Намали го Бинго екранот
Продај RSS

Намали Бинго

Wink Бинго се напојува со софтвер што припаѓа на Бригенд Лимитед, кој е подружница на целосна сопственост на Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited ("Cassava"). Cassava е среќен да ви обезбеди онлајн бинго услуги под лиценца за далечинско коцкање издадена од Владата на Гибралтар до Касава. Сите игри на оваа страница се целосно проверени и опширно тестирани за да се обезбеди фер игра и чесни исплати. Нашите главни приоритети се Безбедност и приватност.

Политика за приватност

Ние ја почитуваме вашата приватност на интернет и ја препознаваме вашата потреба за соодветна заштита и управување со какви било лични информации што ги споделувате со нас. Заштитата на вашата приватност е од најголема важност за нас. Оваа Политика за приватност објаснува како собираме, користиме и ги откриваме личните информации што може да ни ги дадете додека ја користиме нашата веб-страница. Ние ги преземеме сите мерки на претпазливост за да ги заштитиме вашите лични податоци. Сите чувствителни информации (како што се броеви на кредитни картички, други детали за плаќање и / или лични податоци) кои ги внесувате на нашата веб-страница е шифрирана и заштитена со најдобриот софтвер за шифрирање во индустријата - бит SSL 128.

Понатаму, нашите сервери се чуваат во обезбедени офсајтови и може да се пристапи само од овластен персонал. За приватност на нашите клиенти гарантираме дека сите обезбедени податоци се чуваат во доверливост и нема да бидат продадени или дистрибуирани до трети лица. Понатаму, нашите сервери се чуваат во обезбедени објекти и може да се пристапи само од овластен персонал. Ние можеме да ги користиме вашите лични информации што ни се дадени за да контактираме и да кореспондираме со вас, да одговориме на вашите барања, да обработуваме трансакции, да го олеснуваме и подобруваме користењето на нашата веб-страница и ако е поинаку дозволено со закон. Од време на време можеме да ви испратиме комуникации како билтени и пораки за кои сметаме дека се важни за вас. Ако не сакате да добивате изборни електронски пораки или други комуникации од нас, може да не контактирате за да се откажете. Нашата генерална политика не е доброволно да ги откриваме вашите лични податоци на трети лица без ваша согласност, освен за обелоденувањата што се бараат или дозволуваат со закон. Имајте предвид дека интернет коцкањето можеби не е легално во некои јурисдикции и / или законската возраст за коцкање може да биде 18. Клиентите признаваат дека е нивна одговорност да ги разберат законите во нивната јурисдикција што можат да го забранат интернет-коцкањето и дека внимателно ги прочитале, ги разбрале и прифатиле одредбите и условите објавени на разни игри достапни на оваа страница. Ние го задржуваме правото да ја ажурираме, менуваме или менуваме оваа политика во секое време. Ако сте загрижени за тоа како се користат вашите информации, треба периодично да проверувате на нашата веб-страница. Ние ќе ги објавиме промените на политиката на нашата веб-страница за да ве известиме за овие промени, кои ќе стапат на сила од датумот на таквото ажурирање, промена или модификација.

Игра сегаhttps://www.winkbingo.com

Активни бонуси

Вкупно: 5
ДЕПОЗИТ £ 10 И обложи го добие £ 30 БИНГО БОНУС + 1,000 WINK НАГРАДИ добива £ 20 БИНГО БОНУС Со откуп на наградите во Wink's Shop ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

ПРИДРУЖЕТЕ! Отворете сметка денес Уживајте во БИНГО! Во вашите први 3 денови WIN ДО £ 900 бонус! Ти го заслужи тоа! ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

ДЕПОЗИТ £ 10 на Виндоус Бинго СПЕКТИВНО на вашите омилени игри ГЕТ £ 10 ЗА ШОПИНГ + £ 30 да си играш со! ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Услови и состојба Следниве се термините и условите на "Винковата понуда за првичен депозит" ("Промоција") на http://www.winkbingo.com/ ("Wink Bingo Website"). Промоцијата е организација ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Што е работата? Депозити и обложување min £ 10 Заработе £ 30 Бинго бонус (300% од вашиот депозит до £ 200) Земете £ 10 да поминат во Wink's Shop Wink's Shop Се наоѓа во нашето лоби, Wink's Shop i ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Истекува:

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино