Услови на употреба

Со пристапување или придонес кон оваа веб-страница на која се одржува https://bonus.express, вие се согласувате да ги почитувате следните услови. Те молам внимателно прочитајте ги.

Пристап до оваа веб-страница

Вие се согласувате дека бонус-експрес не подлежи, под никакви околности и на било кој начин, за било какви грешки или пропусти, загуби или штети од каков било вид настанати како резултат на употреба на било која содржина објавена на оваа страница. Вие се согласувате дека мора да ги оцените и да ги сносите сите ризици поврзани со употребата на било која содржина, вклучувајќи и каква било зависност од точноста, комплетноста или корисноста на таквата содржина.
bonus.express не ја гарантира точноста или полнотата за која било ставка содржана во овие материјали

Ваша одговорност е да утврдите дали онлајн коцкањето е легално во рамките на јурисдикцијата во која живеете.

Нашата страница е целосно бесплатна и ја дефинира целта да се набљудува за промовирање на казина, што значи дека има и „добри“ и „лоши“ казина кои се појавуваат на списокот.

Ние не ги принудуваме или не ви се јавиме за играње на игри за коцкање преку Интернет
Било какви финансиски загуби или добивки во казината, како и игри процес сам по себе се на ваш сопствен ризик

Објавување на оваа веб-страница

Ние веруваме во слободата на говорот; сепак го задржуваме правото да ги отстраниме или смените коментари или содржини. Можете слободно да објавувате содржини на оваа веб-страница, се додека содржината не е нелегална, непристојна, клеветни, заканувачки, кршење на правата на интелектуална сопственост, инвазивни на приватноста или на друг начин непристоен.
bon.express не е одговорен за какви било информации објавени од корисниците и било кои 3rd лица

Деца

до бонус.израз не треба да им пристапат лица под возраст од 18 години, или возраста дозволена за онлајн коцкање во вашата јурисдикција, во зависност кое е поголемо.

Одрекување на гаранциите и ограничување на одговорноста

Оваа страница е достапна на основа "како што е" и "како што е достапна". bon.express не прави никакви претстави или гаранции од секаков вид, експлицитни или имплицирани, за работата на сајтот или информациите, содржината или материјалите вклучени на оваа страница. До целосен степен дозволен со применливиот закон, бонус-експресот ги отфрла сите гаранции, експлицитни или имплицитни, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на имплицирани гаранции за продажна способност и соодветност за некоја посебна намена. bon.express нема да биде одговорен за каква било штета од било каков вид што произлегува од употребата или неможноста да се користи оваа страница. Вие изрично се согласувате дека ја користите оваа страница само на ваш сопствен ризик.

Измена на овие Услови за користење

bonus.express го задржува правото да го промени, во секое време, по наше дискреционо право, условите под кои се нудат овие услуги. Вие сте одговорни за редовно разгледување на овие термини. Вашето континуирано користење на услугите претставува ваш договор за сите вакви услови.

Јавите нас

Ако имате какви било прашања или коментари за нашите услови за користење, ве молиме Контактирајте нѐ

Услови на употреба Ажурирано: Ноември 26, 2018 автор: Дејмон

Поврзани бонуси:

две до врти бесплатни казино