Две-горе скриншот
Продај RSS

Две-горе

Овој Договор за игри (AKA: Услови и правила на сметката) ги поставува условите кои ќе се применуваат при користење на twoupcasino.com. Со играње во Two-up Online Casino, ќе треба да разберете и да ги почитувате овие Услови и правила.

Следат двокреветни услови за интернет казино. Ве молиме, одвојте време и внимателно да ги прочитате за да бидете сигурни дека целосно ги разбирате условите и сте подготвени да ги почитувате.

Се препорачува да се разгледаат и да се консултираат со нас преку Live Chat, Телефон или е-пошта на секои три месеци.

Условите поврзани со промоции и / или понуди се предмет на можни промени. Одговорноста на играчот е да се консултира и / или да проверува со веб-страницата за какви било промени или надградби кои се поврзани со нив.

Ако не се согласувате со овој "договор за играње", ве молиме да престанете да играте и / или да го користите сајтот. Ако користите некој софтвер за превземање, престанете да го користите и да го отстраните Софтверот од вашиот компјутер.

Со завршувањето на процесот на регистрација, вие сте обврзани да се придржувате кон овие услови и услови, како и сите услови, правила и политики од кои се состои и каква било промена да се направи на оваа сметка. (Сите Услови, Правила, Правила и Правила според овој Правилник и услови, во понатамошниот текст ќе бидат наведени како "Правила")

Со користење на која било услуга, софтвер или Двокреветна страница, вие сте обврзани да се придржувате кон овие Правила во целост и без никакви резервации, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на правење депозити преку нашата служба или поднесување на вашите депозитни податоци за понатамошна обработка.

1. ВОВЕД: КЛУЧНИ ДЕФИНИЦИИ / Лексикон

"Two-up Online Casino" Се однесува на брендот Two-up и сите производи и услуги наведени под него, од кои сите се нудат "онлајн" и се пристапува преку PC или било кој мобилен уред кој е поддржан.

"Клиент / и", "Играч / и" се однесува на регистрирани клиенти на www.twoupcasino.com;

"Игри" се однесува на сите игри понудени од Two-up Online Casino;

"Услуга" се однесува на софтверот за игри и неговото обезбедување.

"Софтвер" се однесува на секој софтвер што е во сопственост или е лиценциран за било која можност за преземање, флеш или мобилна игра понудена од Two-up Online Casino;

"Ние / Нас / Наши" се однесува на Two-up Online Casino и неговата управувачка компанија, заедно со било која од нејзините холдинг и поврзани компании (каде што контекстот дозволува).

"Веб-страница" се однесува на www.twoupcasino.com;

2. ОПИС НА ПЛЕЕР И БЕЗБЕДНОСТ

Сите играчи во двонасочното онлајн казино мора да бидат полнолетни (18 +). Играчите од следните земји немаат право да отворат Вратичка сметка и немаат право да направат депозит: ИЗРАЕЛ, ПОЛСКА, Индија, Унгарија, Малезија, РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА, УКРАИНА, БЕЛАРУСИ и ЦСТАРКА. Сите облози поставени од која било од овие јурисдикции ќе бидат поништени. Сите облози и / или депозити направени од кој било жител на овие земји ќе бидат вратени. Играчите од Азербејџан немаат право да користат бесплатни чипови обезбедени од Two-up Online Casino.

Препорачливо е да ги разберете сите правила и чекори вклучени во онлајн коцкањето, преку употреба на Two-ups Online Casino. Играчите мора да прифатат дека учеството во Two-up Online Casino е под нивна дискреција и ризик. Згора на тоа, Играчите можат да го користат само Two-up Online Casino како забава и за непрофесионална употреба. Корисничкото име и лозинката на играчот се лични и доверливи информации. Одговорноста на играчот е да обезбеди дека овие информации ќе се чуваат на приватен начин и дека е забрането да се споделуваат тие информации со трето лице. Двонасочно онлајн казино не е потребно да ги задржи информациите за најава на играчот или лозинките во случај играчот да ги погреши, загуби или заборави.

Веб-страницата, позната како www.twoupcasino.com, ќе биде искористена од играч само за сопствени приватни онлајн коцкарски користи. Користејќи го за било кој друг играч или користи е строго забрането. Играчите ќе бидат забранети да користат какви било навредливи стратегии. Two-up го задржува правото да ги провери вашите дневници и трансакции и да го откаже секое право за промоција.

Двонасокот користи систем за генерирање на случаен број, кој ги одредува резултатите од сите игри што ги нуди. Играчот треба целосно да го разбере и да биде свесен за фактот дека тој / таа може да изгуби средства со играње на Two-up. Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги ограничи и / или одбие сите обложувања платени од некој играч или да одбие бонус од игра. Казиното ги задржува правата да ги ограничи и / или негира какви било ставки поставени од некој играч. Казино, исто така, го задржува правото да го одбие бонусот од игра поради причини кои вклучуваат, но не се ограничени само на клеветата на играчот. Ако постои сомневање за навредливо однесување, сметката на играчот ќе биде прекината, и тој / таа ќе биде забранет од казиното на неодредено време.

Од играчите се бара да стават само легитимни детали при регистрирањето. Со преземањето на софтверот на казиното или пријавувањето за било која понуда, играчот се согласува со приемот на повремени промотивни e-mail од нас и нашите поврзани програми. Условите поврзани со било која промоција / понуда се предмет на идните промени. Единствена одговорност на играчот е да редовно проверува за модификации и надградби. Играчите се препорачуваат да направат копија од сите трансакции, правила на игра, правила за повлекување и сите ажурирања на казино, со цел да се избегнат можните идни недоразбирања или можни спорови.

Потребно е да се разберат и да се придржуваат кон сите горенаведени правила пред да се користи двоен софтвер. Играчите кои нема да ги почитуваат сите Правила според Безбедноста на играчот и описот, ќе го прекршат овој договор и затоа забранети на неодредено време. Секој играч кој свесно не ги почитува овие делови може да изврши измама и затоа може да биде предмет на кривично гонење.

3. БОНУС РОК И УСЛОВИ

НЕМА ДЕПОЗИТНИ БОНУСИ

Освен ако не е поинаку наведено, сите бонуси без депозит се предмет на следниве правила:

Количината на бонус мора да биде минимална за 50 пати за игри за игри (Особено, видео слотови, слотови за 3-ролна, Keno, бинго и гребење карти) или игри со карти (видео покер, Блек Џек, Блек Џек, мулти-рака, Три-картичка покер, Три картичка Руми и Тексас Холдем Бонус Покер) и минимум од 60 пати за рулет игри (американски и Европски рулет со исклучување на надворешните облози). Обложувањата поставени на исклучени игри ќе ги поништат сите заработени казино добивки.

Максималниот износ за повлекување (освен ако не е поинаку назначено) од бонус без депозит во износ вреден или помал од $ 50 е два пати поголема од номиналната вредност на бонусот. Сите бонуси без депозит вредни над $ 50 доаѓаат со лимит за готовина еднаков на вредноста на бонусот. Без бонуси за депозит не може да има максимум готовина од над $ 100. Имајте предвид дека некои понуди може да вклучуваат максимална состојба на готовина еднаква на 3 пати во бонусот, што треба да се наведе во Услови и правила за одреден бонус. Играчите не смеат да бараат повеќе од еден бесплатен бонус во исто време. Ако некој играч се обиде да бара повеќе од еден бонус последователно, добивките ќе бидат поништени.

Откако ќе се исполнат сите барања на бонусот, секој износ над Максималната граница за повлекување автоматски ќе биде отстранет од билансот. Само една сметка по лице, по домаќинство или по компјутер може да го откупи бонусот без депозит. Играчите со повеќекратни сметки кои само ги откупиле бесплатните бонуси може да бидат поткрепени за заклучување на сметката и да ги загубат сите добивки.

Секој бонус без депозит подразбира различни ограничувања, во зависност од соодветната промоција. На играчот му се советува да ги прочита бонусните ограничувања пред да го употреби. Несоодветното користење на бонусите може да резултира со губење на добивката. Без депозитни бонуси не може да се користат за играње на прогресивни игри. Ако некој играч користи без депозитни бонуси во прогресивни игри, тој ќе ги поништи сите негови добивки.

По барање на повлекување на добивката, од играчот ќе се бара да стави барем еден депозит за да ја потврди неговата сметка. Листата на документи наведени во нашата страница за Повлекување ќе треба да се обезбеди пред да се повлече играчот. Минималниот износ на повлекување почнува со $ 100. Од играчот се бара да пласира депозит, што е еквивалентно на разликата помеѓу минималниот износ на повлекување и максималниот износ на паричен износ добиен од бонусот без депозит (освен ако не е поинаку наведено). Поставениот износ на депозит ќе биде дополнително подложен на облози во износ од депозитот направено пред да побара исплата.

БЕСПЛАТНИ CHIPS

Освен ако не е поинаку наведено, сите бесплатни чипови подлежат на следниве услови:

Количината на бонус мора да биде минимална за 40 пати за игри за игри (Особено, видео слотови, слотови за 3-рола, кено, бинго и гребење) или минимум 45 за игри со карти (видео покер, блек џек, блек џек , Tri-Card Poker, Tri Card Rummy и Texas Hold'em Bonus Poker) и минимум 60 пати за рулет игри (американска и европска рулет со надворешни закани оневозможени). Обложувањата поставени на исклучени игри ќе ги поништат сите заработени казино добивки.

Максималниот износ за повлекување на чип е 5 пати по номиналната вредност на бонусот (освен ако не е поинаку назначено). Играчите не можат да ги откупат повеќе бонуси за бесплатни чипови последователно. Ако некој играч веќе користи бонус од слободен чип и планира да бара уште еден, депозит со вистински пари во износ од минимум $ 60 треба да биде направен во меѓувреме за слободен играч да биде откуплив од играчот. Играч, кој ќе откупи два последователни бонуси за бесплатни чипови без да ги следи овие правила, ќе ги поништи неговите добивки.

Откако сите барања се исполнети и играчот сака да направи повлекување, било кој износ над Максималната граница за повлекување ќе биде отстранет од неговиот биланс. Само една сметка по лице, по домаќинство или по компјутер може да го откупи бонусот без депозит.

Мешање на депозити и бесплатни чипови не е дозволено, но Two-up Online Casino е свесен дека ова може да се случи. Ако направите депозит додека користите Free Chip, барањата за пешачење и максимумот дозволено да се потрошат од наведениот бонус сеуште ќе се применуваат. Ве молиме, обратете се во одделот за поддршка на потрошувачите за понатамошна примена на точниот бонус ако забележите такво нешто.

Барањето на било кој промотивен бонус освен бонус за депозит бара баланс на сметката на играчот да биде на ниво од $ 1 или помалку.

Ако некој играч свири некоја игра што не е означена на купонот како дел од промоцијата, добивката ќе биде поништена. Слободните чипови не можат да се користат со прогресивни игри. Користењето бесплатни чипови со прогресивни игри би ги поништило сите добивки и трансакции. Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ја заклучи или да ја прекине сметката на некој играч, ако тој играч се наоѓа во злоупотреба на бесплатните чипови промоции понудени од казиното.

Бесплатни врти

Освен ако не е поинаку наведено, сите бесплатни спин понуди се предмет на следните услови:

 • Бесплатни врти се однесуваат исклучиво на една посебна игра со слотови.
 • Балансот на сметката на играчот мора да биде помал од $ 1 за да побара било која понуда за бесплатни спин.
 • Износот на пари добиени со Free Spins треба да се подели со 40 пати за следните игри: Европски слот покер, видео слотови, слотови за 3-ролна, Кено, Бинго и картички за гребење.
 • Максималната сума за изедначување од понудата бесплатни спинови е 5 пати поголема од бројот на бесплатни спинови заслужени во рамките на промоцијата.
 • За да се квалификувате за дополнителен бонус, потребно е да се исполнат првичните услови за понуда. Дополнителните бесплатни вртења ќе се применат за одредена игра со слот што ја одредува понудата.
 • Клиентите не можат да ги откупат повеќекратни бесплатни вртења, освен ако поинаку не е наведено во соодветната понуда.

Бесплатните Врти поврзани со бонусот за Натпревар немаат Барања за Потврдување и Максимални граници за повлекување, освен почетните барања од бонусот за натпревар. Сите дополнителни бесплатни вртења се предмет на барањата за обложување и максималните граници за повлекување наведени погоре.

СРЕДНИ БОНУСИ

Освен ако не е поинаку наведено, сите промоции за бонус за натпревар се предмет на следните услови:

Бонус износот плус депозит мора да биде минимален за 30 пати за игри на игри (Особено, видео слотови, слотови за 3-ролна, кено, бинго и гребење) или минимум 35 пати за игри со карти (видео покер, блек џек, блек џек мулти-рака, Три-картичка покер, Три картичка Руми и Texas Hold'em бонус покер). Обложувањата поставени на исклучени игри ќе ги поништат сите заработени казино добивки.

Ако некој играч користи бонус или промоција, тогаш е под негова одговорност да се осигура дека сите барања за пешачење се исполнети пред да се обидат да направат повлекување. Ако барањата за Wagering не се исполнети, барањето за повлекување на играчот ќе биде одбиено.

На играчот не му е дозволено да се меша или комбинира промоции и / или бонуси, освен ако не е поинаку наведено. Ако играчот ги комбинира бонусите, неговите / нејзините казино добивки може да се изречат за повлекување. Ве молиме, користете само еден бонус во исто време. Освен ако не е поинаку наведено од Two-up Online Casino, играчот не може да бара никакви бесплатни чипови ако има намера да се повлече или ако играчот има постоечки биланс.

НЕДЕЛА ГРЕШКА

Освен ако не е поинаку наведено, сите неделни кешби се предмет на следните услови:

Неделен CashBack ќе се кредитираат од недела до понеделник до избраните класи на играчи кои ги исполнуваат следниве услови:

 • Не се чекаат повлекувања.
 • Нема повлекувања извршени во текот на претходните 7 дена.
 • Имајте активно салдо под $ 1.

За да проверите дали вашата класа на играч е квалификувана, консултирајте се со вашиот назначен менаџер на профил или контактирајте со Поддршка за корисници.

Неделен CashBack се пресметува на сите депозити направени во текот на претходните 7 дена, со минимум од $ 100 да се квалификува. Бонусите за CashBack мора да се минимизираат со минимум 30 пати за игри за игри (Особено, видео слотови, слотови за 3-рола, кено, бинго и гребење) или минимум 35 за игри со карти (видео покер, блек џек, блек џек , Tri-Card Poker, Tri Card Rummy и Texas Hold'em Bonus Poker). Обложувањата поставени на исклучени игри ќе ги поништат сите заработени казино добивки.

Освен ако не е поинаку наведено, сите бонуси за враќање во готово доаѓаат без максимум пари.

COMP точки

Освен ако не е поинаку наведено, сите комп поени се предмет на следните услови:

Комп поени се акумулираат од играчот, додека играат игри во казиното.

Секој играч од 10 играше со 1 Comp Point, додека 100 Поени = $ 1. Минималната сума на Comp Comp поени е 100. ВИП-играчите заработуваат повеќе комп поени за секоја облога направена, во зависност од ВИП-класата на која играчот е член. За повеќе информации, ве молиме обратете се кај вашиот ВИП-агент.

Комп поени немаат ниту максимум пари, ниту пари, откако ќе бидат откупени. Играчот не може да бара бонуси за натпревар, покрај компен поени исцрпени, бидејќи и двата се сметаат за различни бодови. Секоја комп поени акумулирани пред првиот успешен депозит, или сите добивки што ќе произлезат од нив ќе бидат предмет на максимално ограничување на готовината на бонусот без депозит.

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ И УСЛОВИ КОИ СЕ ПРИМЕНУВААТ НА СИТЕ БОНУСИ

Само играчи со Real Money Accounts имаат право да добиваат промоции, кога е дозволено само една Real Money Account за еден играч. Играчите со повеќекратни сметки ќе бидат суспендирани и нема да можат да добиваат бонуси или добивки, покрај сите нивни повлекувања кои се откажани, а нивните добивки се неважечки.

Како што веќе беше кажано погоре, Two-up Online Casino нуди само една активна сметка по лице, семејство, адреса за домаќинство, адреса за е-пошта и / или број на кредитна картичка. Доколку не е поинаку наведено; Сите промотивни фондови (износ на бонус) остануваат во куќата по завршувањето на варењето. Бонусните пари служат за подобрување на играта и помагаат да се генерираат добивки и затоа не може да се повлече како дел од добивката. Сите промотивни фондови ќе бидат одземени од вашите добивки од Two-up и нема да бидат вратени на сметката по повлекување. По повлекувањето на вашите добивки, износот на бонус ќе биде отстранет од вкупниот износ на добивка.
Потребно е од некој играч да го откупи промоцијата пред да направи какви било облози и откако ќе направи успешен депозит, за да го побара тоа. Ако некој играч не е во можност да бара промоција, сопствената одговорност е да ја контактира клиентската поддршка за помош. Ако некој играч стави предлози пред да поднесе барање за промоција, тој / таа го губи своето право да го бара на тој специфичен депозит.

Како што е наведено претходно, промоциите не можат да се користат во врска со други промотивни понуди. Промотивните понуди се достапни само за играчи на кои понудата е издадена за директно, или од казиното Двокреветна или од нивниот агент. Промотивни понуди кои беа испратени преку е-пошта, телефон или пошта се наменети само за примачот и не можат да се пренесат.

Ако некој играч користи бонуси за акумулирање на гаранција за функција во рамките на играта или дополнителни бонуси во игрите за игри, и финансира сметка или користи дополнителен бонус за да ги достигне бонусните кругови, секоја заработка од такви рунди / карактеристики ќе се смета за ништовна. Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги поништи бонусите, ако постои сомневање за промотивна злоупотреба. Ако некој играч користи промотивна понуда која таа / таа нема право да ја користи, сите добивки генерирани од таа промоција ќе бидат поништени и оригиналниот депозит ќе му биде вратен на играчот. Осомничени погрешни барања за бонуси или повлекувања може да резултира со суспендирање или прекинување на сметката на играчот.

Освен ако не е поинаку наведено, играње на следните игри додека користите бонус ќе ги поништи сите акумулирани добивки: Baccarat, Зарове, Пау Gow Poker, Понтонен 21, Sic Бо и војна. Таквите игри се исклучени од сите промотивни понуди. Проверете ги условите за бонусот за повеќе информации во врска со вклучените игри. Доколку некој играч сака да користи бонус или промотивна понуда, тоа е под одговорност на Играчот да провери дали се исполнети сите релевантни барања за пешачење, контактирајќи ја Поддршката за корисници пред да побара повлекување. Неуспехот да се исполнат сите барања за пешачење може да резултира со одбивање на барањето за повлекување.

Складиштата поставени за секој тип на игра ќе придонесат за различен износ кон барањата за играње на играчот во соодветните бонуси:

 • Слотови, видео слотови, кино и гребнатини - 1.00
 • Рулет - 1.00
 • Игри со карти - 0. 25
 • Видео покер - 0.25

На пример, додека $ 1 се натпреваруваше на слотови, го намалува барањата за пешачење од $ 1, $ 1 за време на видео покер ќе го намали барањата за пешачење од $ 0.25.

Ако бонус има ограничено време и условите не се исполнети за време на тој временски период, бонусот и сите добивки што некој играч би можел да ги заработи од него ќе бидат отстранети.
Играчите кои сакаат да играат без бонуси, слободно можат да си играат без никакви ограничувања, едноставно не откупувајќи ги понудените купони. Ако играч по грешка бара купон, од него се бара да контактира со Клиентот преку е-пошта, телефон или преку Live Chat пред да направи депозит или да игра, така што неговата сметка ќе се прилагоди соодветно.

Откупот на купон се смета за прифаќање на условите поврзани со промотивната понуда на купонот. Играчите не се обврзани да користат купони при депонирање и не се препорачуваат да го сторат тоа без да ги разгледуваат и разбираат овие услови и услови. Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги менува овие Услови и правила во секое време без да го извести играчот. Обврска на играчот е редовно да ја прегледа страницата "Услови и правила" и да проверува дали се додадени дополнителни измени или дополнителни правила. Ако некој играч е нејасен или не е сигурен во врска со која било точка што се однесува на одредена промоција, единствено е под негова одговорност да контактира со Секторот за поддршка на клиенти за повеќе детали во врска со промоцијата, пред да ја прифати.

Секоја промоција или понуда може да се прекине или да се измени во секое време во согласност со одлуката на Two-up Online Casino, и без известување или обврска. Двокранот го задржува правото да ги дисквалификува конкретните земји или поединечни играчи да користат промотивни понуди. Професионални играчи или играчи за кои постои сомневање дека го злоупотребуваат системот за бонуси на кој било начин, може да ги поништат бонусите и да бидат предмет на понатамошни санкции, според дискреционо управување со Two-up Online Casino.

Сите Услови и правила содржани овде го претставуваат целосниот, конечниот и ексклузивниот договор помеѓу Вас како Player и Компанијата и ги заменува и спојува сите претходни договори, застапувања и разбирања помеѓу Вас и Компанијата во врска со барањето на промотивни или бонусни понуди.

4. ПРОГРЕСИ НА МРЕЖАТА

Во прилог на своите редовни игри за игри за двајца Онлајн казино нуди прогресивни игри. Освен ако не е поинаку назначено, сите прогресивни игри подлежат на следниве услови:

Промотивните понуди и бонуси не можат да се користат на прогресивни слотови, освен ако не е поинаку наведено. Овие одредби и услови важат од времето кога бонусот е откупен се додека Player не ги исполни сите негови барања за пешачење и има биланс од помалку од $ 1. Сите добивки добиени со играње Прогресивни игри во комбинација со користење на промотивни понуди ќе бидат поништени со барање за повлекување поради повреда на правилата за промотивна понуда и играње на исклучена игра.
Прогресивни игри достапни на два прозорци:

5. Правила на СЛОТ ТУРНИР

Освен ако не е поинаку наведено, сите слот-турнири подлежат на следниве услови:

СЛОТ ТУРНИР ПРИСТАП:

Купон за турнир за слот може да се направи само со депонирани пари. Износот за купување ќе биде одземен од вистинската рамнотежа на рамнотежата што може да се игра. Забележете дека депонираните пари со било каков вид на бонус што се применуваат на него не можат да се користат за купување (бонуси за совпаѓање, компен точки, бесплатни бонуси, поврат на готовина)

Ако турнирот на слот е откажан, сумата за купување ќе биде надоместена на балансираниот профил на играчот. Играчот не може да користи бонуси без депозит или бесплатни чипови за да влезе во слот-турнири, освен ако не е поинаку наведено во условите и условите на тие конкретни бонуси. Бонусите за CashBack не можат да се користат за да влезат во слот-турнири, освен ако не е поинаку наведено во условите и условите на тој конкретен CashBack бонус.

Во случај софтвер / веб-страница / мобилна платформа да ги исклучи, слотовите ќе престанат да се вртат во име на Играчот. По повторното поврзување на Турнирот во рамките на одредената временска рамка, тој / таа ќе може да продолжи да игра понатаму. Доколку играчот не може да се поврзе со Слот за турнирот во одредената временска рамка, вкупниот број на Win Box ќе остане статичен и би бил еквивалентен на износот што остана во моментот кога играчот бил исклучен.

Откако ќе започне Слот за турнир, турнирските кредити ќе бидат доделени за вкупното време на турнирот. Играчот кој има стекнато највисок износ на заработени кредити во рамките на времетраењето на турнирот, станува победник на Слот за турнир. Сите кредити заработени преку слот-турнирите не можат да се пренесат на играчка сметка на играчот и не можат да се исцртаат бидејќи се сметаат за неважечки надвор од учесниот Слот за турнир.

ПРАВИЛА НА БЕСПЛАТНИОТ РОЛЛ ТУРНИР:

Турнири за слободен турнир се слот-турнири каде што играчот не е обврзан да плати такса за учество. Играчите кои се исклучени од тврдењето за промоции, не можат да учествуваат во турнирите за бесплатни шлиц слотови во секоја прилика.

Добивките од Генерираниот слободен турнир може да ги користи играч за играње во вистински режим. Сите приходи имаат граница за готовина, како што следи:
Износот за повлекување е $ 100.
Сите добивки под $ 100 не се наплаќаат.
Максималната износот на пари е еднаква на $ 1000. Добивката на бесплатни турнири над $ 1000 ќе биде поништена.

СЛОТ ТУРНИРАНИ НАГРАДИ:

Кредитите за слот турнир заработени по користење на бонус без депозит за влез и учество, ќе бидат поништени и сите придружени добивки ќе бидат поништени, освен ако не е поинаку наведено во Правилата на Слот за турнир.

Сите награди добиени од слотните турнири се префрлуваат на балансираната билансна сметка на играчот како вистински парични средства без да се игра преку прилог и може да се повлечат од него. Ако играчот користи бонус пред да учествува на Слот за турнир, условите за тој конкретен бонус сепак ќе се применуваат.

ОГРАНИЧЕН СЛОТ ТУРНИ:

Некои слотови може да бараат лозинка за да бидат отклучени. Оние Турнири се нарекуваат Ограничени Слот Турнири и обично се назначени само за одредени класи на играчи.

Лозинките на Ограничените слотови ќе им бидат обезбедени на избраните играчи од страна на претставници од Two-up преку пошта, телефон или разговор во живо. Ако некој играч добие пристап до Ограничени Турнири од страна на извор што не е претставник од два нагоре, записот на играчите ќе се смета за неважечки за споменатиот турнир и би го дисквалификувал играчот од добивање на добивки генерирани од играње за време на турнирот. Играчи кои користат лозинки кои не се испраќаат преку соодветен канал за комуникација со двонасочен онлајн казино, можеби нивните сметки ќе бидат прекинати на неодредено време поради лажно користење на услугите на казиното.

6. ОПШТИ ПЛАШАЧИ УСЛОВИ И УСЛОВИ

Двонасочно онлајн казино не прави никакви претстави или гаранции, имплицитни или експлицитни, во однос на законското право на играчот да учествува во некоја од неговите игри, ниту пак било кој од неговите вработени, носители на лиценца, дистрибутери, продавачи на големо, филијали, подружници, рекламирање, промоција или други агенции, медиумски партнери, агенти или трговците на мало имаат овластување да направат такви претстави или гаранции.

Двократни вработени, носители на лиценца, дистрибутери, филијали, трговци на големо, подружници, рекламирање, промоции или други агенции, медиумски партнери, трговците на мало и членовите на нивните потесни семејства немаат право да учествуваат во казино игри. На играчот му е дозволено само да влезат во казиното за своја лична забавна употреба и како непрофесионална употреба. Сите други форми на користење на веб-сајтот на игри платформи се строго забранети.

Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ја раскине сметката на играчот поради некоја причина и во секое време, без да му даде известување на играчот. Два горе, исто така, го задржува правото да ги поништи сите добивки и да поништи било кое салдо во казино сметката на играчот во која било од следниве околности:

 • Доколку доказите покажат дека играчот има повеќе од една активна сметка во Two-up Online Casino.
 • Доколку некој играч дал неточни или лажни информации за време на неговиот процес на регистрација.
 • Секое несогласување или несовпаѓање помеѓу името на казино сметката на играчот и името на кредитна картичка (играчи) што играчот користеше да направи депозит на сметката.
 • Ако играч учествувал во програма за бонуси во казино и бара повлекување без да ги исполни барањата на таа конкретна промоција.
 • Ако некој играч не е полнолетен
 • Ако некој играч престојува во јурисдикција каде што учеството во казиното е забрането, како што е наведено во Двокреветните услови и услови.
 • Ако некој играч му дозволил на некој друг да ја игра користејќи ја својата сметка на Two-Up Online Casino, дали тоа било направено намерно или ненамерно.
 • Ако некој играч е осомничен за игра за употреба што не е само за лична забава, или само за негова лична употреба. Ако постои сомневање за таков случај, Two-up Online Casino задржува да ја спречи сметката на играчот да не користи било каква промоција. Покрај тоа, Two-up може дополнително да ја поништи победата на сите играчи и да го поврати за депозит.
 • Ако некој играч е пронајден мамење или ако Two-up Online Casino утврдил дека играчот користел систем кој бил дизајниран да го порази казиното (ова вклучува машини, компјутери, софтвер или било кој друг автоматски систем). Складиштата мора да бидат поставени само преку двонасочен кориснички интерфејс. Секое затајување преку други средства, вклучувајќи го и користењето на "робот" плеер е строго забрането. Ако некој играч се најде со користење на кој било дополнителен софтвер што не беше обезбеден од казино, Two-up Online Casino го задржува правото да ги откаже и да ги поништи сите негови ставки ретроактивно и да ја суспендира својата сметка и / или да земе дополнителни акции.
 • Ако некој играч е осомничен дека е бонус насилник; играјќи ниски или никакви ризични стратегии само за да ги исплати промотивните пари.
 • Доколку компанијата стана позната дека играчот играл под било која од околностите наведени во овој дел, во други онлајн казино (-и).
 • Ако некој играч го наплатил или го променил било кое од депозитите направени во казиното или во другите две-сестрински казина управувани од платформата.

Бидејќи Two-up поттикнува одговорно коцкање, играчите можат да бараат да бидат исклучени од нашиот софтвер или да постават граница за депозит во секое време. Вашата приватност е исклучително важна за нас. Сите играчи можат да одлучат да се откажат од каква било форма на маркетинг комуникации, вклучувајќи и е-пошта, текстуални пораки или телефонски повици во кое било време. Забележете дека сите трансакциски пораки поврзани со вашата сметка се уште ќе бидат примени, бидејќи тие се сметаат за информации за сметката и не се дел од нашата маркетинг комуникација.

Двонасочниот онлајн казино нема никаква контрола врз која било поврзана трети лица маркетиншки комуникации, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, партнерски кампањи, агенции за промоција или обележување итн. Ако некој играч се чувствува дека е жртва на спам активности, што резултира од трето партиско рекламирање и / или промотивна кампања објавена од страна на Казино, препорачуваме да контактираме со Поддршка на клиенти на два нагоре. Двонасочниот онлајн казино ќе направи сè што е во нејзина моќ да се обрати до соодветната партнерска компанија од трета страна и да ги извади деталите на играчот од нивната база на податоци за да спречи било какви дополнителни можни маркетинг комуникации. Двонасочно онлајн казино не може да гарантира било какво дефинитивно решение и резолуција во однос на трети лица се жали. Два нагоре нема да се смета за одговорна и / или одговорна за можни грешки во Услови и правила препорачани од трети лица маркетинг агенција или веб-сајт.

Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да додава нови активности или игри во Казино и / или да прекине со било која активност или игра понудена од казиното во секое време, според своето дискреционо и без известување до играчот. Два нагоре нема да бидат сметани за одговорни за било какви можни дефекти на компјутер или интернет, ниту пак ќе бидат одговорни за обид на некој играч да играат игри обезбедени од казиното користејќи стратегии, методи или средства кои не се одобрени од Казино. Сите приходи што биле генерирани како резултат на дефект на системот или грешка во играта ќе бидат поништени.

Во случај играта да е прекината или да се исклучи во било кое време, играта ќе се продолжи од точката пред да биде исклучена. Резултатот од претходната игра треба да биде прикажан откако играчот повторно ќе ја започне играта. Ако играчот се исклучи од средината на играта на серверот на Казино, играчот ќе може да продолжи и да ја заврши таа игра токму како никогаш да не ја напуштил. Ако серверот Two-up не добива информации за залог на играчот и затоа не може да го обработи, билансот на играчот нема да се одземе и играчот ќе може да го види резултатот од неговата последна облогот.

Играчите можат да играат една игра во очекување на време. Во случај играчот да има повеќе игри во тек, секоја билансна сметка може да се одземе. Со прифаќањето на било која награда и / или добивки од компанијата, играчот се согласува со употребата на неговото име за рекламни и промотивни цели без дополнителен надомест, освен кога е забрането со закон.

Максималната победа од кој било единствен спин е во повеќекратно од 50,000 пати колку што ви е наплатено по линија, освен ако не е поинаку наведено. Ова се состои од било какви слободни вртења или други карактеристики кои можат да бидат поврзани со еден спин. Доколку играчот има спор кој сака да поднесе во врска со исходот на одредена игра, тој / таа мора да поднесе жалба до два напишани во писмена форма во рок од 10 дена. Претставниците за поддршка од двајца играчи ќе бидат сигурни дека ќе го проверат извештајот за играта и ќе советуваат соодветно за исходот на играта. Во случај да се најде разлика помеѓу резултатот што се прикажува на софтверот Казино на играчот и серверскиот софтвер на Казино, резултатот прикажан на серверскиот софтвер на Казино ќе го одреди конечниот и дефинитивен резултат на играта.

Било какви применливи даноци за сите добивки што таквите играчи ги собира од Two-up Online Casino, се под негова единствена одговорност. Ако некој играч е пронајден мамење или се обидува да ја измами играта на кој било начин, или ако играчот се најде правење лажни и / или злонамерни коментари во врска со Two-up Online Casino, казиното го задржува правото да ги рекламира тие активности заедно со идентитетот на играчот и адресата на е-поштата, покрај преносот на информациите на играчот во други казина, банки, компании за кредитни картички и до соодветните агенции.

Сите Услови и правила содржани овде го претставуваат целосниот, конечниот и ексклузивниот договор помеѓу Вас како Player и Компанијата и ги заменува и спојува сите претходни договори, застапувања и разбирања помеѓу Вас и Компанијата во врска со барањето на промотивни или бонусни понуди.

Од 25.05.2018 Two-Up Online Casino ќе ја спроведе општата регулатива за заштита на податоците (во понатамошниот текст - GDPR), новата европска легислатива треба да ја замени Директивата за заштита на податоците на 1995. GDPR, кој може да се прочита во целост на веб страната на CNIL, е новиот европски закон кој го уредува користењето и обработувањето на личните податоци на поединците.

7. ДЕПОЗИТИ

Доколку некој играч сака да учествува во Услуги и да добие промоции за натпревар, ќе биде обврзан да направи депозит на своја можност за репродукција од сметка или извор на кој тој / таа е сопственик на сметката. Потоа, играчот може да користи депозирани средства за да ги стават облози или да играат игри.

Two-Up Online Casino прифаќа Виза и Master Card како префериран начин на плаќање. Иако опции за плаќање, како што се битките, картичките Paysafe, Skrill и Neteller, исто така, може да се користат во зависност од локацијата на играчот. Играчот е одговорен да ги провери сите опции за плаќање на располагање со касиерот. Трансакциите за обработка може да бидат предмет на провизии. За повеќе детали во врска со нашите методи за плаќање, консултирајте се со табелата

Откако ќе го стави својот прв депозит, од играчот ќе се бара да помине процес на верификација и ќе биде контактиран преку телефон од страна на член на нашиот тим за поддршка на корисниците за да ги потврди неговите детали за сметката. Ако процесот на верификација не е завршен, Казиното го задржува правото да ги блокира депозитите на играчот, неважечки промоции, добивки и откажување на идните повлекувања.

По секој депозит што го прави играчот, ќе се испрати e-mail известување за да се потврди депозитот. Препорачуваме носител на картичка \ картичка да ги испечати сите податоци за трансакцијата, правилата на игра, прописите за откажување и методите на плаќање, со цел да ги избегнат заблуди и дискусии подоцна и да ги држат на лесно достапно место.

Ако некој играч се обиде да користи метод на плаќање за кој не е сопственик на сметката, Двокранот го задржува правото да го третира било каков депозит во сметката како неважечки и сите добивки генерирани од тој специфичен депозит како неважечки. Со депонирање на казино сметката на играчот, играчот се согласува да не прави никакви наплати, да ги врати или да ги откаже сите депозити од неговата сметка на играч и да го врати и да го надомести казиното за било какви неплатени депозити покрај трошоците направени од ние во процесот на собирање на депозит на играчот, ако еден од еден од горенаведените настани стапи на сила.

Играчот нема да го користи играчот како банкарска сметка и треба да најде двајца играчи да се вложат во таа сметка и да се повлечат од неа, без да прават какви било облози или игри. Двократно го задржува правото да одземе административна сметка , без оглед дали сме одлучиле да прекинеме или да ја суспендираме сметката.

Играчот може да нареди ограничување на депозитот на неговата сметка во секое време со користење на неговиот / нејзиниот менаџер на лична сметка. Лимит на депозит не може да се промени без да го извести казиното најмалку 24 часови порано.

Двонасочно онлајн казино целосно признава дека грешките може да се случат во било кое дадено време. Двокранот е подготвен да го испита вашиот случај, ако се сомневате дека вашата картичка е наплатена двапати, наплатена погрешно или наплатена без ваше овластување. Доколку казиното го пронајде вашето барање валидно, ќе ви биде вратено соодветно. Ако сакате да ја откажете трансакцијата и да побарате надомест, ве молиме обратете се до корисничката поддршка или испратете е-пошта на: support@Two-up-support.com

8. ПОВРЗАНА ПОСТАПКА

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА УТВРДУВАЊЕ:

Барањата за повлекување мора да бидат разгледани и одобрени од страна на Одделот за финансирање на две онлајн казино пред да бидат испратени како за плаќања. По барањето за повлекување од играчот ќе биде потребно да испрати валидна документација за идентификација со која се потврдува возраста и адресата на играчот. Повлекувањето ќе биде обработено само за плаќање кога Two-up Online Casino ќе ги добие сите барани документи за идентификација.

Прифатлива документација за идентификација вклучува, но не се ограничува на:

 • Копија од лична карта (обоена копија од назад и од напред)
 • Боја на сликата на предните и задните страни на кредитна картичка што се користи за правење депозити во Two-up Online Casino. Компанијата бара само прво 6 и последните 4 бројки, датум на истекување, име на сопственикот на картичката на предната страна и потписот на грбот. Остатокот може да биде покриен.
 • Слика на играчот кој ја држи неговата / нејзината лична карта блиску до нивното лице и во боја и со добар квалитет.
 • Форма за одобрение на картичка. (Наоѓа на оваа врска).
 • Формулар за потврда за плаќање, пополнет со сите потребни релевантни информации, користен за пренос на жици (Наведен на Линкот)
 • Копија од поништена лична проверка. Понудената проверка може да биде перфорирана со печат "Void", или прецртана или има "Void" напишана преку неа.
 • Билтен за комунални услуги, или кој било друг официјален документ кој содржи тековна физичка адреса на играчот и неговото полно име, не постар од 3 (три) месеци.

Плаќањето за повлекување ќе се изврши само на Регистриран клиент. Играчот со ова го овластува Two-up Online Casino и неговите назначени агенти за да го потврди својот идентитет секогаш кога тоа може да биде потребно и да се разјасни правото на играчот да ги користи парите што ги имал на двонасочен онлајн казино. Казиното може да ги задржи средствата на сметка на играчот додека возраста на играчот не е успешно потврдена. Ако процесот на верификација на возраста не е успешен и дека играчот е малолетен, Two-up Online Casino ќе ги врати сите депозити направени на играчот, со што ќе се поништат сите добивки и / или бонуси генерирани од казиното.

Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги обработи сите повлекувања од казино сметки по можност користејќи ги методите што ги користи играчот за да ја финансира неговата сметка, секогаш кога е можно. Ако процесот на повлекување е одложен, Two-up ќе го побара најдобриот достапен метод со цел успешно да го обработи повлекувањето.

Документација одобрување е еднократна постапка која може да потрае до 4 работни дена. Доколку казиното го пронајде секој документ што недостасува, тој ќе испрати е-пошта до некој играч со ажурирана листа на потребните документи потребни за обезбедување на Секторот за казино финансии за процесот на верификација. Доколку некој играч не се придржува или не успее да ги обезбеди соодветните документи во рамките на временскиот период споменат погоре, Двокреветниот онлајн казино може да го одбие секое барање за повлекување додека не се достави таквата документација. Откако документите ќе бидат одобрени од одделот за финансии на казиното, играчот може да побара повлекување. Обично трае до 3-7 работни денови за Одделот за финансии од два дела за да се обработи повлекување за клиентот. Сите повлекувања ќе останат во Вратата на играчот додека не се направат сите релевантни безбедносни проверки.

Минималниот износ за повлекување достапен на Two-up започнува на $ 100, додека износот на максимален износ може да се разликува во зависност од избраниот начин на плаќање. За повеќе информации ве молиме консултирајте ја табелата овде во врска со банкарството

Двонасочно онлајн казино овозможува максимална исплата до $ 2000 неделно. ВИП-играчи, уживајте во повисоки максимални неделни исплати. За повеќе информации, консултирајте се со вашиот менаџер на ВИП-сметка.

НАДОМЕСТОЦИ И ОГРАНИЧУВАЊА ВО ПОВРЕДИ

Двонасочниот онлајн казино не му наплаќа на играчот никакви надоместоци за некој од неговите методи за повлекување, меѓутоа, процесорот за плаќање на играчот или банката може да наметнат такса за обработка на повлекувањето за кое играчот е одговорен.

Поради политики за обработка на трети страни и / или ограничување на неделни или месечни износи за повлекување може да се разликуваат. Ве молиме консултирајте ја горната табела за повеќе информации. Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги испраќа добивките на играчот на рати. Износот на ратата се пресметува според класата на играчот. Класата на играч обично се определува со депонирање или со игри на играч.

Дел од рамнотежа што е отстранета е претставена со "Повлекување на менаџерот", тој дел беше отстранет бидејќи не бил прифатлив за повлекување. Износот на менаџерот може да постои или поради бонус средства, кои не се казнуваат, или ако играчот го надминува максималниот износ на повлекување на неговиот последен бонус, со вишок средства отстранети.

Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги дисквалификува добивките на некој играч во случаи кога се јавуваат една или повеќе од следните инциденти:

 • Ако доказите покажуваат дека играчот има повеќе од една активна сметка во Two-up.
 • Секое несогласување или несовпаѓање помеѓу името на Казино сметката на играчот и името на кредитна картичка (играчи) што играчот го користеле за да направат депозит на сметката.
 • Ако казиното открие дека истиот начин на плаќање го користат повеќе од едно лице (на пример - Двајца играчи кои ја користат истата кредитна картичка).
 • Неточни или лажни информации за регистрација.
 • Ако некој играч му дозволил или му дозволил на друго лице да ја користи сопствената казино сметка (намерно или ненамерно).
 • Ако казиното утврдило дека некој играч користи професионално коцкање и / или обложувачка шема (т.е. користење на пари за залог при обложување на игри на рулет и сл.).
 • Ако играчот намерно "наплатил" или го променил било кое од депозитите направени во казиното или во другите две сестрински казина управувани од платформата.
 • Ако некој играч е пронајден мамење или ако Two-up Online Casino утврдил дека играчот користел систем кој бил дизајниран да го порази казиното (ова вклучува машини, компјутери, софтвер или било кој друг автоматски систем).

Играчите ќе бидат вратени сите нивни депозити и сметките ќе бидат прекинати на неодредено време.

MALFUNCTION, SYSTEM или човечка грешка

Двонасочниот онлајн казино го задржува правото да ги поништи сите добивки кои биле генерирани како резултат на хардвер / софтвер грешка, дефект или човечка грешка. Во случај на такви дефекти или грешки, сите ставки ќе бидат поништени.

По повеќе барања за повлекување, Two-up Online Casino го задржува правото да ги комбинира вкупниот износ на бараните повлекувања, во што е можно помалку барања за да овозможи побрзи плаќања, и до дозволениот максимален износ што треба да се плати неделно.

9. КОНТАКТИРАЈТЕ ДВА-УП

Играчот може да контактира со Одделот за поддршка на клиентите за две казино 24 / 7 преку бесплатниот AU број: + 61 1 800 920 187 или со испраќање на е-пошта до нашиот тим за поддршка на: support@twoupcasino.com. Ве молиме запомнете: сите повици за корисничка поддршка се евидентираат за квалитетни и безбедносни цели. Ве молиме осигурајте се да додадете support@twoupcasino.com и verification@twoupcasino.com во вашата група за безбедни листи, за да можете да добивате важни информации за сметката или ексклузивни понуди за вашата сметка.

Игра сегаhttps://cdk.twoupcasino.com

Активни бонуси

Вкупно: 9,158
44X WageringEURO 643000 Max CashOutExclusive бонус: 560% Регистрирај се на казино бонус на Античка Аркадија ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66x игра преку € 722000 Макс готовина outExtra Казино бонус: $ 365 онлајн казино турнир на пинци и фунти ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33x WagerEURO 241000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: Eur 185 онлајн казино турнир на бонбони и овошје ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66X барања за пешачење $ 814000 Максимален повлекувањеЕксклучлив бонус: € 200 Дневен турнир за слободни фрлања на Disco80 HD ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40X Wagering € 430000 Макс готовина outExclusive Бонус: 35 Слободен казино се врти на пари Луди марсовци ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55x Wager $ 786000 Max Withdrawalextra бонус: 880% казино натпревар бонус на класично овошје 1x2gaming Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40X Игра преку £ 220000 Макс CashOutAdditional Казино бонус: $ 595 Слободен казино чип на Свиња волшебникот планот казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

65X Играј преку CasinoEUR 107000 Макс готовински бонус: EURO 155 Слободен чип казино на Кити Кеш ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30X Играј преку $ 869000 Max WithdrawalExtra бонус: ЕВРО ХНУМКС Дневен турнир за слободни фрла ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

35X Wagering € 895000 Max Withdrawalexclusive бонус: 30 БЕСПЛАТНИ Игли на Mosquitozzz Новоматички казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40x Барања барања $ 501000 Макс готовина дополнителен бонус: $ 66 БЕСПЛАТЕН ЧИП на камено доба Ендорфина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66X Wagering € 752000 Макс ПовлекувањеЕксклучок Казино бонус: $ 2765 НЕМА ДЕПОЗИТ на Џокер генерал ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40X Играј преку казино £ 968000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: 70% Регистрирај се за казино бонус на Moonshine ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30x игра преку казино € 100000 Макс повлекување дополнителен казино бонус: 315% Најдобар бонус за регистрација на казино на стаорец ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66X Каматни барања £ 423000 Максимално повлекувањеДополнителен казино бонус: EURO 700 слободен чип на Фу Дао Ле ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

успех 100%
40X WagerEUR 558000 Максимално повлекување Екстра казино бонус: 295% Најдобар бонус за регистрација на казино на Блазин и Бафало ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66x облог £ 208000 Макс Withdrawalextra бонус: 250 бесплатни вртења токму сега од Кина со љубов ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55X Игра преку казино € 879000 Макс CashOutextra бонус: $ 335 слободен казино чип на стаорец Пак ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55X Играј преку CasinoEUR 138000 Максимален повлекување дополнителен бонус: 210% Бонус за депозит натпревар на RoboJack ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66X Игра преку £ 788000 Максимална повлекувањеЕксклучок бонус: 275 бесплатни врти казино на Bonanza Megaways голема време ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

65x Wagering € 974000 Макс готовина outExtra Казино бонус: 115% Бонус за прв депозит за Златна династија ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55X игра преку казино $ 421000 Максимална повлекувањеxclusive бонус: £ 4000 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС КОД на д-р Feelgood Habanero Слот машина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

65x облог £ 40000 Макс КешОтспецијален бонус: € 3365 Без депозит Казино бонус на Лаки пекарница Фоксиум слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40x Wager $ 453000 Максимум повлекувањеДополнителен казино бонус: € 3670 без депозит казино бонус на Исток на Сонцето, Вес ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

77x облог € 858000 Макс готовински outspecial бонус: EURO 370 БЕСПЛАТНО казино чип на Wipeout Барцерна Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

44x Барањата за барањатаEur 148000 Максимално повлекувањеЕксклучок казино бонус: € 325 слободен чип казино на Алјаска Диви ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55X игра преку казино $ 862000 Макс Повлекување Специјален бонус: $ 2720 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС на Топла Можност Новоматички Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33x игра преку ЕUR 855000 Макс CashOutAdditional казино бонус: $ 845 казино турнир на Перфоратори на Тор Том Хорн казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30X WagerEur 408000 Макс CashOutexclusive бонус: Eur 745 Онлајн казино турнир на мраз ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

45X Играј преку $ 628000 Max CashOutspecial бонус: 490% натпревар бонус на ајкула Среќавајте ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40x игра преку CasinoEUR 191000 Максимално повлекувањеДополнителен бонус: 610% Бонус за бонус од казино за монетите на Клеопатра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30X Wagering £ 522000 Макс CashOutExtra бонус: 160 слободен врти на среќа 3 Пингвини казино технологија ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

45X барања за обложување $ 769000 Макс Повлекување специјален бонус: $ 920 НЕМА ДЕПОЗИТЕН БОНУС во Чикаго ноќи ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66x WagerEUR 189000 Макс CashOutspecial бонус: 210 слободен врти казино на Ѕвездената Джакпот со повеќе мајмуни Молња кутија слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

65X WageringEURO 957000 Max CashOutДополнителен бонус: $ 395 Дневен турнир за слободни фрлања на земја на Земјата на Lemuria Microgaming Slot Game ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66x Багра барања $ 756000 Максимална Withdrawalexclusive бонус: 60 Слободен казино се врти на револуција Цврста Игри Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

50x Барања барања $ 605000 Макс готовина outexclusive бонус: 88 Слободен казино врти на луди камења Booongo казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

44X Каматни барања € 97000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: 475% Натпревар во казино на пари од муми ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33X Игра преку £ 710000 Макс ПовлекувањеДополнителен бонус: € 365 Слободен казино чип на Тобија & s Фарм ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40x игра преку $ 369000 Max ПовлекувањеДополнителен бонус: $ 650 онлајн казино турнир на Помпеја аристократски слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

40x игра преку Евр 630000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: $ 325 турнир на Heist ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33X Каматни барања € 268000 Максимум повлекувањеДополнителен бонус: € 88 слободен казино чип на Бохемија Џокер ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

45x Играј преку CasinoEur 96000 Макс готовина outExclusive Бонус: € 235 БЕСПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на вампири против обожаватели ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33x Wagering € 302000 Максимално повлекување Екстра казино бонус: EURO 325 казино турнири фрирол на Златни јагуар Амаја казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

65x игра преку казино € 661000 Макс CashOutExclusive бонус: $ 140 слободен казино турнир на 40 богатства ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33X барања за пешачење Еуро 520000 Максимален бонус за повлекување: € 705 НЕМА ДЕПОЗИТ на Bejeweled 2 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

50X Wagering € 589000 Максимално повлекувањеЕксклучок казино бонус: 140 бесплатно се врти на Големата Кабаре казино технологија Слот машина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

35x WagerEURO 739000 Макс CashOutextra бонус: € 100 Дневен турнир за слободни фрлања на пирамида Потрагата за бесмртност Неточен слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

77X Играј преку CasinoEUR 67000 Макс готовина outExtra бонус: Eur 645 мобилен турнир за слободни фрлања на Super Flip ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30x WagerEUR 564000 Max CashOutДополнителен бонус: EUR 4435 НЕМА ДЕПОЗИТЕН БОНУС КОД на девојки со пиштоли & # 82 ...... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55X барања за пешачење $ 98000 Max Повлекување специјален бонус: £ 565 слободен чип казино на Diamond Dreams Betsoft Casino Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

77X облог $ 613000 Максимална повлекување Екстра бонус: 665% Најдобра бонус казино за регистрација на Kajot линии Кајот Казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33X облог £ 820000 Максимална повлекување екстра казино бонус: EUR 515 слободен пари за волшебник на коефициенти Novomatic слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66x облог $ 600000 Максимум Withdrawalextra бонус: € 585 казино турнир на Арчер Playtech казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66X Wagering $ 111000 Макс Повлекување Екстра казино бонус: ЕУРО 4970 НЕМА ДЕПОЗИТ на Три мускетари Quickspin Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

44X Wagering $ 67000 Максимална повлекување дополнителен бонус: $ 690 онлајн казино турнир на Ultimate Super Reels ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33X Wagering € 430000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: $ 565 казино турнир на Пако и на појав ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

50X Wagering € 909000 Max Withdrawalexclusive бонус: 111 слободен врти казино на добро на чуда ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

50X Играј преку $ 534000 Макс CashOutExclusive Бонус: 650% Бонус за поклопување на казино на играчка за Playtech Playtech ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55x облог £ 613000 Макс CashOutAdditional казино бонус: 160% Натпревар во казино на Artic Adventure HD ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

45X игра преку казино $ 493000 Макс готовина дополнителен бонус: 280 бесплатно се врти казино на Вива Лас Вегас Еш игри казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55x игра преку казино £ 23000 Максимална повлекување дополнителен бонус: € 4520 без депозит бонус код на големиот гребен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30X Играј преку казино € 442000 Максимално повлекувањеДополнителен казино бонус: 75 бесплатно врти без депозит на Бол на срам ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

65x Играј преку казино $ 801000 Макс CashOutadditional бонус: $ 350 Слободен чип казино на Lucky Koi Microgaming слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

44X облог € 104000 Макс CashOutAdditional казино бонус: 111 слободен врти нема депозит на 20,000 лиги ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Страница на 1 1411 2 3 ... 141

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 1
50x Играј преку € 521000 Максимална повлекување Екстра бонус: $ 3470 Нема депозитен бонус код на Велигден Соп Дауб Игри Казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува: