Лас Вега екранот
Продај RSS

Лас Вегас

Условите и условите се правно обврзувачки договор. Со пристапување до веб-страниците, вие се согласувате да бидете обврзани со Услови и правила, како и со правилата за секој од производите што ги нудиме. Ако не се согласувате со некоја од одредбите на Услови и правила, веднаш треба да престанете да ги користите веб-страниците.

Исто така, треба да ја прочитате нашата Политика за приватност која може да се пристапи тука

Овие Услови и правила беа последните ажурирани на 31 декември 2018.

1. ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС

1.1 Ние сме Bgo Entertainment Limited од Inchalla, Ле Вал, Alderney, GY9 3UL, компанија регистрирана во Alderney под регистарски број 1839 ("we"Или"us"Или"нашите").

1.2 Во овие Услови и правила "ќе"Или"вашиот"Значи дека вие, лицето кое ги користи веб-сајтовите и / или услугите за коцкање достапни на вас или преку веб-страниците ("услуги").

1.3 Ако имате било какви прашања, жалби или коментари во врска со веб-страниците или Услови и правила, тогаш можете да не контактирате преку е-пошта support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

2. Уредување и усогласеност

2.1 Ние сме лиценцирани и регулирани од страна на Коцкање Комисијата на Велика Британија според одредбите на UK Коцкање акт 2005 за целите на нудење на услуги за коцкање на клиенти во Велика Британија (лиценца број 39533). Можете да најдете дополнителни детали за нашата лиценца овде.

2.2 Услугите за коцкање кои ги нудиме на клиенти надвор од Велика Британија се регулирани со нашата лиценца со комисијата за контрола на коцкање на Alderney ("AGCC") Како што е издадено под раздел 7 од Ordinance eGambling Alderney 2009. Лиценцата беше доделена на Bgo Entertainment Limited на 24 февруари 2012.

3.YOUR ACCOUNT

Подобност барања

3.1 За да отворите сметка и да ги користите Услугите:

3.1.1 да биде најмалку осумнаесет (18) години или, кога територијата во која живеете наметнува поголема старосна граница од оваа, толку повисока возраст ("Минимална возраст");

3.1.2 живееме на територија на која ги прифаќаме корисниците и во која користењето на веб-страниците и услугите не е нелегално;

3.1.3 да се регистрирате во свое име, за ваша единствена корист и да не се регистрирате или да играте во име на некој друг;

3.1.4 имаат важечка банкарска сметка или начин на плаќање кој е достапен на нашата веб страница и е регистриран на адреса на територија на која ги прифаќаме корисниците;

3.1.5 целосно и искрено да ја пополните формуларот за регистрација;

3.1.6 не биле исклучени од коцкање;

3.1.7 имаат не исклучени од коцкање; не може да ви даде никакво известување, услови и услови. Ако било каква промена е неприфатлива за вас, немате веќе затворена сметка од нас под пасус 7.2 (Забранета активност) или став 9.3 (промоција на злоупотреба) и не сме само изземени од коцкање со нас (види став 10 "Одговорно коцкање ').

3.1.8 не смееме да бидеме еден од нашите вработени или вработен на ниеден од нашите носители на лиценца, дистрибутери, продавачи на големо, подружници или други агенции, добавувачи, трговци на мало, ниту во најблиското семејство на такво лице; и

3.1.9 во секое време ги почитувајте овие Услови и Услови и сите други услови што важат за нашето обезбедување на Услугите (вклучувајќи ги и Playtech Договор за лиценца за краен корисник кој може да се најде во Додаток 1 на овие Општи Услови).

3.2 Во моментов не прифаќаме корисници од следниве земји: САД, САД / GB Девствени Острови, помали далечни територии на САД, Северна Кореја, Кина, Сирија, Јемен, Шпанија, ИталијаИран, Ирак, Нигерија, Зимбабве, Мали, Судан, Белгија, Грција, Израел, Авганистан, Либија, Сирија, Германија, Турција, Швајцарија, Хонг Конг, Данска, Естонија, Бугарија, Кипар, Макао, Филипини, Сингапур, Унгарија, Обединетите Арапски Емирати, Романија, Португалија, Холандија, Русија, Полска, Украина, Чешка Република, Гвадалупе, Мартиник, Малезија, Австралија, Колумбија и Шведска.

3.3 Дури и ако ја прифатиме вашата апликација за сметка, во зависност од територијата во која живеете, можеби немате пристап до целиот спектар на услуги што ги нудиме.

3.4 Вие имате право само за една сметка на секоја од веб-страниците и вашата сметка е само за ваша лична употреба и нема да се користи за било каква професионална или комерцијална цел или од која било трета страна. Вашата сметка мора да биде регистрирана во вашите сопствени, точни, име и лични податоци и не смеете да ја дуплирате вашата сметка преку кое било име, личност, семејство, домаќинство, адреса (поштенска или IP), е-пошта или уред.

3.5 Сите други сметки што ќе ги отвориш со нас кои се дупликат сметки може да ги затвориме од нас. Ако затвораме двојна сметка:

3.5.1 сите бонуси, бесплатни вртења и добивки добиени од такви бонуси и добиени бесплатни игри ќе бидат неважечки и задржани од вас;

3.5.2 ние може да ги поништиме сите добивки и да ги вратиме сите депозити (помалку износи во однос на невалидни добивки) направени во однос на таа дупликатна сметка и, до степен до кој тие не се наплатуваат од нас од релевантната дупликатна сметка за која станува збор, сите износи што се должат да ни се враќаат од вас во врска со двојната сметка може да се поврати од нас директно од која било друга сметка (вклучувајќи и друга двојна сметка).

3.6 Дури и ако ги исполнувате критериумите за подобност наведени погоре, може да избереме да одбиеме прифаќање на вашата апликација за сметка во секое време и за било која причина.

Детали за сметката и безбедност

3.7 За да регистрирате сметка, ќе треба да обезбедите одредени лични податоци, како и да креирате лозинка.

3.8 Треба да бидете сигурни дека ќе ги задржите вашите лични податоци ажурирани, бидејќи можеме да ви дадеме известување преку е-пошта, телефон, текстуална порака или пошта. Понатаму, препорачуваме секогаш да се одјавувате секогаш кога ќе завршите со играње на нашата страница. Ова важи за сите уреди, вклучувајќи мобилни телефони и десктоп компјутери.

3.9 Вие сте одговорни за одржување на доверливоста на вашето корисничко име и лозинка и се одговорни за сите активности кои се извршуваат преку вашата сметка. Вие се согласувате веднаш да не известите за каква било неовластена употреба на вашата сметка за која сте свесни.

3.10 Зачувај во врска со нашата небрежност, ние не преземаме никаква одговорност за било кој пристап на трета страна до вашата сметка и ние нема да бидеме одговорени за какви било загуби направени од вас како резултат на злоупотреба на вашата сметка од страна на кое било лице. Зачувај во врска со нашата небрежност, сите трансакции каде што твоето корисничко име и лозинка се правилно внесени од трета страна ќе се сметаат за валидни.

3.11 Ако сте родител или сте одговорни за некој кој не е од минималната возраст, треба да ги преземете неопходните мерки на претпазливост за да спречите такви лица да имаат пристап до вашата сметка. Посебна претпазливост треба да се посвети на мобилните уреди, особено ако го оставите вашиот профил најавени помеѓу сесиите.

Проверки на идентитетот и возраста

3.12 Тоа е против законот да ги користите веб-страниците или услугите, ако не сте Минимална возраст.

3.13 За да го потврдиме вашиот идентитет и дека сте Минимална возраст при разгледување на вашата апликација за сметка, може да преземеме такви проверки за проверка што може да ни бидат потребни, или како што може да се бара од трети страни (вклучувајќи ги и регулаторните тела) .

3.14 Ако не можеме да го потврдиме вашиот идентитет и дека сте минимално задоволително, можеме да побараме да наведете дополнителна документација за да можеме да го сториме тоа. Ова може да вклучува (но не е ограничено на) следнава документација:

3.14.1 важечки, ажуриран фотографски документ за идентификација (како што е пасош, возачка дозвола, национална лична карта, работна лична карта или која било друга форма на службена легитимација која е потпишана од вас). Сите документи мора да бидат валидни за време на верификацијата, кога е применлив рок на важност; и

3.14.2 доказ за адреса (како што е сметката за комунални услуги, докторска белешка, писмо од адвокат или банкарска изјава испратена на вашата регистрирана адреса). Сите такви документи мора да бидат не повеќе од 3 месеци за време на верификацијата и да го прикажат вашето полно име, регистрирана адреса, датумот на издавање и насловот на компанијата / издавачот и / или логото.

3.15 Ние можеме да ја замрзнеме вашата сметка и да ве спречиме да ги повлекувате средствата додека не ги положите овие проверки на задоволително ниво.

3.16 Можеби ќе треба да ги повториме овие проверки за проверка од време на време поради регулаторни, деловни или безбедносни причини.

3.17 Доколку не можевме да потврдиме дека сте Минимална возраст во 72 часови кога отварате сметка и депонирате средства, вашата сметка ќе биде замрзната и нема понатамошно коцкање ќе биде дозволено се додека не потврдиме дека сте Минимална возраст. Ако откриеме дека не сте Минимална возраст, сите депозити направени од вас ќе ви бидат вратени, сите добивки кои сте ги нарачале ќе бидат задржани од вас (и може да се одземат од износот на било кој вратен депозит), а вие да ни се вратат на барање на такви средства кои се повлечени од вашата сметка.

Перење пари проверки

3.18 Незаконско е да ги депонирате средствата добиени од криминални, нелегални или измамнички активности на вашата сметка (или да се обидете да го сторите тоа). Покрај проверките за проверка на идентитетот и возраста утврдени погоре, со закон се бара да преземеме одредени проверки против перење пари за да го спречиме таквото однесување.

3.19 Ние ги следиме невообичаените или сомнителни трансакции и можеме да побараме да обезбедите дополнителна идентификациона документација или доказ за изворот на богатство или извор на средства во секое време, ако ги исполнувате одредени критериуми, ако сме загрижени за вашето ниво на трошење, или ако ние се сомневате дека може да се депонираат средства добиени од криминални, нелегални или измамнички активности. Додека не сте ја положиле таквата верификација на задоволително ниво, ние можеме да ја замрзнеме вашата сметка и да го ограничиме повлекувањето на сите средства (вклучувајќи ги и добивките и депозитите).

3.20 Каде разумно се сомневаме дека постојат криминални, нелегални или измамнички активности, можеме да пријавиме таква активност до соодветниот регулатор или орган, да ја затвориме вашата сметка и да ги задржиме сите средства на вашата сметка (вклучувајќи депозити и добивки).

Затворање на вашата сметка

3.21 Можете да ја затворите вашата сметка во секое време со давање на нас не помалку од 24 часови "известување и контактирајте со нас на support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

3.22 Кога ќе побарате затворање на вашата сметка во согласност со ставот 3.21, ние, предмет на став 3.23, ќе го вратиме неизплатениот биланс на вашата сметка на минус надоместокот за повлекување кој се применува (како што е наведено во ставовите 4.17 и 4.18). Кога отплаќате неизбалансиран биланс, ние ќе го користиме најновиот метод на плаќање на вашата сметка или каков било начин на плаќање, како што можеме разумно да го одбереме.

3.23 По затворањето на ваше барање, ние (без ограничување на нашите права според ставовите 3.19 и 3.25) има право да задржиме од било какво враќање на остатокот на вашата сметка, било какви пари според ставовите 7.2 и 9.3.

3.24 Можете исто така да изберете да ја исклучите вашата сметка, или привремено да ја суспендирате вашата сметка користејќи ја функцијата за "тајм-аут". Авто-исклучувањето и суспензијата се ефикасни веднаш. Деталите за двата алатки понатаму се дадени во одговорот на делот за коцкање на веб-страниците.

3.25 Покрај нашите други права во овие Услови и правила за да ја затворите вашата сметка од конкретни причини, ние исто така можеме да ја затвориме вашата сметка во секое време од која било причина, во писмена форма. Ако го сториме тоа, во зависност од ставот 3.27, ќе ве издадеме со сите пари за вистински пари оставени на вашата сметка во моментот на затворање.

3.26 Каде избираме да ја затвориме вашата сметка, освен во околности каде се применуваат ставовите 3.24 и 3.27, ако сте се квалификувале или сте добиле активен бонус, ќе ви дозволиме да го добиете бонусот или да го искористите остатокот од бонусот и да ги завршите сите барања за пешачење поврзани со бонусот. Во случај да се примени овој став, ние ќе го вратиме остатокот на вашата сметка веднаш штом е разумно изводливо, по вашата употреба на било кој бонус или на ваше барање.

3.27 Кога ја затвораме вашата сметка согласно став 7.2 (Забранета активност) или став 9.3 (промоција на злоупотреба), билансот на вашата сметка ќе биде неповратен и ќе се смета дека ќе биде одземен од вас до степенот на било какво барање што може да го имаме вие како на датумот на такво затворање (без разлика дали под вашата сметка, дупликат сметка или на друг начин).

Замрзнување на вашата сметка

3.28 Ќе имаме право да ја замрзнеме вашата сметка во било која од околностите утврдени во овие Услови и правила. Во случаи кога ние ја замрзнуваме вашата сметка:

3.28.1 ниедна активност не смее да биде дозволена (вклучувајќи ги и депозитите, повлекувањата или игривите игри) до датумот на кој тој повторно се реактивира;

3.28.2 нема бонуси или награди ќе се кредитираат на сметката или на откупливи; и

3.28.3 ние ќе го решиме прашањето што довело до суспензија и се обидеме да го решиме веднаш штом е разумно изводливо, така што сметката може да биде повторно активирана или затворена.

4. ДЕПОЗИТУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО ФОНДОВИ

Депонирање на средства

4.1 Можете да додавате средства на вашата сметка преку различни начини на плаќање, вклучувајќи (но не ограничувајќи се на) Visa, Mastercard, PayPal, Maestro, Skrill и Neteller. Достапните методи може да варираат во зависност од тоа каде се наоѓате и ова ќе се рефлектира во опциите што ви се презентирани во нашиот интуитивен касиер. Можете да користите само начин на плаќање регистриран во вашето име за да депонирате средства. Ако депонирате користејќи го начинот на плаќање во однос на кој не сте сопственик на сметката, ние го задржуваме правото да го третираме депонирањето како неважечко и сите добивки кои произлегуваат од таквиот депозит да бидат неважечки, во очекување на задоволително завршување на сите релевантни проверки.

4.2 Можете да изберете повеќе од еден начин на плаќање. Кога ќе додадете нов начин на плаќање, мора да направите депозит преку тој начин на плаќање, пред секое повлекување да може да се обработи со тој начин на плаќање.

4.3 Минималниот износ што може да го депонирате на вашата сметка во една трансакција е £ 10 (или еквивалент во вашата избрана валута). Можете да поставите граница за депозит на вашата сметка во секое време со посета на делот "Одговорна игра" на веб-страниците. Секое ограничување за депозит што го поставивте не може да се зголеми без да ни се даде известување од 24 часови за вашата желба да го зголемите вашиот лимит на депозит и само кога повторно ќе го побарате зголемувањето по истекот на 24 часот ќе се примени зголемувањето.

Депозитни такси

4.4 Ние не сме одговорни за какви било давачки или такси што ги применуваат издавачот на вашата картичка, банка или финансиска институција како резултат на вашето правење депозит на вашата сметка.

4.5 За секој депозит што го внесувате на вашата сметка под £ 500, ние ќе наплаќаме такса-offset плаќање на 2.5% од депонираниот износ (предмет на минимум од 50p (или еквивалент во вашата избрана валута)). Ова значи дека ако внесете £ 100, ние ќе наплатиме £ 102.50 за вашиот начин на плаќање и £ 100 ќе му се припише на вашата сметка или ако внесете £ 10 ние ќе наплатиме £ 10.50 за вашиот метод на исплата и £ 10 ќе му се припише на вашиот сметка.

Вашите депонирани средства

4.6 Нема да ви плати камата за средствата што се чуваат на вашата сметка. За да избегнете сомнеж, нема да ја користите вашата сметка за било каква цел, освен за да ги користите веб-страниците и услугите (на пример како банкарска сметка) и треба да станеме свесни за депозити и повлекувања без пропорционална игриска активност, ние го задржуваме право да се одземе административната такса.

4.7 Ние не нудиме кредитна услуга.

4.8 Вашите средства се чуваат на посебна банкарска сметка од нашите деловни сметки. Сметката е именувана како "Клиентска сметка" за да се разликува од останатите деловни сметки што ги поседуваме. Во рамките на системот за рејтинг на комитентите на британската коцкарски комисија, ова ги исполнува условите за сегрегација на кориснички средства на ниво: основните. Според тоа, средствата се сметаат за незаштитени во случај на несолвентност. Како такво ние ги почитуваме и барањата на Комисијата за коцкање на Велика Британија и Комисија за контрола на коцкање на Алдерни.

4.9 Наша матична компанија BGO Limited, Suite 5 Valley Valley, Valley Road, Birkirkara, Малта, BKR9022 ги гарантира своите намери да обезбеди финансиска поддршка за да ни овозможи да ги исполниме нашите обврски во случај на несолвентност, вклучувајќи ги и средствата на играчите. Треба да престанеме да работиме, сите разумни обиди да ги вратиме пари назад ќе биде направено од страна на нашиот родител. Во случај родителот да не може да ве контактира, ќе имате рок не подолг од 120 дена од датумот на кој ние престанавме да работиме за да контактираме со родителот и да побараме враќање на средствата што ги должиме. Овие средства не можат да се вратат по денот на 120 ден.

4.10 До степен до кој сте обврзани да го сторите тоа од вашиот локален закон, данок или други органи, вие сте одговорни за известување за вашите добивки и загуби кои произлегуваат од вашата употреба на веб-страниците.

Повлекување средства

4.11 Вие сте одговорни за обезбедување на точни информации за банкарска сметка за повлекување на вашите средства. Ние нема да вратиме никакви средства платени на неточна сметка, ако тоа се должи на вашата грешка.

4.12 Можете да изберете претпочитан метод за повлекување под услов да веќе сте депонирани со тој метод. Каде се користат повеќе начини на плаќање на една сметка, можеме да го распределиме повлекувањето на методот на плаќање по наш избор. Ние можеме да обработиме повлекувања за повеќе од £ 10,000 преку жичен трансфер.

4.13 Кога барате повлекување, ќе имате максимален период од 24 часови за да го поништите повлекувањето, во зависност од вашето ниво на игра. Достапноста на пресврт ќе ви биде јасна на веб-страниците. Ако направите барање за пренасочување во ова време, средствата нема да бидат повлечени и ќе се вратат на вашата сметка.

4.14 Не смеете да направите или да се обидувате да направите било какви повратни трошоци и / или да го одбиете или да го поништите било какво плаќање што сте го направиле, а вие се согласувате да ни ги надоместите за какви било обвиненија, одбивање или одбивање на плаќањата што ги направивте и каква било загуба што ја претрпевме ние.

4.15 Можете да побарате повлекување на вашите средства во секое време. Нема да можете да повлечете средства од вашата сметка и ние нема да бидеме обврзани да враќаме средства од вашата сметка, додека не ги провериме:

4.15.1 вашиот идентитет, престој и дека сте Минимална возраст, во согласност со проверките за проверка на идентитетот и возраста утврдени во став 3 погоре;

4.15.2 дека не сте депонирале средства од кривични, незаконски или измамнички активности, во согласност со проверките за спречување на перење пари наведени во став 3 погоре; и

4.15.3 дека не сте направиле или не се обиделе да направите било какви повратни врати, одбивања, откажувања или пресметки на плаќања.

Трошоци за повлекување

4.16 Ние не сме одговорни за какви било давачки или такси кои ги применува издавачот на вашата картичка, банка или финансиска институција како резултат на тоа што барате повлекување.

4.17 Ние наплатуваме такса од £ 2.50 (или еквивалент во вашата избрана валута) за сите повлекувања на средствата. Ова значи дека, ако побарате повлекување на £ 100, вашата банкарска сметка ќе се кредитира со £ 97.50.

4.18 Каде барате меѓународен банкарски преведување, ние исто така можеме да наплатиме дополнителен надомест од £ 15 (или еквивалент во вашата избрана валута).

5. ВГРАДУВАЊЕ И ПОБЕДИ

Вагинг

5.1 Може да ставите само залог или облог до вредноста на расчистените средства што ги имате на вашата сметка. Го задржуваме правото да го поништиме залогот или облогот што може да го прифатиме по грешка кога вашата сметка немаше доволно средства.

5.2 Ние исто така можеме да пријавиме каква било ставка како неважечка ако имаме основи за сомневање дека сте презеле некоја Забранета активност, во тој случај нема да ви бидат исплатени добивки.

5.3 Минималната и максималната обемна обложба варира од игра до игра во игра на веб-страниците и се прикажува на екранот. Ве молиме погледнете ја индивидуалната игра за повеќе информации.

5.4 Откако ќе ги потврдите деталите за вашата облога и ја започнете играта, обично со преземање на дејство како што се 'вртење', 'залог' или 'играње' ќе се смета дека вашата облога ќе биде прифатена и нема да можете да ги промените или тоа варира.

Поени

5.5 Добивките што ви се исплаќаат ќе ви се припишат на салдото на вашата сметка. Ова не е доказ за победа и предмет на вашите права според ставовите 12 и 16 (како што е применливо) од овие Услови и правила за кои се согласувате дека нашата евиденција (или било која евиденција на нашите добавувачи на трети лица) е конечниот орган во одредувањето добивки.

5.6 Сите слотови, видео-покер, табели, картички и аркадни игри вклучени на веб-страниците (освен прогресивни джакпот) се ограничени на максимална исплата на £ 250,000 (или еквивалент во вашата избрана валута) на секој клиент на кој било поединечен натпревар. Во поголемиот дел од случаите тоа е преку ограничувања на уделите наметнати во рамките на применливите игри. За да се избегне сомнеж ова е без оглед на големината на уделот или бројот на поставени ставки. Ако освоите повеќе од оваа сума во кој било круг на обложување, како резултат на грешки во ограничувањата на влоговите, ќе освоите £ 250,000 (или еквивалент во вашата избрана валута) и секој износ над овој ќе биде неважечки.

5.7 Ние вложиме максимални напори да осигуриме дека грешките или грешките не се појавуваат во ниедна игра или со која било трансакција во врска со вашата сметка. Зачувај како резултат на нашата небрежност, можеме да ги поништиме сите добивки или парични награди кои се овозможени со победи кои произлегуваат од каква било грешка или грешка или техничка грешка (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, неточни исплати на игра или дефекти на игра) со кој било од игри или услуги понудени. Вие се согласувате да ги загубите сите добивки кои произлегуваат од такви грешки, грешки или технички грешки и потврдувате дека во некои случаи може да се задржат барањата за одвикнување за одобрување за да се обезбеди дека таквите грешки, грешки или технички грешки не се случиле.

Прогресивни Джакпот

5.8 Нема максимум исплати за прогресивни добивки на джакпот. Во зависност од ставовите 5.7 погоре и 5.9 подолу, треба да освоите прогресивен џекпот, ќе добиете износ што е прикажан во прогресивната игра што ја играте за време на вашата победа.

5.9 Сите победи за прогресивни џекпот се предмет на верификација и валидација од страна на играчот. Износите на прогресивни джакпот може да се променат како резултат на верификација и валидација и вие се согласувате и разбирате дека износот на верифицираниот прогресивен џекпот во формалното известување добиено од добавувачот на игра ќе го определи точниот износ на секоја прогресивна победа за џекпот.

5.10 Ако освоиш прогресивен џекпот, ќе настојуваме да го исплатиме износот што го добивме во рамките на 31 денови од победата, во очекување на верификација на износот на џекпот од кој било добавувач на игра и предмет на ставка 4.15 погоре. Го задржуваме правото да платиме прогресивни победи на джакпот во валутата во која е платен за играчот.

5.11 Ние можеме да го ослободиме прогресивниот џекпот во секое време од било која причина.

оданочување

5.12 Вие сте единствено одговорни за снимање, плаќање и сметководство на било кој релевантен орган за било какви даночни или други давачки што може да се платат за сите добивки што ги добивате.

6. НЕАКТИВНИ ИЛИ ЗАМРЗНИ СМЕТКИ И ДОРМАНЦИ

6.1 Ако не сте логирани на вашата сметка или на друг начин не сте пристапиле или не го користеле за континуиран период од 12 месеци, или ако вашата сметка е замрзнат во очекување на верификација како што е наведено во став 3.19 за континуиран период од 12 месеци, вашата сметка ќе биде се смета за неактивна. Ако вашата сметка стане неактивна ние ќе продолжиме да ги користиме сите разумни напори или за задоволително да ја завршиме верификацијата или да ги искористиме сите разумни напори да ве контактираме за да ги одредиме вашите желби во однос на неискористените пари од вистински пари.

6.2 Ако вашата сметка остане неактивна за понатамошен период од 12 месеци, или ако се уште е замрзнато, ќе се смета дека е неактивен. Ако вашата сметка се смета за неактивна, ќе ги искористиме сите разумни напори или да ве потсетиме на задоволително завршување на верификацијата или да ве контактираме за да ги одредиме вашите желби во однос на неискористени парични средства. Ако, по уште 6 месеци, сѐ уште не сме во можност да ве контактираме за да ги одредиме вашите желби, вашата сметка ќе биде затворена.

6.3 Доколку контактирате со нас по периодот на 30-месец и последното затворање на сметката со кое се бара враќање на износот на вашата сметка, ние ќе го процесираме таквото наплата, во зависност од ставовите 7.2 и 9.3, под услов да можете успешно да ја завршите верификацијата во согласност со ставот 3.19 ако е потребно и предмет на нашите правни и регулаторни обврски.

7. ЗАБРАНЕТО АКТИВНОСТ

7.1 Вие се согласувате дека нема да:

7.1.1 користете ги веб-страниците или услугите за каква било комерцијална цел или да ги промовирате сопствените или производите или услугите на трета страна;

7.1.2 ги користи веб-сајтовите или услугите на начин кој може да доведе до охрабрување, набавка или извршување на било каква фалсификувана пракса или криминална активност;

7.1.3 пренос на датотеки кои содржат вируси, тројанци или други штетни програми;

7.1.4 пристап или обид за пристап до сметките на други корисници или за пробивање или обид за пробивање на безбедносните мерки на веб-страниците;

7.1.5 користете го секој навредлив или навредлив јазик при користењето на веб-страниците и услугите (вклучувајќи го и изборот на корисничко име или име на екран што е навредлив или навредлив или со употреба на навредлив или навредлив јазик во нашата функција за поддршка за разговор);

7.1.6 искористување на било која техничка грешка, дупка, грешка или неправилно конфигурирање на која било од игрите понудени на веб-страниците во ваша корист или во недостаток на нас или другите;

7.1.7 да ги користите веб-страниците или услугите на територија во која е незаконско да се стори тоа;

7.1.8 да преземе било каква злоупотреба на промоција (како што е дефинирано во став 9 подолу); или

7.1.9 прекрши било кој од овие Услови и правила на кој било друг начин.

7.2 Активностите во пасусот 7.1 се секоја форма на "Забранета активност". Ние можеме да ја суспендираме, ограничиме или затвориме вашата сметка во било кое време без претходна најава, ако имаме разумна основа да веруваме дека сте презеле било каква забранета активност и / или да закрепнете од вашата сметка износот на сите депозити, исплати, бонуси или добивки кои биле засегнати од или на кој било начин се припишуваат на Забранета активност. Правата утврдени во овој став не влијаат врз други права (вклучувајќи ги и сите обични законски права) што може да ги имаме против вас според овие Услови и правила или на друг начин.

7.3 При остварувањето на нашите права од став 7.2 ќе ги користиме сите разумни напори да осигураме дека ние ги остваруваме таквите права на начин кој е фер кон вас.

7.4 За целите на овој став 7:

7.4.1 "Измама практика"Значи каква било измамна активност што ја вршите вие ​​или некое лице што дејствува во ваше име или во дослух со вас и вклучува, без ограничување: (а) лажни задолженија и повратна активност; (б) употребата на вашата сметка од страна на кое било лице на која било украдена, клонирана или неовластена кредитна или дебитна картичка како извор на средства; (в) секој обид за регистрирање на лажни или заведувачки информации за сметката; и (г) било какво дело или обид за чин што е разумно сметано за нелегално, со намера да нѐ измами, со намера да ги заобиколиме сите законски ограничувања, или да направиме со лоша намера, без оглед на тоа дали такво дело предизвикува било каква штета или штета;

7.4.2 "Криминална активност"Вклучува, без ограничување, перење пари и секое прекршок според Законот за коцкање 2005.

8. ПРОМОЦИИ, НАГРАДИ И ЛОЈАЛНИ ШЕМИ

8.1 Од време на време можеме да понудиме промоции за награди, како што се бесплатни вртења и бонуси или шеми за лојалност ("Награди").

8.2 Сите промоции, награди и шеми за лојалност подлежат на условите наведени во овој став 8, како и сите други специфични услови поврзани со релевантната шема за промоција, награда или лојалност што ја објавуваме на веб-страниците, особено на "промоции" страница ("Промотивни услови"). Во случај на конфликт помеѓу условите за промоција и условите утврдени во овој став 8, ќе се применуваат Условите за промоција.

8.3 Освен влезот во шеми на лојалност, промоцијата (и наградите што се добиени од ова) не можат да се користат заедно или во комбинација со која било друга промоција / награда.

8.4 Автоматски ќе бидете внесени во нашите шеми за лојалност на Casino и Bingo кога играте со вистински пари на веб-страницата.

8.5 Каде што шемата за промоција или лојалност бара да направите депозит за да добиете Награда, обратно повлекување направено во согласност со ставот 4.13 нема да се смета како депозит за овие цели.

8.6 Доколку техничката лоша конфигурација резултира со неправилна награда која се додава на вашата сметка, можеме да ја поправиме оваа грешка со отстранување на добиени добивки и повторно додавање на Награда со точна конфигурација.

8.7 Ако вашата сметка е затворена или на ваше барање или во околности каде ставовите 7.2 или 9.3 ги применуваат сите награди ќе бидат откажани.

8.8 Ние можеме да ја откажеме или повлечеме промотивната или лојалната шема во било кое време по наша разумна дискреција. Секое такво откажување нема да влијае на било која награда што ви е доделена или сте ја откупиле од вас.

9. Злоупотреба на промоција

9.1 промоции и награди се предвидени за вашето уживање на веб-страниците и за наградување на нашите клиенти. Не смеете:

9.1.1 користете повеќе сметки за да барате Награда или да внесете промоција повеќе од еднаш;

9.1.2 да се вклучат во било која нерегуларна игра кога играте со бонус фондови кои подлежат на ограничувања за пари, кои се издаваат како дел од промоција или како награда за целите на гарантирање на добивка, без оглед на исходот. Ние ќе осигуриме дека сте информирани кога играте со ограничени бонусни средства, ве потсетуваат што се ограничувањата и ги нагласувате последиците од неусогласеноста;

9.1.3 искористувајте каква било техничка грешка, дупка, грешка или погрешна конфигурација на која било од промоциите или наградите понудени на веб-страниците во ваша корист или во недостаток на нас или другите;

9.1.4 соработуваат со други со цел да ги искористат предностите на награди или промоции; или

9.1.5 користете VPN или маскирајте ја вашата IP адреса за да внесете промоција или да добиете Награда која инаку не би била прифатлива.

9.2 За целите на ставот 9.1 сметаме дека "Неправилна игра" вклучува:

9.2.1 on рулет, еден или повеќе од: (а) покривање на 24 или повеќе од достапните броеви на 37; (б) обложување на црвена и црна боја; (в) обложување на коефициенти и евенции; (г) обложување на 1-18 (инклузивно) и 19-36 (вклучително); (д) обложување на сите три колони од распоредот на табелата; (ѓ) обложување на сите три десетици;

9.2.2 on baccarat обложување на банкар и играч на истиот државен удар;

9.2.3 се движат од мала игра со тежини (25% или помалку) до голема тежина игра (100%) по големи победи со цел да се расчистат барањата за пешачење; и

9.2.4 употреба на повеќекратни сметки (без разлика дали со себе или со други, кои ги држиме и / или делуваме во соработка со други) за да ги покриеме сите или мнозинството, ако евентуално.

9.3 Активностите во пасусот 9.1 се секоја форма на "Промоција на злоупотреба". Ние можеме да ја суспендираме, ограничиме или затвориме вашата сметка, да ги укинеме наградите што ви ги доделуваме и да бараме враќање на било какви добивки кои сте ги добиле преку Промотивна злоупотреба (вклучувајќи ги и одземајќи ги износите што се чуваат на вашата сметка) веднаш и без претходна најава ако разумно сметаат дека сте презеле Промотивна злоупотреба.

10. ОДГОВОРЕН ГАМБЛИНГ

10.1 Ние сериозно го сфаќаме одговорното коцкање. Обезбедуваме способност за самоодвојување од вашата сметка со нас, одвојување време од користењето на вашата сметка и поставување на специфични контроли за ограничување на средствата или времето кое го поминуваат коцкањето. За повеќе информации за соодветните алатки за коцкање кои ги нудиме или ако имате загриженост во врска со вашето коцкање, одете на делот "Одговорна игра" на веб-страниците или контактирајте ја нашата служба за корисници и одговорен тим за игри.

10.2 Ние ќе ги користиме сите разумни напори за да осигураме согласност со само-исклучување. Ние ќе спроведеме разумни проверки и заштитни мерки за да осигураме дека додека сте само исклучени, не сте испратени маркетинг материјал за коцкање од нас и дека не можете да пристапите до Услугите. Меѓутоа, само-исклучувањето бара заедничка посветеност на вас и нас. За време на периодот на само исклучување не смеете да се обидувате да отворите нови или дупликати сметки и да прифаќате дека ние немаме никаква одговорност или одговорност ако продолжите со коцкање и / или барате да ги користите веб-страниците и не успеваме да признаеме или да утврдиме дека сте самостојно се исклучени во околности кои се надвор од нашата разумна контрола, особено ако сте променеле некој од претходно доставените податоци за регистрација (вклучувајќи и ако отворите друга сметка со значително истите информации, иако внесени во формуларот за регистрација на поинаков начин).

10.3 Ако се сомневаме дека имате проблем со коцкањето, можеме да ја замрзнеме вашата сметка додека преземаме дополнителни проверки за да утврдиме дали сте задоволни со вашето ниво на трошење. Следејќи ги овие проверки, ако откриеме дека не сте во контрола на вашата коцкање, може да ја затворите вашата сметка и да ве прашаме со сите вистински пари средства оставени во вашата сметка во времето на затворање.

10.4 Националното здружение за образовни ресурси и обука за коцкање ("GAMCARE") (www.gamcare.org.uk) обезбедува информации, совети и советување на поединци, нивни семејства и пријатели кои се загрижени за проблемот со коцкањето. Бесплатниот телефонски број за GAMCARE (достапен 8am - полноќ, 7 дена во неделата) е 0808 8020 133).

11. УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ

11.1 Ние обезбедуваме услуги за поддршка на корисниците за сите наши играчи. Нашата служба за корисници и одговорниот тим за игри можат да се контактираат преку електронска пошта, телефон и разговор за разговор во живо. Нашите часа на работа и нашите контакт детали може да се најдат на помогне страница.

11.2 Кога ќе стапите во контакт со нашата служба за корисници и одговорен тим за игри, тие ќе извршат проверка на идентитетот за да се осигурате дека сте сопственик на сметката.

11.3 Ве молиме имајте предвид дека сите интеракции со нашата служба за корисници и одговорен тим за игри и ВИП-тимови (вклучувајќи и телефонски повици) може да се запишат за обука, следење и за обезбедување на квалитет.

12. ЖАЛБИ И СПОРИ

12.1 Се надеваме дека сте целосно задоволни од веб-страниците и услугите. Меѓутоа, ако имате жалба, овој дел објаснува како да поднесете таква жалба и процесот што ќе го примениме откако ќе го сторите тоа.

12.2 Можете да поднесете жалба до нас во секое време, контактирајте ја нашата служба за корисници и одговорен тим за игри преку е-пошта support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com или во посета на помогне страница. Ве молиме наведете го вашето корисничко име, целото име, колку што е можно повеќе детали за жалбата, и доколку е потребно, вклучете ги сите релевантни прилози.

12.3 Сите поплаки мора да бидат регистрирани кај нашата служба за корисници и одговорен тим за игри во рамките на 6 месеци од појавата на настанот на кој се однесува жалбата. Ние нема да можеме да се справиме со ниедна жалба во врска со некој настан кој претходно го одредил овој временски период.

12.4 Ние ќе го потврдиме приемот на поголемиот дел од жалбите во рамките на 24 часа. Во некои ретки случаи, нашето признание може да биде одложено (на пример, ако суштината на комуникацијата или фактите во врска со жалбата се нејасни).

12.5 Во некои случаи, вашата жалба ќе биде јасна (на пример, недоразбирање или потврдена системска грешка). Овие поплаки може брзо да ги решат нашите клиенти за услуги на клиентите и одговорен тим за игри и без долготрајно разгледување во согласност со нашиот целосен процес на жалби. Онаму каде што е така, го задржуваме правото да го сториме тоа.

12.6 Сите други поплаки ќе продолжат да се разгледуваат во нашата фаза 1 при што еден член на нашата служба за корисници и одговорен тим за управување со тимови ќе има задача да истражува и да одговори на вашата жалба. По завршувањето на таквата истрага (вообичаено во рамките на 5 работни дена) ќе Ви ја соопштиме нашата одлука во врска со жалбата.

12.7 Ако не сте задоволни со нашата одлука и одговор на вашата жалба во оваа фаза, тогаш ако не сте известиле дека таква одлука е наша конечна определба, може да побарате вашата жалба да продолжи во нашата фаза 2 разгледување. Би било корисно за нас во оваа фаза, ако може да нагласиш зошто и понатаму не сте задоволни од одлуката на 1.

Приговорите на 12.8 од 2 фазата ќе бидат испитани од страна на Високиот менаџмент. Информациите што се разгледуваат на Фаза 1 ќе бидат разгледани заедно со одлуката и сите дополнителни информации што се обезбедени. По завршувањето на таквата истрага ќе ви ја соопштиме нашата одлука во врска со жалбата и ќе ги наведеме кои опции се достапни за вас, ако не сте задоволни со исходот.

12.9 Наша цел е да ги решиме сите жалби што е можно поскоро и да ги искористиме сите разумни напори да го завршиме нашиот процес на жалба во рамките на 8 недели од нашето првично признание. Ние ќе го продолжиме овој 8-неделен период ако не успеете да се вклучите во процесот на жалби навремено, имајќи го предвид секое одложување предизвикано од таков неуспех. Ако се чини дека тоа ќе ни потрае подолго од 8 недели, ќе ви пишеме за да ве известиме за ревидираната временска рамка.

12.10 Го задржуваме правото да издадеме конечна одлука во врска со било која жалба во која било фаза во овој процес, особено ако сметаме дека вашата жалба е без основа, несериозна, досадна или лесно решена. Ако го сториме тоа, ние ќе ви го кажеме ова и ќе имате избор да ја прифатите одлуката или да продолжите со ADR (доколку е применливо - видете го ставот 12.11).

12.11 Ако не се согласувате со нашата конечна определба, жалбата се однесува на услугите за коцкање што ги нудиме, а вие сте жители на Велика Британија, имате право да побарате решавање на вашата жалба преку постапка за алтернативно решавање на спорови ("ADR"). Ние го назначивме eCOGRA како наш давател на услуги за ADR услуги. Кога вредноста на спорот е помала од £ 10,000 ние ќе ги почитуваме наодите од која било процедура за ADR отсутни материјални или манифестирани грешки од страна на давателот на ADR. Можете да контактирате со eCOGRA преку нивната веб-страница која може да се најде овде.

12.12 Ве молиме имајте предвид дека жалбите кои не се однесуваат на услугите за коцкање што ги нудиме (на пример, лошата услуга на купувачи, видовите на производи што се нудат) не се соодветни за упатување до нашиот ADR провајдер и ќе бидат третирани внатрешно.

12.13 Ако не се согласувате со одлуката на нашиот Висок менаџерски тим и живеете во земја која не е Велика Британија, треба да ја контактирате AGCC преку нивната веб-страница која може да се најде овде. Ние ќе се придржуваме кон секоја одлука донесена од страна на AGCC и ќе им помогнеме на секоја истрага што ја преземаат. Ве молиме имајте предвид дека AGCC нема, сепак, да се занимаваат со било какви спорови кои се однесуваат на игри обезбедени од SG Digital.

12.14 Исто така, имате право да ја поднесете вашата жалба до платформата за Online Online Dispute Resolution (ODR) која е достапна овде. Сепак, ве молиме да знаете дека ова може да го зголеми времето потребно за решавање на вашата жалба.

12.15 Очекуваме сите факти и содржини на жалби да останат доверливи меѓу нас во текот на постапката за жалби и секоја постапка за ADR. Ова не важи таму каде што сакате да побарате доверлив совет или кога законот или правниот процес бара јавно откривање. Ништо во овој процес не е наменето да влијае на вашите законски или законски права во овој поглед.

13. ПРИВАТНОСТ

13.1 Треба да се осигурате дека ја читате нашата Политика за приватност, која содржи важни информации за користењето на вашите лични податоци и други информации во врска со вашата приватност. Може да се пристапи до Политиката за приватност овде.

13.2 Ние ќе соработуваме со било кој орган за спроведување на законот или регулаторите или судски налози со барање или насочување на нас да го откриеме идентитетот или да најдеме некој за спречување или откривање на криминал или за приведување или гонење на сторителите. Може да има и други околности во кои може да биде потребно со закон да откриеме информации за вас или за вашата употреба на веб-страниците или услугите.

14. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ

14.1 Веб-страниците и целата содржина и софтвер достапен на него (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, игрите) е во сопственост или лиценцирани за нас. "Bgo", "bgo.com", "powerspins" и "powerspins.com", "bgo live", "bgo bingo", "Candy Club", "vegasluck" и "vegasluck.com" се трговски марки, и трговски имиња во сопственост на нас.

14.2 Вашата употреба на веб-страниците и неговата содржина не им даваат никакви права во врска со нашите права на интелектуална сопственост, вклучувајќи, без ограничување, трговски марки, логоа, графика, фотографии, анимации, видеа и текст или интелектуална сопственост на трети лица во веб-страниците и неговата содржина (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на било која од игрите).

14.3 Не смеете да копирате, репродуцирате, објавувате, превземате, објавувате, емитувате, снимате, пренесувате, комерцијално ги експлоатирате, уредувате, комуницирате на јавноста или на кој било начин дистрибуирате Услуги, веб-страници или материјали на веб-страниците или компјутерските кодови на елементи кој ги содржи веб-локациите, освен за ваша лична употреба.

14.4 Можеме да направиме достапен софтвер кој може да се преземе и инсталира на вашиот компјутер, мобилен и / или кој било друг уред. Под условите на овие Услови и правила, ние со ова ви даваме отповикачка, неисклучива, непокриена, непренослива лиценца за користење на овој софтвер на компјутер, мобилен телефон и / или кој било друг уред што го поседувате или управувате со вас, единствено за целите на користење на вашата сметка и нашите услуги.

14.5 Секоја употреба различна од онаа што е дозволена според овие услови може да се преземе само со претходно изрично овластување.

15. ЛИНКИ НА ДРУГИ ВЕБ-СТРАНИ

15.1 Можеме да обезбедиме линкови до други веб-сајтови од време на време (преку рекламирање или на друг начин). Овие врски се предвидени за вашата едноставна референца и погодност само. Ние не контролираме такви веб-страници на трети страни и не сме одговорни за нивната содржина. Нашето вклучување на врски не подразбира одобрување на материјалот содржан во таквите веб-страници или било какво здружување со нивните оператори.

15.2 Вие признавате дека ние нема да бидеме дел од трансакцијата или договорот со трето лице во кое може да влезете и ние нема да Ви одговараме за било каква загуба или штета што може да ја претрпите со користење на овие веб-страници. Вие се согласувате дека нема да нè вклучите во било каков спор помеѓу вас и третата страна.

16. НАШАТА ОДГОВОРНОСТ ЗА ВАС

16.1 Ништо во овие услови не е наменето за:

16.1.1 ја исклучиме или ограничиме нашата одговорност за лажно лажно претставување или за смрт или лична повреда што произлегува од нашата небрежност или небрежност кај нас, нашите вработени или агенти;

16.1.2 ограничете ги вашите законски права (статутарните права вклучуваат, на пример, дека ние ќе ги обезбедиме Услугите со разумна вештина и грижа и во разумен рок). За повеќе информации за вашите законски права посетете www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Имате одредени правни лекови ако ги прекршиме вашите права кои може да важат без оглед на овие Услови и правила. Ништо во одредбите и условите не е наменето да влијае на овие законски права или други права на кои исто така може да имате право.

16.3 Освен како што е наведено погоре, и спаси, исто така, во врска со било какви добивки кои законски се должи на вас во согласност со ставовите 5.5 - 5.10, нашата максимална обврска кон вас според овие Услови и правила е ограничена на поголемо од:

16.3.1 кога таквата обврска се однесува на одредена залог или облог, вредноста на таквата залог или облог што ја плаќате вие;

16.3.2 онаму каде што таквата обврска се однесува на погрешна примена на средствата на вашата сметка, износот што ни е неоправдан;

16.3.3 во однос на која било друга обврска, пет илјади фунти фунта (£ 5,000).

16.4 Предмет на ставовите 16.1 - 16.3 погоре, ние не сме одговорни за:

16.4.1 загуби кои не се предизвикани од нашето прекршување на условите;

16.4.2 индиректни загуби кои се несакан ефект од главната загуба или штета и кои не се разумно предвидливи од вас и нас во моментот на прифаќање на овие услови;

16.4.3 деловни загуби и / или загуби на не-потрошувачи;

16.4.4 загуби предизвикани од опремата и уредите што ги користите за пристап до веб-страниците и / или услугите;

16.4.5 губење или оштетување на добра волја или репутација; и

16.4.6 неуспехот да се обезбедат услугите или да се исполнат некоја од нашите обврски според овие услови, доколку таквиот неуспех се должи на настани надвор од нашата контрола. "Настани надвор од нашата контрола"Значи која било причина што е надвор од нашата разумна контрола која нè спречува да ги обезбедиме Услугите или да ги исполниме другите наши обврски според овие услови и вклучува, но не е ограничена на оган, поплава, бура, немири, граѓанско вознемирување, војна, нуклеарна несреќа, терористичка активност и Божји дела.

16.5 Додека правиме разумни напори да ги исправиме сите грешки, дефекти, пропусти или дефекти во веб-страниците и услугите што е можно поскоро откако ќе ни бидат привлечени, не ветуваме дека веб-страниците и / или услугите ќе бидат ослободени од грешки , дефекти, пропусти или дефекти.

16.6 Ние не ветуваме дека веб-страниците или услугите ќе бидат достапни непрекинато и во целосно оперативна состојба. Пристапот до веб-страниците или услугите може да биде суспендиран привремено и без претходна најава во случај на откажување на системот, одржување или поправка или поради разумно надминување на нашата контрола.

16.7 Веб-страниците и услугите се обезбедуваат на основа "како што е" и "како што е достапно". Освен како што е опишано во овој став 16, ние не правиме никаква застапеност или не даваме никакви договорни ветувања на било кој начин во однос на Услугите или веб-страниците, вклучувајќи, без ограничување, било кој совет (личен или генерален).

17. ПРОМЕНИ НА ОВИЕ УСЛОВИ И УСЛОВИ

17.1 Ние постојано бараме нови начини за подобрување на веб-страниците и нашите услуги. Затоа можеме да ги менуваме овие Услови и обврски од време на време од повеќе причини, вклучувајќи (без ограничување) од комерцијални причини, да се усогласат со законот или регулативите, или да се усогласат со препораки, упатства или инструкции од регулаторно тело.

17.2 Каде правиме значителни измени на овие Услови и правила, ние ќе ве известиме за таквите промени со еден од методите утврдени во став 17.3.

17.3 Каде правиме значителни измени на овие Услови и правила, ние ќе ве известиме со таков метод на известување, како што сметаме, според наше наоѓање, како најсоодветно и кое може да опфаќа:

17.3.1 да забележиме на веб-страниците, а ние по наше дискреционо право можеме да ги повикаме да ги прифатите новите Услови и правила со каква било форма на потврда како што сметаме дека е соодветно. Ако не ни дадете таква потврда или да продолжите да ги користите веб-страниците по известувањето според овој став 17.3, од тоа време ќе се смета дека ги прифатил и ги обврзал новите Услови и правила. Ако било каква промена е неприфатлива за вас, можете или да престанете да ги користите веб-страниците и / или да ја затворите вашата сметка; или

17.3.2 е-пошта (до е-поштата со која претходно сте ни дал).

17.4 За мали или незначајни промени, ние не можеме да ви дадеме известување, затоа треба да бидете сигурни дека редовно ги проверувате веб-страниците за да го потврдите датумот на кој условите биле последно ажурирани.

18. општо

18.1 Доколку некоја одредба од условите на овие Услови и правила се најде од страна на судот или регулаторот да биде неважечка или неприменлива, другите одредби ќе продолжат да важат.

18.2 Ако ги прекршите овие Услови и услови и ние не преземеме никаква акција против вас, ние сеуште ќе имаме право да ги користиме нашите права и лекови во која било друга ситуација во која ќе ги прекршите Условите и условите.

18.3 Можеме да сакаме да ги пренесеме нашите права или обврски или да ги потчиниме нашите обврски според овие Услови и правила на друго правно лице. Вие се согласувате дека можеме да го сториме тоа, под услов тоа да не влијае негативно на стандардот на услугата што ја добивате според овие Услови и правила.

18.4 Вие не смеете да префрлувате некое од вашите права или обврски ниту поддоговор било која од вашите обврски според овие Рокови и Услови во целост или делумно.

18.5 Ништо од овие Услови и правила нема да се толкува како создавање на било која агенција, партнерство или друга форма на заедничко вложување помеѓу вас и нас.

18.6 Овие Услови и правила не се наменети да им даваат права на никој освен вас и нас. Ова не влијае врз нашето право на пренос според став 18.3.

18.7 Ако сте жител на Обединето Кралство, овие Услови и Услови и односот помеѓу вас и нас ќе бидат регулирани и интерпретирани во согласност со законите на Англија и Велс. Судовите од Англија и Велс ќе имаат несклопна надлежност, што значи дека може да поднесете барање во Англија и Велс или во земјата на ЕУ во која живеете.

18.8 Ако сте жител на било која јурисдикција освен Обединетото Кралство, овие Услови и услови и односот помеѓу вас и нас ќе бидат регулирани и интерпретирани во согласност со законите на Alderney. Судовите на Alderney имаат неизводлива надлежност, што значи дека може да поднесете барање во Alderney или во земјата на ЕУ во која живеете.


ПРИЛОГ 1

ДОГОВОР ЗА ЛИЦЕНЦА ЗА ПРВИОТ КЛУЧ НА ПЛЕЈТЕХ

ВАЖНО

ОВОЈ ВЕБ-САЈТ ОПЕРАТИВУВААТ ПЛАТФОРМАТА НА СОФТВЕРСКАТА СОФТВЕРСКА ПЛАТФОРМА НА PLAYTECH SOFTWARE LIMITED И НЕГОВИТЕ ГРУПСКИ КОМПАНИИ ("ПОВЕЌЕЧКА") ПОД ДОПОЛНУВАЊЕ ОД ПОТРОШУВАЧОТ. СОСТОЈБА ЗА ВАШИОТ ПРЕБАРУВАЊЕ ИЛИ ДРУГО КОМПЈУТЕРСКО КОРИСТЕЊЕ НА СОФТВЕРОТ (КАКО ШТО Е ДЕФИНИРАНА ПОДОБРУВАЕТ) Е ТОА ШТО ВНЕ ВЛЕГУВАТЕ ВО СЛЕДНОТО СОГЛАСНОСТ СО ДОГОВОР ЗА СОСТОЈБА СО САД, КОЈА ПОВРЕДУВА ВАШЕТО КОРИСТЕЊЕ НА СОФТВЕРОТ.

ВЕ МОЛИМЕ ПРОЧИТАЈТЕ СО ОВОЈ ДОГОВОР ВНИМАТЕЛНО ДА ГО ПРАВИТЕ ПОВРЗАНИ СО ВАШЕТО СОДРЖИНА. Ако имате било какви двојки за вашите права и обврски кои произлегуваат од прифаќањето на овој договор, Ве молиме да се консултирате со адвокат или друг правен советник во вашата јуриздикција.

ВАЖНО: ЛИЦА НА ОДРЕДЕНИ ТЕРИТОРИИ, ОДНОСНО ВКЛУЧУВАЈЌИ САД OF Америка И неговите територии, Израел и земјите наведени како забрането, ИСКЛУЧУВАЊЕ ИЛИ СЛИЧНА КАКО ДЕЛ ОД УСЛОВИТЕ И / ИЛИ СПИСОК НА ИНТЕРНЕТ, во секој случај дополнета од време на време ( "Забранета ПРАВНИ") не е дозволено да КОРИСТЕТЕ СОФТВЕРОТ НА БИЛО ПАТ ИЛИ НАЧИН ВО ПРИКЛУЧОК СО КАКВИ БИЛО РЕАЛЕН ПАРИ. ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА БИЛО КОЈА ДВОМА, ОВАА ОГРАНИЧУВАЊЕ ИМААТ ДА СЕ ПРИМЕНУВА НА РЕЗИДЕНТИТЕ И ГРАЃАНИТЕ НА ДРУГИ НАЦИИ КОЈА СЕ ОСТАНАТИ ВО ЗАБРАННА ЈУРИСДИКЦИЈА. Фактот дека веб-сајтот е достапен во забранета ЈУРИСДИКЦИЈА, ИЛИ ДЕКА СОФТВЕРОТ СЕ ОБЕЗБЕДУВА на службениот јазик на забранета ЈУРИСДИКЦИЈА, не смее да се толкува како ДОЗВОЛА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СОФТВЕРОТ со забрането ЈУРИСДИКЦИЈА. КАКВИ БИЛО ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОГРАНИЧУВАЊЕТО НА ОГРАНИЧУВАЊЕ (НА ПРИМЕР, СО КОРИСТЕЊЕ НА VPN, PROXY ИЛИ СЛИЧНА СЛУЖБА која го манира или манипулира со идентификација на вашата вистинска локација, или со други зборови, обезбедувајќи фалсификувани или мислителски информации во врска со вашето државјанство, локација или место за престој, или Изведба залози или wagers КОРИСТЕЊЕ НА СОФТВЕРОТ ПРЕКУ ТРЕТА СТРАНА ИЛИ ВО ИМЕ НА ТРЕТА СТРАНА наоѓа во зАБРАНЕТО надлежност) е прекршување на овој договор и може да претставува кривично дело. Доколку стане очигледно, или имаме разумна основа да се сомневаме дека се наоѓате во некоја од забранетите ПРАВНИ, ова може да резултира во САД ЗАТВОРАЊЕ вашиот плеер сметка, без обврска да ви обезбеди со претходна најава, ЗАМРЗНУВАЊЕ НА СРЕДСТВАТА него и обезбедување на ВАЖЕЧКИ ПОДАТОЦИ продавач и / или надлежните органи, во согласност со применливиот закон, И ВИЕ ДА БИДЕ ОДГОВОРЕН КОН САД ЗА БИЛО ШТЕТИ ИЛИ ЗАГУБИ КОИ пРОИЗЛЕГУВААТ ОД НИВ.

ОД ИЗГЛЕДУВАЊЕ НА ВЕБ-САЈТОТ НА КАКВИ БИЛО ИГРИ ОБЕЗБЕДЕНИ ОД ВЛАДЕЕЧОТ СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО УСЛОВИТЕ НА ОВОЈ ДОГОВОР. Ако не се согласувате со било кој од условите на овој договор, не треба да ги прифаќате условите и условите и не треба да продолжите да ја преземате, инсталирате или друга употреба на СОФТВЕРОТ.

1. Дефиниции

Следниве зборови и термини, кога се користат во овој договор, ги имаат следните значења, освен ако контекстот јасно не укажува на друг начин:

1.1. "Програми за помош"Значи било која вештачка интелигенција, вклучувајќи, без ограничување," роботи "и / или која било друга компјутерска генерирана програма што се користи за интеракција со Софтверот за помош или наместо играч.

1.2. "IP права"Значи сите права на интелектуална сопственост од сите видови или природа, вклучувајќи, без ограничување, патент, авторски права, права на дизајн, трговски марки, права на базата на податоци, апликации за било кое од горенаведените, морални права, know-how, трговски тајни , имиња на домени, УРЛ, трговски имиња или било какви други права на интелектуална или индустриска сопственост (и какви било лиценци во врска со било кој од истите), без оглед дали се регистрирани или не се регистрирани, и дали постојат во која било специфична земја или земји или било која друга дел од светот.

1.3. "Онлајн Игри"Значи Нашиот интернет-систем за коцкање на веб-страницата и сродни активности и активности за коцкање (вклучувајќи, но не ограничувајќи се, онлајн казино игри) понудени на веб-страницата.

1.4. "Сметка на играч"Значи лична сметка отворена од поединец и се одржува со нас за да му овозможи на тоа лице да ги игра онлајн игрите.

1.5. "софтвер"Значи софтверот што треба да се преземе, да се пристапи или на друг начин да се користи од Вас од веб-страницата за учество во онлајн игрите, вклучувајќи ја поврзаната документација и вклучувајќи ги и сите подобрувања, модификации, дополнувања, преводи или надградби на таков софтвер.

1.6. "Us","We","нашата"И слични термини значи BGO Entertainment Limited

1.7. "Веб-страница"Значи www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com и сите поврзани сајтови на кои Онлајн Игри се достапни преку линкови или кој било друг начин за пристап.

1.8. "можете","вашиот"И слични термини значи дека корисникот на софтверот е симнат од веб-страницата.

2. Предмет на договорот

Правилата на онлајн игрите се достапни на https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions како и на други делови од софтверот и на веб-страницата, вклучувајќи ги (но не ограничувајќи се на) правила кои опишуваат како да се играат интернет-игрите, турнирите и сите други правила што се однесуваат на одредена игра, настан и турнир. Сите такви правила се инкорпорирани и се вклучени под поимот и условите утврдени овде.

3. Лиценца за користење на софтверот; Ограничувања

3.1. Со ова им даваме на вас ограничена, лична, не-пренослива, не-ексклузивна, светска (освен како што е наведено подолу) лиценца за преземање, пристап и на друг начин да го користите Софтверот на Вашиот уред, за да ги репродуцирате онлајн игрите, во согласност со овој договор.

3.2. Оваа лиценца се однесува само на објектниот код на Софтверот (т.е. компајлирана, монтирана или машина која може да се изврши верзија на Софтверот) и не Ви дава никакви права во однос на изворниот код на Софтверот.

3.3. Без оглед на тоа што е во спротивност со ова, лицата лоцирани во забранетите јурисдикции не смеат да го користат софтверот на било кој начин или на начин во врска со вистински пари. За да се отстрани секакво сомневање, ова ограничување исто така важи и за жителите и граѓаните на другите нации, додека се наоѓа во Забранета надлежност. Оваа лиценца не важи и не Ви дозволува користење на Софтверот во или од било која Забранета Јурисдикција, како и фактот дека Веб-страницата е достапна во Забранета Надлежност, или дека Софтверот е обезбеден на службениот јазик на Забранета Јурисдикција , нема да се толкува како лиценца за користење на Софтверот во таквата Забранета Јурисдикција. Секој обид да го заобиколи ова ограничување (на пример, со користење на VPN, прокси или слична услуга која маскира или манипулира со идентификацијата на Вашата вистинска локација или со друг начин да обезбеди лажни или лажни информации во врска со вашата локација, државјанство или место на живеење или правејќи облози или обложувања со користење на софтверот преку трето лице или во име на трета страна лоцирани во забранета јурисдикција) е прекршување на овој договор и може да претставува кривично дело според важечките закони. Доколку станува очигледно, или Имаме разумна основа да се сомневаме дека се наоѓате во некоја од Забранетите јурисдикции, ова може да резултира во затворање на вашата сметка на играчот, без обврска да Ве претставиме однапред, замрзнување на средствата во неа и обезбедување важечките детали за Добавувачот и / или релевантните органи, сите во согласност со применливиот закон и Вие ќе бидете одговорни за нас за било каква штета или загуба која произлегува од нив. ТРЕБА ДА СЕ КОНСУЛТАТ И РЕГУЛАРНИОТ НАШИ ВЕБ-САЈТ ВО ВРСКА СО СПИСОКОТ НА ЗАБРАНЕТОТО ЈУРИСДИКЦИИ.

3.4. Ние ги задржуваме сите права кои не се изрично дадени во делот 3.1 погоре. Покрај тоа, Вие не ви е дозволено и Вие се согласувате да не дозволите или да им помогнете на другите да:

3.4.1. користи, копира, модифицира, создава деривативни дела од или дистрибуира Софтверот, кој било дел од него или било која копија, адаптација, транскрипција или споен дел од неа;

3.4.2. декодира, обратен инженер, расклопува, декомпилира или на друг начин го преведува или конвертира Софтверот или кој било дел од него;

3.4.3. трансфер, заем, закуп, доделување, изнајмување или на друг начин подлицензирање на Софтверот;

3.4.4. отстрани какви било авторски права, сопственички или слични известувања од Софтверот (или копии од него);

3.4.5. да управува со Софтверот или кој и да е дел од неа во полза на или во име на трета страна, вклучувајќи и преку "огласна табла", онлајн сервис или далечински повик, услуги на давател на услуги на апликации, услуги на интернет услуги, аутсорсинг услуги или биро услуги;

3.4.6. копирање или преведување на било која документација на корисникот обезбедена онлајн или во електронски формат;

3.4.7. влез, пристап или обид за влез или пристап или на друг начин да го заобиколиме нашиот систем за безбедност или да се вмешаме на било кој начин (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, роботи и слични уреди) со веб-локацијата или обид да направите какви било промени на Софтверот и / или какви било функции или нивни компоненти; или

3.4.8. користете програми за помош во врска со Софтверот и / или Онлајн Игри. Вие сте забранети од каква било интеракција во рамките на онлајн игрите што не е директен резултат на личното користење на Софтверот за целта за која е наменета.

3.5. Вие признавате и се согласувате дека ние можеме да преземеме чекори за откривање и спречување на користењето на програмите за помош. Овие чекори може да вклучуваат, но не се ограничени на, испитување на софтверски програми што работат истовремено со Софтверот на Вашиот уред. Вие се согласувате дека нема да се обидете да ги заобиколите, да пречи или да ги блокирате таквите чекори, вклучувајќи, без ограничување, употребата на софтвер од трети страни кој ги заобиколува, се меша или блокира таквите чекори. Секој обид за ограничување на нас во ова прашање ќе ни даде право веднаш да ја суспендираме достапноста на Софтверот до Вас и Вие веднаш ќе ги загубите сите добивки.

3.6. Вие признавате и се согласувате дека сите права на ИС, насловот и интересот кон Софтверот, вклучувајќи и во која било промена, подобрување, адаптација, превод или друга промена или дополнување на Софтверот, припаѓаат исклучиво на Добавувачот, дури и ако се развиени врз основа за идеи, сугестии или предлози од Вас или било која трета страна. Со прифаќањето на овој договор, Вие неотповикливо му доделувате на Добавувачот целото право, назив и интерес. Може да имате или да стекнете во и на сите такви права, вклучувајќи, без ограничување, патент, авторски права, трговска марка, трговска тајна или знаете како и Вие се согласуваат да потпишат и доставуваат до Добавувачот таквите документи како Добавувач смета дека се пожелни за докази или ефекти на пренесување на сите горенаведени права на Добавувачот. Вие се согласувате да не, директно или индиректно, обид да се поништите од која било причина или да се тврди или да им помогнете на тврдењата на другите, дека правата, сопственоста или интересот за Софтверот припаѓаат на било која трета страна, освен на Добавувачот, или дека тие ги прекршуваат правата на ИС на другите.

4. Ваша обврска за испитување на законитоста на користењето

Вие потврдувате дека сте на возраст од 18 или постари, а во секој случај и законска возраст како што е утврдено со законите на земјата каде што се наоѓате. Вие исто така потврдувате дека сте запознаени со правните прашања поврзани со работењето на интернет-сајтовите за коцкање и дека Вие разбирате дека Ние и Добавувачот на кој било начин или на кој начин не го оправдуваме користењето на Софтверот за целите на коцкање, како овој термин најчесто се разбира во индустријата, е легален во секоја јурисдикција.

Со оглед на промените во правниот статус на онлајн коцкањето во различни јурисдикции, Вие се обврзувате да ја испитате законитоста на Вашето учество во Онлајн Игри и користењето на Софтверот во секоја надлежност што важи за Вас и да го сторите истото само во согласност со сите применливи закони и наредби на кој било надлежен орган.

5. Откажување од гаранции

Софтверот е направен на располагање на вас ПОДОЛУ ВРЗ ОСНОВА "КАКО ШТО СЕ", БЕЗ БИЛО претпријатија, ИЗЈАВИ ИЛИ ГАРАНЦИИ, ИЗРЕЧНИ ИЛИ ДА СЕ ПОДРАЗБИРААТ, ЗАКОНСКИ ИЛИ ПОИНАКУ.

Ние и продавачот, и сите нивни здруженија и поврзани страни, ИСКЛУЧУВАМЕ И ОДГОВОРИТЕ БИЛО И СИТЕ ПОДДРЖУВАНИ УСЛОВИ, УСЛОВИ И ГАРАНЦИИ (ВКЛУЧУВАЈЌИ И КАКО БИЛО ГАРАНЦИЈА ЗА ТРГОВСКОСТА, ЗАДОЛЖИТЕЛНИОТ КВАЛИТЕТ И СООДВЕТНОСТ ЗА БИЛО КАКВИ ОДРЕДЕНИ ЦЕЛ) И, БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОПШТАТА од горенаведеното, НИЕ И Добавувачот НЕ ГАРАНТИРА, меѓу другото, дека (а) СОФТВЕРОТ ќе биде не-ПРАВА, (Б) РАБОТЕЊЕТО НА СОФТВЕРОТ ЌЕ БИДЕ НЕПРЕКИНАТО ИЛИ БЕЗ ГРЕШКИ ИЛИ ДЕКА БИЛО ДЕФЕКТИТЕ ВО СОФТВЕРОТ ЌЕ СЕ КОРИСТЕНИ ИЛИ ДЕКА СОФТВЕРОТ Е БЕЗ ВИРУС; (В) СОФТВЕРОТ е од задоволителен квалитет или одговара за секоја конкретна намена; ИЛИ (Г) УПОТРЕБА НА СОФТВЕРОТ СО БИЛО КОЈА ДРУГО СОФТВЕР, или со несоодветен хардвер, НЕМА ДА НЕ ПРИЧИНИ КАКВИ НЕИСТАНУВАЊА НА СОФТВЕРОТ ИЛИ НА ТАК ДРУГО СОФТВЕР.

ВО СЛУЧАЈ НА КОМУНИКАЦИИТЕ или систем грешки СЛУЧУВААТ ВО ВРСКА СО СОФТВЕРОТ, ниту ние, ниту продавачот ниту нивните соработници и поврзани СТРАНИ ЌЕ БИДЕ ОДГОВОРЕН КОН ВАС ИЛИ КОЈА БИЛО ТРЕТА СТРАНКА за сите трошоци, трошоци, ЗАГУБИ ИЛИ БАРАЊА КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ИЛИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ТАКВИ ГРЕШКИ.

Ниту ние, ниту нашите соработници и поврзани СТРАНИ ЌЕ БИДЕ ОДГОВОРЕН КОН ВАС ИЛИ КОЈА БИЛО ТРЕТА СТРАНКА за плаќања (или не се направени) НА ВАС КАКО РЕЗУЛТАТ НА дефект или грешка во софтверот, или во врска со какво било побарување или побарувачка НАПРАВЕНИ ОД Продавачот или било која трета страна за враќање на таквите плаћања или на друг начин во врска со таквите плаћања.

Вие признавате дека не е во нашата контрола како Софтверот го користи Вие. Вие го вчитувате и користите Софтверот на ваш сопствен ризик и во никој случај не сме одговорни за вас за каква било директна, последователна, случајна или посебна штета или загуба од било кој вид (освен лична повреда или смрт поради нашата небрежност).

6. Доверливост

Софтверот вклучува не-јавни и доверливи информации, што е тајно и вредно за нас или за Добавувачот. Вие се согласувате, сè додека го користите Софтверот и потоа, (а) да ги чувате сите доверливи информации строго доверливи; (б) да не откриваат такви доверливи информации на трето лице, а да не ги користат таквите доверливи информации за која било друга цел, освен за учество во Онлајн Игри. Понатаму се согласувате да ги преземете сите разумни чекори во секое време за да ги чувате и чувате доверливите такви доверливи информации.

7. Вашите гаранции и репрезентации

Вие гарантирате и за нас претставувате дека:

7.1. Вие не сте жител на некоја од забранетите јурисдикции;

7.2. Вие сте 18 години или постари, и во секој случај на законска возраст како што е утврдено со законите на земјата каде што се наоѓате; и

7.3. Вие сте ја испитале законитоста на Вашето учество во онлајн игрите и користењето на Софтверот во секоја јурисдикција што важи за Вас, и утврдиле дека истите се легални во таквите јурисдикции според сите важечки закони и наредби на кој било надлежен орган.

8. Промени на овој Договор

8.1. Ние можеме да направиме измени на овој Договор во секое време, по наша единствена дискреција. Ваквите промени ќе стапат на сила од датумот наведен на нас на веб-страницата, без оглед дали Ве известуваме за такви промени или не. Затоа, важно е, од време на време да влезете на веб-страницата за да проверите дали има известување за промена.

8.2. Вие се согласувате да бидете единствено одговорни за да бидете информирани за таквите промени. Ако продолжите да го користите Софтверот или Онлајн Игри по датумот на ефективност на одредени промени (без оглед на начинот на кој ги известивме тие промени), Вие се согласувате да бидете обврзани со тие промени дали сте имале вистинско известување или не сте прочитајте ги релевантните промени. Ако не се согласувате да бидете обврзани со соодветни промени, Вие не треба да продолжите да го користите софтверот или онлајн игрите понатаму.

9. Рок и престанок

9.1. Овој договор е ефективен и обврзувачки за Вас, од моментот на Вашето прифаќање, и ќе остане во сила ако не биде прекинат во согласност со одредбите на овој Договор.

9.2. Вие можете да го раскинете овој договор со непосреден ефект во секое време, предмет на условите од Одделот 9.4. Прекинувањето од Вас ќе се изврши со испраќање на нас писмено известување за престанок на Вашето учество на веб-страницата и онлајн игрите и затворање на Вашата сметка со нас.

9.3. Ние можеме да го раскинеме овој договор со непосреден ефект во секое време, со писмено известување до Вас.

9.4. По секое престанок на овој договор, без разлика дали од нас или од вас, Вие се согласувате и признавате дека (i) вашите права за користење на софтверот веднаш ќе престанат, и (ii) ќе престанете да го користите софтверот и (iii ) Ќе го отстраните Софтверот од вашиот компјутер, хард дискови, мрежи и друг материјал за складирање.

10. Нема побарувања против продавач; Ограничување на одговорноста

10.1. Вие разбирате и се согласувате дека ние ќе Ви бидеме единствено одговорни според овој договор, и додека Вашите обврски според овој договор се исто така во корист на Добавувачот, неговите филијали и сродни страни (и затоа може да бидат извршени од нив), Добавувачот , нејзините филијали и поврзаните страни не се страни на овој договор и нема да бидат одговорни за каква било штета од било каков вид предизвикани за Вас или за било која трета страна, без оглед на формата на дејствување, без разлика дали во договор, делик (вклучувајќи небрежност) одговорност или на друг начин.

10.2. Вие можете слободно да одберете дали да го преземете и користите Софтверот. Ако го сторите тоа, Вие признавате дека го сторите тоа со целосно разбирање на овој договор, вклучувајќи ги и одредбите од овој дел 10, и на ваш сопствен ризик. ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НИЕ (и за избегнување на сомнеж, исто така, Добавувач) ИЛИ БИЛО КАКВИ И ДРУГИ АФИЛИЈАТИ И СРОДНИ СТРАНИ, ВО АГРЕГАТ:

10.2.1. БИДЕТЕ ОДГОВОРНИ ЗА ВАС ЗА БИЛО ПОСЛЕДИЧНИ, ИНДИРЕКТНИ, СЛУЧАЈНИ ИЛИ ПОСЕБНИ ШТЕТИ ИЛИ ЗАБОЛУВАЊЕ НА БИЛО КАКОВ БИЛО КАКОВ ВИД; ИЛИ ЗАГУБА НА БИЗНИС, ПРОФИТИ, ПРИХОДИ, ДОГОВОРИ ИЛИ АПТИЦИПИРАНА ШТЕТИ; ИЛИ ЗАГУБА ИЛИ ШТЕТА КОЈА ПОКАЖУВА ОД ЗАГУБА, ОШТЕТУВАЊЕ ИЛИ КОРУПЦИЈА НА БИЛО ПОДАТОЦИ; или

10.2.2. БИДЕ ОДГОВОРЕН КОН ВАС ВО ОДНОС НА СЕКАКВИ ПОБАРУВАЊА ОД СЕКАКВИ ВРЕМИЊА КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ИЛИ ВО ВРСКА СО ОВОЈ ДОГОВОР, БИЛО КАКОВ НАЧИН СЕ произлегуваат од ДОГОВОР ИЛИ ОД ТЕОРИЈАТА НА ЗАКОНОТ ЗА ШТЕТИ поголема од пониските (а) износот депонирани од страна на вас со САД И КОРИСТЕНИ ОД ВАС ЗА ВРВНИ ЦЕЛИ, ИЛИ (Б) € 1,000 (ЕДЕН ЕВРОПА).

11. Употреба на лични информации

Ние ќе ги користиме вашите лични информации само во согласност со нашата политика за приватност, која е целосно поставена на веб-страницата ("Политика за приватност"). Ние го задржуваме правото да ја измениме Политиката за приватност во секое време. Сепак, го задржуваме правото да Ве замолиме да ни доставите дополнителни детали и сите такви дополнителни информации ќе бидат чувани во доверливост. Ние понатаму го задржуваме правото под одредени околности да ги откриеме одредени детали до релевантните органи, ако тоа се бара да го сторат тоа со закон, со државен орган или со регулаторно тело. Во зависност од одредбите на Политиката за приватност, ова право да открие лични податоци на тела или органи чија цел е да се испита перењето пари, измама и други криминални активности ќе биде до степен што е потребно со закон.

12. Вашите обврски

Вие нема да префрлувате на било кој начин вашите права според овој договор без претходна писмена согласност.

13. Резервација на права

13.1. Ние, според Наша единствена дискреција, го задржуваме правото да:

13.2. промена, суспендирање, отстранување, менување или додавање на било која игра или турнир на онлајн игри.

13.3. Ние во секое време можеме да откриеме некои лични информации од Твоето на трети лица во согласност со Политиката за приватност.

13.4. Ние можеме во секое време без претходно известување да ја прекине Вашата употреба на Онлајн Игри и да ја блокираме сметката на вашиот Player ако сметаме дека Вие ги прекршуваат било кој од условите и одредбите на овој договор или дека инаку дејствувате нелегално. Ние нема да бидеме под никакви обврски во такви околности да ги вратиме или на некој друг начин да Ви ја надоместиме за било која од средствата на вашата сметка на играч.

14. Општи одредби

14.1. Управувачко право. Изградбата, валидноста и извршувањето на овој договор ќе бидат регулирани со законите на Англија.

14.2. Надлежни судови. Секоја законска постапка која произлегува од или во врска со овој договор ќе биде предмет на надлежност на судовите во Лондон, Англија. Меѓутоа, ова нема да нѐ спречи да поведеме некое дејствие во судот на било која друга јурисдикција за судско или слично олеснување.

14.3. Отпорност. Незаконитоста, невалидноста или спроведливоста на кој било дел од овој договор нема да влијае на законитоста, валидноста или спроведливоста на остатокот.

14.4. Јазик. Верзијата на овој договор на англиски јазик ќе преовладува над која било друга јазична верзија издадена од нас.

14.5. Нема задача од Вас. Не ви е дозволено да го доделите овој договор или било какви права или обврски според било кое друго лице.

14.6. Приоритет. Овој договор ќе преовладува во случај на конфликт помеѓу условите и условите во овој документ и кој било друг договор или документ наведен овде или употребен во врска со Софтверот.

14.7. Известувања. Вие се согласувате да примате пораки од нас во електронска форма. Електронските комуникации може да бидат објавени на страниците во рамките на веб-страницата или пораките / датотеките за помош на Вашата клиентска апликација или доставени до Вашата е-адреса. Сите комуникации во било кој електронски или во хартиен формат ќе се сметаат за "пишување" и ќе бидат примени не подоцна од пет работни дена по објавувањето или ширењето, без разлика дали сте ги примиле или не ги добиле таквите комуникации. Ние го задржуваме правото, но не преземаме никаква обврска, да обезбедиме комуникации во форма на хартија. Сите известувања што треба да се дадат во писмена форма до нас или било какви прашања во врска со овој договор треба да бидат адресирани support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

Игра сегаhttps://www.vegasluck.com

Активни бонуси

Вкупно: 96
115 Лојални бесплатни врти! во Лас Вегас 30X Кабловски барања £ 745000 Макс КешНовен дополнителен бонус: Eur 660 слободен кеш на фудбалски бес Rtg слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 225 бесплатно казино чип во услови Вегас среќа 50x облог € 312000 Максимална WithdrawalExtra Казино бонус: ЕУРО 310 Без депозит на Трансилванија Topgame Казино Slots ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 705 турнир во Вегас Среќа 33x игра преку казино $ 595000 Макс CashOutspecial бонус: £ 835 без депозит бонус код на Valhalla Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 2200 Без депозит во Лас Вегас 45X WageringEUR 430000 Макс готовински outspecial бонус: 265 БЕСПЛАТНИ Врти на стариот рибар Bally Wulff Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Еуро 510 Нема депозит во Лас Вегас 33x Играј преку Еур 604000 Макс готовина outExtra бонус: 35 Бесплатни врти нема депозит на Elfstedenkoorts ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 450 Mobile freeroll турнир во Лас Вегас 66X Игра преку казино $ 663000 Макс ПовлекувањеЕксклучок Казино бонус: € 395 слободен казино чип на Аркадни Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

490% казино натпревар бонус во Лас Вегас 45x облог € 505000 Макс CashOutextra бонус: 15 Доверба бесплатни врти! на Сирената и круша ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

195 судење врти во Вегас Среќен 40x облог $ 135000 Макс готовина дополнителен бонус: 245 БЕСПЛАТНИ СПИНСОВИ на Лудиот ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

33 бесплатни врти во Вегас Среќа 40x Wagering $ 522000 Макс КешНовен дополнителен бонус: € 2080 Нема депозитни бонус казино на Замокот Градител Ii Rabcat Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

85 бесплатни врти без депозит во Лас Вегас 55x Игра преку казино $ 470000 Макс Повлекување Екстра казино бонус: 985% Бонус за првиот депозит на Ново Риша ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 580 слободен казино билет во Лас Вегас 30x игра преку казино € 539000 Макс готовина ексклузивен бонус: Eur 2930 Без депозит Бонус на класа што цветаат Игри Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

55 бесплатно врти без казино за депозити во Лас Вегас 35x Wager $ 343000 Максимум Withdrawalextra бонус: 50 слободен казино се врти на пари Магија ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

30% натпревар бонус казино во Лас Вегас 30x Wagering $ 306000 Макс повлекувањеЕксклучок Казино бонус: 245 БЕСПЛАТНИ СПИНСОВИ на Мајкл Џексон кралот на поп Бали слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Евр 4010 Без депозит бонус казино во Лас Вегас 33X Wagering € 652000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: $ 4025 НЕМА ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС на пролетта пауза Microgaming Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

225 бесплатно се врти без депозит во Лас Вегас 50x игра преку казино € 520000 Макс готовина outextra бонус: Eur 165 слободен казино чип на Микеланџело ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 99 слободен казино билет во Лас Вегас 55X игра преку казино $ 922000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: 765% Најдобра регистрација бонус казино на Gemix Playn оди слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

66 Слободен казино врти во Вегас Среќа 55x Барањата барања € 920000 Макс ПовлекувањеСпецијален бонус: Eur 4825 без депозит казино бонус на Fortunes на Amazons Амаја казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

770% Добредојдовте бонус во Лас Вегас 44x Играј преку казино € 940000 Макс. Дополнителен бонус: 925% Бонус за натпревар на Black Bull Simbat ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Евр 1900 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС КАЗИНО во Вегас Среќен 33x Барања за барањата $ 193000 Макс Повлекување Екстра казино бонус: 740% Најдобар бонус за регистрација на казино на тегови за богатство ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 540 турнир во Лас Вегас 45x Играј преку Евр 285000 Макс готовина дополнителен бонус: 105 Лојални бесплатни врти! на Викинзите слава Спиноменални казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

130 бесплатни вртења на лојалноста! во Лас Вегас Среќен 33X облог € 54000 Макс ПовлекувањеСпецијален бонус: $ 215 казино чип на гром Reels игра слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

450% натпревар бонус казино во Лас Вегас 55x игра преку Еуро 62000 Макс CashOutextra бонус: $ 55 казино турнири фриролл на духови на Божиќ ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 820 слободен казино турнир во Лас Вегас 40X WagerEur 162000 Макс CashOutExclusive бонус: € 920 онлајн казино турнир на неа за да го освојат ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 2195 без депозит казино бонус во Вегас среќа 60x игра преку казино € 162000 Макс Withdrawalextra бонус: £ 222 Слободен чип казино на автопат кралевите Про Playtech Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 65 онлајн казино турнир во Вегас Среќен 40x Wagering £ 50000 Макс Повлекувања специјален бонус: ЕУРО ХНУМКС Нема депозит на Биг Бен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

205 Бесплатно се врти без казино за депозити во Лас Вегас 77X Игра преку казино € 779000 Максимално повлекување Екстра казино бонус: € 395 без депозит бонус на плажа партија Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 635 казино чип во Лас Вегас 55x игра преку казино € 347000 Макс ПовлекувањеСпецијален бонус: £ 330 БЕСПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на злато Ахој Nextgen Gaming казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

565% натпревар бонус во Лас Вегас 77x игра преку казино € 208000 Макс ПовлекувањеЕксклучок бонус: EUR 3955 Нема депозит казино бонус на Биг Бак Bunny ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

225 судење врти во Вегас Среќа 40X Wagering £ 506000 Макс готовина outspecial бонус: ЕУР 550 БЕСПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на пожар Божица Инспириран гејминг казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

15 Лојални бесплатни врти! во Вегас Среќа 65x Багра барања $ 804000 Макс Повлекување Екстра казино бонус: 835% Казино натпревар бонус на Фу Дао Ле ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 940 казино турнир во Лас Вегас 50X Wagering € 715000 Максимално повлекувањеДополнителен казино бонус: Eur 4080 Нема депозитен бонус код на Супер Джакпот партија WMS слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 170 турнир во Вегас Среќа 77X Wagering £ 783000 Макс ПовлекувањеДополнителен казино бонус: $ 4090 без депозит на Алхемичарот Новоматички казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EURO 1695 Без депозит во Лас Вегас 30x облог € 148000 Макс готовина outExclusive Бонус: Eur 195 Мобилен фрирол турнир турнир на Hot Factor Kajot казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 265 БЕСПЛАТНО Chip казино во Лас Вегас 30X WagerEur 142000 Макс Withdrawalextra бонус: $ 3645 без депозит бонус код на Мексикански слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

850% казино натпревар бонус во Лас Вегас 55x WagerEur 64000 Макс готовина outSpecial бонус: Eur 430 слободен казино турнир на луди камел Пари Ривал казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 470 турнир во Лас Вегас 44x WageringEur 420000 Макс готовинаДополнителен казино бонус: 205 БЕСПЛАТНИ Врти на среќа ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 535 слободен казино турнир во Лас Вегас 60X Играј преку ЕUR 138000 Макс готовинаДополнителен бонус: 180 слободен врти токму сега на Рапунзелс кула Quickspin казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

200 бесплатни врти без казино за депозити во Лас Вегас 35X Каматни барања € 583000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: EUR 2930 Без депозитни бонус казино на Extreme Stake Логика Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 880 Дневен турнир за слободни фрлања во Вегас Среќен 30X Wager $ 35000 Макс КешОснов дополнителен бонус: 10 бесплатно се врти без депозит казино на Џунгла Дух Повик о ... ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

170% натпревар бонус казино во Лас Вегас 55x облог € 8000 Макс CashOutДополнителен бонус: $ 945 мобилен фрирол-турнир на годината на мајмун ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Eur 355 турнир во Лас Вегас 30x Wagering $ 11000 Макс Повлекување Екстра бонус: 175 БЕСПЛАТНИ Врти на ролна Fortune ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 55 БЕСПЛАТНО чип во Лас Вегас 55x Wagering $ 387000 Макс Повлекување дополнителен бонус: 275% натпревар бонус казино на горење топлина Меркур игра за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 980 казино турнири за слободни фрлања во Лас Вегас 65X Играј преку CasinoEURO 508000 Макс Повлекување Екстра казино бонус: 740% Натпревар во казино на Magic Target Делукс Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Еуро 285 казино турнири во Вегас среќа 50X игра преку казино £ 757000 Max Withdrawalexclusive бонус: € 2915 без депозит бонус казино на Феникс игра 27 Wazdan слот игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 170 БЕСПЛАТЕН CHIP CASINO во Лас Вегас 45X Играј преку CasinoEUR 913000 Max cash outexclusive бонус: £ 99 Дневен турнир за слободни фрлања на монсај ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 4845 Без депозит Бонус код во Вегас Среќен 30X облог € 536000 Макс CashOutAdditional Бонус: 590% Најдобар бонус за регистрација на казино на 50 џинови Аристократска Слот за игри ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 570 казино турнир во Лас Вегас 65X WagerEur 640000 Макс готовина outExclusive Казино бонус: £ 4540 без депозит бонус казино на генерал и се тркалаат ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 155 слободен казино чип во Лас Вегас 55x Барањата за барања ЕUR 556000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: 680% Бонус за натпревар на Hotter Than Hot Ainsworth казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 345 БЕСПЛАТЕН ЧИП во Лас Вегас 65x Wagering € 853000 Максимум повлекувањеДополнителен бонус: 105 БЕСПЛАТНИ СПИНСОВИ на прекрасен г-дин Зелен ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

195 бесплатно се врти казино во Лас Вегас 65X Wagering € 163000 Макс ПовлекувањеДополнителен бонус: $ 1310 Без депозит бонус казино на повеќе злато Diggin & ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 785 казино турнир во Вегас среќа 60x игра преку казино $ 988000 Макс готовина outSpecial бонус: EUR 640 казино турнир на гаден карневал Нолимит Град казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 260 БЕСПЛАТЕН казино чип во Лас Вегас 40X Игра преку $ 684000 Макс ПовлекувањеЕксклучок бонус: 115% Казино Добредојдовте бонус на Ројал Спин Игт Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

EUR 270 бесплатни пари во Вегас Среќен 45x облог £ 642000 Максимална подигањедополнителен бонус: $ 960 мобилен слободен турнир за слободни празници ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

44 слободен врти Казино во Лас Вегас 66X Барањата барања ЕUR 724000 Макс CashOutExtra Казино бонус: 99 бесплатно се врти казино на Синтерклас Симбат ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

315% Прв бонус за депозит во Лаг Вегас 65x Wager $ 748000 Макс готовина outExclusive Бонус: 260 бесплатни врти на плажа партија ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

955% бонус за депозит во Вегас Среќен 55x игра преку казино € 468000 Макс готовина дополнителен бонус: € 2810 Без депозит бонус Казино на Савана Кралот Битие Слот за игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Еуро 115 казино чип во Лас Вегас 35x WageringEur 745000 Максимална повлекување дополнителен бонус: $ 4945 без депозит бонус код на Клеопатра Играрт Слот машина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

€ 735 Без депозит бонус казино во Лас Вегас 60X Барања барања $ 782000 Макс готовина outexclusive бонус: € 770 казино турнири фрирол на Турбо Пат ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

105 слободен казино се врти во Вегас Среќен 66X игра преку CasinoEUR 981000 Максимално повлекувањеПосебен бонус: $ 22 Дневен турнир за слободни фрлања на Wild Berry ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Eur 4575 Без депозит бонус во Лас Вегас 35X Играј преку $ 358000 Max CashOutexclusive бонус: 565% казино натпревар бонус на Arcader ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

890% Бонус за депозит за натпревар во Лас Вегас 35x Играј преку £ 730000 Макс готовина outSpecial Бонус: EURO 105 Слободен чип на Рил Риба ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 99 онлајн казино турнир во Вегас Среќа 44x игра преку казино $ 642000 Максимална повлекувањеДополнителен бонус: EUR 440 турнир на камења Камења Ендорфина ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

$ 360 казино чип во Лас Вегас 55X Кариера барања € 860000 Макс Withdrawalexclusive бонус: € 370 слободен чип казино на Феникс игра ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

£ 330 турнир за слободни фрлања за слободни фрлања во Лас Вегас 55x Играј преку € 766000 Максимален повлечен бонус: EURO 3385 Без бонус за депозити на Џи Ксијанг 8 ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Еуро 340 казино чип во Лас Вегас Среќен 40x Играј преку CasinoEur 563000 Макс CashOutExclusive Казино бонус: € 785 НЕМА ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС на Зевс Громовот Мерло казино слотови ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Страница на 1 21 2

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино