Сонце Палас екранот
Продај RSS

сонцето палата

400% Добредојдовте бонус
Оваа понуда важи само за депоненти за првпат во Casino Sun Palace.
Понудата е ограничена на еден играч по домаќинство и / или компјутер.
Купонот може да се искористи само еднаш од страна на играчот до максимум $ 500 во бонус.
Депонирајте минимум $ 20 за да се квалификувате за овој бонус.
Депозитот и бонусот мора да се префрлат педесет (50) пати пред да се дозволи кешот.
Само следните игри се бројат кон барањата за бонуси за бонуси: некои реални видео-слотови, некои слотови, Keno и картички за гребење.
Варењето на ограничени игри не се брои кон исполнување на условите за пешачење, а добивките од круга играни на ограничени игри пред да се исполнат барањата за пешачење ќе бидат отстранети во времето на барање за готовина.
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
Казино Sun Palace го задржува правото да ги менува условите на оваа понуда во секое време и ваша одговорност е да проверите овде периодично за промени и надградби.
Во случај на спор, сите одлуки донесени од казиното ќе бидат конечни.
Прекршување на било кој од правилата за казино или бонусните услови ги поништува бонусите и придружните добивки.
200% Услови за двојно совпаѓање
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Минутен депозит: $ 20
Макс бонус: $ 2,000

Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
Барања за тагување: За да се повлечете, прво мора да обложите 40 пати на вашиот депозит плус бонус во валидни игри.
Прочитај повеќе
150% депозит бонус (IDBSUNPALACE, 150BONUS)
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Минутен депозит: $ 20
Макс бонус: $ 3,000
Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
За да го повлечете бонусот, добивката и износот на депозит, мора да обложите 40 пати на вашиот депозит плус бонус во валидни игри.
Ако играте Multi-Hand Video Poker или Video Poker, барањата за пешачење се зголемуваат до 90 пати на вашиот депозит плус бонус.
Тагови во живо дилери Игри, Зарове, Вегас Три карти Рами, Три картичка покер, Карибите Холдем, Baccarat, рулет, SicBo, Black Jack или 21 Games не може да се применат на барањата за обложување.
Промоциите и користењето или откупот на овој или кој било друг промотивен купонски код може да се продолжат или ограничат по одлуката на Казино во кое било време. Промоциите се одржуваат за ограничено време и може да се прекинат без претходна најава. Казиното може да прекине, да го оневозможи или одбие користењето на бонус или да прими пари на која било сметка без претходна најава.
Играчи од ЕВРОПА: Сите бонуси и промоции бараат двојна игра за игра пред да го потрошат или да го обработуваат секое барање за повлекување. Сите добивки кои не се во согласност со потребното двојно играње за било кој бонус, ќе бидат неважечки.
УСЛОВИ И УСЛОВИ ЗА 150% Бонус и други бонуси и промоции
* Без разлика која друга игра не е наведена конкретно на оваа табела.
** Износ на тарифниот депозит + бонус.
**** Wagers не се смета за исполнување на барањата за пешачење.

Играчи од ЕВРОПА: Сите бонуси и промоции бараат двојна игра за игра пред да го потрошат или да го обработуваат секое барање за повлекување. Сите добивки кои не се во согласност со потребното двојно играње за било кој бонус, ќе бидат неважечки.

Враќање во готово во четвртокот:

Секој вторник можете да добиете 20% Cash Back од сите ваши депозити направени во понеделникот помеѓу 00: 00: 00 AM и 23: 59: 59 PM CST !! По парите од готовина се кредитираат во вашата сметка; можете да одберете или да ја пуштите или да побарате повлекување (минимално повлекување $ 150, максимално повлекување $ 1,000). "НЕ Потребна игра"

Дополнителните добивки кои произлегуваат од оваа промоција ќе бидат неважечки и откако бонусниот биланс ќе се конвертира во износ што може да се подигне, сите добивки над $ 1000.00 ќе бидат автоматски одземени.

Некои ограничувања и ограничувања може да важат за овој специфичен бонус:

Максималниот бонус изнесува $ 500.
Само за сметки со целосна валидација на кредитна картичка.
Може да се кредитираат само еднаш на сметка.
Депозити со добивки или барања за повлекување, добиени од овие специфични депозити, не важат за оваа промоција.
Дополнителни ограничувања можат да се применат во зависност од активноста на сметката и вкупните нето-депозити.
Месечна промоција на бонус:

Оваа промоција важи за сметка во добра состојба, еднаш месечно.
Редовни барања за пешачење и пари.
Активни членови само еднаш.
Некои ограничувања и ограничувања можат да важат за овој бонус.
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
Сезонски бонус промоција:

Оваа промоција започнува понеделник, секои две недели, само еднаш.
Редовни барања за пешачење и пари.
Максималниот бонус изнесува $ 500.
Активни членови само еднаш.
Некои ограничувања и ограничувања можат да важат за овој бонус
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
Промоција на роденденски бонус:

Оваа промоција може да се кредитира еднаш годишно.
Активни членови само еднаш.
Некои ограничувања и ограничувања можат да важат за овој бонус
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
Промоција на годишен бонус:

Оваа промоција може да се кредитира еднаш годишно.
Редовни барања за пешачење и пари.
Активни членови само еднаш.
Некои ограничувања и ограничувања можат да важат за овој бонус
Бонусните чипови се неповредливи и ќе бидат отстранети од придружниот износ.
Ве молиме проверете ги ОПШТИТЕ УСЛОВИ, ПРАВИЛА И ПРАВИЛА ЗА СИТЕ промоции и бонуси за да се исплати.
$ 1,000 Weekly REWARD ... кликни овде

Бонус за брза проверка ... кликнете овде

Програма за лојалност на Sun Palace Casino ... кликнете овде

Побарајте промоција на пријатели ... кликнете овде

Нед Палас Казино Бонус дена
Сите понуди за бесплатни пари се предмет на нашите бесплатни пробни услови наведени подолу. Промоцијата на депозитите е предмет на истите услови и барањата за пешачење како нашиот Двоен натпревар бонус. Понуда важи само за поканети американски играчи.

БЕСПЛАТНИ ИСПИТУВАЊА
Може да се искористат само ако дојдат од веб-страницата на партнерот и бара купон за откуп.

Слотови (исклучувајќи ги прогресивците), Кено и Скреч Билети.

Други играни игри не се дозволени, додека овие бонус средства се во игра.

Бонусот мора да се префрли на 70 пати во валидни ставки пред да се повлече.

Максималното повлекување на бонусот е $ 50. Бонусот е неприфатлив и износот на бонусот ќе се одземе од повлекувањето.

Овој бонус може да се користи само еднаш по лице во едно казино во групата.

Барањето повеќе од еднаш ќе ги поништи сите добивки.

Поради трошоците поврзани со повлекувањето на обработката, минималното повлекување е $ 50. Слободен тест достапен само на американски и канадски играчи.

По барањето за повлекување на добивката, играчот ќе стави најмалку еден депозит за да ја верификува сметката во системот. Минималниот износ на повлекување почнува со $ 150; следејќи го тоа, од играчот ќе се бара да пласира депозит, еднаков на разликата помеѓу износот на минималното повлекување и максимумот добиен од бонусот без депозит (освен ако не е поинаку наведено). Износот на уплатениот депозит дополнително е предмет на обложувања во личниот износ на депозитот направено пред да побара исплата. ** (Ова ќе важи и за условите за бесплатна проба).

Услови и услови на турнирот
1. Депозитите што се користат на турнирите не се прифатливи за бонуси.

2. Бонусните средства и комп поени не смеат да се користат за купување на турнири. Ако бонус средства се користат, сите добивки се неважечки.

3. Во случај на технички проблем, го задржуваме правото да ги поништиме резултатите на турнирот и да ги вратиме рејтинг-куповите, доколку ги има. Нашата максимална одговорност е еднаква на износот на вашите купувања.

$ 20 БЕСПЛАТЕН КУПОН (купон 20FREECASH)
Може да се искористат само ако дојдат од веб-страницата на партнерот и бара купон за откуп.

Слотови (исклучувајќи ги прогресивците) САМО. Други играни игри не се дозволени, додека овие бонус средства се во игра.

Бонусот мора да се префрли на 70 пати во валидни ставки пред да се повлече.

Максималното повлекување на бонусот е $ 50. Бонусот е неприфатлив и износот на бонусот ќе се одземе од повлекувањето.

Овој бонус може да се користи само еднаш по лице во едно казино во групата.

Барањето на овој бонус повеќе од еднаш ќе го поништи секој профит.

Поради трошоците поврзани со повлекувањето на обработката, минималното повлекување е $ 50.

Оваа понуда е достапна само на американски и канадски играчи.

По барањето за повлекување на добивката, играчот ќе стави најмалку еден депозит за да ја верификува сметката во системот. Минималниот износ на повлекување почнува со $ 150; следејќи го тоа, од играчот ќе се бара да пласира депозит, еднаков на разликата помеѓу износот на минималното повлекување и максимумот добиен од бонусот без депозит (освен ако не е поинаку наведено). Износот на уплатениот депозит дополнително е предмет на обложувања во личниот износ на депозитот направено пред да побара исплата. ** (Ова ќе важи и за условите за бесплатна проба).

Имате прашање што треба да го одговорите? Контактирајте со нас и ние ќе одговориме во рок од 24 часа.

$ 20 БЕСПЛАТНИ СПИНИ (купони 20FREESPINS)
Може да се искористат само ако дојдат од веб-страницата на партнерот и бара купон за откуп.

СЛОСКИ САМО. Други играни игри не се дозволени, додека овие бонус средства се во игра.

Бесплатните спин-добивки мора да се поминат со 70 пати во валидни ставки пред повлекувањето.

Максималното повлекување е $ 50.

Овој бонус може да се користи само еднаш по лице во едно казино во групата.

Барањето на овој бонус повеќе од еднаш ќе го поништи секој профит.

Поради трошоците поврзани со повлекувањето на обработката, минималното повлекување е $ 50.

Оваа понуда е достапна само на американски и канадски играчи.

По барањето за повлекување на добивката, играчот ќе стави најмалку еден депозит за да ја верификува сметката во системот. Минималниот износ на повлекување почнува со $ 150; следејќи го тоа, од играчот ќе се бара да пласира депозит, еднаков на разликата помеѓу износот на минималното повлекување и максимумот добиен од бонусот без депозит (освен ако не е поинаку наведено). Износот на уплатениот депозит дополнително е предмет на обложувања во личниот износ на депозитот направено пред да побара исплата. ** (Ова ќе важи и за условите за бесплатна проба).

Имате прашање што треба да го одговорите? Контактирајте со нас и ние ќе одговориме во рок од 24 часа.

Општи услови, правила и регулативи за сите промоции и бонуси
Минимален депозит за учество во било која достапна промоција или бонус е $ 20.00

Сите промоции можат да се поднесат или да се искористат САМО со користење на специфични кодови на купони, кои мора да се внесат пред да се направи депозитот во касата. Во спротивно Промоцијата нема да се применува. За детали, ве молиме контактирајте го нашиот персонал за поддршка.

Исплатата на бонусот, добивката и износот на депозитот е предмет на барања за повлекување. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите за секој бонус. Покрај тоа, секој бонус е предмет на Општи правила и прописи.

Ако во моментов имате баланс на сметката или чекање на повлекување, ве молиме контактирајте не за инструкции како да продолжите со нашите бонуси и промоции.

ВАЖНО: Секој поединец или група на лица кои се обидуваат да го измамат казиното или да учествуваат во секаков вид на обложување на синдикатот ќе ги загубат своите депозити, бонуси и добивки. Ова вклучува, но не е ограничено на, отворање на повеќекратни сметки во обид да се бара повеќекратно бонус за добивање на депозит.

1-Казиното го задржува правото да ја затвори секоја сметка во која нема активност во рамките на 180 дена. Во овој период не се прави залог, не се прави депозит или повлекување или не се пристапува кон сметката, туку се сметаат за примери, но не исклучиво, за неактивност на сметката и како последица на тоа, секое салдо се губи.

2 - Употребата на бонус пари (било кој тип купони или рачен кредит) е наменета само за рекреативни цели. Казиното го задржува правото да размисли за злоупотреба на бонусите кога професионалните играчи или групи злоупотребуваат или ја искористуваат нашата програма за бонуси. Во овој случај, не само бонус функција може да биде суспендирана, но исто така, сите добивки од wagers врз основа на таквото однесување е задржано. Оваа акција или злоупотреба, исто така, резултира со суспендирање на сметките на играчот и спречување на понатамошен пристап.

3 - Сите добивки кои доаѓаат од бонус пари, на сметки во кои последниот депозит е постар од три месеци, се сметаат за неважечки и засегнати од играчот, и нема да се обработат повлекувања. Во овој случај, сите биланси ќе бидат отстранети од сметката.

4- Додека играте со бонус пари, во било кој од неговите вида, максималниот износ на залог е $ 20.00, или во било која линија за исплата или облог во која било игра. Сите добивки кои произлегуваат од облози кои се повисоки од овој максимален лимит, при користење на бонус пари, делумно или целосно, се неважечки и не може да се обработи повлекување. Во овој случај, секое биланс може да се отстрани по сопствено дискреционо право на казиното.

5- Освен ако казиното не е поинаку определено; сите промотивни фондови (износ на бонус) остануваат во куќата по завршувањето на пешачењето. Бонусните пари служат за подобрување на играта и помош за генерирање на добивки; сепак, не може да се повлече како дел од добивката. Бонусот нема да се врати на сметката, туку ќе се одземе од добивките од казиното по повлекување. Во моментот кога ќе се искористат добивките, сите бонуси ќе бидат отстранети од вкупниот износ на готовина добиени со играње во казиното.

6- Максималната готовина се применува во сите случаи кога се игра со бонус пари, во било кој вид, купони или рачни кредити, освен ако не е поинаку наведено за една конкретна промоција или кампања. За секој депозит бонус забава од 250% или повеќе, максимално дозволеното повлекување е збирот на 20 пати од износот на депозит (Максималната готовина е дозволена ќе биде $ 5,000.00 во сите случаи и зависи од класата на играчи, врз основа на износ од депозит од $ 250.00 , освен ако не е поинаку кажано за конкретната промоција) и 20 пати, износот на депозитот, кога доделениот бонус претставува помалку од 249% (Максимален износ на готовина ќе биде $ 10,000.00 во сите случаи и ќе зависи од класата на играч, врз основа на износ на депозит $ 500.00, освен ако не е поинаку кажано за конкретната промоција). Специјално за Блек Џек/ Промоција на 21 игри, максималното дозволено повлекување е збир на 20 пати од износот на депозит (Максималната готовина е дозволена ќе биде $ 2,000.00 во сите случаи и зависи од класата на играчи, врз основа на износ од депозит од $ 100.00, освен ако не е поинаку назначено за специфична промоција) Сите биланси што надминуваат максимален износ на пари (MCO) ќе бидат поништени и одземени од сметката на играчот. Откако ќе се исполнат условите за пешачење, играчот може да ги побара своите средства. Забележете дали играчот продолжува да игра во било која точка пред да ги исплати дополнителните добивки, ќе бидат поништени и загубени.

7 - БЕСПЛАТНИ БОНУСИ: По барањето за повлекување на добивката, играчот треба да стави најмалку еден депозит за да ја провери сметката во системот. Минималниот износ на повлекување почнува со $ 150; следејќи го тоа, од играчот ќе се бара да пласира депозит, еднаков на разликата помеѓу износот на минималното повлекување и максимумот добиен од бонусот без депозит (освен ако не е поинаку наведено). Износот на уплатениот депозит дополнително е предмет на облози во личниот износ на депозитот направено пред да се побара за исплата.

8-Comp поени се посебни кредити за игра во која било игра, кои се натрупани за секој облог, во зависност од избраната игра. Овие точки може да се искористат и да се претворат во рамнотежа што може да се повлече, а откако ќе се подигне минимум 100 comps. Максималниот износ на пари е сума на 5 пати од износот на откупените компензации. Секое поголемо барање е неважечко.

9- Само сметководствените казино сметки со валидни адреси на е-пошта и дома можат да бараат бонуси.

10- Промоциите важат само за сметки во добра состојба.

11- Не може да се комбинираат промоции, освен ако не е поинаку назначено.

12- Промоциите се извршуваат за ограничено време и може да се менуваат или да се прекинат без претходна најава. Казиното може да се промени, да прекине, да го оневозможи или да го негира користењето на бонус или да прими пари на која било сметка без претходна најава.

13 - Ограничи еден бонус по лице, IP адреса, семејство, домаќинство и / или група. Добивките добиени од казино промоции или бонус пари на сметките што се сметаат за дупликати ќе се сметаат за неважечки. Казиното го задржува правото да го одземе бонусот од балансот на играчот по своја дискреција.

14- Ако играте мулти-рака видео-покер или видео-покер, барањата за танцување ќе се зголемат. ВЕ МОЛИМЕ ПРОВЕРКАТЕ ПРЕД ТАБЕЛАТА.

15-Wagers во било која форма на CRAPS, CARIBBEAN HOLD'EM - STUD и DRAW, TRI CARD POKER, ТРИ КАРТИЧКА RUMMY, BLACK JACK, "21" GAMES, PONTOON, BACCARAT, ROULETTE, SIC BO, ПРОГРЕСИВНИ ИГРИ, НЕКОИ СЛОСКИ ИГРИ И ЖИВОТНИ ДИЛЕРИ ИГРИ не се применуваат кон минималните барања за бонуси од било кој бонус, освен ако не е поинаку наведено. Посебни бонуси може да наведат дополнителни ограничени игри. Варењето на ограничени игри не се брои кон исполнување на барањата за пешачење, а добивките од круга што се играат на ограничени игри пред да се исполнат барањата за пешачење може да се отстранат за време на барање за готовина.

16- Депозитите не ги исполнуваат условите за бонуси секогаш кога постојат одобрувани или одобрени повлекувања кои доаѓаат или произведуваат од тој специфичен депозит. Покрај тоа, повеќе-сценските промоции и / или промоции кои можат да бидат доделени неколку пати ќе се сметаат за затворени веднаш штом играчот ќе добие добивки - што значи дека следните фази од истата промоција нема да се применуваат.

17 - Употребата на Comp Points или Comp Balance зависи од внесен износ. Секој 100 Comp точки може да се конвертира во $ 1.00. Ком поени доделени за секоја обложувачка зависи од играта и од класата на играч и може да варира од $ 8.00 до $ 15.00 во стапки за да се добие 1 comp точка.

18- Доколку не сакате да учествувате во бонус, може да го откажете неговиот купон во благајната пред да го направите депозитот. Ако веќе сте депонирани, тогаш е-пошта [Email заштитени] за да ги отстраните бонус средствата пред да играте. Доколку не сакате да добиете НЕКОГ бонуси, испратете го е-пошта на вашето барање [Email заштитени]

19- Компанијата го задржува правото да побара верификација на вашиот идентитет во секое време, вклучувајќи и пред издавање на исплати. Ова може да вклучува, но не се ограничува само на копии од лична карта, корисничка сметка, предна и задна кредитна картичка и потпишана форма за потврда на депозит на кредитна картичка. Доколку постои сомневање дека измама или измама на документ може да бара заверени документи. Понатаму, доколку се користат подароци, овие документи може да се достават до продавачот на подароци и / или телекомуникациите или давателот на обработка на кредитни картички, доколку е потребно, за да се документира дека првичните трансакции со кредитни картички биле направени од легитимните иматели на картички.

20- Мора да го внесете кодот на купонот пред да направите вашиот депозит да биде прифатлив за да го добиете бонусот. Ако е применливо за одредена промоција, мора да го внесете кодот за забава што одговара на промоцијата, методот на депозит кој го користите и според вашата географска локација. Во спротивно, сите добивки што произлегуваат од неточниот забава може да бидат неважечки.

21- Бонус пари (кодови за купони или рачни кредити) не може да се користи за играње во игри со дилери во живо. Без исклучок, сите добивки кои доаѓаат од бонус пари во било која форма, дури и по исполнувањето на барањата за пешачење, не можат да се користат за играње во било која игра во платформата на LIVE Dealers. Сите добивки кои се произведени во Live Dealer Games, од претходните бонус пари, ќе бидат неважечки и играчот ќе ги загуби сите заработувачки.

22- Играчи од ЕВРОПА: Сите бонуси и промоции бараат двојна игра за игра пред да го потрошат или да го обработуваат секое барање за повлекување. Сите добивки кои не се во согласност со потребното двојно играње за било кој бонус, ќе бидат неважечки.

условите на користење
Со користење на софтверот Sun Palace Casino, и доколку вие (на "Player") се стари или повеќе од 18 години, ќе се смета дека сте ја покажале вашата согласност да го склучите следното договор со Sun Palace Casino и да ги прифатите неговите услови . Ве молиме внимателно да го прочитате договорот и да се консултирате со адвокат во вашата јурисдикција, ако имате било какви сомнежи за вашите права и обврски; бидете сигурни да чувате копија за вашата евиденција.

Договор за намена
Целта на овој Договор е да се регулира правниот однос помеѓу Sun Palace Casino и Player, откако Player ќе го добие софтверот Sun Palace Casino од Sun Palace Casino.eu. Сан Палас казино му дава на Играчот лична, не-ексклузивна, не-пренослива, под-лиценца за користење на софтверот за играње во казиното.

Декларации од страна на играчот
Играчот изјавува и гарантира дека:

Сите детали на играчот содржани во формуларот за регистрација доставени до Sun Palace Casino се точни и точни.
Играчот ќе ја користи софтверската апликација за коцкање на интернет за своја приватна лична употреба, а не за било каква деловна употреба или за употреба од други.
Комерцијална употреба на софтверот Sun Palace Casino е строго забрането.
Дотолку повеќе од неговите или нејзините сознанија, Играчот не е во спротивност со законите од неговата домашна јурисдикција со користење на софтверот за коцкање на интернет.
Играчот целосно ги разбира методите, правилата и процедурите на интернет коцкање преку апликацијата на софтверот.
Играчот е целосно свесен дека постои ризик од губење пари кога се коцка на интернет преку апликација на софтверот.
Играчот ги прифаќа сите резултати од резултатите од играта како што се примени во клиентската апликација од Sun Palace Casino серверот. Играчот целосно прифаќа и се согласува дека софтверскиот генератор на случаен број ќе го одреди исходот на игрите.
Изворот на средствата што ги користи Играчот за коцкање на интернет преку апликација на софтверот не е нелегално.
Играчот е единствено одговорен за плаќање на сите и сите даноци што се должат во матичната земја на играчот или земјата во која престојува Player, доколку ги има, како резултат на користење на играчите на софтверот Sun Palace Casino.

Декларации од Сан Палас Казино
Казино Сан Палас изјавува и гарантира дека:

Операцијата на Виндоус Казино за виртуелно казино е насочена само кон играчи кои според законите на нивната домашна јурисдикција не се забранети да коцкаат на интернет преку апликација на софтверот. Сан Палас Казино не носи намера да му овозможи на Player да го примени софтверот за коцкање на интернет во спротивност со кој било закон во надлежноста на играчот.
Примена на софтверот за коцкање на Интернет обезбедува Player Случајни и фер шансите ('Атлантик Сити, Лас Вегас Правила' или подобро).
Со користење на најновата енкрипција на приватниот / јавниот клуч, Sun Palace Casino ги направи сите разумни напори за да се осигура дека сите лозинки и кориснички имиња вработени од Player се безбедни против пристап на трети лица додека се пренесуваат на Интернет.
Општи правила
Примената на софтверот од страна на играчот ќе биде направена исклучиво во согласност со и општите правила на Sun Palace Casino, како што е наведено во софтверот и / или на Интернет-страницата на Sun Palace Casino, од време на време, вклучувајќи, без ограничување, во однос на методите за коцкање, правила за играње, постапки за плаќање и исплата на добивки.
Давател на телекомуникациски услуги

Казино Сан Палас нема да биде одговорно за било какви дејства или пропусти од страна на Player's Internet Service Provider ("ISP") со кого играчот има договор за пристап до Sun Palace Casino.eu, а Sun Palace Casino нема да биде партија на било каков спор помеѓу играчот и интернет провајдерот, ниту пак таквиот спор ќе влијае на обврските на Player или Sun Palace Casino според овој Договор.

Авторски права и трговски марки
Играчот се обврзува да ги почитува сите важечки авторски права и / или трговски марки поврзани со работењето на Sun Palace Casino и софтверот, и да ја спроведе потребната претпазливост при користењето на клучот за криптирање и други безбедносни мерки.

Злоупотреба од играч
Во случај Казино Sun Palace да смета дека играчот злоупотребува или се обидува да злоупотреби бонус или друга промоција или, најверојатно, ќе има корист преку злоупотреба или недостаток на добра верба од политиката за игри што ја усвои Sun Palace Casino, тогаш Sun Palace Casino може, во нејзиното апсолутно дискреционо право, негира, задржува или се повлекува од Player за бонус или друга промоција, или ја укинува политиката во однос на играчот, привремено или трајно.

престанок
Играчот може да го раскине овој Договор со тоа што ќе го извести Сан Палас Казино во секое време, доколку Играчот не им должи пари на Сан Палас Казино од која било причина.

Сан Палас Казино го задржува правото да го прекине членството на играчот, во секое време и за било која причина, по сопствено наоѓање, а особено во случај на било каква активност што може да му наштети на Сан Палас Казино и / или неговите членови вклучувајќи, но не ограничувајќи се на , измама, злоупотреба на бонуси и други промоции, несериозни и неосновани тврдења и злоупотреба на софтверот Sun Palace Casino.

По раскинувањето од страна на играчот или Сан Палас Казино како и погоре, Сан Палас Казино му го враќа на играчот сите средства што можат да бидат на сметката на играчот над и над било кој износ, што може да се должи на Сан Палас Казино (ако има). Во секој случај, повратот не го надминува почетниот депозит направен од Player.

Прекинувањето од страна на играчот или Сан Палас Казино како погоре, не е во спротивност со наплата од која било страна од било кој износ кој законски го должи другата страна врз основа на овој Договор.

Применливо право / надлежност
Овој Договор, толкувањето и извршувањето, како и односот меѓу страните, се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Обединето Кралство.

Секое барање или спор што произлегува директно или индиректно надвор од овој Договор се поднесува до надлежниот суд на земјата Панама чиј суд има исклучива надлежност. Без оглед на горенаведеното, Сан Палас Казино има право да поведе правна постапка против Игрите пред надлежниот суд во надлежност на домашната играч или на друго место.

Измени и дополнувања
Сан Палас Казино го задржува правото да ги менува овие Услови и правила од време на време, како што смета дека е соодветно. На играчот им се препорачува да ги разгледаат овие Услови и правила не помалку од еднаш месечно на веб-страницата на Sun Palace Casino.eu, за да утврдат кои амандмани, доколку ги има, се направени.

Овој договор е прифатен и потпишан од Sun Palace Casino и од страна на играчот, како што е назначено во воведниот параграф под горните "УСЛОВИ И УСЛОВИ", на датумот на кој софтверот е првиот инсталиран од страна на корисникот.

СТАВОВИ СО СВОЈАТА ГЛАВА НЕ ПРЕДИЗВИК. Ние во Сан Палас Казино цврсто се чувствуваме дека ако сметате дека вие, или близок член на семејството, има проблем со проблемите што треба да ги барате соодветно советување. Можете да најдете помош на GAMBLERSANONYMOUS.ORG

Игра сегаhttp://www.sunpalacecasino.eu

Казино Бонусите

Вкупно: 9,169
65X облог $ 80000 Макс CashOutAdditional бонус: 665% Најдобар бонус казино за регистрација на овошна машина 27 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

55X Играј преку € 170000 Макс CashOutExtra Бонус: € 370 Слободен Чип Казино на Пингвин Поздравниот игра на Слободен Работ ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

45X Игра преку £ 10000 Макс готовина outExclusive бонус: 210 Слободен вртења казино на расфрлани небесни Спиноменални казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

30X WageringEur 175000 Макс Повлекување Специјален бонус: 295 бесплатно се врти на Златниот Египет Игт Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

30X барања за пешачење ЕUR 42000 Max CashOutExclusive бонус: 310% натпревар во казино на Hotshot Simbat ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

66x барања за пешачење € 178000 Максимум бонус за повлекување: ЕВРО 490 мобилен турнир за слободни фрла ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

50x игра преку казино € 39000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: 50 бесплатно врти без казино за казино на Easy Streak ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60X барања за пешачење £ 838000 Максимален повлекување екстра бонус: $ 145 мобилен слободен турнир за слободни фрлања во парите Simbat ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60x Wagering € 923000 Максимум повлекувањеДополнителен казино бонус: £ 610 Ден на турнир за слободно освојување на Хоф Слот ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

55x Кариера барања £ 892000 Максимална Withdrawalextra бонус: € 995 Казино турнир на Скруџ ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

35x Репродуцирај преку ЕUR 241000 Максимален повлекувањеЕксклучлив бонус: 615% Регистрирај се за бонус на казино на откачени плодови Gamesos казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

33x WageringEUR 788000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: 205% Казино Добредојдовте бонус на Аладини Лампа Каетано казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65x игра преку CasinoEURO 918000 Макс CashOutСпецијален бонус: Еуро 610 слободен казино турнир на изгрејсонцето 3 ролни Саутирање казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

35x Барања за барањата $ 426000 Максимум повлекувањеДополнителен бонус: $ 655 онлајн казино турнир на Sweet 27 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

44x Барања за барања € 462000 Max CashOutexclusive бонус: 625% Бонус за прв депониран депозит на Парената кула Неточен слот ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

66x Wagering $ 341000 Макс ПовлекувањеСпецијален бонус: $ 245 казино чип на пожарникари ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

44X Wagering $ 392000 Макс Повлекување дополнителен бонус: $ 4355 без депозитни бонус казино на диви мачки Кањон ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

40X WageringEur 148000 бонус од Max Withdrawalextra: EURO 115 БЕСПЛАТНО чип на Олимп Слотланд ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

44X барањата за обложување $ 519000 Макс. CashOutspecial бонус: $ 4355 без депозит казино бонус на луди камења ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

35x WagerEur 728000 Макс готовинаДополнителен бонус: $ 2125 Нема бонус за депозит на Златното маало Nextgen Gaming Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

35x Играј преку € 703000 Макс со повлекување надолу: 515% Бонус за совпаѓање на чудовиштето ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65X игра низ казино $ 551000 Макс CashOutexclusive бонус: Eur 800 казино турнир на дијамант кула молња кутија слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65X Играј преку € 531000 Max Повлекување дополнителен бонус: € 395 казино чип на Златна Acorn Казино технологија слот машина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

77X игра преку казино € 642000 Макс готовина дополнителен бонус: 290 Бесплатно врти без депозит на Archer Playtech казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

30X Играј преку $ 448000 Макс готовински бонус: $ 165 БЕСПЛАТЕН ЧИП на Rock the Boat ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

55x игра преку CasinoEur 101000 Макс CashOutextra бонус: € 3445 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС на пеперутка Хот 20 Зевс игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

50X Игра преку ЕUR 724000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: 195% казино натпревар бонус на возраст од боговите Принцот од Олимп Playtech ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60x игра преку $ 46000 Max CashOutadditional бонус: 85 бесплатно врти без депозит на ирската среќа Playtech ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

77x Играј преку CasinoEUR 274000 Max ПовлекувањеДополнителен казино бонус: € 105 слободен казино билет за меч на судбината Игра за игра на Bally ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

66X облог $ 887000 Макс готовина outextra бонус: £ 2145 Нема депозит казино бонус на Витези Слот B3w казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

77X Wagering $ 851000 Max Withdrawalextra бонус: 205 бесплатни казино врти на Pimp My Slot Openbet казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60X облог $ 907000 Макс. CashOutspecial бонус: 50% бонус од прв депозит на Дивиот Запад ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

40x игра преку казино € 24000 Max cash outexclusive бонус: $ 60 БЕСПЛАТНО чип на д-р Вотс до микро-игри за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

44x Барања барања $ 65000 Макс готовина outExclusive Бонус: € 360 БЕСПЛАТНО CHIP КАЗИНО на супер монопол пари ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

77x облог £ 56000 Максимален повлекување специјален бонус: EUR 3040 НЕ ДЕПОЗИТЕН БОНУС КОД на деветтиот ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65X Wagering £ 602000 Максимален повлекување Екстра бонус: $ 1445 Без бонус за депозит на тотеми Диви ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60x Барања за барања $ 320000 Max Повлекување дополнителен бонус: EURO 170 казино чип на просперитет змеј ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

30X Играј преку CasinoEURO 985000 Max Withdrawalexclusive бонус: € 665 Слободен чип казино на Frankies Place ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

45x Играј преку $ 390000 Max Withdrawalexclusive бонус: 70 бесплатно врти без депозит казино на сон работи ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

45X игра преку казино € 13000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: $ 444 слободен казино чип на врвна палуба Сибат ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60x игра преку £ 715000 Максимална повлекување екстра казино бонус: ЕУР 600 турнир на рифмански ролни Џек и Jill Microgaming слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

50X Играј преку Еуро 161000 Макс Повлекувањаспецијален бонус: Eur 195 слободен чип казино на Дербиттер Симбат ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

55x игра преку казино € 974000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: Еуро 805 казино турнири фрирол на Paradise Beach ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

55x игра преку CasinoEur 509000 Макс CashOutspecial бонус: 960% Бонус за натпревар на Динамит 27 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60X игра преку казино € 557000 Макс CashOutExclusive бонус: $ 655 турнир на луди автомобили ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

33x игра преку CasinoEur 452000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: 88 Бесплатно се врти без казино за депозити на Tiki Shuffle Слот за игри на Merkur ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

33x обложувачки барања £ 506000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: EUR 310 казино турнири фрирол на Денот на печење ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

50x Играј преку € 7000 Max Повлекување Екстра бонус: $ 555 слободен чип на пирамида Потрагата по бесмртност Неточен слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

50X игра преку казино € 948000 Макс готовина ексклузивен бонус: 35 Слободен вртења нема депозит на Star Trek: Red Alert ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

66x игра преку казино € 404000 Макс ПовлекувањеЕксклучок Казино бонус: 120% Најдобра бонус казино за регистрација на Двоен Бафало Дух ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

50x игра преку казино € 925000 Макс готовина outExtra Казино бонус: $ 650 Без депозит бонус на Денот на мртвите ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

44X WagerEUR 98000 Max ПовлекувањеДополнителен бонус: $ 375 Дневен слободен турнир на Токидоки Лаки Таун Игт Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65X игра преку казино € 655000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: EUR 945 слободен казино турнир на Викинг Возраст Betsoft Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

45X Играј преку $ 798000 Макс CashOutSpecial бонус: $ 100 Бесплатни пари на тркалото на среќата: Ул ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

45x Барања барања Еуро 986000 Макс готовински outspecial бонус: 200% бонус за казино за пријавување на дивиот дивиот запад: ...... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

40X Играј преку Еуро 634000 Макс CashOutAdditional Казино бонус: $ 110 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС на Токио ноќи екстремни! ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

55X барања за обложување ЕUR 411000 Макс CashOutExtra бонус: 50 пробни спина на ткаенини 4 Инспирирани игри казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

77x Кариера барањаEur 894000 Максимална повлекувањеДополнителен Казино бонус: 195 Лојални бесплатни врти! на Бафало Блиц ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

35x барањата за обложување $ 760000 Max WithdrawalExtra бонус: $ 120 мобилен турнир за слободни фрлања на Circus Brilliant Egt казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65X барања за пешачење Еуро 748000 Максимално повлекувањеПосебен бонус: $ 325 казино чип на злато на Ра Играчка машина за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

60x облог $ 757000 Макс CashOutAdditional Бонус: € 444 Нема депозитни бонус казино на мечот на судбината Бали слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

Страница на 1 1511 2 3 ... 151

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 5
66x Играј преку CasinoEUR 731000 Max CashОсновен бонус: 145 бесплатни вртења во моментов на Daring Dave & T ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

40x игра преку казино € 251000 Максимална повлекување дополнителен бонус: € 50 без казино за депозит на Star Fall ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

35x Wagering € 681000 Максимално повлекувањеДополнителен казино бонус: 280% бонус за депозит натпревар на џунглата на Оога Бога ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

44x игра преку CasinoEUR 510000 Макс готовина outExtra казино бонус: € 815 турнир на Шампиони Цел ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

65x барања за обложување € 320000 Max CashOutexclusive бонус: € 1370 Без бонус код за депозити на пофини делови од животот ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино