Взаемната корист на високи ролки и онлајн казина

0 Коментари

Кога станува збор за добивката на онлајн казино, тие се генерираат преку работ од куќата и, логично, износот што е генериран е пропорционален со играњето на играчите. Бидејќи едвај нешто подобро за казино отколку профит од неколку висока ролери играчи, кои се обложуваат најмногу, тоа е тешко изненадување што многумина од нив се обидуваат да добијат колку што е можно поголем број на играчи. тропица казино

Онлајн казина вообичаено не наведуваат дека се насочени кон високи клиенти на ролери. Сепак, постојат одредени знаци дека искусни високи ролери може да забележат кога играте во одреден казино. Таквите играчи имаат тенденција да имаат многу знаење за разни игри што се играат во казина, како и за софтверот што се користи. Затоа, нема потреба казина да ги информираат своите играчи за овие детали. Јасен знак за висока ролери играчите се бонус за нови клиенти. Овој вид на казина нуди повисок бонус за да ги поттикне играчите да вложат поголеми износи и да добијат повеќе значајни придобивки за возврат. Во исто време, вреди да се спомене дека повеќето опипливи предност за високи ролери доаѓаат од програмите за онлајн казино кои нудат награди за лојалност. казино на лотос Азија

Во рамките на ваквите програми за награди за лојалност, играчите се распоредени на различни нивоа на ВИП Клуб. Оние што се доделуваат на повисок степен можат да уживаат повеќе предности од играчите на понизок степен. Очигледно е дека на играчите со високи ролери им се даваат поголеми придобивки, ставајќи се на највисоко ниво. Главниот елемент поврзан со значајни придобивки е компактен поени. Компортираните поени им даваат на играчите преку казина во пропорција со обложување што тие ги извршиле. После тоа, играчот може да добие пари во замена за овие поени. Клиентите со високи ролери се способни да добијат ком поени и да ги повлекуваат готовина многу побрзо од другите играчи. Што се однесува до другите предности, истите може да се видат во банкарскиот дел: плаќањата и депозитите направени од високи ролери се обработуваат побрза. Не е невообичаено кај онлајн казиното да се елиминираат ограничувањата за депозити и повлекување во случај на играчи со високи ролери. Освен тоа, постојат различни ограничувања за максимално обложување за оваа група. Некои казина имаат тенденција да привлекуваат високи ролки со враќање на одреден процент од загубите на нивната сметка. Процентот може да варира, но честопати тој е фиксиран на 5% од загубите. казино за слотови

Видете исто така  Sizzling Hot слот машини за онлајн слот

Високите ролки, исто така, уживаат посебен третман од казиното. На пример, кога ќе се најават во својата сметка за казино, казиното ќе ги поздрави и ќе му нареди на член на персоналот да остане во контакт со играчот за време на нивната играчка сесија. Ова е направено со цел да му се даде на играчот чувство дека игра слично на офлајн казино. И ова е само една карактеристика што го разликува начинот на кој се третираат играчите кои припаѓаат на различни гуми. Може да уживаат и на влез на турнири со високи награди што им се доделуваат бесплатно. Интернет-казината ќе им испрати на своите родители високи ролери на нивниот роденден и ќе им понуди посебен бонус како подарок. На овој начин, без излегување од својата куќа, високите играчи на ролери можат да уживаат скоро во сите придобивки што некој играч ги добива во конвенционалното казино. дендеркасино

Взаемната корист на високи ролки и онлајн казина Ажурирано: Ноември 29, 2019 автор: Дејмон