Казино Тајната екранот
Продај RSS

Казино тајна

 1. ВОВЕД

1.1. Оваа веб-страница, www.casinosecret.com (Зборовите "Веб-страница") Е управувана од Casino Secret Limited ("we","us"Или"сајт") Компанија регистрирана во Малта со регистарски број на фирмата C86426 и регистрирана канцеларија на #2, улица Жералду Фаррурија, Зеббуг, Малта.

1.2. Овој договор ги утврдува Условите и условите кои претставуваат обврзувачки договорни односи помеѓу Casino Secret Ltd и регистрираниот играч, во понатамошниот текст "Корисник". Со пристапување. регистрирање и / или користење на веб-страницата, вие се согласувате да бидете обврзани со овие Услови и правила. Овие Услови и правила се однесуваат на сите игри со нас преку кој било уред, вклучувајќи апликации за превземање на мобилен уред и ќе останат во сила онолку долго колку што регистрираната сметка останува активна.

Те молам внимателно прочитајте ги овие Услови и правила, пред да почнете да користите некој дел од Сајтот.

1.3. Casino Secret Limited е лиценцирана и регулирана со цел да ги обезбеди своите услуги според следните лиценци од страна на Матицата за игри на среќа (MGA), Building SCM 02-03, ниво 4, SmartCity Malta, Ricasoli SCM1001, Малта. Овие лиценци ни дозволуваат да обезбедиме онлајн обложување и игри услуги преку Сајтот ("Услугите"):

Број на лиценца - MGA / B2C / 259 / 2014 издаден на 1st август 2018

1.4. Секое упатување на "вие" и "твое" се однесува на вас, корисникот на сајтот.

1.5. Со кликнување на копчето "Се согласувам" на страната за регистрација, се согласувате дека сте ги прочитале, сфатиле и се обврзани со овие Услови и правила. Овие Услови и правила се составени од:

- овие рокови и услови;
- на Политика за приватност и колачиња;
- сите услови и / или правила во врска со промоции, бонуси и специјални понуди кои можат да се применуваат од време на време;
- нашите обложувални и правила за игра (вклучувајќи, каде што е применливо, роковите и условите за специфични промоции кои можат да постојат на сајтот од време на време и кои можат да се најдат на веб страницата посветена на конкретната промоција во соодветниот дел на сајтот) ( на "Правила на играта")

1.6. Ако не се согласувате со овие Услови и правила, во целост или делумно, или не сакате да бидете обврзани од нив, веднаш треба да излезете од Веб-страницата. Вашето континуирано користење на Сајтот ќе претставува прифаќање на овие Услови и правила.

 1. ПРОМЕНИ НА УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ

Ние го задржуваме правото да ги менуваме Условите и условите во секое време. Ние ќе се осигуриме дека сите значајни промени на Условите и условите ќе ви бидат однапред известувани со соодветен метод (на пример, преку е-пошта или преку известување на веб-страницата). Сепак, препорачливо е да ги проверувате одредбите и условите од време на време за да се осигурате дека се согласувате со нив, а вашата континуирана употреба на веб-страницата ќе се смета за ваша прифатеност на какви било промени што може да ги направиме.

 1. ИНТЕРПРЕТАЦИЈА

3.1. Во овие Услови и правила, освен ако контекстот не бара поинаку:

3.1.1. упатувањето на овие Услови и Услови вклучува упатувања на овие Услови и правила како што се различни, дополнети и / или заменети на кој било начин од време на време;

3.1.2. Во случај да постои конфликт или неконзистентност помеѓу одредбите и условите и сите други правила во Политиката за приватност, овие Општи услови ќе преовладуваат. Во случај да постои конфликт или неконзистентност помеѓу овие Услови и услови и бонусните услови и услови, бонусните правила и правила ќе преовладуваат.

3.1.3. упатувањето на клаузули или под-поделби се референци на клаузули и под-поделби на овие Услови и правила

3.1.4. насловите на клаузулата се само за референца и не влијаат врз толкувањето на овие Услови и правила.

3.1.5. референците за "снопови" вклучуваат, ако е применливо, повикување на "облози" и "удели";

3.1.6. референци кон сервери или "наши сервери", каде што е применливо, вклучува упатување на серверите Casino Secret Limited и на трети лица сервери кои се користат за да ви ги обезбедат нашите Услуги на или преку Сајтот;

 1. ОТВОРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО ВАШАТА СМЕТКА

4.1. Со цел да се направи еден или повеќе wagers на сајтот, мора да отвори сметка со нас ("сметка"). Можете да аплицирате за отворање сметка со пополнување на онлајн формуларот за апликација www.casinosecret.com. Тоа е само со пополнување на целосната онлајн формулар за апликација на погоре споменатиот линк за кој се смета дека е сопственик на сметката и може да играте за вистински пари на Сајтот.

4.2. Со аплицирање за сметка, вие ги претставувате и наложувате дека:

4.2.1. вие имате најмалку осумнаесет години (18) години или возраста на правна согласност за ангажирање со Услугите според законите на јурисдикцијата во која се наоѓате додека ја користите Веб-страницата, во зависност кое е повисоко. Вие разбирате дека употребата на нашите услуги не е погодна за малолетници и дека нема да му помогнете на малолетникот да аплицира или да користи сметка;

4.2.2. секогаш ќе се придржувате кон овие Услови и правила. На играчите им е забрането продажба, пренос и стекнување сметки до или од други играчи;

4.2.3. вие нема да злоупотребувате на било кој начин или начин било кое онлајн обложување или игри или бонус понуда или друга промотивна шема понудена од нас;

4.2.4. сите информации што ни се дадени од вас, или по барање за сметка, последователно или во врска со вашата сметка (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, име, презиме, датум на раѓање, место на живеење, адреса за е-пошта и телефонски број) е завршена , точни, тековни и не погрешни и дека ќе ве информираме веднаш ако има какви било промени во таквите информации;

4.2.5. сте прифатиле да добиете информации за бонус понуди и други информации од Casino Secret Limited (како што е дефинирано во Клаузула 4.3) Доколку не сакате да бидете информирани за бонус и други понуди, имате право да се откажете од следењето на линкот и чекорите наведени во нашата Приватност и Колачињата;

4.2.6. разбирате дека постои ризик од губење на пари од коцкање или играње на игри на сајтот и дека сте целосно одговорни за настанатите загуби;

4.2.7. немате веќе сметка со нас, ако вашата сметка е прекината или затворена од нас во согласност со одредбите и условите или моментално само исклучена;

4.2.8. не треба да имате неразумни очекувања за добивките што можете да ги направите преку коцкање на сајтот. Вие признавате и разбирате дека мал дел од клиентите можат да страдаат од зависност од коцкање и често бараат стручна помош за да се справат и надминат нивната зависност. Ве молиме погледнете го нашиот одговорен игри на среќа страница, достапна преку линкот на дното на секоја страница на Сајтот, за да се запознаете со одговорните игри за игри што ги нудиме и за листа на локални организации кои можат да ви помогнат;

4.2.9. дека изворот на сите пари што ги користиш на сајтот не е нелегален и дека нема да ја користите страницата за каква било незаконска или измамна активност, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на перење пари според законите на која било јурисдикција што важи за вас. Вие дополнително изјавувате дека нема да ставате облози на Мапа на настани во кои сте вклучени во кој било капацитет директно или индиректно или за кои сте добиле било каква информација преку неетички или незаконски средства;

4.2.10. вие признавате и разбирате дека може да се поднесе кривична и / или граѓанска постапка против вас и кое било друго лице (а) во врска со вашето учество во некоја од горенаведените активности и ние го задржуваме правото да го пренесеме, по наше дискреционо право, сите информации до соодветните органи за понатамошна истрага во случај некоја од горенаведените активности да се сомневаат или на друг начин да се поврзат со вашата сметка и без да ви обезбедат известување за нашата намера за тоа. Вие забележувате дека ние ќе поднесе извештај до надлежните органи, со најмала индикација за какви било трансакции и / или активности кои укажуваат на потенцијално перење пари. Со ова се согласувате да се откажете од сите и сите права што може да имате, законски или на друг начин, од било каква природа и од било која надлежност во највисок можен степен, во врска со таквото објавување. Дополнително, го задржуваме правото да задржиме какви било средства за кои се сомневаме дека се во врска со незаконска или измамничка активност и ние нема да сме обврзани да ви обезбедиме причина за такво нешто.

4.3. Вие не може да аплицирате за сметка или да користите некоја од нашите Услуги ако вие или член на вашето домаќинство се или сте биле во последните две години вработен во Casino Secret Ltd. За целите на оваа клаузула 4.3, "вработен" вклучува трета странски изведувачи, како што се даватели на лиценци, добавувачи на софтвер, програмери или партнери и сите тие лица на кој било начин поврзани со кој било член Casino Secret Ltd.

4.4. Вие не може да аплицирате за или да отворите сметка ако не се однесувате како главен обврзник и дејствувате во име на некој друг или за некој друг корист.

4.5 Го задржуваме правото да затвориме сметка и да го задржиме салдото на таа сметка, кога имаме основано сомневање дека сметката се користи или контролира од страна на друго лице, освен лицето именувано како регистриран сопственик на сметката и / или каде што имаме разумни сомневање дека сметката се користи на погрешно начин или на друг начин во врска со една или повеќе маркетиншки филијали на Casino Secret Ltd.

4.6. Зачувајте како што е наведено конкретно во 4.7 подолу, средствата депонирани на една сметка не може да се пренесат на друга сметка.

4.7. Може да имате само една сметка со нас во било која единствена точка во времето. Ние го задржуваме правото да ги затвориме сите повеќекратни сметки отворени во исто име или на кој било начин да се повикаат на истото лице. Само на дискреција на Casino Secret Limited и во случај кога сметаме дека повеќе сметки се отворени со вистинска грешка, може да се согласиме да кредитирате една сметка која сте ја отвориле со нас со кое било оставено салдо на вашата дополнителна сметка. Ако имаме разумна основа да веруваме дека измамата е извршена или се обиде, го задржуваме правото да ја откажеме трансакцијата поврзана со него, каков било бонус или било која друга промоција, без да е во спротивност со било која друга акција. Во овие Услови и правила, повикување на "измама" ќе се смета дека вклучува "бонусување". Злоупотребата на бонуси вклучува, но не е ограничена на, отворање на повеќе од една сметка за да бара дополнителен бонус или корист. Само една сметка може да се отвори по IP адреса и / или компјутерски уред.

4.8. Вие нема да дозволите трети лица да ја користат вашата сметка, а вие целосно одговорни за какви било загуби направени од трета страна на вашата сметка. Веднаш ќе ве информираме ако се сомневате дека трета страна добила пристап до вашата сметка, а вие ќе ни помогнете целосно во нашите истражувања на предметот.

4.9. Вие разбирате дека средствата депонирани во вашата сметка не заработуваат никаква камата и не смеете да го разгледувате Casino Secret Limited како било каква форма на финансиска или банкарска институција.

4.10. Вие разбирате и прифаќате дека Casino Secret Limited строго забранува употреба на роботски, автоматски, механички, електронски или други уреди за да се направат автоматски одлуки во било која игра или во однос на било која залог на Сајтот, без разлика дали таквата употреба се обидува или влијае на вас или од трети страни. Треба ли да имаме разумно сомневање дека некој таков уред се користи на Сајтот, го задржуваме правото да го поништиме залогот или уделот за кој се сомнева дека е направен со користење на таков уред и / или да го исклучи секој клиент од каква било промоција или конкуренција во која осомничени дека таков уред е користен и / или ја суспендира предметната сметка во очекување на испитување на предметот и / или да ја раскине сметката по сопствена дискреција. Сметаме дека употребата на такви уреди е еднаква на измама и го задржува правото во таков случај да не враќа никакво салдо на сметката за време на раскинувањето и да ги откаже сите нерешени облози или игри.

4.11. Вие разбирате и прифаќате дека ви е забрането да користите било каков ресурс кој е дизајниран да обезбеди играч со нефер предност. Таквите забранети ресурси може да вклучуваат, но не се ограничени на, трети лица софтверски апликации и бази на податоци, како и веб-сајтови, веб-базирани бази на податоци, услуги за претплата и помош на кое било друго лице, без оглед на тоа дали тоа лице исто така е носител сметка на Casino Secret Limited. "Неправедна предност" е дефинирана како употреба на техники за играње, како што е броење на карти, Casino Secret Limited може да ја раскине сметката и да го задржи билансот на сметката на кој било играч за кој се смета дека има корист од нефер предност.

4.12. Casino Secret Limited го задржува правото да ја прекине сметката, да забрани играч и да ги задржи сите средства каде што тој играч е разумно сомнителен за вмешаност или помагање на другите да се вклучат во, мамење и измамнички активности, примери за кои се употребата на украдени или фалсификувани кредитни картички или броеви на сметки, депонирање на чипови, фалсификување, договарање и доставување на податоци или документи кои се фалсификувани, украдени или на друг начин проневерени.

4.13 Casino Secret Limited го задржува правото да ја прекине сметката, да забрани играч, да ги задржи сите средства и да ги разгледа сите чекани залози како изгубени, каде што тој играч е разумно осомничен за ангажирање или обид за ангажирање во активностите на поткуп.

4.14. Вие разбирате и прифаќате дека ние не гарантираме на кој било начин или начин дека вашата употреба на Сајтот е легална во која било надлежност и дека вашата одговорност е да ја осигурате законитоста на вашите постапки. Ние не можеме да ви обезбедиме правен совет во врска со законитоста на интернет-коцкањето во вашата јурисдикција, ниту пак можеме да прифатиме каква било одговорност за било каква казна што ви го наметнува некој релевантен орган како последица на незаконската употреба на Сајтот. Бараме да преземете свои чекори за да ја утврдите законитоста или на друг начин во јурисдикцијата во која се наоѓате пред да се обидете да пристапите и да играте на нашата Мапа.

4.15. Не смеете да аплицирате за или да отворите сметка ако се наоѓате во некоја јурисдикција во која аплицирањето или отворањето на сметка и / или користењето на нашите услуги е незаконско или спротивно на било која применлива регулатива ("Забранета јурисдикција"). Ваша одговорност е да се осигурате дека ова не е случај. Ние го задржуваме правото веднаш да ја суспендираме вашата сметка ако откриеме дека вашата сметка е отворена или се користи од Забранета надлежност.

4.16 Казино тајна ограничена сметка може да ја чува само поединец. За да се избегне сомнеж, сметките на компанијата не се дозволени.

4.17. Ние го задржуваме правото, во секое време, за пренос и / или лиценца, без претходна најава, право, одговорност и / или работење на сметка на Casino Secret Limited на друго правно лице, предмет на Casino Secret Limited, кое гарантира исполнување на пренесената обврска .

 1. IDENTIFYING YOURSELF

5.1. Кога аплицирате за некоја сметка и во секое време додека имате сметка со нас, прифаќате дека можеме:

5.1.1. побара од вас за доказ за вашиот идентитет, возраст и потекло на фондови и, дури и ако вашата сметка е отворена, да го блокирате по наше дискреционо право во секое време, ако не сме задоволни со информациите со кои сте ни испорачувале или во случај дека постои доцнење во обезбедувањето на бараните информации;

5.1.2. побарајте фотографија од која го држите вашиот документ за идентификација на бои, во случај на сомневање во однос на веродостојноста на идентитетот на сопственикот на сметката;

5.1.3. празнина и враќање на било какви удели и да ја забрани вашата игра додека вашиот идентитет, возраст и / или потекло на фондови не се потврди за нашето задоволство.

5.1.4 ја раскине вашата сметка со непосреден ефект и ги задржува сите средства на сметката во случај кога постои основано сомневање за измамничка активност, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, обезбедување лажни лични податоци, фалсификувани, изменети или украдени идентитет или финансиски документи или регистрација на повеќекратни сметки.

5.2. Casino Secret Limited ќе прифаќа само копии во боја на документи за идентификација.

5.3. Документацијата треба да се испрати на kyc@casinosecret.com или преку нашата веб-страница (потребна е најава) на страната Документи преку делот "Моја сметка". Препорачуваме сите играчи да ни ги испратат своите лични документи за идентификација по регистрација на нивната сметка.

5.4. Ние го задржуваме правото, по наша сопствена дискреција, да спроведуваме проверки против регистрираните податоци за апликантите и играчите за да обезбедиме точноста на доставените информации и ќе имаме право да бараме дополнителни докази за возраста на апликантот, способноста за законски да се договори со нас, земја на престој или други информации во секое време во иднина.

 1. ВАШАТА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЈА

6.1. Личните информации кои го задржуваме правото да бараме за регистрација се: име; презиме; пол; Дата на раѓање; место на живеење; и-мејл адреса; телефонски број; јазик, валута, пасош или лична карта и лозинка. Ваша одговорност е да се осигурате дека сите детали што ги добивте на формуларот за регистрација се точни и актуелни како што ние се бараме според важечкото законодавство за да ги провериме деталите што ги внесувате со идентитетот и документите за плаќање за целите на верификација вашиот идентитет. Можете да пристапите и да уредувате некои од вашите лични информации во секое време во делот "Моја сметка" на Веб-страницата или ако сте во контакт со Сервисот за корисници. Можете исто така да ги избришете деталите за дебитна или кредитна картичка во секое време и / или да регистрирате нова картичка. Неуспехот да не известите за таквите промени може да резултира во одбивање на трансакциите од страна на вашата банка, градежното друштво или компанија со кредитни картички, и ние нема да прифатиме никаква одговорност или одговорност за трансакции кои се одбиени како резултат на вашиот неуспех да ни дадете точни лични детали. Исто така, вашата обврска е да ја заштитите вашата дебитна и / или кредитна картичка за загуба или кражба, и веднаш треба да ја контактирате услугата за корисници ако вашата картичка биде изгубена или украдена. Забележете дека не може да се направат никакви промени на вашето име, презиме и датум на раѓање, како што првично биле внесени при регистрација, освен ако не ни дадете докази за нашето задоволство дека овие и сите други лични податоци се законски изменети според законите на јурисдикцијата во која живеете. Понатаму, потребна е доказ за нова адреса за да ја промените адресата што првично ви ја дадовте при регистрација. Покрај тоа, не може да се направат промени на вашето корисничко име како што првично беше внесено при регистрација.

6.2. Во случај да е потребно корисничко име, корисничкото име што го избирате не смее да биде непристоен, заканувачки, заканувачки, расистички, навредлив, навредлив, клеветнички или во кршење на било каква интелектуална сопственост или сопственички права на која било трета страна и ако сметаме, во нашата единствена и апсолутна дискреција, дека корисничкото име кое го избравте е несоодветно, го задржуваме правото да го одбиеме и спречиме користењето на таквото корисничко име во секое време со или без известување до вас.

6.3. Откако сте создале сметка со нас, од вас ќе треба да ја внесете вашата е-адреса и лозинка за да пристапите до вашата сметка и да ги користите нашите услуги. Вашата адреса за е-пошта и лозинката не треба да се откриваат на ниедна трета страна и вие сте единствено одговорни за сите активности што се случуваат како резултат на пристап до Услугата преку вашата е-адреса и лозинка. Во таков случај, ја прифаќате целосната одговорност за последиците од дозволување на таквиот пристап и активност и, без да се дерогирате од општостата на кое било друго обештетување содржано овде, вие обесштетувате и држете Casino Secret Limited безопасно во однос на било каква штета што произлегува од истата. Секое прекршување на овие Услови и правила од страна на секој на кого ја откривате вашата лозинка ќе се третира како прекршок од вас.

6.4. Во случај да ја заборавите вашата лозинка или дека вашата лозинка станува или се сомневате дека може да стане позната на секој неовластен корисник, веднаш ќе не известите за ваков настан.

6.5. По пет последователни неточни записи при најава, вашата сметка ќе биде привремено прекината поради безбедносни причини и ќе побараме од вас да одговорите на безбедносните прашања и / или да ни испратите официјален фотографски доказ за идентитет, да бидеме национална лична карта, пасош или возачка дозвола, со цел за да се активира сметката.

6.6. Ние го задржуваме правото да ја смениме вашата лозинка и / или име на сметка во секое време во нашата единствена и апсолутна дискреција, и ние ќе ве известиме за какви било промени направени на овие / овие со користење на деталите за контакт со кои сте ни дале.

6.7. Ние ќе претпоставиме дека секоја трансакција преземена по точно и соодветно корисничко име и лозинка се внесени од страна на носителот на правото на сметка, и затоа важи. Во највисок степен дозволен со закон, ние нема да бидеме одговорни за каква било загуба која сте ја претрпеле како резултат на неовластена употреба или злоупотреба на вашите лични податоци. За да ги заштитиме вас и нас од измама на идентитетот, го задржуваме правото во секое време да побараме задоволителен доказ за идентитет со слика (копија од важечки пасош / лична карта / владина легитимација / возачка дозвола) и / или копија на било која користени картички и / или доказ за адреса (неодамнешна корисничка сметка или изјава за банка / кредитна картичка). Неуспехот да се достави таква документација може да резултира со суспендирање на сметката.

6.8. Ние ќе употребиме строги безбедносни мерки за да ја заштитиме безбедноста на личните податоци што ги држи ние од секој неовластен пристап. Вие сте единствено одговорни за безбедноста и зачувувањето на тајноста на вашите информации за најава и за сите активности што се случуваат како резултат на пристап до Услугите преку вашите информации за најава.

6.9. Вашите лични податоци се строго доверливи и ќе ни користат за да воспоставиме и да управуваме со вашата сметка, да изградиме кориснички профили и да ви овозможиме да се вклучиме со Услугите достапни на Сајтот. Ако имате "одлучија" да добивате бонус понуди и други информации од Casino Secret Limited, ние исто така можеме да ги користиме вашите лични податоци за да ви испратиме директни маркетинг пораки, писма по пошта, SMS пораки и промотивни телефонски повици (ова вклучува автоматски повици) во врска со нови производи и / или понуди за кои сметаме дека може да ви бидат од интерес. Може да добивате и такви директни маркетинг пораки, писма по пошта, СМС пораки и промотивни телефонски повици, откако сте регистрирале сметка кај нас, дури и ако не сте ставиле никакви пари или депонирале средства во вашата сметка. Ве молиме погледнете го нашиот Приватност и Колачињата за информации за тоа како да се откажете.

6.10. Го задржуваме правото да ги пренесуваме личните податоци на трети лица, како што се, на пример, даватели на плаќања од трети страни, владини институции, каде што се бара или се бара да го сториме тоа за да се придржуваме кон кој било применлив закон, регулатива, правен процес, суд ред или владино барање, особено кога тоа е потребно за да се открие или на друг начин да се спречи кривичното дело.

6.11. Дополнителните информации што се користат за обезбедување на брза и ефикасна услуга на сајтот обично се собираат преку употреба на колачиња. Повеќе информации за нашата употреба на вашите лични податоци може да се најдат во нашиот Приватност и Колачињата .

 1. ПРИЕМНА ВАЛУТА

7.1. Трансакциите може да се направат голем број на дозволени валути и селекција се врши при регистрација. Трансакциите ќе бидат направени во валутата што ќе ја изберете кога првпат ќе ја отворите сметката, освен ако не посочите друг избор при плаќање или на друг начин кога ќе добиете исплата од нас. Ние го задржуваме правото да имаме трансакции на нашата страница пресметани во повеќе валути. Ние ја користиме Дневната стапка на ЕЦБ во даденото време или моменталната стапка (+/- 15 минути), како што е наведено од xe.com на датумот кога плаќаме за вас или кога примаме исплати од вас. Со ова потврдувате дека не сме одговорни за било какви валутни флуктуации во правењето такви конверзии. Ние го задржуваме правото да додаваме или отстраниме опции за валута по наша дискреција. Ние дополнително го задржуваме правото да го суспендираме пласирањето или исплатата на wagers и / или победи во одредени валути и да го платиме билансот во валутата што одговара на вашата сметка.

 1. ДЕПОЗИТИ И ПОВРЕДИ

8.1. Кога отварате сметка, ние бараме да направите минимален депозит пред да може да се обложувате или да играте. Минималниот депозит прифатен изнесува околу 10 евра (и кој било друг еквивалент во валута), сепак го задржуваме правото да го смениме овој минимален износ во секое време, ако сметаме дека е соодветно. Минималниот депозит што може да го направите е наведен во благајната во моментот кога ќе одлучите да ни платите. Во секое време можете да направите депозит преку вашата дебитна или кредитна картичка, e-паричник, припејд или преку банкарски преведување. Пари и / или проверки не се прифатен метод на депозит. Одредени начини на плаќање може да не ви бидат достапни, во зависност од одредени фактори како што се јурисдикцијата и валутата. Достапните методи во вашата јурисдикција ќе се појават како листа кога ќе кликнете на "Кредит".

8.2. Ние го задржуваме правото да побараме дополнителни информации и документација во врска со вашата возраст, идентитет и место на живеење по депозити или пред повлекување, особено пред вашето прво повлекување, за да го докажете вашиот идентитет пред да ви ги објавиме средствата. Ние, исто така, го задржуваме правото да бараме такви информации и документација за секое лице кое влијае на депозит на вашата сметка. Ваквите информации и документација (како возачка дозвола, владин проект, изјава за банка / кредитна картичка) ќе ни овозможат да провериме дали личните податоци дадени при регистрацијата соодветствува на она што се појавува на документот. Во случај дека овие податоци се различни, ние го задржуваме правото да ги откажеме облозите заедно со исплатата на салдото на сметката за вас, освен ако не можете да го покажете вашето право на билансот со други средства.

8.3. Депозити направени на вашата сметка на Casino Secret Limited треба да бидат пропорционални со играта. Затоа, ако во дискрецијата на Casino Secret Limited постои сомневање за злоупотреба (на пример, кога депонираната сума не е искористена за соодветно ниво на игра, а потоа корисникот прави барање за повлекување во врска со таа депонирана сума или каде се сомневате дека ги злоупотребувате флуктуациите на девизниот курс), ние го задржуваме правото во своето апсолутно дискреционо право да го откажеме соодветниот депозит делумно или целосно, за да ги повлечеме сите трошоци што може да резултираат со нивно поврзување и да го затворите Casino Secret Limited сметка на неодредено време. Ние дополнително го задржуваме правото да побараме и да добиеме задоволителен доказ за депозит и дополнителни копии на лична идентификација во такви случаи пред да поднесеме барање за повлекување, обработката на таквото барање да биде целосно во дискреција на Casino Secret Limited.

8.4. Ваша е обврска веднаш да ги известите нашите услуги за поддршка на корисниците, доколку средствата се припишат на вашата сметка по грешка. Доколку фондот треба да биде заслужен за грешка, споменатите средства може да бидат замрзнати и на крајот да бидат задржани од нас. Ние понатаму го задржуваме правото да ги поништиме сите трансакции поставени со користење на нив, вклучувајќи ги поврзаните добивки исплатени по грешка. Ние го задржуваме правото да ги ослободиме сите последователни добивки кои ви ги должиме за да ја задоволите оваа одговорност.

8.5. Предмет на клаузули 8.2, 8.3 и 8.4, средствата може да се повлечат во секое време, освен кога не сте целосно отклучени бонус што сте го добиле. За правилата околу отклучувањето на бонусите, ве молиме погледнете го соодветниот дел од Условите за бонус, како и условите што се применуваат за одредени промоции кои можат да се најдат на промотивната почетна страница на сајтот.

8.6. Во зависност од овие Услови и правила, вклучувајќи, без ограничување, предмет на клаузула 8.10, можете да направите повлекувања од вашата сметка до вашата моментална расположлива рамнотежа во секое време.

8.7. Во согласност со нашите политики против измама, го задржуваме правото да го исплатиме секое побарано повлекување делумно или целосно преку истиот метод на плаќање преку кој се направени едно или повеќе депозити. Ние дополнително го задржуваме правото да го платиме секое побарано повлекување директно на вашата банкарска сметка.

8.8. Ние го задржуваме правото да аплицираме за надоместоци за повлекувања, ова во моментов се наметнува за повлекување на ниска вредност или за последователни повлекувања надвор од првото во некоја дадена недела. Ако надоместот треба да се примени за повлекување, сумата ќе биде прикажана во благајната пред да се потврди барањето за повлекување, таксата ќе се одзема автоматски од салдото на вашата сметка ако одберете да продолжите со трансакцијата. Ние го задржуваме правото да наметнеме административна надокнада ако направите било какво повлекување, вклучувајќи депозит кој не е залепен, дополнителни банкарски трошоци поврзани со извршени плаќања може да ви бидат пренесени во овој случај. Минималниот износ што ви е дозволен да се повлечете може да зависи од давателот на услуги за плаќање кој го користите за да ги повлечете средствата.

8.9. Минималните и максималните износи за повлекување се однесуваат на повлекувања направени од дебитна / кредитна картичка. Овие ограничувања се разликуваат во зависност од провајдерот на картичката и се јасно прикажани кога ќе направите повлекување од вашата сметка на Casino Secret Limited. Повлекувањата направени со дебитна или кредитна картичка може да се направат само на картичката што сте ја регистрирале на вашата сметка и депонираните средства со. Парите и / или проверките не се прифатен метод за повлекување.

8.10. Во случај на промотивна кампања или конкуренција, за што ние кредитираме сума на вашата сметка, имате право на користење на таквиот износ само за единствена цел на пазарите направени на сајтот. Вие немате право да ги повлечете тие износи, освен ако не е поинаку наведено во условите на промотивната кампања или натпреварот. Ние го задржуваме правото да ги повратиме овие износи ако не ги користите за да поставите една или повеќе стапки на сајтот за време на периодот наведен во промоцијата.

8.11. Casino Secret Limited го задржува правото по сопствено наоѓање да ги измени ограничувањата за депозит и повлекување и праговите кои се предмет на усогласување со важечките закони.

8.12. Забележете дека листата на трансакциски записи се наоѓа во делот "Моја сметка" на вашата сметка на Casino Secret Limited.

 1. ТРАНСАКЦИСКИ НАДОМЕСТОЦИ

9.1. Забележете дека можеме да аплицираме за такси за обработка на депозити направени преку дебитна или кредитна картичка за износи помали од одредена вредност (овие трошоци за ракување не треба да изнесуваат повеќе од 2% од депонираната вредност, сепак, го задржуваме правото да се зголеми цената треба да ја сметаме за соодветна). Ако цената се однесува на износот на депозит, тоа ќе биде јасно назначено во моментот на плаќање во нашиот касиер. Повлекувањата од вашата сметка може да се побараат во секое време под услов да се примени сите уплатени плати.

 1. КОРИСТЕЊЕ НА ВАШАТА СМЕТКА

10.1. Можете да играте бесплатно игри на нашиот сајт со или без создавање на сметка во било кое време, но само ако тоа би било легално за вас да го сторите тоа дали да играте на нашата Мапа со сметка за вистински пари. Можете да репродуцирате Live Casino бесплатно на нашиот сајт откако сте создале сметка.

10.2. Тарифите се валидни само ако бидат прифатени од нашите сервери. До прифаќањето на облогата од страна на нашиот сервер сите прикажани информации во врска со залог или за игра претставуваат покана за играње и / или залог само.

10.3. Сите облози погодени со Casino Secret Limited се сметаат за пласирани и примени во Малта. Секој договор (и) меѓу Casino Secret Limited и купувачот се смета дека е формиран во Малта.

10.4. За да ставите облог, мора да имате доволно средства во вашата сметка.

10.5. Ќе се прифатат само огласи од вашата сметка и сите добивки што ќе ги направите со користење на нашите услуги ќе се кредитираат на вашата сметка. Под условите на овие Услови и правила можете да направите депозити или повлекувања преку вашата страница "Моја сметка".

10.6. Ние го задржуваме правото да го одбиеме или ограничиме било кое обложување (а) по наше дискреционо право од која било причина. Во околности кога смета дека облогот се смета или е прогласен за неважечки од нас, било која сума одземена од вашата сметка во врска со таа облога ќе се кредитира на вашата сметка.

10.7. Ние ќе извршиме безбедносни проверки на случајни прилики и по наша единствена дискреција. Вие прифаќате дека можеме да побараме дополнителни информации во случај на безбедносна проверка и дека можеме да ја суспендираме и / или прекинеме вашата сметка, да регистрираме или да задржиме исплата додека не ги добиеме соодветните информации што ги побаравме.

10.8. Секоја неактивна сметка каде што ќе се зачува салдото ќе се проверува редовно и ние ќе се обидеме да ве известиме, преку е-пошта, на вашата регистрирана адреса на е-пошта за сите останати средства кои се чуваат во вашата сметка. Ако сметката остане неактивна (нема игра, трансакции, валидни повлекувања или депозити) за период од најмалку 12 месеци, таа ќе биде класифицирана од нас како "заспана" и максимална административна такса од 5 EUR (или еквивалентен износ во било кој друга достапна валута) месечно ќе се одземе од вашата сметка потоа. Ќе добиете известување за електронска пошта од најмалку триесет (30) дена пред првото одбивање. Одбивањата може да бидат видени во вашата сметка под 'Историја на трансакции'. Одбивањата ќе престанат ако ја активирате вашата сметка, но административните такси што веќе се одбиени нема да бидат надоместени. Можете да ја активирате вашата сметка со тоа што ќе направите една или повеќе офери или трансакции, вклучувајќи валидна повлекување или депонирање. Вие сте слободни во секое време да ги повлечете средствата на кои имате право и кои ги чувате од нас на вашата сметка.

10.9. Ние го задржуваме правото да ги испратиме сите останати средства на сметка, која нема регистрирани трансакции на неа за период од 5 години. Средствата кои се доверени на Казино тајната или трети лица по наш избор ќе бидат одземени и искористени за финансирање на одговорни игри, а сметката ќе биде затворена.

10.10. Ние го задржуваме правото да ги менувате, суспендираме или повлекуваме користењето на било кои и / или сите обложување и игри, привремено или на неопределено време, во секое време, без известување или компензација, во согласност со нашите регулаторни барања и исполнување на сите неизвршени обврски според овие услови и услови.10.11. Casino Secret Limited го задржува правото да го поништи залогот доколку тој стане незаконско или ако на друг начин му е забрането да се намири залогот според кој било закон или пропис во која било јурисдикција.

 1. КАЗИНО, ИГРИ И ПРАВИЛА

11.1. Casino Secret Limited Casino (нашата веб-казино услуга) се напојува од провајдерите на софтвер за казино, наведени во клаузула 1.3 од овие Услови и правила ('Нашите провајдери').

11.2. Нашите провајдери го задржуваат правото по нивно дискреционо право да направат промени во достапните игри во Казино и на стапките на исплата кои се однесуваат на овие игри во секое време. Стапката на исплата на секоја игра може да се гледа со кликнување во делот Помош или Информации (обично означен со знак за знак или (i) во рамките на секоја игра или на страницата Победа месечно. Ваша одговорност е да ја забележите стапката на исплата која се применува за секоја игра во секоја сесија пред да ставите удел или облог.

11.3. Casino Secret Limited не прифаќа и не признава какви било обврски за трансакции направени од, и / или со Live Casino производ, со исклучок на средствата кои се плаќаат и / или од Вашата Казино Тајна Ограничена Сметка при користење на Live Casino производ во согласност со овие Услови и правила.

11.4. Со играње во Casino Secret Limited вие гарантирате дека сте запознаени со правилата на било која игра во која учествувате и да признаете дека правилата на игрите се достапни на сајтот и / или во делот за помош на секоја игра. Сите правила на играта претставуваат дел и парцела на овие Услови и правила.

11.5. Во случај да ја изгубите вашата интернет конекција за време на игра, играта ќе продолжи од точката во која е изгубена интернет-конекцијата кога ќе се најавите на играта. Покрај тоа, бавната мрежна врска може да предизвика дисфункција на вашата игри активност која може да го спречи добар напредок на било која игра или залог.

11.6. Ако сметате дека постои грешка во платената табела или софтверот за игри, ве молиме контактирајте го Сервисот за корисници на support@casinosecret.com.

11.7. Треба да се сомневаме дека примарната цел на еден или повеќе трансфери направени од вас од вашата сметка со нас во нашиот флеш или во живо казино е тоа што профитираме од валутни флуктуации, го задржуваме правото да правиме прилагодувања на вашата сметка за да ги отстраните сите добивки кои сте ги направиле од флуктуацијата на соодветната валута или валути. Casino Secret Limited не може да биде одговорен за било каква загуба или финансиски ризик одржлив поради валутни флуктуации за време на пренос на средствата помеѓу вашата казино тајна ограничена сметка и нашите казина и вие сте одговорни за пренесување на вашите средства на вашиот Casino Secret Limited профил откако ќе завршите игра во казиното.

11.8. Максималниот износ на играч може да победи од еден облог на која било од нашите казино / странични игри е € 500,000 или еквивалент во валута. Прогресивните игри на джакпот се посебно исклучени од ова правило.

 1. ДАНОК

12.1. Декларација и плаќање на сите и сите применливи даноци и такси во врска со било која добивка доделена на вас и сите други исплати за вас се вашата единствена одговорност. Добивките не можат да се пренесат, заменат или откупи за било какво разгледување.

 1. ПРОМОТИВНИ АКТИВНОСТИ

13.1. Со прифаќањето на било која награда и / или добивка од нас во една или повеќе игри вие неотповикливо се согласувате со користењето на вашето корисничко име и / или вашето име, плус првото почетно име на вашето презиме за рекламни и промотивни цели без дополнителен надомест. Ние исто така можеме да ве контактираме за да побараме дозвола да прикажуваме повеќе детали за вас за рекламни и промотивни цели.

 1. СУСПЕНЗИЈА И ЗАКРИВАЊЕ

14.1. Во случај да прекршите било кој од овие Услови и правила, ние го задржуваме правото, во секое време, без претходно предупредување, известување или компензација и без да е во спротивност со какви било понатамошни правни постапки кои може да се преземат за да ја суспендирате или затворите вашата сметка, да го одбиеме пристапот до целата или дел од нашите услуги, особено да одбиеме да прифатиме какви било облози или трансакции или да ги повлечеме промотивните понуди во очекување на истрага и / или склучување на какви било правни постапки. Секое позитивно салдо кое постои во вашата сметка додека трае истрагата и / или по завршувањето на која било правна постапка може да се користи за сметка на било каква штета или суми што сте ги должеле на нас.

14.2. Ние го задржуваме правото целосно да соработуваме со полицијата и со другите органи, вклучувајќи ја и Владата на Малта, Матичната управа за игри на среќа и Европската асоцијација за безбедноста на спортот ("ESSA"), во истражувањето на тврдењата за нелегална активност на Сајтот, вклучувајќи и каде се сомневаме вие да ставате облози на настани во кои имате каква било вмешаност во било кој капацитет.

 1. ПРЕСТАНОК

15.1. Или ние или вие имате право да го раскинете овој Договор во секое време. Затворањето на вашата сметка претставува престанок на овој Договор. Во случај на повторно активирање или повторно отворање на вашата сметка од нас, овие Услови за користење повторно ќе го регулираат вашиот пристап и користење на Сајтот.

15.2 Во случај на раскинување од нас:

15.2.1 Ние го задржуваме правото да ја затворите вашата сметка со непосреден ефект и, по основано сомневање дека сте извршиле или помогнале некој друг да изврши, каква било измама или повреда на овие Услови и други незаконски активности, го задржуваме правото да не вратете ви било кое салдо на вашата сметка во моментот на раскинување.

15.2.2. Ако одлучиме да го вратиме целиот или дел од салдото на вашата сметка во моментот на раскинување, ќе треба да се поврзеш со нас по приемот на вашата е-пошта што ве информира за нашата одлука, потврдувајќи ни дека сакате да ја повлечете дозволената сума, следејќи кои средства ќе ви бидат вратени. Вашата сметка ќе биде затворена.

15.3. Во случај на прекинување од страна на вас:

15.3.1. Средствата на сите сметки што се затворени со позитивен биланс нема да ви бидат вратени додека не испратите барање за повлекување и ни ги обезбедија деталите за банкарска сметка потребни за враќање на билансот за вас. Можете да ја затворите вашата сметка преку страната или можете да побарате да ја затворите вашата сметка. Во случај на било какви сметки кои се затворени, но кои имаат извонредни / нерешени облози, тие неплатени / нерешени облози нема да се откажат и вашата обврска е да контактирате со support@casinosecret.com за да организирате да ги префрлите на вашата банкарска сметка сите добивки што произлегуваат од исходот од ваквите облози еднаш се населиле.

15.4. По раскинувањето на овој Договор без разлика дали од нас или од вас, вие се согласувате и го потврдувате тоа

- вашите права за користење на софтверот, без разлика дали се во формат за преземање или не-преземање, кое било во сопственост и / или создадено од нас, или кое се користи од нас под лиценца и ви е достапно на или преку Сајтот ("Софтвер" ) - веднаш ќе престане, и
- ќе престанете со било кое и целото користење на Софтверот, и
- ќе го отстраните и трајно ќе го избришете Софтверот од вашиот компјутер, хард дискови, мрежи и друг материјал за складирање.

15.5. По раскинувањето на овој Договор без разлика дали од нас или од вас, освен ако не е поинаку посебно обезбедено и подлежи на какви било права или обврски што настанале пред раскинувањето, ниту ние ниту ние немаме дополнителни обврски кон другиот.

15.6. Освен ако и додека вашата сметка не е затворена од нас или вас како што е наведено погоре, вашата сметка нема да се затвори.

 1. НЕЗАВИСНОСТ

16.1. Вие прифаќате целосно да ги заштитиме и обесштетите (вклучувајќи ги и разумните правни трошоци), нашите претставници, директори, агенти и вработени, заедно со сите релевантни компании Casino Secret Limited (вклучително и за разумни правни трошоци) и нивните претставници, директори, агенти и вработени, против какво било побарување или жалба направена од трета страна, предизвикана или како резултат на повреда на вашиот дел од овие Услови и правила или кој било документ вклучен во него како референца, од повреда на вашиот дел од законите или правата на овие трети страни или од користењето од страна на вас на веб-страницата, или користењето на Сајтот од страна на друго лице кое ги користи вашите лични податоци, без разлика дали со вашето овластување или не.

 1. ОДГОВОРЕН ГАМБЛИНГ

17.1. Ние сме посветени на обезбедување на безбедна и одговорна платформа за нашите клиенти да ги користат нашите услуги, а ние сме целосно посветени да им помогнеме на нашите клиенти кои станаа зависници од коцкање или за кои сметаме дека може да бидат изложени на ризик да станат зависници во справувањето со нивните проблеми и добивање на совети и помош што им се потребни.

17.2. Casino Secret Limited нуди разни алатки за да ви помогне во управувањето со вашата коцкање, вклучувајќи привремени и трајни ограничувања за самоисклучување и депозити. За повеќе информации за одговорното игри и како работат нашите алатки, ве молиме погледнете го нашиот одговорен игри на среќа страница која може да се најде со кликнување на линкот за одговорна игра на дното на која било страница на сајтот.

17.3. Треба да се одлучите за самоисклучување на начин предвиден во клаузула 17.2 погоре, НЕМА да можете да ја отворите вашата сметка за времетраењето на периодот на само исклучување. Во интерес на промоција на одговорно коцкање, на ваше барање, ние ќе ви го блокираме пристапот до вашата сметка најмалку шест месеци. Неопределените облози или ставки за време на вашата самоодбрана ќе се решат на нормален начин, според нормалните временски рамки и, ако последователно се применуваат, добиени добивки. Сите блокови на профилот поради самоизземање не можат да се повторат за време на периодот на самоосклучување.

17.4. Во барањето за самоодбрана, вие се согласувате да обезбедите целосни и прецизни лични податоци, сега и во иднина, за да може да го ограничите пристапот / користењето на веб-страницата. Ако одлучите да се исклучите самостојно, ние ќе ги искористиме сите разумни напори за да се погрижиме да се придржуваме кон вашата самоодбрана.

17.5. Секоја сметка што е блокирана преку употреба на нашата процедура за постојана самоизземање не може да се деблокира. Ние ќе ги искористиме нашите најдобри напори да се осигураме дека ако сте побарале трајна самозаштита од нашите Услуги, нема да можете да отворите нова сметка кај нас. Меѓутоа, во случај да успеете да отворите нова сметка со користење на неточни податоци или преку слични средства, се согласувате дека целата одговорност за било какви загуби што сте ги направиле како резултат на користење на нашите услуги ќе паднат на вас и нема паѓаат на Casino Secret Limited. Треба ли да станеме свесни дека сте користеле лажни податоци или слични средства за да отворите сметка кај нас, го задржуваме правото веднаш да ја затворите сметката. Ве молиме погледнете ја нашата страница за одговорно коцкање за подетални информации во врска со привремена и трајна самозаштита и други одговорни игри-игри што ги нуди Casino Secret Limited.

17.6. Во период на самоодбрана, ние нема да ви испратиме никаков маркетинг материјал и не смееме да прифатиме никакви депозити или облози од вас. Ние ќе ја затвориме вашата сметка и ќе ви ги вратиме парите, со исклучок на какви било суми што би можеле да бидат поради Casino Secret Limited

17.7. Ако ја донесете вашата зависност од коцкање на нашето внимание, ние ќе се потрудиме да ве контактираме со една или повеќе агенции или поединци на територијата на која живеете, кои се специјалисти за справување со коцкањето на проблеми.

17.8. Ние го задржуваме правото по наше дискреционо право да ја блокираме или затворите вашата сметка и да го вратиме билансот во ваша корист ако сметаме дека имате зависност од коцкање и дека вашата континуирана употреба на нашите услуги е штетна за вашето здравје и добросостојба. Ако не побарате од нас да го сториме тоа, може да се согласиме да вратиме биланс во ваша корист на сметка која не е вообичаена сметка под ваша контрола.

 1. ПРАВАТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

18.1. Сите авторски права, трговски марки, патенти и други права на интелектуална сопственост во било кој материјал или содржина (вклучувајќи без ограничување на софтвер, податоци, апликации, информации, текст, фотографии, музика, звук, видеа, графика, логоа, симболи, слики) содржани во сајтот ("Содржина") е или во сопственост на нас или е лиценцирана од нас од страна на сопствениците на правата за користење како дел од Услугите. Секое користење на такви предмети или права без претходна писмена согласност на сопственикот не е дозволено. Сите права се изрично задржани.

18.2. Особено, нема да имате право, во однос на која било Содржина (целосно или делумно) да се вклучите во некоја од забранетите активности наведени подолу (заедно со "Забранети активности"):

18.2.1. да продава, да додели, да поднесе лиценца или да го предаде на било кој друг начин на трети страни или да им дозволи на трети страни да пристапат до него, освен ако тоа е изречно дозволено; или

18.2.2. да го менува, уредува, менува, реформира или адаптира на било кој друг начин.

18.2.3. за копирање, редистрибуирање, обратен инженер или обид за пристап до изворниот код за било каква цел;

18.2.4. да ја користи Мапа на било каков незаконски начин или за каква било незаконска цел, или на кој било начин што не е во согласност со овие Услови и правила.

18.3. Во случај на извршување на која било од Забранетите активности, ќе бидете целосно одговорни за сите штети, трошоци и издатоци кои произлегуваат од нив.

18.4. Ви доделуваме лично неексклузивно, непреносливо и недостапно право да ја гледате и да ја користите Содржината преку вашиот компјутер, мобилен телефон или друг пристапен уред само за приватни, некомерцијални цели и предмет на строга согласност со овие Услови и услови.

18.5. Можете да ја копирате содржината во непроменета форма за приватна употреба на вашиот сопствен компјутер, мобилен телефон или друг уред за пристап, доколку и до степен до кој таквото копирање е потребно за правилна употреба на нашите Услуги или Содржината и таквото копирање е дозволено од сопственик на авторски права.

18.6. Веднаш ќе ве известите ако сте свесни за каква било неовластена употреба или копирање на која било Содржина или кој било дел од Веб-страницата или кој било неовластен пристап до Сајтот или друга неовластена активност, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на каква било Забранета активност во врска со Услугите од секое лице (правно или човечко). Вие се согласувате дека ќе ни обезбедите секаква разумна помош за секоја истрага што ја извршуваме согласно информациите што ги давате. Со ова ни давате постојана, неотповиклива, без авторски надоместок, светска лиценца за репродукција, пренос, модификација, прилагодување и / или објавување на било која Содржина што ни ја давате преку е-пошта или на друг начин на Сајтот како што сметаме дека е соодветно и без предупредување за вас, освен ако не сте навеле поинаку во таквата комуникација.

 1. ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА

19.1. Ништо од овие Услови и правила не ја ограничува или исклучува одговорноста за Casino Secret Limited за:

(а) смрт или лична повреда предизвикана од небрежност или небрежност на нејзините вработени, агенти или подизведувачи;

(б) измама или погрешно погрешно толкување;

(в) нешто што според законот Casino Secret Limited не е дозволено да се исклучи во било која применлива јурисдикција.

19.2. Предмет на клаузулата 20.1, Casino Secret Limited не е одговорен за:

19.2.1. било каква загуба или штета што настанала поради вашата употреба на Сајтот, вклучувајќи и каде што е соодветно, во врска со губење на деловните активности, губење на добивка, прекин на работата, губење на деловни информации или какви било други загуби (дури и кога сме биле известени од вас на можност за таква загуба или штета);

19.2.2. било каква загуба или штета што произлегува или директно или индиректно од вашата употреба на било која врска до која било веб-страница содржана на Сајтот;

19.2.3. било какви одложувања или прекини на Услугите, грешки во која било информации или услуги (како што се внесување и пренос на податоци), каква било загуба или корупција на податоци или комуникација или прекини на линии, случајно пренесување на вируси или други штетни агенси, неовластена употреба или злоупотреба на вашата сметка;

19.2.4. било каква грешка во софтверот; или

19.2.5. индиректна или последователна загуба сепак предизвикана; или

19.2.6. секој случај на виша сила.

19.3. Освен како што е наведено во овие Услови и правила, сите гаранции, услови и други услови наведени во статутот или вообичаеното право се, во највисок степен дозволен со закон, исклучени од Договорот.

19.4. Содржините на Casino Secret Limited, World Wide Web страниците се дадени како што е. Освен како што се бара со применливиот закон, никаква гаранција од каков било вид, било експлицитна или имплицирана, не е направена во однос на точноста, веродостојноста или содржината на страниците. Casino Secret Limited го задржува правото да ги ревидира страниците или да го повлече пристапот до нив во секое време.

19.5. Иако ние ќе ги преземеме сите разумни мерки за да обезбедиме дека секој софтвер и датотеки на Сајтот немаат компјутерски вируси, не можеме и не гарантираме дека софтверот и датотеките се ослободени од такви проблеми. Во случај на привремено суспензија на целиот или било кој дел од Услугите, ние ќе ги обновиме Услугите што е можно побрзо.

19.6. Ние можеме привремено да го суспендираме целиот или било кој дел од Услугите по секоја причина, по наше дискреционо право. Можеме, но не сме должни да ви дадеме колку што е разумно практично.

 1. ГРЕШКИ НА СОФТВЕР

20.1. Секоја софтверска грешка или дефект што е или што може да биде потврдено од Casino Secret Limited за да се случи на некој од неговите системи или оние обезбедени од некој од неговите провајдери на софтвер, ќе го поништи залогот. Вие ќе имате право на целосен износ на вашиот удел во врска со таквиот облог или игра. Casino Secret Limited ја исклучува сета понатамошна одговорност за било каков софтверски дефект.

20.2. Секој корисник кој ќе открие дефект на софтверот за игри и обложувања мора да го информира Casino Secret Limited веднаш штом ќе се открие дефектот, контактирајте го support@casinosecret.com.

20.3. Casino Secret Limited може да ги преземе сите неопходни мерки во случај на злоупотреба на било каков дефект од страна на кој било корисник, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, блокирање на засегнатата казино тајна ограничена сметка, замрзнување на средствата и задржување и / или откажување на плаќањето на сите добивки кои директно или индиректно произлегуваат од дефектот. Доколку нема доволно средства во сметката, Casino Secret Limited има право да бара или на друг начин да го примени релевантниот износ што се однесува на сите грешки што се исплаќаат по грешка, што ќе биде долг од вас до Casino Secret Limited до целосно и конечно враќање.

 1. ПОПРЕЧУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

21.1. Додека е наменето дека Сајтот во секое време ќе работи под нашите постоечки лиценци, ние го задржуваме правото во секое време да ја смениме работата на Сајтот во друга јурисдикција. Во овој случај и во зависност од структурата на Casino Secret Limited Group во тоа време, една или повеќе други компании во алтернативна јурисдикција може да дејствуваат како агент и да ни обезбедуваат услуги со цел да се осигуриме дека Веб-страницата останува на располагање на вас, предмет на одредбите на овие Услови и услови и усогласеност со сите важечки услови за лиценца.

 1. УСЛУГА НА КЛИЕНТИ И РЕЗОЛУЦИЈА НА СПОРОТ

22.1. Можете да не контактирате во рамките на 6 месеци ако имате прашање во врска со трансакција, плаќање, повлекување и / или порамнување или ако имате прашања или ви треба помош. Секое тврдење направено по овој пат не може да се смета од страна на нас, по наше дискреционо право. Сите комуникации меѓу носителите на сметки и нас може да се евидентираат од регулаторни причини, како и од безбедносни причини и цели на обука.

22.2. Ние нема да толерираме навредливо, навредливо или насилно однесување од вас на некој од нашите вработени. Треба да се однесувате на каков било начин (да се утврди само од нас), го задржуваме правото да ја суспендираме и / или затвориме сметката и / или да преземеме какви било други мерки што се сметаат за соодветни.

22.3. Ако имате било какви поплаки, ве молиме контактирајте не преку нашата служба за корисници директно на support@casinosecret.com. Ние ќе ги искористиме нашите најдобри напори за решавање на пријавено прашање веднаш и во рок од максимум од 10 дена од приемот на вашата поплака.

22.4. Ако останете незадоволни, може да го посочите вашето барање за пресуда за служба за решавање на алтернативни спорови, ако живеете во ЕУ, можете да ја користите оваа услуга за бесплатна услуга, Онлајн решавање на спорови (Решавање на спорови на интернет-ODR). Платформата ОДР ќе помогне во решавањето на вашата жалба преку олеснување на комуникациите меѓу страните. Не-престојувалиштето на ЕУ може директно да упатува било какви жалби до МГА (Матична установа за игри на среќа): e-mail: support.mga@mga.org.mt адреса: Малцински авторитетен центар, објект SCM 02-03, ниво 4, SmartCity Malta, Ricasoli SCM1001 , Малта Тел: + 356 2546 9000

 1. ОПШТИ

23.1. Ако ги одложиме или не ги спроведуваме нашите права според овие Услови и правила, тоа не значи дека ние ги губиме или ги одземеме правата што им ги даваат, кога поставените временски рокови не се утврдени. Истото важи и за вас.

23.2. Ние нема да ви одговараме за било какво прекршување на овие Услови и Услови што произлегува од околностите за кои ние не можеме да се очекува да ги контролираме.

23.3. Овие рокови и услови го сочинуваат целото разбирање помеѓу вас и нас во врска со вашата употреба на Услугата и ги заменувате сите претходни договори што се однесуваат на Услугата.

23.4. Ако било кој дел од овие Услови и правила се утврди дека е правно неважечки или неприменлив, тогаш невалидната или неприменливата одредба ќе се смета за замена со важечка, спроведлива одредба која најмногу се совпаѓа со намерата од првичната одредба, а остатокот од условите и Условите ќе продолжат да важат.

 1. ЈАЗИК

24.1. Верзијата на англиски јазик на овие Услови и услови и на било која содржина на сајтот ќе преовладува над било која друга јазична верзија која можеме да ја издадеме од време на време.

 1. Владејачкото право

25.1. Овој Договор е регулиран со законите на Малта, чии судови имаат исклучива надлежност да го решат секој спор што произлегува од него. Ние не можеме да ја прифатиме одговорноста според законите на која било друга јурисдикција.

 1. ПРОМОЦИИ

Имајте на ум дека сите специфични услови поврзани со одреден бонус и / или промоција ќе имаат предност над овие услови и услови во случај на некоја недоследност или несовпаѓање.

 1. Злоупотреба на БОНУС

27.1. Casino Secret Limited доделува бонуси и влез во избрани промоции во добра верба на играчи кои ги користат своите услуги за забавни цели и како знак на благодарност за лојална игра. Бесплатни облози, бонуси и влез за промоции ќе бидат отповикани, негирани или повлечени од играчи кои го злоупотребуваат духот на оваа понуда. Го задржуваме правото да ја откажеме / отстраниме бонусната понуда во секое време во случај на сомневање за злоупотреба на понудата и веднаш да го прекинеме сметката на сторителот. Со своето дискреционо право, Casino Secret Limited го задржува правото да не издава поврат на било какви депозити, биланси или добивки генерирани на сметката, доколку треба да се сомнева за злоупотреба. Casino Secret Limited го задржува правото да ги гони сторителите. "Злоупотреба" вклучува, но не е ограничено на, отворање на повеќе сметки за да бара повеќекратни бонуси. Понатаму, кога било каков назив на бонус понуда или промоција се прекршува или постои било основано сомневање од Casino Secret Limited дека серија на облози е ставен од страна на клиент или група на клиенти кои, поради бонус, слободен залог или било кој друг промотивната понуда резултира со загарантирана добивка на клиентите, без оглед на исходот, без разлика дали поединечно или како дел од групата, Casino Secret Limited го задржува правото да го поврати бонусот и со апсолутна дискреција да ги поништи бесплатните облози и / или да го поништи секој облог финансиран од бонус или бонус добивки. Ние го задржуваме правото да го откажеме бонусот што ви го дадовме по депозит направен од вас ако депозитот не е искористен за да ставите залог. Го задржуваме правото да го откажеме бонусот и сите добивки направени со обложување со целиот или дел од износот на бонус во случај кога се сомневаме дека настанала бонусната злоупотреба. Casino Secret Limited го задржува правото да побара доказ за вашиот идентитет, возраст и потекло на фондовите во секое време, вклучително и пред да ја кредитирате вашата сметка со бонус.

27.2. За сметки кредитирани со бонус износи - ставки поставени ќе бидат земени од било какви парични депозити прво и, откако сите парични депозити се користат, од бонус износи во сметката. Ве молиме имајте предвид дека ќе можете да примате или да добивате придобивки од понудите кои важат за вашата земја на престој и, онаму каде што е наведено, методот на плаќање на депозитот. Casino Secret Limited го задржува правото да го менува бројот на доделени бонуси и валутите во кои тие се доделуваат во зависност од земјата на живеење на корисникот во секое време и од било која причина. Casino Secret Limited го задржува правото да понуди специфичен бонус на одреден клиент или група клиенти, да прекине бонус понуда без претходна најава или компензација, да ги менува условите на бонус понуда и / или да разменува еден вид бонус понуда за друг по своја дискреција и во секое време.

Игра сегаhttps://casinosecret.com

Активни бонуси

Вкупно: 115
£ 480 турнир во казино тајна 40x облог € 692000 Макс повлекување дополнителен казино бонус: $ 450 БЕСПЛАТЕН ЧИП на Ориентална Fortune Microgaming слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

120 Бесплатно казино се врти во казиното Тајната 30x Игра преку € 513000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: EUR 3870 Без депозит бонус казино на Патувања на Синбад ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 10 Дневен турнир за слободни фрлања во Казино тајна 55x Игра преку казино $ 429000 Максимален повлекување дополнителен бонус: $ 2175 НЕМА ДЕПОЗИТЕН БОНУС КОД на Снег леопард ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

295 бесплатно се врти во казиното Тајната 55X Играј преку Еуро 477000 Макс ПовлекувањеДополнителен казино бонус: EUR 225 казино чип на Алиса во земјата на чудата Bf Игри казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

185 бесплатно се врти во казиното тајна 50x Wagering € 996000 Макс готовина дополнителен бонус: EURO 110 Бесплатни пари на Шерлок Мистерии ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 550 Мобилен фрирол турнир на Казино тајна 40x Играј преку CasinoEURO 94000 Максимум Withdrawalextra бонус: $ 410 казино турнири фрирол на Златен змеј Microgaming Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 550 Мобилен фрирол турнир во казино тајна 40x Игра преку ЕUR 547000 Максимална повлекувањеДополнителен казино бонус: 30% Депозит натпревар бонус на кралот на картички Новоматск Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 90 слободна готовина во казино тајна 65X игра преку казино € 711000 Макс готовина outSpecial бонус: 470% Најдобар бонус за регистрација на казино на девојки со оружје замрзната зора Microgaming Slot Game ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

70 бесплатни вртења на лојалноста! во казино тајна 50X Wagering € 887000 Максимална повлекување x екстра бонус: $ 610 казино турнири фрирол на Големиот кањон Merkur казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 70 казино чип во Казино тајна 66X Wagering $ 793000 Макс готовина outExtra Казино бонус: 820% Добредојдовте бонус на црвена дама ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

545% натпревар бонус казино во казино тајна 50x игра преку $ 749000 Максимална повлекувањаспецијални бонус: 105 бесплатни врти на Dragon ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

170% казино натпревар бонус во Казино тајна 65X Каматни барања £ 88000 Макс CashOutexclusive бонус: $ 385 НЕМА ДЕПОЗИТ на Маја Трка на среќа Игрисо казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30% Најдобра регистрација бонус казино во Казино тајна 55X WageringEUR 599000 Макс CashOutExtra бонус: £ 3020 без депозит бонус код на кошаркарска ѕвезда Microgaming слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

300 Бесплатно се врти без депозит во Casino Secret 35X Играј преку казино $ 640000 Max CashOutExclusive Бонус: € 3735 Нема бонус за депозит на Најдобрата вештерка Iockbet казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 2930 Нема депозит во Casino Secret 55x Играј преку € 423000 Max Withdrawalexclusive бонус: Eur 435 Слободен чип казино на Triple Diamond Igt Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 3040 без депозитни бонус казино во Казино тајна 45X Кариера барања $ 985000 Макс CashOutExclusive бонус: 580% Не Правила бонус! на Baywatch Playtech казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40 судење се врти во казино тајна 55X Игра преку € 28000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: 210 бесплатно врти не депозит казино на 40 Супер генерал ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

370% Bonus депозит натпревар во казино тајна 55X Игра преку $ 921000 Макс CashOutAdditional Казино бонус: $ 210 Слободен чип казино на злато рудари ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

220 бесплатно се врти казино во казино тајна 50x облог € 916000 Макс готовина outexclusive бонус: EUR 3405 без депозит бонус на диви неон ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 470 казино чип во казино тајна 45x игра преку казино ЕUR 958000 Макс CashOutAdditional казино бонус: £ 2290 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС КАЗИНО на Џи Ксијанг 8 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

885% натпревар во казино во казино тајна 55x игра преку $ 664000 Максимално повлекувањеПоседни бонус: £ 210 Ден на турнир за слободен фрирол на Арчибалд Ориент HD ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 470 слободен казино турнир во казино тајна 50X игра преку CasinoEURO 588000 Макс CashOutextra бонус: € 190 слободен кеш на Kawaii Кити Betsoft слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 495 казино турнири фрирол во Казино тајна 65X Кариера барања $ 965000 Макс CashOutAdditional Казино бонус: 275 бесплатни врти во моментов на Кралскиот еднорог ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

785% натпревар бонус во казино тајна 40X игра преку казиноEUR 484000 Макс готовина outextra бонус: 80 слободен врти не депозит на Сребро 3D ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

99 бесплатни вртења на лојалноста! во Казино тајна 35x Wagering $ 49000 Макс CashOutSpecial бонус: 180 бесплатни врти во моментов на Џокер картички Мршови казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 3210 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС КАЗИНО во Казино тајна 65x Wagering € 438000 Макс ПовлекувањеДополнителен казино бонус: 595% бонус за поклопување на циркус ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 725 слободен казино турнир во казино тајна 40X игра преку $ 659000 Макс созревањеДополнителен бонус: ЕУРО 445 НЕМА ДЕПОЗИТ на Лудиот Хет ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

840% Регистрација Казино бонус во казино тајна 35X Кариера барања € 848000 Максимална Withdrawalextra бонус: EURO 460 турнир на работи кокошка Стартувај Gamesos казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 100 БЕСПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на казино тајна 60x игра преку казино $ 12000 Макс Повлекување дополнителен бонус: 745% казино натпревар бонус на Оба, Карнавал! ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

90 бесплатно се врти без депозит во казиното тајна 77x Играј преку казино $ 765000 Максимална повлекувањаxclusive бонус: $ 245 слободен казино чип на Мексикански Cook Cook ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 75 казино чип во казино тајна 50x Барањата барања € 265000 Максимална повлечената екстра бонус: 130 бесплатни врти казино на криминална сцена ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55 БЕСПЛАТНИ Врти во казиното тајна 55X облог $ 7000 Макс готовина outExtra Казино бонус: EURO 40 онлајн казино турнир на црн змеј ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 1505 НЕМА ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС во казино тајна 65X Игра преку казино $ 689000 Макс ПовлекувањеДополнителен казино бонус: 640% Најдобар бонус за регистрација на казино во славниот Рим Прагматичен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

80% натпревар во казино во казино тајна 65X барањата за пешачење £ 808000 Макс. Повлекување дополнителен казино бонус: 300 бесплатни казино вртења на Peek Physique ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 525 без депозит во Casino Secret 65x Wagering £ 542000 Макс CashOutExtra бонус: € 250 БЕСПЛАТЕН ЧИП КАЗИНО на Billyonair Amatic казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

875% Добредојдовте бонус во казино тајна 55X WagerEURO 252000 Max ПовлекувањеЕксклучок бонус: € 2385 Без депозит Казино бонус на Магијата Портали Неточен слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 605 Ден на турнир за слободни фрлања на казино во Casino Secret 33X WagerEur 580000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: € 180 Слободен чип казино на Red Baron ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

210% Регистрација Казино Бонус во Казино Тајната 65X Барања за барањата Еуро 783000 Максимум Повлекување Екстра бонус: $ 370 слободен казино турнир на не е доволно мачиња ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 835 Мобилен фрирол турнир во казино тајна 45x Игра преку казино € 647000 Макс Повлекување Специјален бонус: 11 Слободен вртат казино на витешкиот живот ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Еуро 625 турнир во казино тајна 50X WagerEURO 469000 Макс готовински outspecial бонус: 650% натпревар бонус казино на шумски вили повеќеслот казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

920% Бонус за казино за регистрација во Казино Тајната 40X Играј преку CasinoEur 68000 Макс CashOutExclusive Бонус: EUR 1111 НЕМА ДЕПОЗИТЕН БОНУС КОД на Динамит ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

280 бесплатни казино врти во Казино тајна 65X Игра преку казино € 378000 Максимална повлекувањеДополнителен казино бонус: $ 405 турнир на светски фудбалски ѕвезди 2014 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

260% Bonus депозит натпревар во казино тајна 55X Барањата барања $ 536000 Макс готовина outspecial бонус: $ 1180 НЕ DEPOSIT БОНУС КОД на Дијамант трио ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33 бесплатни вртења на лојалноста! во Казино тајна 30X игра преку казино £ 38000 Макс Повлекување дополнителен бонус: £ 790 казино турнири фрирол на Монти Пајтонс Spamalot ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

88 слободен врти без депозит во казино тајна 55X игра преку казино € 833000 Макс повлекувањеЕксклучок казино бонус: 30 слободен врти казино на Bloodpact Gaming1 Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

170 бесплатни врти без депозит во Казино тајна 55X WageringEURO 507000 Максимално повлекувањеЕксклучок бонус: ЕВРО ХНУМКС Дејлиски турнир за слободни фрлања на Ксинг Гардијан ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 450 Мобилен фрирол турнир во Казино тајна 30X Игра преку казино € 758000 Макс Кеш Неодамнешен бонус: Eur 3405 НЕМА ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС на фараонот прстен Новоматички слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 770 онлајн казино турнир во казино тајна 30x игра преку CasinoEURO 893000 Макс готовина outExtra казино бонус: € 80 казино турнири фрирол на Џејсон и Потрагата ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 375 турнир во казино тајна 45x WageringEURO 25000 Макс CashOutAdditional казино бонус: 265 бесплатно казино се врти на Клеопатра 18 Мрежа казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 2515 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС КАЗИНО во казино тајна 66X облог $ 19000 Макс ПовлекувањеЕксклучок бонус: 22 бесплатни врти на Велигденска гозба ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 440 казино чип во Казино тајна 66x WageringEUR 627000 Макс ПовлекувањеДополнителен бонус: 310% Најдобар бонус за регистрација на бонус на Aloha! Кластерот плаќа ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 290 БЕСПЛАТНО казино чип во казино тајна 40x игра преку казино $ 56000 Макс повлекувањеЕксклучок казино бонус: $ 885 мобилен фрирол турнир турнир на страшно богат 3 ривалски казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 595 слободна готовина во казино тајна 60x Барањата за барањатаEURO 119000 Максимален пад на възстановяванията: EUR 675 Mobile freeroll slot турнир на Doo Wop Daddy-O ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Eur 3360 без депозит бонус во казино тајна 55X Игра преку $ 208000 Макс ПовлекувањеДополнителен казино бонус: 600% Добредојдовте бонус за Sticky Diamonds игра на Вули ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 290 БЕСПЛАТЕН ЧИП на казино тајна 66X облог € 879000 Макс Повлекување Специјален бонус: € 375 слободен чип на Ролер Дерби ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Eur 610 слободен казино билет во казино тајна 30x игра преку CasinoEURO 23000 Максимална повлекувањеДополнителен бонус: $ 999 НЕМА ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС на Даренвил ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 340 бесплатен чип во казино тајна 45X облог $ 188000 Макс CashOutexclusive бонус: £ 160 бесплатни пари на полноќ витези ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 275 казино чип во казино тајна 50x игра преку казино $ 314000 Макс готовина outSpecial бонус: 275% Нема правила бонус! на магичните кристали Прагматичен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 4010 без депозит казино бонус во казино тајна 60x WageringEur 45000 Макс Повлекувањаспецијални бонус: 10 Слободен вртења на вселенските светла Playson казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

260 бесплатно врти без депозит казино во казино тајна 30X игра преку казино $ 652000 Максимална повлекување дополнителен казино бонус: € 860 онлајн казино турнир на Врти 7s Amaya казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 75 Дневен турнир за слободни фрлања на казино тајните 44x Барања за барањата ЕUR 737000 Макс готовински ексклузивни бонуси: $ 4300 Нема депозит на фиксир Горна ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Еуро 190 слободен казино турнир во Казино тајна 60X Играј преку Еуро 936000 Макс со повлекувањеxclusive бонус: € 205 БЕСПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на брилијантен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 360 БЕСПЛАТЕН ЧИП КАЗИНО во казино тајна 30x Играј преку казино € 802000 Макс Повлекување специјален бонус: Eur 120 турнир на кралот Мајмун ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Евр 390 БЕСПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП во казино тајна 66X облог € 271000 Максимално повлекувањеСпецијален бонус: 160 слободен врти на Феникс Играј 27 Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 2070 Без депозит во Казино тајна 30X облог € 313000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: EURO 2275 Нема депозит за тимска акција ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Страница на 1 21 2

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино