарувате оваа страница. Погледнете "Политика за колачиња" подолу.
  • Пополнувате полиња на вашиот профил.

Како се користат вашите лични податоци

Ние можеме да ги користиме вашите лични информации на следниве начини:

  • За целите на правење на вас регистриран член на нашата веб-страница, со цел да придонесете кон содржината на оваа страница.
  • Ние можеме да ја искористиме вашата е-адреса за да ве известиме за активност на нашата страница.
  • Вашата IP адреса е снимена кога изведувате одредени активности на нашата страница. Вашата IP адреса никогаш не е јавно видлива.

Други начини на кои можеме да ги користиме вашите лични податоци.

Покрај тоа што ве известуваме за активност на нашата страница која може да ви биде релевантна, од време на време можеби ќе сакаме да комуницираме со сите членови за важни информации, како што се билтени или објави преку е-пошта. Можете да се вклучите или да се откажете од таквите пораки во вашиот профил.

Ние можеме да собираме не-лични информации за вас во текот на вашата интеракција со нашата веб-страница. Оваа информација може да вклучува технички информации за прелистувачот или тип на уред што го користите. Оваа информација ќе се користи чисто за целите на анализата и следење на бројот на посетители на нашата страница.

Чувајте ги вашите податоци безбедни

Ние сме посветени да осигураме дека секоја информација што ни ја давате е безбедна. Со цел да се спречи неовластен пристап или откривање, воспоставивме соодветни мерки и процедури за да ги заштитиме и обезбедиме информациите што ги собираме.

Политика за колачиња

Колачињата се мали текстуални датотеки што се поставени од нас на вашиот компјутер, кои ни овозможуваат да обезбедиме одредени функционалности на нашата страница, како на пример да можеме да се логираме или да запомниме одредени параметри.

Имаме детална политика за колачиња и повеќе информации за колачињата што ги поставивме на оваа страница.

Права

Имате право да пристапите до личните податоци што ги имаме за вас или да добиеме копија од неа. Да го стори тоа молам Контактирајте не. Ако мислите дека информациите што ги имаме за вас се нецелосни или неточни, можете Контактирајте не да побараме од нас да ги завршиме или исправиме тие информации.

Вие исто така имате право да побарате бришење на вашите лични податоци. Те молам Контактирајте не ако сакате да ги отстраниме вашите лични податоци.

Прифаќање на оваа политика

Континуираната употреба на нашата страница означува ваше прифаќање на оваа политика. Ако не ја прифатите политиката, тогаш немојте да ја користите оваа страница. При регистрирањето понатаму ќе побараме ваше експлицитно прифаќање на политиката за приватност.

Промени во оваа политика

Можеме да направиме промени во оваа политика во секое време. Од вас може да биде побарано да ги разгледате и повторно да ги прифатите информациите во оваа политика ако се менуваат во иднина.

Политика за приватност Ажурирано: Ноември 26, 2018 автор: Дејмон
онлајн забава на блек џек