Wager Веб екранот
Продај RSS

Бонус кодови за веб-казино на Wager | Најдоброто веб-казино за обложување без бонус за депозит | Слободен чип на Wager Web Casino | Wager Web Casino Бесплатни врти, 2020 #1

WagerWeb, како и другите онлајн игри за коцкање, го задржува правото да го прифати или одбие било кој играч или регистрација на сметката.
Имателите на сметки се одговорни за сите активности во врска со нивната сметка. Сметките со позитивни салда нема да бидат затворени поради некоја причина. Ако одберете да не играте на вашата сметка, ќе останете отворени, но во неактивна состојба. За било какви прашања, контактирајте со службите за корисници.
WagerWeb е наменет само за "Recreational Player Only", секој играч кој е пронајден "злоупотребувајќи било кое правило или регулатива", "Професионални Bettors", "Syndicates" или било кое лице обложување "Steam Plays" или "Moves" ќе бидат предмет на нивната сметка е суспендирана, приходите се отстранети, а Проверката на благајната ќе биде испратена до името и адресата на датотеката.
WagerWeb, како и другите локации за коцкање, го задржува правото да ја ограничи или да одбие каква било обложба пред неговото прифаќање.
Сите спортски настани мора да се репродуцираат на датумот и местото, ако не е поинаку назначено. Ако било кој настан е одложен и / или презакажан, речениот настан автоматски ќе претставува "без акција".
Сите добитници на настан и игра се определуваат на датумот на заклучокот на настанот во согласност со куќните правила и услови. WagerWeb не ги препознава суспендираните игри, протести и поништувани одлуки за важни цели.
Сите телефонски повици за разговор ќе се снимаат и ќе се користат за да се решат сите спорови за важни прашања.

WagerWeb, како и останатите онлајн игри за коцкање, го задржува правото да ги додава, брише или менува правилата за вадење на куќи и шансите за исплати.
Управувањето ги следи сите компјутерски скенирања, точни и / или ценовни промени направени пред почетокот на настанот за да се минимизираат грешките и помошта за прилично решавање на споровите. За телефонски грешки: во сите случаи на спор, снимката на снимката на трансакцијата ќе служи како конечно определување на спорот, и сите ставки ќе се прилагодат соодветно. Читањето е конечно.
Правилата за игри на Невада се применуваат за секое правило или тип на обложување што не е опфатено со правилата и регулативите овде. Членовите мора да бидат на возраст од 21 или повеќе години.
WagerWeb е странска компанија и како таква не е ниту потребна, ниту пак ги пријавува добивките на поединци кои се обложуваат со спортската книга на било кој владин агенда, и затоа е единствена одговорност на нејзините членови, доколку е применливо, да ги пријавуваат сите добивки до нивните соодветни царински или даночни одделенија.
WagerWeb го задржува правото да ја откаже секоја облога поставена на погрешна линија.
Минатите Објавени Wagers: WagerWeb нема да ги почитува сите објавени настани.
Еден WagerWeb профил или клиент или партнер.
Една сметка по домаќинство.
Една сметка за IP адреса.
Еден корисник по профил (регистрирано име само на сметката)
Политика за лоша линија Во случај кога играчот прави облог на некоректна линија, "Sportsbook" има право да ги одбие сите обложувања пред почетокот на натпреварот. Е-пошта ќе биде испратена до играчот пред почетокот на настанот и играчот ќе има право да се обложи на настанот на правилна линија. Е-поштата ќе биде испратена до регистрираниот email во датотеката.
Во случај натпреварот да започне пред да може да се контактира играчот, "Sportsbook" ќе ја почитува победата на победата или ќе ја изгуби на правилна линија. Играчот ќе добие е-порака во тоа време, објаснувајќи ја политиката, како и неточните параметри на линијата.
Ако некој играч добил претходно предупредување во врска со погрешно менување на линијата или ако играчот е во дослух со други играчи за да ја искористи поголема предност од грешката, СИТЕ тарифи ќе бидат откажани, а сметките на играчот / сметките на играчот ќе бидат затворени кога тој плеер ќе биде откриен во неточна линија.
Горенаведената политика е наменета како упатство. Политиката е предмет на промена од страна на менаџментот.
Клиентите кои се наоѓаат злоупотребувачки промоции или правила се предмет на добивање на било какви бонуси и добивки од оние бонуси отстранети.
Клиентите на кои се наоѓаат ограничувањата за ограничување се предмет на нивно затворање на сметките и оригиналниот депозит ќе биде вратен преку проверка до името и адресата на сметката.
Исплатата се обработува од понеделник до петок 9 AM до 1 PM EST и гарантира за следниот ден во текот на денот. Секое исплата побарано по ова време на исклучување ќе биде обработено на следниот достапен датум на обработка.
Клиентите треба да го завршат превртувањето на даден депозит пред да побараат исплата. Обложување на двете страни на игра не се однесува на волумен.
Том за превртување е дефиниран како помал износ помеѓу ризикот и победата. Со цел да има обем, облогата мора да биде оценета и да има акција. Сите откажани, не-облози или притискање нема да се сметаат за цели за превртување.
Информациите и трансакциите на корисничката сметка се доверливи помеѓу клиентот и WagerWeb. Овој договор не може да биде доделен на ниедна трета страна.
Бонус Услови и правила

Бонус програми се наменети само за рекреативни bettors. Професионалните играчи или играчи кои сметаат дека го злоупотребуваат системот за бонуси на било кој начин може да имаат бонуси и пари заработени од пари за бонуси повлечени по дискреција на WagerWeb.
Поени за лојалност нема да бидат доделени на олимписки игри кои се сметаат за никакви дејства. ПРИМЕРИ (гребнатинки или враќања на коњи, спортски стапки кои притискаат или се откажани, играјќи ги сите бои внатре рулет, Излез на дожд или застој во врска со времето во кој било спортски настан.) Сите овие ризици ќе бидат вратени, но како што немаа акција, не се доделени бодови за наградување.
Бонусите треба да се играат до моментот кога се бара исплата. Ако, до моментот на исплата, и ако играчот се уште не го одиграл бонусот, тој автоматски ќе го изгуби бонусот + добивката на бонусот; ако е ЗАВРШЕН, ако бонусот е НЕ ЗАДОЛЖИ, исплатата ќе се одбие додека играчот не го сретне превртувањето.
Секоја потреба за превртување или обем што се бара од страна на WagerWeb, треба да се одигра износот на време одлучено во времето на кредитот или почетокот на натпреварот, превртувањето или обемот е двојно повеќе од дадениот износ ако се смета во казиното.
Кога добивате бонус и било која друга награда или надомест во Слободното биланс на играње, првото нешто што секогаш се игра надвор од слободната игра е бонусот.
Кога се присутни бонус или победи на натпреварот, првото нешто што ќе се игра од слободната игра ќе биде бонус или победата на натпреварот се додека не се потроши целосниот износ на бонус или натпреварот. (Пример: слободна рамнотежа на игра $ 159: Бонус $ 100, надоместоци $ 9, наградете поени $ 50. Корисникот мора да го игра бонусот $ 100 пред да може да ги користи бодовите или надоместоците).
Играчите можат да побараат максимален износ на исплата од $ 3,000 неделно на добивки генерирани од било кој од нашите игри за џекпот на казино. Джакпот добивки не се квалификуваат за бесплатни исплати.
Посебните промоции и бонуси кои не се наведени на веб-страницата над 50% ќе имаат повисоки превртувања и не се задржуваат. (70% - 12x превртување) (100% - 15x превртување) (150% - 20x превртување) (200% - 25x превртување).
Ако бонус или натпревар добитници се играат заедно со такси или награди поени, добивката ќе биде како да се одигра со бонус сам. Пример (слободна рамнотежа на игра $ 159: бонус $ 100, такси $ 9, награда поени $ 50). Еден облог е пласиран за $ 159 долари за да освои $ 2000. Износот на победата го зазема местото на бонусот за цели на превртување
Правила:

Една сметка по домаќинство Една сметка по IP адреса Еден корисник по профил (Регистрирано име на сметката само) Превртувачот се пресметува на волумен. Кога се присутни бонус, такси и награди, првото нешто што ќе се игра надвор од слободниот баланс на игра секогаш ќе биде бонус додека бонусот не е целосно искористен. Нема исклучоци.
Примери: Бурма -3 ризик $ 110 да освои $ 100, волумен = $ 100.Parlay Eagles -3 и над 46 ризик $ 50 да освои $ 130, волумен = $ 50.Moneyline Eagles -150 ризик $ 150 да освои $ 100, volume = $ 100.Volume е помал од ризикот и победи.
Специфични забранети практики: Бонус Пирамидинг
Преземање депонирани средства плус бонус и важење на целиот износ на еден настан, а потоа по победата, земајќи го целиот свој биланс и се натпреварувате за еден настан, продолжете да го повторувате овој модел додека не ги исполнувате условите за превртување и ги повлекувате парите. По повлекувањето, ќе ги добиете вашите депонирани пари и добивки на депонираните пари.

Репродуцирај Wager Web

Бонусни кодови за казино за веб-казино

Вкупно купони: 106
777 ЕУР Мобилен турнир во слободени ферроли на Wager Web 30X Играј преку 141000 € Макс Пари Дополнителен бонус: 100 € Бесплатно чип на слот за Surf Safari Genesis Slot Game ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

590% бонус за прв депозит на Wager Web 77x Барања за обложување, ЕКС Ексклузивно бонус за казино: Евра, 150000 ЕУР БЕЗ ДЕПОЗИТ на момче од џунгла ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

510 $ БЕСПЛАТНО CASINO чип на Wager Web 65x Играјте преку 489000 евра Максимално повлекување Ексклузивно бонус за казино: 250 евра Бесплатно чип-казино на слот за казино на Ball Of Shame Cayetano ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

380% Бонус за прв депозит во Wager Web 66X Play Through Casino 720000 $ Макс готовина Дополнителен бонус за казино: 1665 $ Без депозит за шампион на софата ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
Чип на казино 665 евра на Wager Web 45x Игра преку казино 144000 € Максимален износ на ексклузивен бонус: 2250 евра без бонус за казино за депозит на 20,000 лиги ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

250 БЕСПЛАТНИ СПИНИЦИ на Wager Web 50x Wagering 766000 € Макс повлекување Дополнителен бонус за казино: 600 € БЕСПЛАТНО ЧИП на златна треска ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

260% Регистрација Казино Бонус на Wager Web 66x Играјте преку Казино 269000 € Максимален посебен бонус за повлекување: 100 € Бесплатни пари за занданите и ламји Кристални пештери Igt Slot Game ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

2085 44 No Без депозит бонус за казино на Wager Web 66000x Wager 160 $ Макс на готовина од ексклузивен бонус: XNUMX $ ​​Интернет турнир во казино на Max Cash ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

115 ЕУР нема казино за бонус за депозит во Wager Web 50X Play Through Casino 269000 € Max CashOut Special Bonus: 455 $ Казино чип на Heroes & Beasts ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

4980 No Нема депозит на Wager Web 66X Играјте преку Казино 907000 УСД Максимален Бонус за повлекување: 950% Бонус за натпревар на депозит на правилата за фудбал ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
585 $ Турнир на Wager Web 66X Барања за обложување 237000 Евра Макс за CashOut специјален бонус: 170 € Интернет турнир во казино на класичен слот ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

880% натпревар на казино на Wager Web 77x Играјте преку Казино 860000 € Макс од готовина Ексклузивен бонус: 725 € БЕСПЛАТНИ БОНУС КАСИНО на Peek Physique ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

60% казино бонус за добредојде во Wager Web 60x Игра преку казино 948000 € Макс Повлечен специјален бонус: 3320 евра Без депозит за казино за хеви метал воини ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

2805 € Без казино за бонус за депозит на Wager Web 50X Wager EUR 900000 Максимум готовина Дополнителен бонус: 1565 фунти Без депозит на Bier Haus… повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Интернет турнир во казино од 510 американски долари на Wager Web 55x Wager 730000 евра Макс заработува дополнителен бонус: 295 $ Бесплатни пари за сите за еден Хабанеро ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Евра 145 БЕСПЛАТНИ чипови за казино на Wager Web 55X Играјте преку Казино 411000 УСД максимален паричен додаток дополнителен бонус: 935 € Мобилен фестивал на слоти за хонорар на Турбо Игра Симбат ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

305 американски долари Казино чип на Wager Web 66X Play Through Casino 996000 EUR Max Max CashOut Special Bonus: 160 £ Free Casino Chip on Eye of Horus ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

ЕУР 88 казино турнир на Wager Web 55X Играјте преку Казино 256000 € Макс Повлечен Ексклузивен бонус: 550 $ Мобилен турнир во слободени фрероли на морски ловци ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

885 € Интернет турнир во казино на Wager Web 55x Wager 481000 $ Max CashOut Дополнителен бонус: 250 бесплатни вртења токму сега на полноќ Rush Stake Logic Slot Game ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

175 £ бесплатни турнири за казино на Wager Web 33x Wagering 32000 EUR Макс кеш Дополнителен бонус: 860 евра слободен турнир во казино на волшебни камења ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

4650 УСД без бонус за депозит на Wager Web 77x Play Through Casino EUR 56000 Максим Дополнителен бонус за повлекување: 4300 € Без депозит бонус казино на мафијашки шеф B3w казино слотови ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

2705 ​​€ БЕСПЛАТНИ БОНУС КАСИНО на Wager Web 77x Играј преку казино 255000 фунти Максимално повлекување бонус дополнителен казино: 225 евра бесплатно чип казино на полицајци и арамија ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

280 бесплатни врти казино на Wager Web 65X Играјте преку казино 608000 € Макси пари од Екстра казино бонус: 60 бесплатни вртења нема казино за депозит на Викингманија ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

2010 година без казино за бонус за депозит на Wager Web 40X Wagering 400000 EUR Макс Повлечен дополнителен бонус: 155 Бесплатни врти без депозит на Royal Spins Igt слот игра ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

205% бонус од натпреварот во казино на Wager Web 33X Играјте преку Казино 182000 УСД Максимален ексклузивен бонус за повлекување: 175 Free Бесплатни чип на казино на Среќен ден на трките ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

535% натпревар во казино на Wager Web 30x Играјте преку 973000 $ Максимален повлечен дополнителен бонус: 3350 € Без депозит бонус казино на Pandoras Box Нето Slot Game ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

1255 $ Без код за бонус за депозит на Wager Web 65x Барања за обложување 560000 фунти Дополнителен бонус за готовина: 55 Дополнителни врти за лојалност! на тениските arsвезди Playtech слот игра ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

350% Бонус за прв депозит на Wager Web 66x Играјте преку 910000 $ Максим ексклузивен бонус: 295 бесплатни врти казино на Diamond Express Magnet Gaming Casino Slots ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
Еуро 590 турнир на Wager Web 77x Играјте преку Казино 893000 УСД Максимален посебен бонус за повлекување: 640 УСД БЕСПЛАТНО Чип Казино на флукс ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Сите бонуси од
4425 € Без депозит на Wager Web 33x Играјте преку Казино 188000 УСД Максимален дополнителен бонус за повлекување: 45 Лојални бесплатни вртења! на Екстремни ... повеќе >>

Направено:

Нема бонус

Страница на 1 41 2 3 4