Зет скриншот за Казино
Продај RSS

Зет казино

Зет казино е основана во 2018 и е управувана од Араксио развој НВ, која е подружница на Траннело Група на компании. Ова е мала група и поседува уште седум брендови. Сестринските страници на Зет Казино се Боа Боа Казино, Кадола Казино, Казино Казино, Алф Казино, Буран Казино, Малина Казино и Јојо Казино. Компанијата е со седиште во Кипар и го користи софтверот на Soft2Bet во сите свои казина. Ова е исто така развивач на софтвер со седиште во Кипар, кој го освои „Најдоброто Онлајн Казино Оператор 2018 ”награда на EGR. Zet Казино на интернет е најновата марка на Групацијата на компании Траннело и има доста модерен изглед. Во ова Зет преглед на казино, ќе го разгледаме подетално и ќе дознаеме за сите нејзини карактеристики.

Игра сегаhttps://zetcasino.com/

Казино Бонусите

Вкупно: 1
Безбедност и сигурност на Zet Casino Zet Casino преку Интернет е лиценциран од Холандија Антили, така што е меѓу овластените казина од официјален орган. Исто така е дел од ... Повеќе >>

📁 Категорија:

Направено:

Купонски бонусен код за казино

Неверодостојни бонуси

Вкупно: 0

За жал, не е пронајден бонус за казино