Моби Слот екранот
Продај RSS

Бобински кодови за казино Mobby Slots | Најдоброто кабино за сложени кабини за Mobby без бонус за депозит | Моби слотови Казино Бесплатни чип | Мобилни слотови Казино Бесплатни врти, 2020 #1

Mobby Slots е онлајн казино кое работи под лиценците на UK. Таа беше лансирана во 2016 и сега забрзува до TOP платформи низ интернет. Лиценцирани игри од Плајсон, Parlay Games и други програмери се покажаа како оние со висок поврат на 97%.

Бонус програми на Mobby Slots се развива постојано. Можно е да станете до 200% за вашиот прв депозит. Исто така, постојат и турнири и битки за корисниците.

Главниот дел е избор на слот. Скоро сите видеоснимки можат да се репродуцираат како демо верзии.

Постои збир на Mobby Slots професионалци:

 • прекрасен рејтинг според коментарите на играчите;
 • сертификација од GamCare и GamblingJustice;
 • носивост на методи за плаќање за депозити;
 • брзи трансакции и мали ограничувања.

Може да подигнете пари со Skrill или банкарски картички што го ограничуваат опсегот, но не создаваат проблеми за играчите. Исто така забележете дека единствената валута тука е GBP.

Mobby Slots е млад конкурент за големи казина со фер коцкање и едноставен привлечен веб дизајн.


Добредојдовте во условите и условите на MobbySlots.com. Некои од нив се наведени подолу, а некои се наоѓаат на други места на нашите веб-страници. Ќе најдете линкови до нив подолу. Овие услови и услови се ефективни од јули 18th, 2016.

Овој дел содржи правни информации кои треба да ги прочитате и прифатите ако сакате да пристапите или да користите било кој од онлајн и интерактивни игри производите и услугите обезбедени од страна на MobbySlots.com. Овие производи и услуги ги нарекуваме "Услуги за игра". Се однесуваме на секоја индивидуална игра (бинго, казино, слотови итн.) Како "Игри-производ".

Кога пристапувате и ги користите Услугите за игри, тоа го правите под условите на договорот со нас кој се состои од 3 главните групи на услови:

 • Општи услови: кои се однесуваат на сите аспекти на Game Services. Ќе ги најдете овие наведени подолу;
 • Услови за специфични производи: кои се организирани со повикување на кој и да е од нашите игри производи и услуги се користи од страна на Клиентот. Ќе ги најдете овие Услови за специфични производи со соодветниот производ или услуга за игри;
 • Правила за игра или куќни правила за поединечни производи: Исто така, ќе ги најдете овие правила со соодветниот производ за игри.

Ќе најдете линкови подолу во главните делови од Општите услови и услови. Исто така, кликнете на релевантниот линк на производот на врвот на оваа страница за да пристапите и да ги прочитате различните ставки во Условите за специфични производи, како и применливите правила за игра или Куќен ред.

Кога ние се однесуваат на "Услови и правила", ние тоа значи дека оние од горенаведените услови кои се применуваат во услови (на пр Општите Услови и правила ќе се применува секогаш, но ако користите само Бинго потоа Бинго-Посебни Услови и правила Услови и Бинго систем ќе се применуваат, но не и оние што се однесуваат на други производи).

Исто така постојат и некои други делови како што е нашата политика за приватност, нашата одговорна политика Коцкање и други аспекти кои се релевантни и секогаш ќе се применува и овие се сметаат за дел од самите Услови и правила.

Доколку постои неконзистентност меѓу Општите услови и се друго, тогаш општите услови и обврски преовладуваат.

КОИ СМЕ НИЕ

"Вие", "Вашиот", "Клиент" и "Играч" се однесуваат на нашиот клиент кој се пријавува кај нас за пристап и користење на Game Services. "Ние" "Наши" "нас" и "мрежни игри" се однесуваат на членовите на Групата на компании кои обезбедуваат услуги за игри, вклучувајќи Parlay Games Inc. и достапни провајдери на трети лица.

Детали за овие компании се како што следува:

MobbySlots.com е лиценцирана и регулирана од Комисијата за коцкање на Велика Британија. Број на лиценца 41297.

Кога ќе се регистрирате, отворите, пристапувате или управувате со корисничка сметка кај нас (вклучувајќи ги и правењето и примањето на плаќањата), работите со Parlay Games Inc.

Ние користиме различни веб-страници за да ги доставиме услугите за игри ("веб-страниците").

Главната е MobbySlots.com. Ние можеме да додаваме или да ги замениме секундарните или поврзаните веб-страници од време на време.

ПРИМЕНА НА УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ

Треба да го прочитате ОПШТИ И ПРОИЗВОДОТ-ПОСЕБНИ УСЛОВИ И КУЌА ИЛИ Правила на Играта ВНИМАТЕЛНО пред да се регистрирате со нас, потоа печати и да ги сочувате ЗАЕДНО СО СИТЕ ПОТВРДА пораки, трансакција податоци, производ-ПОСЕБНИ УСЛОВИ И НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ релевантни за ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ ИГРАЧКИТЕ УСЛУГИ. НИЕ НЕ ЌЕ НАПИШАМЕ НАШ ДОГОВОР СО ВАС И СИТЕ ДА ГО ПАТУВАШТЕ ЗА ВАШИТЕ СНИМАЊА.

Особено, овие Општи услови се долги. Треба да ги прочитате сите како што ќе бидете обврзани за сите нив. Сепак, за олеснување на пристапот, подолу ќе најдете линкови до деловите кои се фокусираат особено на одредени делови од условите. Кликнете на тие врски за директно да пристапите до овие секции:

 1. Вие и вашите одговорности
 2. Отворање на сметка
 3. Детали за пријавување на информации за клиентите и користење на корисничка сметка
 4. Верификација на возраст и идентитет
 5. Перење пари и други безбедносни проверки
 6. Електронски фондови
 7. Повлекувања и депозити
 8. Неактивни и неактивни кориснички сметки
 9. Прекинување и затворање на сметка
 10. Граници на играчот и самоодбрана
 11. Ставање на облози или ставки
 12. Валидни облози и стапки
 13. Компјутерски преноси и софтвер за генерирање на случајни броеви
 14. Безбедноста и приватноста
 15. Заштита на податоци и лични податоци
 16. Измама, заговор, несоодветно однесување и незаконска активност
 17. Бонуси и промотивни понуди
 18. Договор за лиценца и интелектуална сопственост
 19. Одговорност
 20. Жалби и спорови
 21. Разно
 22. Управувачко право и надлежност
 23. Заеднички игри, табела и база на податоци платформа
 24. Откажување и повлекување од ставање во залог

Овие Услови и правила треба да се читаат со други полиси на страницата, особено нашата политика за приватност, одговорна коцкање и мојата сметка. Исто така, ќе најдете производи за специфични производи и куќни правила со секој играчки производ. Кликнете на соодветниот производ на игри за да пристапите до овие ставки.

Тоа е услов за пристапување или користење на Game Services за кои ги прифаќате Условите и условите и се смета дека сте ги прифатиле со кликање "Активирај сметка". Со договарање на условите и / или со континуирана употреба на нашите веб-страници, вие сте обврзани со договорот што го правите.

Го задржуваме правото да ги смените Условите и условите. Меѓутоа, ние ќе вложиме разумни напори да осигуриме дека сите значајни промени во Правилата и условите ќе ви бидат известени со соодветен метод во зависност од степенот на таквите промени (на пример, преку електронска пошта или преку истакнато известување на веб-страниците).

Ажурираната верзија на Условите и условите ќе се најде на соодветното место на релевантната Интернет страница и ќе биде достапна преку линковите.

Останува вашата одговорност периодично да ги проверувате Условите и условите за да се осигурате дека ќе продолжите да се согласувате со нив и да ви препорачаме да ги проверите Условите и Условите секој пат кога ќе пристапите или користите Услугите за игри.

Доколку се направи промена на Условите и условите кои не сакате да ги прифатите, може да престанете да го користите релевантниот дел од Услугите за игри или да ја затворите вашата сметка. Сепак, Вашиот континуиран пристап или употреба на која било од веб-страниците ќе се смета дека сте прифаќање на Условите и условите и какви било измени на нив како во времето на пристап или користење, со исклучок на какви било облози или добивки добиени (но не се намирени) или други трансакции пред времето на каква било промена на Условите и условите ќе бидат предмет на претходно постоечките Услови и правила.

Доколку во било кое време не прифатите никакви промени во Услови и правила, треба да се воздржите од користење на услугите за игри.

Овие Услови и правила се во сила од март 11th, 2016 и ги заменуваат сите претходни Услови и правила.

ВИ И ВАШИОТ ОДГОВОРНОСТ

 1. Вие потврдувате дека сте над 18, или да ги исполнувате законските години за коцкање во вашата земја на живеење и признавате дека може да биде прекршок за учество во коцкање ако сте под 18 или под законската возраст во вашата земја .
 2. Вие потврдувате дека имате ментален капацитет да ја преземете одговорноста за вашите сопствени акции и може да склучите правно обврзувачки договор со нас.
 3. Вие разбирате дека вработените во Parlay Games Ltd., нејзините носители на лиценца, дистрибутерите, големопродажните, филијали и подружници не се квалификувани да учествуваат во Услугите за игри, освен за тестирање, верификација и сл.
 4. Вие прифаќате дека вашата одговорност е да обезбедите усогласеност со важечките локални или национални закони пред да се регистрирате кај нас и / или пред да се занимавате со нас и да признаете дека во вашата земја, место на живеење или местото од за кои ни се нудат облози или пари, кои забрануваат коцкање.
 5. Вие не потврдувате дека нема да пристапите или да ги користите Услугите за игри од јурисдикција која го забранува пристапот или користењето или ако сте државјанин на национална држава која им забранува на своите граѓани да учествуваат во коцкање (вклучувајќи, без ограничување, Соединети Држави of Америка и нејзините територии и зависности).
 6. Вие прифаќате дека ние не преземаме никаква одговорност за вашето прекршување на важечките локални или национални закони.
 7. Вие прифаќате дека сите предлози или материјали што ги поставивме не претставуваат понуда, покана или покана од нас за користење или зачленување во обложување, игри или други услуги во која било надлежност во која таквите активности се забранети со закон.
 8. Вие прифаќате дека ние го задржуваме правото, од која и да било причина и во секое време, да одбиеме исплата на добивки, да ја затвориме вашата сметка или да го суспендираме пристапот до услугите за игри ако се утврди дека го прекршувате ова барање.
 9. Вие прифаќате дека ние, исто така, го задржуваме правото да го блокираме обезбедувањето на Услугите за игри целосно или делумно на било која територија од која било причина, без претходна најава.
 10. Вие потврдувате дека вашиот интерес во Услугите за игри е личен, а не професионален и дека учествувате само за вашата забава.
 11. Вие разбирате дека со користење на услугите на играта можете да изгубите пари и да ја прифатите целосната одговорност за таквите загуби.
 12. Вие се согласувате со обезбедувањето на услугите за игри од страна на разните компании идентификувани во овие Услови и правила.

ОТВОРАЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВО

 1. Мора да отворите сметка кај нас ("Клиентска сметка" или "Сметка"). Клиентската сметка ќе ви овозможи да учествувате во разните производи што се нудат на услугите на играта. Пристапот до и користењето на овие производи е предмет на релевантните услови за одредување на производ и правила за игра или куќни правила кои веќе сте ги прифатиле со отворање на вашата корисничка сметка.
 2. Секоја кредитна картичка, платежна картичка или друг начин на плаќање што ќе ни го доставите во врска со отворање на корисничка сметка или во некое подоцнежно време за користење на сметка мора да биде ваш и во вашето име. Ние имаме право да претпоставиме дека го правите тоа. Ако се обидете да користите картичка во име на друго лице, вашата сметка може да биде суспендирана се додека не се добие ИД и овластување за користење на картичката од носителот на картичката.
 3. Средствата што се чуваат во вашата корисничка сметка не подлежат на какви било специфични договори за доверба, но прифаќате дека тоа нема да ви даде право на интерес што ние имаме право да го задржиме. Погледнете "Електронски фондови" за дополнителни информации.
 4. Само една корисничка сметка е дозволена по клиент и регистрацијата на корисничката сметка мора да биде извршена од вас лично. Ние го задржуваме правото да ги затвориме дуплините кориснички сметки и да ги негираме сите облози или ставки поставени преку дупликат кориснички сметки. Може да побарате нова корисничка сметка преку контактирање на нас на [email protected] и давање причина за барање нова сметка. Ако се отвори нова корисничка сметка (што е по наше апсолутно дискреционо), старата корисничка сметка ќе биде затворена.
 5. Ако средствата погрешно се припишат на вашата корисничка сметка, ќе имаме право да направиме соодветно прилагодување кон неа. Ако ги користите средствата погрешно заслужени да ставате облози или ставки, можеме да ги поништиме сите вакви облози и да ги смениме сите добивки според наше дискреционо право.
 6. Ако повлечете средства погрешно зачувани на вашата корисничка сметка, морате да ни надоместите на барање и имаме право да ги подигнеме сите последователни износи што ги депонирате со нас за да ја задоволите оваа одговорност.
 7. Ако ви треба помош во отворањето на корисничка сметка, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиенти.

КОРИСНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПОДАТОЦИ ЗА ЛОГИРАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВОТО НА КЛИЕНТОТ

 1. Кога отворате сметка на клиент, мора да одберете корисничко име и лозинка, кои ќе се користат за пристап до вашата корисничка сметка. Можете да ја смените вашата лозинка во секое време преку МОЈА СМЕТКА >> МОИТЕ ДЕТАЛИ
 2. Вашето корисничко име и лозинка мора да бидат безбедни. Вие сте одговорни за ова. Влоговите и стапките на трети лица кои се свесни за овие детали ќе се сметаат за валидни.
 3. Ваша единствена одговорност е да се осигурате дека сите информации што ни се доставени од вас се однесуваат лично за вас, се точни и актуелни и дека останува така, а во случај на трансакциски информации како што се депозити или повлекувања, вашите намери.
 4. Не смеете да дозволите ниедно друго лице (вклучувајќи, без ограничување, секое лице под потребната возраст за коцкање) да ја користите вашата корисничка сметка, да прифатите било која награда или да учествувате во Услугите за игри под никакви околности.
 5. Ако мислите дека трето лице го добило вашето корисничко име и / или лозинка, веднаш треба да контактирате со нашиот тим за поддршка на клиенти; [email protected]
 6. Вие сте упатени кон нашата политика за приватност која важи за вашите информации

ВЕРА И ИДЕНТИТЕТНА ВЕРИФИКАЦИЈА

 1. При одлучувањето дали да ја прифатиме вашата апликација за Клиентска сметка, можеме да ги доставиме информациите што ни ги дале на овластените трети страни за да го потврдите вашиот идентитет и / или детали за картичката. Тие ќе ги проверат сите детали кои им ги откриваме против сите бази на податоци (јавни или приватни) до кои имаат пристап и ќе води евиденција за таа проверка.
 2. Вие се согласувате дека ние можеме да обработиме, да користиме, да снимиме и да откриеме лични информации што ги давате во врска со вашата апликација и дека таквите лични податоци може да бидат снимени од нас или трети лица на коишто сме обелодениле.
 3. Особено, можеби ќе сакаме да ја потврдиме секоја информација што ќе ни ја дадете кога ќе аплицирате за Клиентска сметка или обидете се да направите повлекување, за да бидете сигурни дека сте 18 или повеќе или да ја достигнете законската возраст за коцкање во вашата земја. Ова особено може да се примени кога ќе се идентификува користењето на метод на плаќање кој може да му биде достапен на поединци под законската возраст на коцкање и секој обид да се направи депозит или повлекување може да биде блокиран се додека не го завршиме процесот за верификација.
 4. Ние ќе се обидеме да ги направиме нашите процеси за проверка по електронски пат, но ако не можеме да го сториме тоа, може да побараме од вас да ни дадете дополнителен документарен доказ и од вас ќе треба да ни испратите такво доказ во рамките на 72 часа на нашето барање. Ова може да вклучи дека праќате нешта како што е копија во боја на страницата со фотографии на вашиот пасош, лиценца за фотографирање, друга фотографска идентификација одобрена од владата и копија од неодамнешна корисничка сметка, изјава за банка или картичка, маскирана копија од картичката што се користи за плаќање или какви било други документи како што може разумно да ги бараме за овие цели.
 5. Вие нема да можете да ги отворите или во некои случаи да ја користите вашата сметка или да ги повлечете сите добивки додека нашиот процес на верификација не е задоволително завршен и во врска со идентитетот, деталите за картичката и возраста. Во секој случај, ако тоа не може да се направи, ние имаме право да ја суспендираме вашата корисничка сметка и да ве спречи да коцка или да ги повлечеме добивките додека овие проверки не се комплетирани на задоволително ниво.
 6. Особено, ако проверките за верификација на возраста во крајна линија покажуваат дека сте малолетни, ние ќе ви ги вратиме сите влогови, но немате обврска да плаќате добивки.
 7. Покрај тоа, ние може да извршиме случајни безбедносни проверки во секое време и прифаќате дека имаме право да побараме дополнителна документација за да Ве потврдиме во овој контекст.
 8. За безбедносни цели, како и вашата заштита, телефонските повици, електронските пораки, SMS и Live разговорите за поддршка на нашите Тимови за поддршка на клиенти може да се евидентираат и следат.

ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ДРУГИ ПРОВЕРКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

 1. Според важечките закони кои се однесуваат на перење пари и други прашања, можеби ќе сакаме да извршиме конкретни проверки и го задржуваме правото да одбиеме да прифатиме депозити и / или да ги исплатиме добивките додека не се завршат овие проверки.
 2. Ако сакате да ги повлечете средствата што ги надминуваат дневните граници (детали за кои може да се најде во делот за помош), ќе треба да контактирате со нашиот тим за исплата. Ние го задржуваме правото да бараме понатамошна документација од вас во овие околности.
 3. Средствата депонирани во корисничка сметка мора да потекнуваат од извор кој не е поврзан со кривични или незаконски активности. Од нас може да се бара да ги известиме надлежните органи, ако станеме свесни за какви било депозити од такви извори.

ЕЛЕКТРОНСКИ ФОНДОВИ

 1. Ние ги задржуваме вашите средства на вашата корисничка сметка. Износот на расчистени средства што ги имате на располагање ќе бидат прикажани кога ќе се најавите на вашата сметка. Вие се согласувате со нас да ви овозможиме да ви ги обезбедиме таквите информации на веб-страницата (ите).
 2. Вие прифаќате дека сите исплати и повлекувања се прават преку оваа корисничка сметка. Финансиското ажурирање на вашата корисничка сметка ќе се изврши преку усогласување помеѓу податоците за различните производи и реалните средства што ги поседуваме, а кои се кредитираат на вашата корисничка сметка.
 3. Ние бараме од нашата лиценца да ги информираме клиентите за тоа што се случува со средствата што ги задржуваме за вас, како и степенот до кој средствата се заштитени во случај на несолвентност.

Ние поседуваме средства на клиентите одвоени од средствата на компанијата на посебна банкарска сметка од деловните фондови. Ова значи дека се преземени чекори за заштита на средствата на клиентите, но не постои апсолутна гаранција дека сите средства ќе бидат отплатени.

Ова ги задоволува барањата на Комисијата за коцкање за сегрегација на кориснички средства на ниво: Основна заштита; http://www.gamblingcommission.gov.uk/Consumers/Protection-of-customer-funds.aspx

ПОВРЕДИ И ДЕПОЗИТИ

 1. Секое повикување на плаќања или повлекувања од Клиентска сметка се референци за плаќање до нас, и плаќање од нас, направено преку нашите платежни системи и процеси од време на време.
 2. Ние нудиме неколку различни методи за правење депозит или повлекување од корисничка сметка. Подетални информации за понудените опции за плаќање кои се во моментов понудени и за сите поврзани трошоци, може да се најдат во делот за помош. Информации за границите на депозитите и повлекувањето, времето за обработка, квалификациите и трошоците за обработка исто така може да се најдат тука.
 3. Освен кога ограничувањата за повлекување се применуваат во секое време (на пр. Во врска со средствата кои произлегуваат од бонусните шеми), можете да ги повлечете средствата од вашата клиентска сметка не повеќе од еднаш неделно, доколку сите потврди се потврдени и сте ги исполниле нашите постапки за верификација. Ако сакате да правите почести барања за откуп, може да се примени надоместок за трансакција со што се намалува износот на вашиот откуп.
 4. Секогаш кога е можно средствата повлечени секогаш ќе се кредитираат назад до потеклото на депозитот, освен ако не сме забранети или не можеме да го сториме тоа, во кој случај вашето повлекување ќе биде обработено со користење на алтернативен метод. Во такви случаи, ние го задржуваме правото да спроведеме понатамошна верификација за безбедносни цели и да наплатиме такса каде што е можно.
 5. Ние не дозволиме пренос на средства помеѓу клиентите.
 6. Треба да се советува дека некои компании со кредитни карти ги категоризираат коцкањето трансакции како "готовина" и може да наплаќаат фиксна и / или камата од датумот на плаќање.
 7. Каде направите повторени депозити и подигнувања без пропорционална игра на Игрите на производи (за да бидеме определени по разумно решение), ние го задржуваме правото да ги поднесете поврзаните банкарски давачки со дебитирање на вашата корисничка сметка.
 8. Банкарските трансфери кон и од банкарските сметки (депозити и повлекувања) ги привлекуваат банкарските трошоци, кои можат да варираат во зависност од износот на пренесените пари и да ги исполнува Клиентот.
 9. Ние го задржуваме правото да наплатиме разумна комисија за било која размена на валути каде што, според разумното мислење, не се случило соодветно ниво на игра на Игри Производ, така што Клиентот се смета дека ги злоупотребува флуктуациите на девизниот курс. Нашите девизни курсеви се пресметуваат во согласност со дневната стапка обезбедена од www.xe.com.
 10. Ние не управуваме со кредитни сметки.

Депозитите направени со вашата сметка за мобилни телефони се предмет на следниве правила:

 1. Вие можете да депонирате максимум £ 30 дневно преку мобилна наплата, или друг лимит поставен од вашата мобилна мрежа или регулаторно тело.
 2. Ако нашиот оператор на мобилна мрежа од неплаќање, злоупотреба или ако уплатата ја задржува вашиот оператор или ние се сомневаме во некое од наведените дејства, можеме да ја прекинеме или прекинеме вашата сметка и сите добивки ќе бидат избришани.
 3. По завршувањето на успешниот депозит ќе ви биде испратен СМС со кој ќе го потврдите вашиот депозит. Ве молиме зачувајте копија од ова известување за трансакција.

ДОРМАНТНИ И НЕАКТИВНИ СМЕТКИ НА КЛИЕНТИ

 1. Ако не сте пријавени на вашата корисничка сметка или на друг начин не сте пристапиле или не го користеле за континуиран период од три календарски месеци, вашата корисничка сметка ќе се смета за неактивна или неактивна. Слично на тоа, ако ние ја суспендираме вашата корисничка сметка од причините дадени во делот на суспендирање и затворање на сметка за таков период, ќе се смета за неактивен или неактивен.
 2. Секоја корисничка сметка за која се смета дека е неактивна или неактивна, ќе се спроведува во согласност со важечките закони или прописи.

СУСПЕНДИРАЊЕ И ЗАКРИВАЊЕ НА СМЕТКОВО

 1. Во одредени околности, можеби ќе треба да ја суспендираме вашата сметка или пристап до парите на вашата корисничка сметка, што значи дека вашите средства може да бидат привремено недостапни за да можете да ги користите или да ги повлечете.
 2. Сметка или пристап до пари во него може да биде суспендирана од повеќе причини, вклучувајќи и каде имаме причина да веруваме дека безбедноста на вашата сметка е прекршена или вашата сметка се користи за каква било незаконска активност или лажни цели (вклучувајќи и пари перење пари) или ако има налози за вашата сметка или ако имаме причина да веруваме дека сте вклучени во заговор или мамење од секаков вид или се под 18 или во надлежност (или државјанин на јурисдикција) што го прави обезбедувањето Игри производи за вас или вашата употреба на нив нелегално.
 3. Ние ќе се обидеме да ги завршиме сите истраги и да се справиме со причината за какво било суспендирање што е можно поскоро во контекст на какви било законски или регулаторни обврски што можеме да ги имаме, но додека тоа не се стори ние можеме да продолжиме со суспензијата или да одлучиме да ја затвориме сметката на нашата единствена дискреција. Ние исто така можеме да ставиме суспензија или да ја затвориме вашата корисничка сметка во секое време (како што можеме да утврдиме по наше дискреционо).
 4. Ако прекинеме корисничка сметка или пристап до средствата во него, ние ќе ги отстраниме ограничувањата ако поднесете жалба и ни дадете разумни докази во врска со нашите грижи. Вие морате да ни дадете таков доказ најдоцна во рок од три (3) месеци од датумот на суспензија. Постапката за поднесување жалба е наведена во делот насловен поплаки и спорови подолу.
 5. Ние го задржуваме правото да ја затвориме клиентската сметка во секое време во нашата дискреција. Ние ќе ви дадеме разумно известување пред да го сториме тоа, освен ако околностите не диктираат дека законски или практично не можеме да го сториме тоа.
 6. Имате право да ја затворите сметката на клиентите во секое време, под услов да не е прикажана состојбата на сметката. Треба да ја наведете вашата намера да ја затвориме клиентската сметка преку контактирање на нашиот тим за поддршка на клиенти. Во овој случај, ќе ви биде испратен износот на кредитот на вашата корисничка сметка со метод на плаќање утврден од нас.
 7. Вие се согласувате дека наплатата на сите депонирани средства се смета за прекршување на овие Услови и услови и ни дава право да ја суспендираме или затворите вашата корисничка сметка и да го прекинеме нашиот однос со вас. Во такви случаи, ние го задржуваме правото да задржиме било кое салдо на сметката (вклучително и во однос на добивките) за да ја надоместиме одговорноста за наплаќањето.
 8. Ако поради некоја причина го изгубите правото на средствата во вашата корисничка сметка (на пр. Поради криминална активност), средствата ќе се решат во согласност со применливите закони или прописи.
 9. Треба да бидете свесни дека овие одредби се дополнување на било кои други одредби утврдени во однос на кој било конкретен производ на играта (на пр. Во Услови за специфични производи или Игра или Куќен ред) и дека ако има конфликти, ќе се применуваат најрестриктивните правила.

ОГРАНИЧУВАЊА НА ДЕПОЗИТИ И САМО-ИСКЛУЧУВАЊЕ

 1. Кога првпат депонирате кај нас и во секое време потоа, имате право да поставите депозит или друго ограничување (на пример, залог / облог / маса / загуба). Овие објекти се достапни за вас во согласност со нашата Политика за одговорна коцкање и треба да ги следите процедурите наведени таму. Клиентите особено треба да забележат дека по поставувањето на ограничувањата треба да се одјават и да се најават назад за да бидат сигурни дека границите се активирани.
 2. Ние ќе ги преземеме сите разумни мерки на претпазливост за да осигураме дека сте ги почитувале сите ограничувања што сте ги поставиле, но ние не сме одговорни за вас ако ги заобиколите нашите постапки (на пр. Доведете ја вашата сметка со средства што ја надминуваат вашата граница).
 3. Додека повеќето клиенти се во можност да уживаат во нивните коцкање, за многу мал број на клиенти коцкањето престанува да биде забавно. За оние корисници кои сакаат да го ограничат нивното коцкање, обезбедуваме објект за самоодбрана. Ние исто така ве упатуваме кон нашата Политика за одговорна коцкање, која нагласува колку сериозно го сфаќаме ова прашање и помошта што ја обезбедуваме.
 4. Самоисклучувањето е формален процес со кој ние престануваме да ви дозволите да имате или да управувате со клиентот сметка со нас за период од време од 6 месеци до трајно, на ваше барање. Може и да сакате да се одморите од коцкањето за краток период, во кој случај можете да одберете кратко исклучување (привремено самоизземање или "Време надвор") помеѓу 1 недела и 3 месеци. За време на кој било период на исклучување ние не смееме да прифатиме никакви депозити или облози / ставки, ниту да ви дозволиме да пристапите до нашите Игри производи.
 5. По истекот на привремениот период на само исклучување, може да контактирате со нас за да побараме повторно да ја отвориме вашата корисничка сметка, која можеме да ја направиме по наше дискреционо право. По ваквото барање, ако ја отвориме повторно вашата сметка, ќе ви обезбедиме период на разладување на 1-ден, пред да имате уште еднаш да имате пристап до услугите на играта, за време на кој можете да изберете да го задржите исклучувањето. По периодот на разладување, морате да ја контактирате корисничката поддршка и повторно да го известите вашето исклучување или повторно да ја отворите вашата сметка, што можеме да го сториме по наше дискреционо право.
 6. Ако се одлучите за трајно да се исклучите самостојно, ние ќе ја затвориме вашата корисничка сметка и ќе ви вратиме рамнотежа и ќе ве отстраниме од нашите мејлинг-листи. Откако ќе се исклучите самостојно, ние не можеме да го смениме овој процес за период од најмалку 6 месеци од датумот на самоисклучување и не може да аплицирате за да отворите нова корисничка сметка.
 7. Ако одбереш привремено да се исклучиш како средство за "Време надвор" за период од 12 месеци или повеќе, ние ќе ја затвориме вашата корисничка сметка и ќе ви вратиме биланс и ќе ве отстраниме од нашите мејлинг-листи. Откако ќе се исклучите самостојно, ние не можеме да го смениме овој процес во период од најмалку 6 месеци од датумот на самоодбрана и не може да аплицирате за да отворите нова корисничка сметка.
 8. За да го користите ограничувачот на играчот или да го исклучите објектот, мора да бидете најавени на вашата корисничка сметка. Ние ќе дејствуваме на вашето барање на приемот и ќе ви потврдиме преку е-пошта, на вашата надворешна сметка за е-пошта, кога ќе го ставиме исклучувањето. Ќе ги користиме сите разумни напори за да обезбедиме усогласеност со барањата за само-исклучување.
 9. Софтверот е достапен од различни организации за да ви помогне со самоодбрана. Вие исто така може да најдете повеќе совети и информации за одговорно коцкање и заштита на малолетници и ранливи лица на: www.gambleaware.co.uk и www.gamcare.com
 10. Имајќи спроведе разумни проверки и заштитни мерки за да осигураме дека додека сте само исклучени, не можете да пристапите до нашите веб-страници и да не добивате маркетинг материјал за коцкање од нас, ние не можеме да бидеме одговорени за вас или за било која трета страна ако сте во можност да продолжите коцкање на веб-страниците, или ако некој маркетинг материјал ненамерно добива испратен до вас. Треба исто така да се напомене дека само-исклучувањето од Услугите за игри не ве исклучува од други слични услуги и исто така треба да преземете чекори за само-исклучување од тие. Ние не сме одговорни ако продолжите да коцкате на друго место (било на веб-страници или простории на која било друга страна).
 11. Можеме законски да бараме да ја известиме Комисијата за коцкање за какви било постојани барања за само исклучување. Овие барања може да бараат од нас да го откриеме вашето име, е-пошта и релевантни информации за контакт.
 12. Ние ќе ги разгледаме сите дејства што ги преземате во врска со менувањето на сите детали за регистрација или отворање нова корисничка сметка со значително истите информации, но внесени во формуларот за регистрација на различен начин, во обид да се избегне исклучување како што ни дава право да го затворите вашиот пристап на услугите за играта постојано.
 13. Во секое време за време на некоја активност за коцкање, без разлика дали или не во текот на кој било период на самоодбрана (од нас или други оператори), советуваме да побарате итна стручна помош ако сте на било кој начин непријатно со вашето коцкање.

ПЛАСИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ СТАВ или ВАГРИ

 1. Може да се обложувате или обложувате на износот што е депониран во вашата корисничка сметка со користење на еден или повеќе производи на игри. Ние не управуваме со кредитни сметки.
 2. Вие сте обврзани да проверите дали инструкциите за залог или облогот што ги доставувате се точни пред да го потврдите облогот или облогот. Ваша одговорност е да се осигурате дека секој залог или облог што го поднесете вие ​​ги одразуваат вашите намери и ние не ја прифаќаме одговорноста за грешките што може да ги направите.
 3. Кога облогот ви е понуден од вас и прифатен на Игри производ, соодветниот износ се наплаќа од вашата корисничка сметка.
 4. Во секое време, кога постои несогласување во врска со деталите за кој било облог или облог за Игри на производот или исходот од било која залог или облог, нашите електронски записи (кои се дел од нашите регулирани и ревидирани технички капацитети) преовладуваат.
 5. Некои провајдери на трети партиски игри не можат да обезбедат целосни информации за деталите за обложување за секоја трансакција и само сумарни информации се достапни. Ако имате истрага за трансакциите за обложување и барате дополнителни информации за игра на трета страна, ве молиме контактирајте со поддржувачот на играчот.
 6. Доколку клиентот одлучи да вработи механички уред или софтвер за играње во нивно име, менаџментот го задржува правото да ја затвори сметката без претходна најава.

ВАЛИДНИ БОЕВИ И ВАГРИ

 1. Секое предлози или други информации што сме ги поставиле на било кој дел од Game Services не е понуда, туку е покана на клиентите да поднесат трансакција за залог или облог за прифаќање од нас. Залог или облог се смета за валиден само по електронска потврда за прифаќање. Само тогаш тоа е поднесено во нашите сервери. Ова прифаќање е докажано со генерирање на идентификациски број за рака или игра или друга референца за трансакција или игра.
 2. Вие се согласувате дека евиденцијата на нашите играчки услуги ќе биде конечниот орган во одредувањето на валидноста и условите за какви било облози или стапки што ги внесувате и околностите во кои биле направени.
 3. Ние го задржуваме правото да го одбиеме целиот или дел од облогот што ни се понуди, да го поништиме прифатениот облог или залог и да го задржиме порамнувањето од било која причина што го оправдува отфрлањето на одбивањето или задржувањето како (но не само) ако имаме причина да веруваме :
  1. Вие сте под законска возраст за коцкање во вашата земја на живеење;
  2. Вие сте вклучени во било која активност која според нашево дискреционо право е нелегална или неприфатлива, вклучувајќи измама, перење пари, заговор, злоупотреба на бонус, местење на натпревари или мамење од секаков вид;
  3. Вие сте во надлежност (или државјанин на јурисдикција) што го прави обезбедувањето на кој било Игри Игри за вас или вашата употреба на неа нелегално.
 4. Ние сме обврзани само да ги исплаќаме добивките што навистина биле добиени во согласност со овие Услови и правила. Сите добивки ќе се кредитираат на вашата корисничка сметка.
 5. Во случај на прекин на игра поради мрежно поврзување, дефект на игра или друга аномалија која го прекинува протокот на игра, првобитната станица на играчот ќе биде вратена. Игра на дефект празнини сите плаќа и игра.

КОМПЈУТЕРСКИ ПРЕНОСИ И СОФТВЕРОТ НА ГЕНЕРАТОРНИОТ БРОЈ

 1. Вие целосно прифатете дека услугите за играта и вашата интеракција со него се зависни од задоволителното работење на компјутерските системи и мрежи, вклучувајќи ги комуникациските медиуми, и дека таквата операција не е загарантирана да биде достапна, точна или задоволителна во секое време.
 2. Вие исто така прифаќате дека сите упатства и одговори се праќаат помеѓу вас и нас и / или трети страни преку Интернет или од други поврзувачки медиуми врз кои ниту вие ниту ние немаме контрола и дека ние не прифаќаме никаков ризик од дефект или несоодветност на било кој начин од поврзувачките медиуми.
 3. Ние ќе ги користиме сите разумни напори да се справиме со било каков неуспех или дефект на нашите сопствени системи и да ги третираме клиентите прилично во тој поглед, а некои од последиците од ваквите настани (особено во однос на прекината игра) се опфатени во Услови за специфични производи или важечки Куќен ред или Правила за игра.
 4. Нашата евиденција ќе биде убедлив доказ за сите трансакции направени со нас и во однос на нивната природа и вредност.
 5. Вие целосно прифатете и се согласувате дека софтверот генератор на случајни броеви ќе го одреди исходот на облози или ставки на Игрите Производи (со исклучок на игри од peer to peer) и дека евиденцијата на таквиот софтвер ќе биде конечна и убедлива во сите погледи.
 6. Секој софтвер на клиентот што се доставува до вас или го презема вас за да овозможите или да го олесните поврзувањето со некој играчки производ, се смета за ваш влезен софтвер на услугите за игри и информациите што ги доставува ќе бидат обврзувачки за вас.

БЕЗБЕДНОСТ И ПРИВАТНОСТ

 1. Вие се согласувате дека безбедноста е важна за нас двајцата. Во прилог на безбедносни проверки ќе ги користиме сите разумни напори да ја заштитиме безбедноста на нашите операции и комуникации помеѓу вас и нас, вклучувајќи ја и употребата на безбедна технологија за заштита на информациите што Клиентите ги доставуваат до нас.
 2. Ние ќе ги искористиме сите разумни напори за да ја одржиме заштитата на анти-denial-of-service (DOS) и анти-дистрибуираното-denial-of-service (DDOS) заштита, антивирусни и други технолошки средства и процеси за да го заштитиме пристапот до нашите системи и информациите содржани во неа против злонамерен напад.
 3. Ние ќе се занимаваме со информации во согласност со нашата Политика за приватност која опишува како се занимаваме и ги заштитуваме вашите лични податоци, а исто така и во согласност со важечките закони и прописи за заштита на податоците кои влијаат на нашите операции.
 4. Вие признавате дека имаме право да ги споделиме или може да биде потребно да ги споделуваме вашите лични податоци со регулаторите и овластените тела, како што се бара од прописите кои влијаат врз нашето работење, како и кај органите за спроведување на законот, заради истражување на измама или перење пари или кое било друго незаконско постапување .

ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ И ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

За да се осигураме дека вашата кредитна, дебитна или задолжна картичка не се користи без ваша согласност, ќе потврдиме име, адреса и други лични податоци што ги доставувате за време на процесот на нарачка, со соодветни бази на податоци од трети страни. Со прифаќање на овие услови и услови, вие се согласувате да направите такви проверки. При извршувањето на овие проверки, личните информации што ги добивате може да бидат откриени на регистрирана кредитна референтна агенција која може да води евиденција за тие информации. Можете да бидете сигурни дека ова е направено само за да го потврдите вашиот идентитет, дека кредитна проверка не е извршена и дека вашиот кредитен рејтинг нема да влијае. Сите информации обезбедени од вас ќе бидат третирани безбедно и строго во согласност со Законот за заштита на податоците 1998.

ГРАЃАНСКА, КОЛУЗИЈА, НЕПОСРЕДНО ОДНЕСУВАЊЕ И НЕСАКАНА АКТИВНОСТ

 1. Можеме да имаме причина да се сомневаме дека сте биле вклучени во лажни, несоодветни, тајни, лажни, поправање, манипулативни, мамење или други неприфатливи активности (без разлика дали или не незаконско) во врска со вашиот пристап до или користење на Game Service. Таквата активност може да вклучува (но не е ограничена само на);
  1. дека сте користеле или се обиделе да користите какви било методи или техники со помош на софтвер или хардверски уреди за учество во било кој производ на Игри или манипулација со некој од нашите игри или други системи;
  2. дека сте вовеле или се обиделе да воведат кој било вирус или друга штетна или злонамерна апликација или материјал на нашите системи;
  3. дека сте вовеле или се обиделе да воведат било клевети, непристојни, навредливи или незаконски материјали на нашите системи;
  4. дека сте се вклучиле или се обиделе да се приклучат кон друг корисник или корисници на некој производ;
  5. дека сте учествувале во било кој акт на намерно губење на пари на друг играч (како чип депонирање);
  6. дека сте злоупотребувале или злоупотребиле бонус понуда или промоција понудена од нас;
  7. дека сте дале неточни информации;
 2. Ако имаме какви било сомневања, ќе имаме право да преземеме такво дејство како што сметаме дека е соодветно, вклучувајќи без ограничување;
  1. веднаш ви го блокира пристапот до било кој производ на игри;
  2. затворање на вашата корисничка сметка;
  3. суспендирање на вашата корисничка сметка;
  4. искористување на сите средства во вашата корисничка сметка; и
  5. поништување на било какви облози или ставки поставени од вас, кои ни се појавуваат за да се направи со користење таква активност.
 3. Го задржуваме правото да ги бараме највисоките граѓански и кривични санкции против кој било клиент вклучен во измама и да ги извести релевантните регулаторни органи или служби за спроведување на законот каде што е соодветно. Ние го задржуваме правото да го задржиме плаќањето на било кој купувач во случај на измама е наводно или постои сомневање.
 4. Вие ќе ги обештетите и ќе бидете обврзани да ни платите, на барање, сите трошоци, давачки или загуби што ги претрпевме или обврски што ги направивме (вклучувајќи ги и директните, индиректните или последичните загуби, загубата на добивка и загубата на репутација) кои произлегуваат директно или индиректно од вашиот измамен, несоодветен, приговорлив, погрешно, поправање, манипулативен, мамење или друга неприфатлива активност (без разлика дали или не е незаконска).

Бонуси и промотивни понуди

 1. Вие разбирате дека кога се регистрирате за услугите на играта, од вас се бара да наведат на формуларот за регистрација дали се согласувате да добивате маркетинг литература или информации или од нас, од нашите партнери или од избрани трети страни.
 2. Ние од време на време можеме да понудиме или да ви доделиме бесплатни или бонусни износи за да се кредитираат во вашата корисничка сметка. Бонусите може да се користат само во врска со Игрите за игри специфицирани кога бонусот е понуден или доделен. Употребата на било кој бонус е во согласност со дополнителните Услови и правила за соодветната бонусна понуда или применливи промотивни услови и ограничувања за ослободување од бонус што се содржани во релевантната понуда или награда.
 3. Во зависност од условите на нашата Политика за приватност и важечките закони за заштита на податоците, ние го задржуваме правото да испраќате одредени промоции за вас. Промотивните понуди може да имаат посебни услови поврзани со нив и ќе бидат достапни само во согласност со важечките услови на таквата промоција.
 4. Бонусните понуди и промотивните понуди (освен ако не се изразени да бидат општо достапни) се наменети само за адресираниот примач или категорија на лица и не можат да се пренесат. Ако не сте наменет примач или не сте дел од планираната категорија, тогаш понудата не може да ви биде прифатена.
 5. Каде што нудиме да одговара на иницијалниот депозит на Клиентот на сметка, овие соодветни пари ќе се заработи по игра на готовина на соодветниот Игри на производот и ќе се кредитираат на сметката на клиентот во согласност со условите на промоцијата. Ќе има само еден почетен споен депозит по клиент.
 6. Вие прифаќате дека вашата одговорност е да се осигурате дека понудата за бонуси или промоцијата за која сте заинтересирани сеуште е достапна (ако е достапна само за одреден период), дека имате право на тоа и дека ги разбирате термините кои се однесуваат на него.
 7. Го задржуваме правото да го ограничиме бројот на пати што може да учествувате во бонус или промотивна понуда. Освен ако не е поинаку изрично наведено во самата понуда, бонусите и промотивните понуди се ограничени на една сметка по лице, семејство, адреса на домаќинството, адреса за е-пошта, број на кредитна картичка и други заеднички средини (братство, универзитет, библиотеки итн.). Каде е дозволено повеќекратно учество, го задржуваме правото да го ограничиме бројот на учества, по наше дискреционо право.
 8. Идентитетот на учесниците во било која бонус или промотивна понуда ќе се утврди врз основа на такви критериуми како што можеме да ги избереме во нашата дискреција, како што се сите или било која комбинација на следново: име, адреса, адреса за е-пошта, број на кредит / задолжен / дебит , IP адреса и други форми на идентификација.
 9. Освен ако не е поинаку наведено поинаку во важечките услови, бонусите и промотивните понуди не смеат да се користат во комбинација со која било друга бонус или промотивна шема.
 10. Ако се наметнат, условите за пуштање или ограничувањата за готовина мора да бидат исполнети пред да може да се играат или бонусираат бонуси или промотивни износи. Употребата или повлекувањето на бонус или промотивни износи ќе биде можно само ако се почитуваат важечките услови, вклучувајќи, без ограничување, во однос на квалификациите или ограничувањата.
 11. Сите парични исходи може да подлежат на ревизија пред обработката и ние го задржуваме правото да бараме бонуси или било какви добивки ако исплатата не изврши ревизија.
 12. Дополнителните бонусни средства се прошируваат на играчите како средство за дополнување на времето за играње и не се наменети за замена на готовински депозити и стапки. Манипулацијата со нашата бонус структура за да се спречи нови парични депозити и да се олесни континуирано купување се смета за злоупотреба на намерата. Играчите кои го изложуваат ова однесување може да имаат бонус привилегии суспендирани според дискрецијата на менаџментот.

ДОГОВОР ЗА ЛИЦЕНЦА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

 1. Производите за игри и игри вклучуваат било која софтверска програма што е во сопственост или е лиценцирана за нас, која може да ни биде доставена од вас или да ја преземете од извори што ни се достапни за употреба со кој било дел од Game Services и Games Products и ги вклучуваме и сите трговски марки, трговски имиња, имиња на домени, логоа, слики, дизајн, графика, фотографии, анимации, видеа, музика, аудио, текст и други содржини (сите заедно се нарекуваат "Parlay Games IPR")
 2. Вие признавате дека сите права на сопственост и сите авторски права и други права на интелектуална сопственост во Parlay Games IPR се во сопственост на нас или нашите даватели на лиценца и дека немате вистински наслов или друг интерес за такви предмети, освен како што е изрично наведено во Условите и Условите.
 3. Вие добивате лична, неисклучива, неограничена и непренослива лиценца за користење на IPL Parlay Games исклучиво за целите на пристап и користење на Game Services и Games Products и за никаква друга цел.
 4. Не смеете да подлицирате, да ја доделувате или да ја пренесувате лиценцата што ви е дадена или да ја изнајмите или закупувате или делите со целиот или кој било дел од таквата лиценца или за Parlay Games IPR вклучени во таквата лиценца.
 5. Можете да користите било кој клиент софтвер на компјутер на кој, во моментот на таквата употреба, вие сте примарен корисник.
 6. Вие не смеете да пренесувате, копирате, репродуцирате, дистрибуирате, експлоатирате или правите било каква друга употреба на материјал на веб-страниците на кој било начин, освен за целите на прикажување на екранот на вашиот компјутер и печатење за да ја видите неговата содржина.
 7. Не можете да ги поврзете веб-страниците со било која друга веб-страница без наша дозвола.
 8. Во врска со било која IPR за Parlay Games, не може да:
  1. обратен инженер, декомпилира, расклопува, модифицира, преведува, прави обид да го открие изворниот код или да создаде деривативни дела врз основа на него;
  2. повредувајте го авторското право или друго право на интелектуална сопственост или право на сопственост во било кое од него, било со неовластено копирање или дистрибуција или на друг начин, што е строго забрането и прифаќате дека, ако го сторите тоа, имаме право да подигнете граѓанска или кривична постапка против вас како што сметаат дека е соодветно.
 9. Можете да пристапите до информации и да ги даунлоадирате и печатите извадоци од, веб-страниците само за ваша лична употреба. Нема право, наслов или интерес за преземени материјали или Клиентски софтвер на ваша страна со преземање и вие сте изрично забранети да ги употребувате тие материјали за какви било комерцијални цели, освен ако ова не е однапред договорено со нас во писмена форма.

ОДГОВОРНОСТ

 1. Ништо во овие Услови и правила, а особено во овој дел, ќе работи така што ќе ја исклучиме или ограничиме нашата одговорност за смрт или лична повреда предизвикана од нашата небрежност.
 2. Вие прифаќате дека Услугите за игри, игри производи, сите веб-страници и било кој клиент софтвер се достапни или се обезбедени за вас "како што е" со какви било грешки или грешки и каква било застапеност, гаранција, состојба или гаранција што било, експлицитно или имплицитно (вклучувајќи , без ограничување, било каква имплицирана гаранција за точност, комплетност, непрекинато обезбедување, квалитет, можност за продавање, погодност за одредена цел или непочитување) е исклучена во највисока мера дозволена со закон.
 3. Ние под никакви околности (вклучувајќи, без ограничување, во договор, небрежност или друго кривично дело) ние или било кој од нашите добавувачи на софтвер или лицензори се одговорни за каква било повреда, загуба, побарување, загуба на податоци, загуба на приход, загуба на добивка или загуба можност, губење или оштетување на имот, општи штети или директни, индиректни, посебни, случајни, последователни, извонредни или казнени штети од секаков вид што произлегуваат од или во врска со вашиот пристап до, или употреба или неможност за пристап или да ги користите, услугите за игри, игри производи, било која веб-страница и било кој клиент софтвер или било кој елемент од нив дури и ако сме биле советувани или да станат свесни за можноста за таква штета или загуба или дека таквата загуба беше предвидлива. Вие се согласувате да ги обештетите нас и нашите софтверски провајдери и даватели на лиценци против било какви побарувања во врска со такво прашање.
 4. Каде што вашата игра е прекината поради некоја причина, последиците од таков настан ќе се решат во согласност со условите за Производот, Куќниот ред или правилата за игра што се применуваат за соодветниот Игри-производ што го учествувате.
 5. Вие конкретно признавате, се согласувате и прифаќате дека не сме одговорни за вас за:
  1. клеветничкото, навредливото или незаконското однесување на кој било друг клиент или за нешто што се претвора во погрешно, неточни, клеветнички, заканувачки, непристојни или на друг начин нелегално дали потекнува од друг клиент или на друг начин;
  2. каква било загуба која произлегува од користењето, злоупотребата или злоупотребата на вашата корисничка сметка или некој од нашите производи и услуги и соодветните веб-страници;
  3. било каква загуба направена при пренесување на информации од или до нас или од или на нашите веб-страници преку интернет или од други поврзувачки медиуми;
  4. било какви технички грешки, дефекти на системот, дефекти, одложувања, прекини, манипулирани или несоодветни пренос на податоци, губење или оштетување на неуспехот на линиите на податоци или комуникации (вклучувајќи и било какви неуспеси кои влијаат на способноста за интерактивни можности за враќање на патот на телевизија) напади, вируси или други негативни технолошки појави што произлегуваат во врска со вашиот пристап до или користење на нашите производи и услуги;
  5. точноста, комплетноста или валутата на сите обезбедени информативни услуги или какви било статистички податоци прикажани на веб-страниците;
  6. било каков неуспех од наша страна да ги набљудуваме сите политики за самозаштита кои можеби сме ги поставиле од време на време; или
  7. секој неуспех од наша страна да комуницираме со вас, каде што може да имаме загриженост во врска со вашите активности.
 6. Вие прифаќате дека не ја поддржуваме содржината и не сме одговорни за содржината или информациите во рекламирањето, маркетингот, линковите или друго присуство на трети страни на веб-страниците. Особено, ние не сме одговорни.
 7. Вие се согласувате дека ние сме ослободени од какво било побарување или барање, вклучувајќи разумни правни трошоци, направени од било кое трето лице во врска со вашата употреба на веб-страниците, вклучително и да ги прекршувате сите Услови и правила, какви било применливи закони или правата на друго лице или субјект .
 8. Вие се согласувате дека нашата максимална одговорност според овој договор, во сите околности освен за исплата на добивки или други пари поради вас од вашата сметка, е US $ 2,000 (или алтернатива на алтернативна валута).
 9. Вие прифаќате дека ние не сме одговорни за усогласување со фактот дека може да биде законски обврзан да поднесете сметка и да изврши плаќања до релевантните даночни власти во врска со вашата употреба или пристап до услугите за игри или Игрите за игри, вклучувајќи особено во врска со било кој од вашите добивки и дека ова останува ваша одговорност.
 10. Вие прифаќате дека нема да имате причина за дејства или други права или побарувања против развивачот на софтверот на Игрите за производи за било кое прашање, причина или работа во врска со вашето учество во Игрите производи.

ЖАЛБИ И СПОРИ

 1. Со "жалба" ние подразбираме жалба што ја имате за секој аспект на нашето однесување во врска со вашите постапки со нас и со "спор" подразбираме или жалба која не е решена преку Постапката за жалби или несогласување кое се однесува на исходот од коцкање трансакција на Игри производ.
 2. Ако имате жалба, треба прво да се јавите во Тимот за поддршка на корисниците. Жалбите треба да се направат што е можно побрзо по појавата на околностите кои предизвикуваат жалба. Жалбите ќе се решаваат според постапката за жалби.
 3. Ние ќе ги искористиме нашите разумни напори за брзо решавање на Жалбата. Ако поради некоја причина не сте задоволни со нашето решавање на вашата жалба, имате право да го ескалирате прашањето како што е наведено во нашата политика за решавање на споровите
 4. Сите спорови се решаваат според нашата политика за решавање спорови.
 5. Го задржуваме правото да ги запишеме сите комуникации со вас и со било кое друго лице во врска со жалби или спорови. Доколку постои спор во врска со содржината на која било таква комуникација, ќе се повика на таквите записи и на нашата трансакција база на податоци која, во отсуство на какви било спротивни докази, ќе биде одлучувачки.
 6. Ве потсетуваме дека според други одредби од Условите и условите и вие и ние имаме право да ја затворите или да ја затворите работата на вашата сметка и дека тоа може да се случи додека се чека жалба или спор.
 7. Вие прифаќате дека сите жалби и спорови се и остануваат доверливи и додека се бара резолуција и потоа. Вие се согласувате дека нема да го откриете постоењето, природата или какви било детали за какви било поплаки или спорови за било која трета страна, освен во Политиката за решавање на спорови (која вклучува дискусија за какви било такви поплаки и спорови во која било соба за разговор или форум самите или трети лица, со исклучок на назначениот ентитет за решавање на алтернативни спорови, "ADR", назначен од Parlay или Комисијата).
 8. Вие прифаќате дека било какво непочитување на оваа обврска за доверливост е прекршување на Условите и условите и дека го задржуваме правото да не продолжиме да бараме решение за вашата жалба или спор.

Постапка за жалби

 1. Како прва фаза, ако поднесете жалба ние ќе го испитаме предметот на начин кој е фер и објективен и ќе ве извести за исходот и / или нашата одлука веднаш штом разумно можеме. Можеби ќе треба да побараме повеќе информации или соодветни докази од вас за целите на справување со вашата жалба.
 2. Ако вашата жалба не е решена за вашето задоволство во првата фаза, може да побарате повторно да се ескалира предметот и повторно да се разгледа. Во такви случаи, како втора фаза, вашата жалба ќе биде интерно упатена до висок менаџер кој ќе спроведе независен преглед. Ние ќе ви советуваме за исходот и / или нашата одлука веднаш штом разумно можеме и можеби ќе треба повторно да ве прашаме за повеќе информации или соодветни докази

Политика за решавање спорови

 1. Ако имате спор кој не произлегува од нерешената жалба, како прва фаза ја користите нашата Постапка за жалби за да побарате решавање на тој спор. Вие не сте обврзани да го сторите тоа и може веднаш да се обратите до независен судија како што е наведено подолу.
 2. Можете да упатите спорот (вклучувајќи ја и нерешената жалба) до eCogra.org, кој е тело назначено да дејствува како ADR за Parlay во врска со овие Услови и правила. Доколку спорот се однесува на Игри производ, соодветниот судија се одредува со упатување на тој продукт.
 3. Секој спор што не се однесува само на одреден играчки производ, ќе биде упатен до регулаторот на Игрите за игри на кој сте најмногу коцкале.
 4. Кога спорот е упатен до регулатор, тоа ќе се решава според законите и постапките за решавање на спорови наведени од таквиот регулатор, а одлуката што следи ќе биде конечна и обврзувачка и затоа нема да има понатамошно прибегнување кон судовите. Каде ќе го спорите спорот со која било друга независна трета страна, секогаш ќе се обратите до судовите ако сметаш дека е соодветно.

РАЗНО

 1. Ако не разбирате некој од условите, тогаш контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиенти.
 2. Условите и условите (и сите документи наведени овде) го сочинуваат целиот договор помеѓу нас и не постојат други услови што се применуваат.
 3. Ниту еден дел од Условите и условите нема да се смета за откажано од која било страна, освен ако откажувањето не е дадено писмено од таа страна.
 4. Ние нема да бидеме одговорни за какво било прекршување на овој договор од страна на нас, доколку тоа е директно или индиректно предизвикано од околности што се надвор од нашата разумна контрола и што нè спречува да ги извршуваме нашите обврски кон вас.
 5. Овие Услови и правила се подготвуваат на англиски јазик. Доколку во било кое време тие се претставени на клиенти на друг јазик и постои конфликт или неконзистентност помеѓу текстот на англиски јазик и кој било текст на друг јазик, текстот на англискиот јазик ќе преовлада.
 6. Вие не смеете да доделите, префрлувате, наплаќате, да создавате доверба или да постапувате во било кое или друго од вашите права и / или обврски според Условите и Условите (или намера да го сторите тоа) без претходна писмена согласност. Ние имаме право да доделиме, префрлиме, наплатиме, создадеме доверба или на некој друг начин се занимаваме со нашите права според Условите и условите, како што сметаме дека е соодветно.
 7. Ако било кој од условите се смета за незаконско, неважечко или поради некоја причина неспроведлив, тогаш тој дел ќе се смета дека може да се раздвои од останатите Услови и не влијае на валидноста и спроведливоста на останатите одредби од условите и услови.
 8. Сите применливи даноци и надоместоци во врска со било која доделена добивка или награда се единствена одговорност на Клиентот. Добивките или наградите не можат да се пренесат, заменат или откупи за било која друга победа или награда.
 9. Ништо кажано или напишано од ниеден вработен или агент на компанијата MobbySlots.com нема да претставува варијација на Условите и условите или овластена застапеност за природата или квалитетот на кој било аспект на производите или услугите што ги нудиме. Освен во случај на измама или лажно лажно претставување, ние немаме никаква одговорност за вас за такво неовластено застапување.
 10. Освен компанија MobbySlots.com и било кој добавувач на софтвер или давател на лиценца на компанија MobbySlots.com, лицето кое не е членка на овие Услови и правила нема право според англискиот статут познат како акт на договори (права на трети страни) 1999 или било која друга одредба од статут закон или капитал во која било надлежност да ги спроведува.

УПОТРЕБУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ И ЈУРИСДИКЦИЈА

Условите и условите и сите нивни составни делови се регулирани и регулирани од Комисијата за коцкање на Велика Британија. Број на лиценца 41297.

РАЗЛИЧНИ ИГРИ, ТАБЕЛА И ПАТФОРМА НА БАЗОВИ

 1. Без ограничување на ограничувањето на постоење повеќекратни сметки во Општите услови и услови, може да побараме да имате само една сметка кај нас на платформата за заедничка игра.
 2. Вие се согласувате дека може да бидете обединети во заедничка игра платформа, според наша единствена дискреција, и дека до степен до кој ги прекршувате условите на една веб-страница или бренд што работи на заедничка игра платформа, може да сте блокирани, во дел или целосно, од целиот систем, така што нема да може да играте преку било кој веб-сајт или бренд со користење или на заедничка игра платформа.

ОТКАЖУВАЊЕ НА ОТКАЖУВАЊЕ И ПОВРЕДА НА БЕТОН

 1. Кога ставате залог, анте или слепа на маса за време на готовина игра, овие пари се сметаат за игра и не може да бидат откажани или вратени за вас.
 2. Каде сте претходно избрале копче за залог, кое автоматски ќе наложи да се направи залог, ако не сакате да се обложувате, морате да го избришете копчето за залог пред да дојдете, инаку залог ќе се направи автоматски.
 3. Во случај на турнири, може да се применат дополнителни услови и тие може да вклучуваат дека кога ќе се направи откуп на турнир, имате можност да се регистрирате од турнирот пред да се смета дека започнал и да му биде вратена целокупната куповна понуда, во износ. Некои исклучоци може да се применат во зависност од видот на турнирот и дали сте направиле директен влез на турнирот или напредни од сателит.

Последно освежено: 17th август 2017

Играј Mobby слот

Бобински кодови за казино Mobby Slots

Вкупно купони: 9,137
ЕКСКЛУЗИВНИ промоции на Mobby Slots. Добиј бонус за 3,000 за $ XNUMX! ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

100% бонус. До £ 200 во казиното за мобилни телефони ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

33x Wager 287000 € Максимален изнајден специјален бонус: 205 ЕУР турнир на Бангкок ноќи Nextgen Gaming слот за игри… повеќе >>

Направено:

Нема бонус

60X игра преку казино 890000 ЕУР Максимален специјален бонус за повлекување: 75% Бонус од натпревар за депозит на Октоберфест Амаја слотови за казино ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

44x Играј преку Казино 271000 УСД Максимално повлекување Ексклузивно бонус за казино: 3700 евра Без код за бонус за депозит на игра за играчки за Microgaming Carnaval ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
40х Потребни обложувалници 485000 УСД Дополнителни парични казни Дополнителен бонус за казино: 825 $ хонорарни турнири во казино на Роби onesонс ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
44X игра преку Казино 132000 € Макс повлекување Дополнителен бонус за казино: 275 бесплатни казино се вртат на Dream Wheel Saucify Casino Slots ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

44X Играј преку Казино 226000 € Максимален специјален бонус за повлекување: 300 лојални бесплатни вртења! на палубата салите Microgaming слот игра ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

45x игра преку казино 927000 € Максимален ексклузивен бонус за повлекување: 4855 $ Без депозитен бонус на Lucky 8 Line Нето-слот игра ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
40x Wagering 849000 EUR Макс Повлечен дополнителен бонус: 440 $ Бесплатно чип казино на Кралската маскарада ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

35x Wagering 480000 $ Max CashOut специјален бонус: 145% натпревар бонус казино на Викинговиот штрајк Прагматичен ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
55x Wager £ 919000 Max CashOut Special Bonus: Free Casino Casino 680 евра на Денот на мртвите игри со мртов мртов ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

65X Wagering 58000 EUR Max CashOut Extra Bonino Bonus: 325 € бесплатно чип казино на Sea Raider ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
44х Потребни обложувалници за 90000 ЕУР Макс за CashOut ексклузивен бонус: 444 $ казино турнир на богатства за богатство на казино за богатство ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

30X игра преку казино 833000 € Max Exclusive Bonus: 222 Бесплатни врти без депозит на Rock Star ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
30x Играј преку 338000 евра Максимален ексклузивен бонус за повлекување: 235% натпревар бонус казино на Синдрела ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

55X Wagering 604000 € Макс Повлечен Дополнителен бонус: 645 $ БЕСПЛАТНО чип на богатството на Тотем ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

30х Потребни обложувалници 458000 € Макс специјален бонус за повлекување: 265 бесплатни вртења на островот Алоха ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

77x Wager 275000 евра Максимален дополнителен бонус за повлекување: 65 NO БЕЗ ДЕПОЗИТ КАСИНО БОНУС на Royal Fortune ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

40x Wagering 609000 УСД Максимални пари од ексклузивен бонус за казино: 55 бесплатни казино се вртат на лентата со джинджифилово ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

60X побарувања за обложувалници 821000 € Макс за дополнителен готовина за дополнителен бонус: 185 бесплатни вртења на шумското богатство ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

40X Играј преку 326000 УСД Максимално повлекување Ексклузивно бонус за казино: 250% Бонус за казино за регистрација на okerокер картички ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

40x игра преку казино 567000 евра Макси готовина за дополнителен бонус за казино: 1190 евра Без депозит за Бетмен и Ри ... ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

55x Игра преку Казино 98000 УСД Макс Повлекување Дополнителен бонус за казино: 265 Бесплатни врти на Call Of The Colosseum Nextgen Gaming слот за игри ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

44X Играј преку Казино 104000 фунти Максимален Дополнителен бонус за повлекување: Турнир од 940 американски долари на Клуб Милионери III ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

35x игра преку 829000 ЕУР Максимален ексклузивен бонус за повлекување: 420 УСД БЕЗ ДОПОЛНИТЕТЕ на Slot Game Tally Ho Microgaming ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

33X игра преку казино 179000 ЕУР Макс Пари Дополнителен бонус: 70 € хонорарни турнири во казино на истражувачите ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

35x Играј преку 311000 фунти Максимално исплати дополнителен бонус: 175 Бесплатни казино се вртат на џокер Jester Nextgen Слот за играње ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

77x игра преку казино 355000 фунти Макс Повлечен ексклузивен бонус: 295% Казино Добредојдовте бонус на ysвездата во мистерија ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
33X Играј преку Казино 262000 УСД Максимални пари Дополнителен бонус: 190% Натпревар во казино на бонуси мечки Playtech Казино слотови ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Страница на 1 3051 2 3 ... 305