Слики на екранот за џекпот капитал
Продај RSS

џекпот Капитал

Ве молиме, внимателно прочитајте ги следниве правила и прописи. Со регистрација како член на pекпот капитал и обложување во Казино, вие целосно ги прифаќате и разбирате дека важат сите следни услови и правила.

Со прифаќање и играње на која било наша промотивна понуда, членката потврдува дека термините и условите за промоција се прочитани, испечатени, разбрани и договорени.

1 Pекпот капитал е ограничен на лица со правна возраст кои се жители на јурисдикција каде употребата на Джакпот капитал и неговите игри не се забранети со закон. Сите игри на pекпот капитал се неважечки кога е забрането со закон. На малолетниците им е строго забрането да играат.

2 Казиното џекпот капитал е казино со вистински пари; затоа, сите добивки и загуби на играчите се во реални пари. Играчите кои сакаат да ги играат игрите само за забава можат да се најават на својата сметка во забавен режим.

3 Сите игри во казино ги следи Jackекпот капитал во секое време. Како резултат, Jackекпот капитал има можност да ја следи и разгледува секоја рака / ролна / влечење / спин за секој играч и понудена игра.

4 Доколку некоја игра во било кое време биде прекината и / или исклучена, ситуацијата во моментот на прекин и резултатите од претходната игра треба да бидат прикажани кога играчот повторно ќе ја започне играта. Ако играчот се исклучи од средната игра на серверот на Казино, играчот ќе може да ја продолжи и комплетира таа игра точно како играч никогаш да не заминал. Доколку серверот на Казино не го добие облогот на играчот, билансот на играчот нема да биде намален и играчот ќе го види резултатот од претходниот облог.

5 Pекпот капитал вложува максимални напори да обезбеди целосна заштита на своите клиенти. Сепак, одредени непредвидени настани се надвор од контролата на pекпот капитал. Во случај на исклучување од која било причина помеѓу играчот и казиното, Jackекпот капитал не одговара за какви било загуби што може да резултираат од тоа. Билансот на сметката на играчот секогаш мора да биде како што е евидентирано на серверот за игри Капино џекпот капитал.

6 Сите спорови треба да бидат испратени до џекпот капитал преку е-пошта во рок од еден (1) час од спорниот настан.

7 Со користење на софтверот „pекпот капитал“, играчите се согласуваат да бидат обврзани со следново: Играчите треба да ги чуваат Компанијата, нејзините вработени, службениците, директорите, лиценците, дистрибутерите, веледрогерија, филијалите, подружниците, рекламирањето, промоцијата или други агенции, партнери во медиуми, агенти и трговците на мало безопасно и целосно го обештетуваат истото од сите трошоци, трошоци, обврски и штети од што може да настанат како резултат на играч;

(а) влез, употреба или повторна употреба на веб-страницата,
(б) употреба на какви било материјали на веб-страницата,
(в) влез, употреба или повторна употреба на серверот Казино,
(г) учество во играта, или,
(д) прифаќање на која било награда.

8 Играчите нема да учествуваат во Игрите, да отворат, користат или повторна употреба на сметка, да влезат на Интернет-страницата или во казиното, ниту да прифатат никаква награда ако играчот не ги разбере целосно, се согласи, стане членка и без исклучок почитувајте ги сите правила, регулативи, услови и услови содржани овде и како такви, правилата, регулативите, роковите и условите може да се менуваат од време на време. Играчите периодично ги прегледуваат Условите и правилата објавени на оваа веб-страница со стапка од најмалку еднаш месечно.

9 На членовите им е дозволена само една активна сметка. Добивките ќе бидат платени само на играчи кои имаат една сметка. Сите добивки ќе бидат VOID за играчи со повеќе од една активна сметка. Pекпотот Капитал дозволува само една сметка на компјутер, домаќинство, ИП-адреса, освен ако дозволата не е поинаку одобрена од pекпот капитал.

10 Доколку некој член подари, сподели или изгуби број на својата сметка и / или лозинка, Jackpot Capital нема да одговара за какви било побарувања што можат да произлезат, или во врска со таа сметка. Членовите се единствено одговорни за трансакциите со нивната сметка и треба да ги чуваат информациите за нивната сметка строго доверливи.

11 Личниот идентитет и деталите за сите членови ќе останат доверливи. Jackекпот капитал нема да ја пријави историјата на обложување на кој било член.

12 Играчите се единствено одговорни за какви било применливи даноци за какви било добивки или награди собрани од pекпот капитал.

13 Pекпот капитал го задржува правото, во своја дискреција и без да ги известува своите играчи, да додаде нови активности или игри во Казино или да прекине каква било активност или игра во Казино во секое време.

14 Со прифаќање на какви било добивки или награди од „pекпот капитал“, играчите се согласуваат за употреба на нивното име и фотографија за рекламни и промотивни цели, без дополнителен надомест освен ако е забрането со закон.

15 Сите парични средства ќе бидат предмет на ревизија пред да бидат обработени. Играчите мора да обезбедат копија од доказ за идентитет, адреса, копии на кредитни картички и / или друга соодветна документација при повлекување кредити. Доказот за идентитет мора да одговара на регистрираното име и презиме. Ако некој играч не успее да го обезбеди тоа во рок од 4 седмици по нашето барање, неговата сметка може да биде блокирана и да се остварат добивките и / или направените пари. Во случај на измама документација, сметката ќе се заклучи и сите добивки и / или пари ќе бидат укинати.

16 Плаќањата секогаш ќе се испраќаат назад до процесорот со кој беа можни депозити. Jackекпот капитал го задржува правото да донесе конечна одлука преку кој метод на исплата клиентите ги добиваат своите исплати.

17 Ако депозитот не е префрлен барем еднаш пред да побарате исплата, ќе се одземе административна такса од 15%.

18. Максималната исплата по клиент неделно е 10,000 УСД. Jackекпотот Капитал го задржува правото да плати поголеми добивки во период од неколку недели.

19 Jackекпот капитал го задржува правото да ја задржи играта и / или плаќањето од која било страна за која Jackекпотот Капитал смета дека е измама. Pекпотот Капитал може да ги процени давачките за услуги на која било сметка за услугите што ги дава на сметки со измама. Pекпот капитал бара да се преврти депозит барем еднаш пред повлекувањето, во спротивно може да се примени правилото број 18 споменати погоре.

20 Pекпот капитал го задржува правото да го откаже членството на играчот во кое било време, без најава. Било кој биланс на вашата сметка ќе биде веднаш уверен во вашата лична сметка. Покрај тоа, pекпот капитал го задржува дискреционото право да поништи какви било добивки и да го задржи балансот на сметката во Казино на играчот под кое било од следниве околности.

(а) Доколку има докази, може да се посочи дека играчот има повеќе од една активна сметка за Казино
(б) Ако името на сметката за казино на играчот не одговара на името на кредитната картичка (ите) што се користи за купување на сметката во казино;
(в) Ако името на сметката за казино на играчот не одговара на името на корисничкиот сопственик на финансискиот инструмент што се користи за правење депозит
(г) Ако играчот учествува во промоција на Казино и влегува во пресрет пред да ги исполни барањата за таа конкретна промоција;
(д) Ако играчот обезбедува неточни или погрешни информации за регистрација;
(ѓ) Ако играчот не е на законска возраст;
(е) Ако играчот престојува во јурисдикција каде учеството во играта е забрането со закон;
(ж) Доколку некој играч дозволил (намерно или ненамерно) некој друг да игра со својата сметка во казино;
(з) Доколку некој играч не играл во Казино на индивидуална основа само за лична забава (тоа е, играл во професионална смисла или заедно со други играчи (и) како дел од клуб, група, итн.);
()) Ако играчот има обратно обратно или наплатено кое било од неговите набавки на сметката за неговиот казино;
(k) Ако некој играч е пронајден како измамник или ако е утврдено од Jackpot Capital дека користел систем или машина, било да е тоа дополнителен компјутер, дополнителен софтвер или на друг начин. Исто така, секој систем што се користи за заобиколување на природната случајност на нашите системи и или собирање на податоци до или од серверот за игри за цели на анализа за време на игра со вистински пари.

21 Потрошувачите се потсетуваат да испечатат копија на сите податоци за трансакцијата, правилата, методите за плаќање и методите за откажување / враќање со цел да избегнат заблуди во подоцнежно време.

22 Jackекпот капитал го задржува правото да донесе конечна одлука за методите на трансакција. Jackекпот капитал може да одлучи што претставува квалификувана трансакција по основа на трансакција. Играчите се согласуваат дека не можат да бараат барање за право во кое било време.

23 Jackекпотот Капитал го задржува правото да менува какви било правила или да ги откаже промоциите по своја дискреција.

24 Pекпотот Капитал го задржува правото да одбие регистрации на сметки.

25 Сметките од следниве земји ќе бидат ослободени од откуп на бонуси со создавање на сметка: Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Грција, Македонија, Маурициус, Црна Гора, Холандија, Полска, Романија, Русија, Србија и Шведска и Обединето Кралство.

26 Навредливиот, навредлив или измамен јазик нема да се толерира во Службата или со персоналот на Casекпотот Капино Казино. Секое прекршување на оваа политика ќе резултира во суспендирање на привилегии за играње или други активности што може да ги побара Казино за да обезбеди усогласеност.

Услови и правила за рекламирање:

1 Една сума на Бонус на сметка, клиент, домаќинство, заеднички компјутер, споделена ИП-адреса.

2 Новите сметки (нови сметки за играчи) се дефинирани како сметки што ги отвораат новите играчи кои досега во ниту една фаза не отвориле сметка во pекпот капитал.

3 Бонусите што се однесуваат на нови сметки се бонуси на првиот депозит на играчот направен на неговата сметка на pекпот капитал.

4 Pекпотот Капитал може во секое време да извршува различни промоции за нови сметки. Само еден нов купон за промоција на играч може да се откупи по нова сметка на играчот во секое време.

Промоциите се само за ограничено време и Jackpot Capital го задржува правото да прекине каква било промоција во кое било време без претходна најава. Промоциите може да не се комбинираат, освен ако не е поинаку одредено.

5 Pекпотот Капитал го задржува правото да побара дополнителна документација и / или да ги задржи износите на бонусот.

6 За да добиете исплати за бонуси, сите сметки во казино мора да имаат валидна адреса за е-пошта и телефонски број.

7 Мин. Износот на бонусот за нашите кодови за депозитни забави е 20 $, максимум. износот на бонусот е 100 $, освен ако не е поинаку наведено. Кодовите за купони важат само за еден депозит (освен ако не е поинаку наведено). Кодексот на купонот мора да биде внесен пред депонирањето и не може да се ретроактивно кредитиран на сметката на кој било клиент.

8 Барања за обложување за нашите купони за бонус за депозит е 30 пати повеќе од сумата на депозитот плус бонусот, освен ако не е поинаку наведено. Барањата за обложување мора да бидат исполнети за секој користен бонус за депозит. Ова правило ќе се поништи само откако билансот на клиентот достигна $0 повторно.

9 Следниве игри сметаат за исполнување на барањата за обложување за сите бонуси (депозит и без депозит): Бинго игри, Европски слот за покер, Keno, Картички за гребење и сите слотови освен ако не е поинаку наведено.

10 Сите обложувалници направени на исклучени игри пред да се завршат барањата за игра, ќе резултираат со бонус и сите поразни придобивки.

11 Барања за обложување за нашите купони за депозити се 60 пати повеќе од бонусот, освен ако не е поинаку наведено.

12 Сите бесплатни пари дадени без да се бара депозит, на пр. Купон за депозит, бонус за лојалност, ВИП бонус, суета картичка, депозит за менаџер, награди за конкуренција / турнир, бонус за компензација, бонус за непријатности, бонус за роденден, итн. (Освен ако не е поинаку наведено) ќе има максимална готовина од 5x што е даден бонус, на пр. даден на 50 $; максимален износ на готовина = $ 250 (вклучени се и Случајни Джакпот). Ова правило важи и кога состојбата на клиентот е позитивна во моментот на откупот на бонусот за депозит. По откупот на бонусот, правилото ќе се поништи само откако балансот на клиентот повторно ќе достигне 0 $.

13 Било кое било добиено бонус за депозит, треба да се откупи во рок од еден месец од приемот. Во случај на нашите бонуси за роденден, до еден месец од денот на раѓање.

14 Секој пат кога обложувате $ 10 во облози на која било игра, заработувате 1 Comp Point, 100 поени = $ 1. (освен „Игра на месецот“ каде можете да ги удвоите вашите компресивни и само треба да обложувате $ 5 во облози). Минималниот износ на Поени за Comp што може да се откупи е 100. ВИП-клиентите заработуваат повеќе компактен поени за секој направен облог, според ВИП групата на играчот.

15 Неисполнувањето на горенаведените услови и услови се смета за злоупотреба на промоцијата и како таков ќе му се даде на раководството на pекпотот Капитал дискреционо право да преземе следнава постапка против ваквите насилници: Сите салда / исплати се сметаат за ништовни. Злоупотребата на сметки за играчи може да се прекине со непосреден ефект. Играчите за кои се смета дека злоупотребуваат промоции може да бидат спречени да добиваат дополнителни промотивни понуди во казиното.

16 Бонусите се ставаат на располагање редовно во џекпот капитал. Овие се нудат како награда за сите наши редовни и лојални / ВИП играчи. Сепак, секој играч за кој се смета дека ги користи овие промоции, а не во духот во кој тие се дадени, може да биде исклучен.

17 Секој бонус мора да биде целосно платен пред да се побараат исплати. Било кои предвремени барања за повлекување ќе бидат одбиени и преземањето на игра за претходниот бонус / (и) мора да биде завршено.

18 Забележете дека клиентите кои не направиле депозити, можат еднократно да бараат бесплатни добивки од бонус.

19 Клиентите чиј последен депозит е постар од три месеци и бараат бесплатен бонус, немаат право на повлекување.

20 Добивките остварени на поврзани сметки користејќи исти понуди автоматски ќе бидат отфрлени и затоа ќе бидат отстранети од сметките.

21 Максимално правило за обложување за сите бонуси = $ 10.00. Било кои добивки плус износи на бонус ќе бидат поништени во согласност со ова правило за максимален облог.

22. Клиентите не можат да откупи повеќе бесплатни бонуси / бесплатни врти нудат последователно: Кога клиентот користи две или повеќе бесплатни бонуси без правење вистински паричен депозит помеѓу, управата го задржува правото да ги поништи бонусите и добивките.

23. Играчите со една или повеќе чекани повлекувања кои моментално се во нивната сметка не ги исполнуваат условите да добиваат било какви бонуси, промотивни или на друг начин, додека таквите повлекувања не се или обработени или откажани. Злоупотребата на оваа политика, како што е дефинирано од казиното, може да резултира со откажување на добивките на играчот.

24 Промоцијата не може да се користи во врска со која било друга промотивна понуда или постојната сметка на сметката. Ако ви се исплати бонусите над постојниот биланс на кој може да се игра, сите добивки ќе бидат поништени и оригиналниот депозит ќе ви биде вратен на вашата сметка. Сите промотивни понуди се достапни само за оние играчи на кои понудата е издадена директно од казиното. Промотивните понуди преку е-пошта се наменети само за наменетиот примател и не можат да се пренесат.

Слот за турнири Т & Ц:

1 Купувањето на турнирот ќе биде одземено од состојбата на сметката за реални пари. Бонусите не можат да се користат за турнири на „Купување на влез“.

2 Услови и правила за бонус џекпот капитал важат за откуп на турнири во слот. Ако го користите преносливиот биланс потекнува од бонус на депозит за да влезете на турнир, максималната исплата на 5 пати повеќе од бонусот ќе се примени за сите добивки на турнирот.

3 Холивудските турнири се наменети само за купување клиенти. Ако клиентот никогаш не депонирал, тогаш тие не се квалификувани за нашите хонорарни турнири.

4 Играчите исклучени од откуп на бонусите не можат да влезат во ниту еден слот турнир.

5 Ако сте исклучени од системот за време на игра на турнири, важат следниве правила: Доколку сте исклучени за време на игра, слотот нема да се врти од ваше име. Ако повторно се поврзете во рамките на времето на турнирот, можете да продолжите да играте на турнирот. Ако не можете повторно да се поврзете, вкупниот Win Win Box ќе остане статичен, како одраз на износот во моментот на исклучување.

6 Во случај да се откаже турнирот со слот, Куп-ин ќе се врати на сметката на играчот.

Игра сегаhttps://www.jackpotcapital.eu/

Активни бонуси

Вкупно: 115
60% Бонус за натпревар на депозит во Jackpot Capital 50x Wager $ 461000 Max CashОоцијален бонус: 795% натпревар на казино на Halloween Fortune II ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

635% Најдобро бонус за запишување во казино на џекпотот 40x игра преку казино € 600000 Максим посебен бонус за готовина: € 675 турнир на слот за играчки со црн витез ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 999 казино турнири во хонорар на Jackpot Capital 60X Wagering € 89000 Max повлекувањеДополнителен бонус за казино: € 550 Бесплатни чип на Magic Of the Ring Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 455 БЕСПЛАТЕН чип на Jackpot Capital 44x Wager $ 916000 Максимален повлеченЕксклузивен бонус: £ 480 БЕСПЛАТНО чип-казино на страницата на Fortune Deluxe ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 325 Бесплатно чип за казино во Jackpot Capital 65X Играј преку $ 480000 Max Max повлеченExtra бонус: 655% натпревар бонус казино на овошје Царство ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

10 Бесплатни врти сега во Jackpot Capital 50x Играјте преку казино € 306000 Максимален повлечен ексклузивен бонус: евра 595 Бесплатни пари за Lotus ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

800% Бонус за добредојде во Jackpot Capital 40x Играјте преку казино € 508000 Максим бонус за повлекување: 525 Турнир во казино во куќата на чудовишта ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 111 бесплатен чип казино во Jackpot Capital 45X Wagering € 718000 Max пари од надвор Ексклузивен бонус за казино: 285% Регистрација Казино бонус на бисери од Индија Играј оди слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 88 турнир во казино на Интернет во Jackpot Capital 60X игра преку казино $ 304000 Максимално повлекувањеСпецијален бонус: 105 Бесплатно врти без депозит на Slot Game Wild Wazdan Wild ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

280 бесплатни врти казино во Jackpot Capital 77X Играјте преку казино € 577000 Max CashOutexclusive бонус: 220 Бесплатни вртења на слотот за играчки за игри во Crackdown. Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 55 Дневен турнир во слободен стил на Jackpot Capital на Jackpot Capital 40x Играј преку казино $ 297000 Максим бонус од дополнителни пари: € 600 чипови за казино на слот Shoguns Land Habanero слот машина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 290 чип за казино во џекпот капитал 44X Играј преку казино € 995000 Макс Повлечен дополнителен бонус: € 2285 Без депозит за казино за депозити на Парипла за киднапирање на овошје ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

565% натпревар бонус казино во Джакпот капитал 66X Играј преку $ 485000 Max CashOutSpecial Bonus: $ 2255 Без депозитен бонус за железен човек 2 50 линии Playtech слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 1790 Без депозит бонус казино во џекпот капитал 66X Играј преку казиноEUR 681000 Максим специјален бонус за готовина: 240 Бесплатно врти без депозит на Cash Crazy ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 335 БЕСПЛАТНО казино за чипс во џекпот капитал 45X WageringEURO 228000 Максимален повлечен ексклузивен бонус: 430% Прво депониран бонус на среќата на амазоните Nextgen Gaming ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66 бесплатни вртења немаат депозит во Jackpot Capital 45X Играј преку CasinoEURO 122000 Макс Повлечен Екстра Казино Бонус: € 630 турнир на симпатична и гушкава ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 700 БЕЗ ДОПОЗИТЕТЕ БОНУС КОДЕ atЕ во џекпот капитал 65x игра преку казиноEUR 701000 Макс повлекувањеДополнителен бонус за казино: $ 2290 Без депозитен бонус казино на Златна турнеја ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Евра 3225 БЕЗ ДОПОЗИТЕТ КАСИНО БОНУС на џекпот капитал 55x Wager € 756000 Макси бонус за повлекување: 990% Натпревар бонус на Среќа ден на трките ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

120% Бонус за натпревар од казино на Jackpot Capital 55x WagerEur 11000 Max пари од надвор Ексклузивен бонус: Евра 2770 БЕСПЛАТЕН БОНУС на Интернет ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

4680 $ без бонус за депозит во казино во џекпот капитал 45x Играј преку казино $ 358000 Максимален повлеченExtra бонус: € 1885 Нема код за бонус за депозит на мајчин ризница ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

435% Нема бонус за правила! на Jackpot Capital 65X Wagering € 121000 Max повлекувањеСпецијален бонус: 205 бесплатни вртења нема казино за депозити на јапонски Mystery Cayetano Slots Casino ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 2820 без бонус за депозит за казино во Jackpot Capital 30X Играј преку € 150000 Максимален повлеченExtra бонус: € 3755 БЕЗ ДОПОЗИТИВЕН БОНУС на Barnyard Boogie ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

ЕУР 4630 Без бонус за казино во депозит во Jackpot Capital 55x Играјте прекуEURO 159000 Макс Повлечен ексклузивен бонус: ЕУРО 210 Интернет турнир во казино на откачени плодови Gamesos Казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 888 Дневен турнир во слободен ред на слотови на Jackpot Capital 60X Играј преку Казино € 870000 Максимален повлечен бонус за повлекување: 270 Бесплатни врти сега во шумата приказна ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

2595 € Без депозит во џекпот капитал 50x игра преку казино € 769000 Max CashOutExlusive бонус за казино: € 130 Без код за депозит за заем на зајдисонце ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

90% Бонус за прв депозит во џекпот капитал 66x игра преку казино $ 381000 Макс Повлечен ексклузивен бонус: 340% Бонус за натпревар на џунглата долари ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

225 Бесплатни казино се врти во Jackpot Capital 60X Wagering € 569000 Max CashOutSpecial Bonus: 895% Bonus Welcome Casino на Один ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 75 БЕСПЛАТНО чип на Jackpot Capital 35x Играјте преку казино $ 693000 Макс готовина вонреден бонус за казино: Евра 220 БЕЗ ДОПОЛНИТЕТЕ на Froot Shoot Cayetano Casino Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 670 БЕСПЛАТНО казино за чипс во џекпот капитал 77X Играј преку € 929000 Макс Повлечен Ексклузивен бонус: $ 3420 Нема бонус за казино за депозит на кабриозен бонус ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 585 Интернет турнир во казино на Jackpot Capital 55x Wagering € 33000 Max CashOutExclusive Bonus Bonus: 680% Пријавување Казино бонус на Jewel Of the Dragon Bally Slot Game ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 360 хонорарни турнири во казино во Jackpot Capital 44x Играј преку $ 713000 Максимален повлечен бонус за казино Екстра: $ 805 турнир на Book of Dead ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

25 Бесплатни врти без депозит во Jackpot Capital 35X Wagering $ 702000 Max пари од надвор Ексклузивен бонус: 425% Бонус за прв депозит на гроздобер Вегас ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

360% Бонус за натпревар за депозит во Jackpot Capital 77x Барања за обложување 79000 Максимален повлечен поврат за специјален бонус: £ 3440 Нема бонус за казино за депозит на Lady Godiva ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 505 Бесплатно чип казино во Jackpot Capital 66x Барања за обложување 932000 Максимален повлекување Ексклузивен бонус: EUR 65 Бесплатно чип казино на дијаманти и овошје ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 3475 без бонус за депозит во Jackpot Capital 33X Играјте преку НАСКО 158000 Максимален повлечен дополнителен бонус: € 2130 без бонус за казино за депозит на Slot Game Robyn Genesis ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 675 турнир во Jackpot Capital 44x Wager $ 718000 Max CashOutextra бонус: 60 Бесплатни вртења на задоволството на Дагуи ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 850 Мобилен турнир во слободени слотови на Jackpot Capital 33x Wagering $ 137000 Макс Повлечен Ексклузивен Бонус: ЕУР 3975 Нема бонус за депозит на Октопод Кралството Леандер слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 60 Казино чип на џекпот капитал 33X игра преку казино £ 832000 Макс пари вонреден бонус: EUR 355 Бесплатни турнир во казино на тркалото на среќата Холивудско издание Igt Casino Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 685 турнир во онлајн казино во Jackpot Capital 55x WagerEURO 760000 Максимален паричен ненадежен бонус: € 845 Турнир за казино преку Интернет во игра за играчки за Blade Playtech ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 370 БЕСПЛАТНИ чипови во џекпот капитал 60x Играјте преку НАСКО 173000 Макс повлекување Дополнителен бонус за казино: 165 Лојални бесплатни вртења! на Бетмен против Супермен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

4720 $ без бонус за депозит за депозити во Jackpot Capital 35x Играј преку CasinoEur 208000 Max CashOutextra бонус: Eur 185 Дневен турнир во слободен стил на слотови на Cash Flow Saucify Casino Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

670% Бонус за регистрација на казино во Jackpot Capital 35x Играјте преку НАСКО 397000 Макс Повлечен Ексклузивен бонус за казино: 470% натпревар бонус казино на Магијата принцеза ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

320 БЕСПЛАТНО чип за казино во џекпот капитал 40x обложување на 861000 Максимален бонус за повлекување на патеката: 35% натпревар на казино на крзно за крзно Портомазо Slot за казино ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 125 Бесплатно чип казино во џекпот капитал 77X WagerEUR 744000 Максим бонус во износ од дополнителни пари: 505% Казино Бонус за добредојде на џунглата Jimим Ел Дорадо ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30 бесплатно казино се врти во Jackpot Capital 60x Играјте преку казино € 674000 Макс готовина надвор од специјален бонус: 945% Бонус за натпревар на играчот за јавник Jackpot Microgaming слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 655 Мобилен фестивал на слот за хонорар на Jackpot Capital 33x Wager $ 489000 Max Cash Особено бонус: $ 1070 Без код за бонус за депозити на двојни ламји Yggdrasil ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 355 БЕСПЛАТЕН чип на капитал за џекпот 33X Барања за обложување $ 425000 Макси готовински пари надвор од Бонус за казино: $ 1145 без депозит на авантурите на улицата „Бејкер“, авантуристи „Портомазо“ за казино ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 935 Дневен турнир во слободен ред на слотови на Jackpot Capital 66X Игра преку казино £ 23000 Макс готовина од надвор Ексклузивен бонус за казино: 685% Најдоброто бонус за запишување во камиони на ламји ролери Hd World натпревар слотови за казино ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 895 турнир во казино во џекпот капитал 55X Барања за обложувалници $ 698000 Макс Повлечен Екстра Казино Бонус: 55 Бесплатни казино се врти на галакти Микроиграм слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

710% Бонус за добредојде во Jackpot Capital 50x игра преку казино $ 147000 Max повлекувањеСпецијален бонус: EUR 260 бесплатен чип за казино на двапати Парите Ainsworth за казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

130 Бесплатни вртења во моментов на Jackpot Capital 66X Играјте преку казино £ 808000 Макс готовина вонреден бонус: EUR 865 турнир во слотови за слободни линии на злато Rush ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

ЕУР 3685 Нема депозит во џекпот капитал 30X WageringEur 277000 Max CashOutSpecial Bonus: 10 Бесплатни врти сега на Money Madians Barcrest ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 4315 Без депозит бонус казино во џекпот капитал 50X WageringEur 551000 Максимален повлеченДополнителен бонус: 125 БЕСПЛАТНИ вртења на слотови за казино за обложување на Eggstravaganza ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 345 Бесплатно чипо за казино во Jackpot Capital 77x Wager $ 56000 Максимален повлечен додаден бонус: 285 Бесплатно казино се врти на Blazing Tiers ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 410 Бесплатни билети за казино на Jackpot Capital 33X WagerEur 831000 Max CashOutДополнителен бонус за казино: EUR 350 мобилен фестивал на слоти за слободни картички на Piggy Bank ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

980% Бонус за натпревар во казино на Jackpot Capital 50X Барања за обложување ЕВН 844000 Макс Повлечен Специјален бонус: $ 750 Бесплатни турнир за казино на Бетмен и Ри ...... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

111 $ Турнир во казино во џекпот капитал 40x Барања за обложување Еуро 128000 Максимален повлеченЕксклузивен бонус: $ 445 БЕСПЛАТНИ ЧИПСКИ КАСИНО на Луд оркестар ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 3595 без бонус за депозит во казино на Jackpot Capital 35x Игра преку казино € 21000 Max повлеченExtra бонус: € 130 Мобилен феномен за сноп за слободни картички на кралот на Африка Wms слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

145 Бесплатно казино се врти во џекпот капитал 44X WagerEUR 359000 Max CashOutadditional бонус: EURO 280 бесплатен чип за казино на Страшно ноќ ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

70 бесплатни вртења во Jackpot Capital 50x Играјте преку CasinoEURO 258000 Max cash outExtra Bonus: 295 Бесплатни вртења на волшебни слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

ЕУР 1070 без депозит во џекпот капитал 55X Играј преку казино £ 106000 Макс готовина надвор Екстра Казино бонус: € 715 Мобилен хонорарен турнир во слободен стил на Lucky Ladys Charm Deluxe Novomatic Slot Game ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

111 бесплатни вртења без депозит во џекпот капитал 65x Барања за обложување Еуро 28000 Макс Повлечен ексклузивен бонус: 130 Бесплатно врти казино на вампири против врколаците ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

ЕУР 4890 Без депозит за бонус во џекпот капитал 33x Барања за обложување на 582000 Макс за повлекување Ексклузивен бонус: 420% Најдоброто казино за регистрација на казино пушки Fugaso Casino Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 290 турнир во казино во џекпот капитал 55x Барања за обложувалници 862000 Максимален повлекување Дополнителен бонус за казино: 55 се врти бесплатно во казино на клубот 2000 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

400% бонус од натпревар за казино на Jackpot Capital 65x Wagering £ 245000 Max бонус за повлекување: $ 285 слободен турнир за казино на Sands Of Egypt Vista Gaming Casino Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Страница на 1 21 2

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино