Pantasia Casino скриншот
Продај RSS

Казино Пантасија

Играњето во казиното, без разлика дали се работи за забавна игра или вистинска игра, претставува договор помеѓу играчот и Казиното дека играчот ќе биде обврзан со следните услови и услови наведени овде. Играчот прифаќа дека ова е обврзувачки договор помеѓу играчот и казиното и е единствениот договор кој го регулира односот на играчот со казиното, со исклучок на сите други договори, изјави и застапувања.

Секоја клаузула содржана во овие рокови и услови треба да биде одделна и раздвоена од секоја од другите. Доколку било која клаузула е неважечка, неважечка или неизвршлива поради која било причина, останатите рокови и услови остануваат со полно дејство.

Следниве Услови и правила ја уредуваат употребата на веб-страницата Пантазија и онлајн казиното:

ВЕБСАЈТОТ И КАЗИНО СОДРЖИНА

Сите содржини на софтвер и веб-страници кои се наоѓаат на веб страната на Pantasia се авторски права на Казино ("Лиценцирани материјали"). Сите лиценцирани материјали кои визуелно или звучно се претставени на играчот се само за лична употреба и остануваат интелектуална сопственост на Казино. Ниту еден играч не смее да има никакво право на сите или било кој дел од Лиценцираните материјали, освен правото на користење на Лиценцираните материјали во согласност со овој Договор.

ОБВРСКА НА ПЛЕЈЕР

Кога станувате член (играч) на казиното, целосно разберете и се согласувате да ги почитувате сите правила, услови и услови утврдени од страна на Казино од време на време. Одговорноста на играчот е да се во тек со овие правила, услови и услови, бидејќи тие се предмет на периодични промени. Мора да разберете и да прифатите дека не сме во можност да ви дадеме правни совети или гаранции.

Играчите од казиното мора да бидат со минимум 18 години. Различни надлежности носат различни правила кои се однесуваат на интернет коцкањето. Одговорноста на играчот е да обезбеди, пред да се пријавите во казиното и да се согласат со овие услови, дека не прекршуваат правила во јурисдикцијата во која живеат. Поради природата на интернетот, Казино не е можно да го ограничи пристапот до својата веб-страница на оние јурисдикции во кои работи. Затоа, услугите и производите опишани на оваа веб-страница не можат да бидат подобни за покана во вашата јурисдикција. Ако пристапувате до оваа веб-страница од таква надлежност, не треба да размислувате за ништо на оваа страница како понуда за продажба или како покана за понуда за купување на било кој производ или услуга од компанијата. Овој сајт е за употреба само од лица кои живеат во јурисдикции каде што производите и услугите на Казино може законски да бидат понудени.

При креирањето на сметка и станувајќи играч во казиното, дали за забавна игра или вистинска игра, вие гарантирате автентичност и точноста на сите информации што ги доставувате. Ако казиното е определено дека сите информации што ги даде играчот е неточна, Казиното го задржува правото да ја суспендира сметката на играчот, заедно со сите поврзани парични средства. Сметката ќе остане суспендирана се додека Казиното не определи по свое дискреционо право дека информациите на играчот се автентични и точни.

казиното го задржува правото да го одбие членството во казиното на било кој жалител или да ги суспендира привилегиите за играње на постоечкиот член без причина и по дискреција на Казино.

Кога ставате во игра казина, играчот сфаќа дека ова е нивно доброволно учество и е еднакво на коцкањето. Учеството го носи ризикот од губење на пари и Казино во никој случај не е одговорен за какви било загуби или штети што ги направил Играчот во врска со користењето на казиното на играчот.

Користењето на електронски, механички, роботски или други уреди за автоматско донесување на одлуки за играње е одлучно забрането. Ако казиното го открие дека некој играч го прекршил овој термин, може да се преземе и да се преземе дејство, вклучувајќи забрана на играчот од идните промоции и / или игра, конфискување на нето добивки и понудата на такви информации во базата на податоци на индустријата за казино ограничени играчи.

Со играње било која игра во казиното, играчот гарантира дека играчот е запознаен со правилата на таквата игра и признава дека правилата на секоја игра се достапни преку користење на помогне објект во казиното.

Сметки и лозинки

казиното дозволува само една казино сметка по домаќинство во секоја од неговите казина.

Поради огромната историја на промотивна злоупотреба, играчите од Данска, Кина, Јапонија, Полска, а Израел ќе биде принуден да се придржува кон одделни важни барања за понудените промоции. Овие можат да се најдат во нашиот промоции термини и услови.

Играчот е одговорен да го чува доверливиот број на сметката и лозинката. Разбирливо е дека има каква било трета страна вклучена во онлајн казино сметката на играчот е прекршување на овој договор. Играчот презема целосна одговорност и се согласува да не го држи Казино одговорно за загуби или штети што произлегуваат од неуспехот на играчот да го задржи својот број на сметка и лозинката доверливи.

При обезбедувањето на нивната адреса за е-пошта по регистрацијата, играчот се согласува да добива повремена преписка преку е-пошта на таа адреса. Ако играчот повеќе не е заинтересиран за примање на овие пораки, тие можат да се откажат со е-пошта.

Со обезбедување на нивната поштенска адреса, играчот се согласува да добива повремени материјали од казиното. Ако играчот повеќе не е заинтересиран за примање пошта, тие можат да се откажат со е-пошта.

НАГРАДИ И ПОБЕДИ

Казиното го задржува правото да побара документација заради проверка на идентитетот пред доделување на депозити или повлекувања од казино сметката на играчот.

Може да се наплаќа надоместок на играчот за покривање на плаќањата направени со чек.

На играчот му е дозволено да повлече максимум $ 2000 USD на нивните добивки месечно, освен ако не е поинаку договорено со нивниот ВИП-менаџер.

Играчите кои освојуваат значителен износ за кои се смета дека се достојни за публицитет од страна на казиното, се согласуваат да се направат достапни за секој настан организиран од Казино во однос на таа победа. Казино во секое време ќе ја почитува приватноста на играчот во овој настан.

Казиното го задржува правото да го искористи твоето име и прво почетното име на вашето презиме (на пример, Џон С.) во било кое казино најава во врска со освоените резултати.

Казиното го задржува правото да ја затвори вашата казино сметка без претходна најава. Секое биланс или чекање во текот на таквите откажувања може да ви се припише, сепак, казиното го задржува правото да конфискува било кое салдо или во очекување на одѕивот од следните причини:

  1. Доколку казиното најде докази кои укажуваат на тоа дека имате повеќе од една активна сметка во казиното.
  2. Ако името на сметката на вашиот казино не се совпаѓа со името на кредитна картичка што се користеше за да направите депозит на таа сметка.
  3. Ако учествувате во промоција на Казино и готовина пред да ги исполните барањата на таа конкретна промоција.
  4. Ако дадете неточни или погрешни информации за регистрација, сметка или идентификација;
  5. Ако не сте во законска возраст.
  6. Ако живеете во надлежност каде учеството во онлајн коцкање е забрането или нелегално.
  7. Ако вашата казино сметка се користи од друго лице, без разлика дали со ваша согласност или без.
  8. Ако сте поврзани со измамничка активност, се сомневате дека е мамење, играте како дел од синдикатот или користите злонамерен софтвер, компјутери или системи дизајнирани да го поразат казиното.
  9. Ако набљудувањата на вашата шема на игра укажуваат на тоа дека не играте во духот на играта, или намерно играте со минимален ризик со цел да заработите бонус пари.
  10. Ако имате извршено измамничко однесување вклучувајќи, но не ограничено на повеќекратна сметка, наплати во други ривалски казино / и.

Прашања

Ако имате какви било прашања во врска со нашата заштита на податоци, политика за приватност или практики, пишете ни на support@pantasia.com За да не контактирате по телефон или пошта ве молиме видете ги информациите за контакт на поддршка страница.

Игра сегаhttp://pantasia.com