CashBery екранот
Продај RSS

CashBery

CashberyСо задоволство ви презентираме целосно опремен инвестициски сервис каде што можете и да добивате средства и да ги издавате на други корисници на платформа.

Во нашата компанија, можете да инвестирате со издавање на микро кредити за поединци, мали и средни претпријатија, како и за корисниците на услугите за безбедност. Приносот за инвестиции може да биде до 600% годишно. И многу видови на бонусиза активноста, можноста за тргување со акции на компанијата може да биде извор на висок приход за вас.

«Cashbery» е место каде што инвеститорите можат да издаваат заеми за позајмувачите преку нашата специјализирана услуга. Од 2016, «Cashbery» е група на компании кои се состојат «Cashbery» Микрофинансиска компанија, Кешбери друштво со ограничена одговорност и Британците «Cashbery» Ограничена компанија координирање платформа операција за инвеститорите. Списокот на компании ќе се прошири и во иднина заедно со развојот на компанијата.

Нашата мисија

За да им се придружат на инвеститорите и на должниците од целиот свет во еден конзорциум за да се максимизира внатрешната интеракција.

Да се ​​направи профитабилна инвестиција што е можно поприфатлива за сите категории граѓани ширум светот.

Нашите предности

  • Бонуси за привлекување инвеститори (програма за упатување на повеќе нивоа, надоместоци за активност, менаџерски бонуси и репрезентативни надоместоци)
  • Најпопуларните платните системи (банки на РФ, КЗ, УА, големи електронски платежни системи)
  • Платформата е одговорна за сите работи со должници (вие само треба да направите профит)
  • Инвестициите се распределуваат на заеми во реално време (можете да ја видите индивидуалната статистика на вашата сметка)
  • Работа со физички и правни лица (граѓанин на која било земја може да стане инвеститор)
  • Мултиевурнентна лична сметка (рубли, тенге, гривни, долари, евра, БТК)
  • Многу тарифни планови за најпребирливите инвеститори (да одлучите колку сакате да се заработите)
  • Професионален тим со долгогодишно искуство во финансии и маркетинг на повеќе нивоа
  • Инвестициите се поддржани со формални договори (договор за одговорност на страните, гарантен фонд за осигурување и гарантиран фонд за гаранција на имотот)

Игра сегаhttps://cashbery.com/

Активни бонуси

Вкупно: 5
Инвестиции во алгоритамско тргување на размена на криптовалентни и берзи. Во моментов се повеќе популарни кај инвеститорите кои се здобиваат со алгоритамско тргување на различни финансиски пазари, а ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Инвестирањето во криптовалентност криптовалентност и потенцијалот што го дава, во моментот, најмногу ветувачки тренд на финансискиот пазар. Ова е потврдено во последните неколку години и ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Финансирање на безбедноста на подвижниот и недвижниот имот Давање заеми за обезбедување на подвижен и недвижен имот на поединци или претприемачи добиваат најмногу од сите давачки за тарифи ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Кредити за мали и средни претпријатија Поставете мали и средни бизниси со принос до 228.5% годишно. Поради недостигот на надворешно финансирање и паричната ликвидност во банките на многу автобуси ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Microloans на поединци Испрати заем приноси до 600% годишно. Избирајќи било која од стапките, Вие кредитна поединци, им давајќи microloans преку нашата платформа. Капацитет на овој пазар i ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино