XM screenshot
Продај RSS

XM

XM поставува високи стандарди за своите услуги, бидејќи квалитетот е исто толку одлучувачки за нас како за нашите клиенти. Ние веруваме дека разновидните финансиски услуги бараат разновидност во размислување и обединета политика на бизнис принципи.

Нашата мисија е да го задржиме чекорот со барањата на глобалниот пазар и да ги приближиме инвестиционите цели на нашите клиенти со отворен ум.

Предупредување за ризик: Тргувањето на маргинални производи вклучува високо ниво на ризик.

Изберете голем, фер и човечки брокер.

Постои причина зошто преку 1.5 Million Clients изберете XM за тргување со Forex, берзански индекси, трговија со стоки, акции, метали и енергии.

Лиценциран и регулиран брокер

XM група е лиценцирана од FCA во Обединето Кралство (Точка на тргување на финансиски инструменти UK Limited), ASIC во Австралија (трговска точка на финансиски инструменти Pty Limited), IFSC во Белизе (XM Global Limited) и CySEC во Кипар (Trading Point of Financial Instruments Ltd), придржувајќи се кон подобрени регулаторни стандарди.

Глобално реномирани

Имаме клиенти од повеќе земји на 196 и персоналот кој зборува преку 30 јазици. Нашиот менаџмент ги посети градовите 120 на глобално ниво за да ги разбере потребите на клиентите и партнерите.

Фокусирани на клиентот

Големината не е важна. На XM клиентот доаѓа прв, без оглед на вредноста на нето капиталот, типот на сметка или големината на инвестицијата. Сите наши клиенти ги добиваат истите квалитетни услуги, истото извршување и истото ниво на поддршка. XM беше заснован на овие вредности, а тоа нема да се промени.

Опсег на инструменти за тргување

Нашите клиенти можат да изберат да тргуваат со forex и CFD на берзански индекси, стоки, акции, метали и енергии од истата трговска сметка. Со широк спектар на инструменти за тргување кои се достапни од една мултимедијална платформа XM го олеснува и олеснува тргувањето.

Транспарентен и фер

На XM она што го гледате е она што го добивате, без скриени термини. Биди тоа цените, извршувањето или промоциите. Она што го рекламираме е она што го даваме на нашите клиенти, без оглед на големината на нивната инвестиција.

Лесно и удобно

Сите наши системи се изградени и ажурирани со клиентот во умот. Почнувајќи од процедурата за отворање на сметката, кон управувањето со вашата сметка, депонирањето или повлекувањето на средствата и конечно тргувањето, сето тоа е едноставно едноставно и лесно да се користи за сите наши клиенти.

Игра сегаhttps://www.xm.com

Активни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино